2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Günaydın...Benim gibi çalışan annelere kolay gelsin.uyku problemi bende de var.wc ye kalkmak ve bacaklarım beni son zamanlarda yoruyor.huzursuz bacak sendromum arttı hamilelikte,sürekli bacaklarımı kımıldatıyorum gözüm kapalı.yinede şükür.buara belimde ağrıyor ayakta kalmak istemiyorum hiç,evde de doğru dürüst bişey yapmıyorum iş çıkışı.ve geceleri karnım çok sert oluyor oğlumun uzuvlarını hissediyorum elimde sırtı,bukulmuş bacakları yesinnnn onu annesi.
birde şu konu varki beni düşündürüyor, ağda yapamıyorum zaten hassaslaştığı için kanama olur deniyor.jiletlede yapamıyorum.kuaforlerede güvenemiyorum, gitmekte istemiyorum bu şekilde de çok huzursuzum.

milli eğitim kesin yapar.inşallah bi skıntı yaşamam.iyice bi araştırmam lazım bu konuyu.tamda tüm planlarımı yapmıştım halbuki

Kurumunun insiyatifinde diye biliyorum ben de.

Ben gebelikten once lazere gidiyordum, gebelik baslayinca o da yarida kaldi, o nedenle agda yapmiyorum zaten. Becerebildigim kadar diger yontem

ya canım şimdi fellik fellik milleti arayıp onu öğrenmeye çalışıyorum.çünkü bi arkadaş aradı az önce oda böyle yaparsam sıkıntı yaşayabileceğimi söyledi.canım sıkıldı.bişeyler öğrenmeye çalışıyorum.

paylaşırsan çok memnun olurum benimde bütün planlar suya düştü diye moralim bozuldu...

arkadasım sizin kurum nedir?

kurumdan kastım çalıştığın yerin personel dairesi ben üniversitede çalışıyorum ama benim birimimin bağlı olduğu personel dairesi yapmaz başka fakültenin ki yapar yani genel değil demek istedim ....

milli eğitim kesin yapar.inşallah bi skıntı yaşamam.iyice bi araştırmam lazım bu konuyu.tamda tüm planlarımı yapmıştım halbuki

sizde biraz daha genel diye biliyorum okulunuz bağlı olduğunuz ile hatta milli eğitime kadar gidiyo son karar nerde bilmiyorum açıkçası nerden kesin bilgiye ulaşırsın bilemiyorum ....

İyi de 37 ye kadar calisip 5 haftayi sonraya aktarinca senin de izninin 2 haftasi subat tatiline gelmio mu? Yeni yasa ekim basi gececek + 2 haftayi hesaplamiyor musun?

bu arada raporda uygulamada farklılık olsada izin kesinlikle sıkıntı yaşatmaz kızlar izin sizin hakkınız çalışabilir döneminiz de izin alabilirsiniz ama meb deyseniz siz yazın kullanıyorsunuz galiba izin hakkınız yok diye biliyorum şuan ....

Bu hafta calisabilir raporu alip dogum sonrasi iznine 5 hafta daha ekleyenler, subat tatili denk gelmiyor mu izninize??

Cuma gunu alıcam bende çalışabilir raporunu bayramdan sonraki haftaya kadar çalışıcam inş. Şubat tatili de dogum izinde kaynıyor ne yazıkki Gecen yıl doğum yapan arkadasım bana çalışabilir raporunu aldıktan sonraki 5 hafta boyunca normal rapor alabileceğimi ancak kadin dogum dan alamayacagımı söylemişti. Bu gun okula gittigimde ögretmen arkadaslara yine sorarım bu konuyu

tabiki haber vercem zaten.ama umarım olumlu haberler öğrenirim.zaten doğum izni 6aya çıkmadı neye yeter şu kısacık süre.şu memlekette ne doğruk zaten.sinir oldum sabah sabah.

ya canım hesap yaptım o 2 haftayıda hesapladım.yanlış hesaplamadıysam şubat tatiline 1 hafta kala bitiyo.oturup yeniden bi hesap yapmam lazım.

valla canım öğrendiğin bilgileri paylaşırsan çok svinirim.

Subat tatilinde neden kaynatiyorsun ki iznini, kaynayan kadarini dogum oncesi izninde kullan???
ya canım hesap yaptım o 2 haftayıda hesapladım.yanlış hesaplamadıysam şubat tatiline 1 hafta kala bitiyo.oturup yeniden bi hesap yapmam lazım.
Bak cnm benim sat 29 ocak ben bu hafta 33. Haftama baslicam ama doktorla konustum bu cuma gunu 32. Hafta iznimi baslatacak ve ben hemen ayrilcam, sona birsey aktarmiyorum yani. Bu hesapla tam 24 ocakta iznim bitecek!!!
yanlışlıkla sana yazcağım cevabı kendi mesajıma yazmışım.stresten:))))sıkıntı bastı.

Biliorum bebeim, ben de bu izin olayina cok takilmistim bir ara, gece uykumda falan haftalari sayiyordum subat tatilinin baslayacagi zamana kadar :)))

aynı konuda bende sıkıntılıyım canım yaa.. ne yapacağımı bilmiyorum dediğin gibi çok hassas ve kuaförler senin canın acıdımı yarım bırakıyor tam temizlemiyor. jiletliyorum ama bazı pütürtüler ve kıl dönmeleri kanıyor bide her yer alınmıyor jiletle kesiliyor. tüğ dökücü krem geldi aklıma ama oda zarar verir diye yapmadım. ne olacak bilmiyorum.

Kurumunun insiyatifinde diye biliyorum ben de.

Ben gebelikten once lazere gidiyordum, gebelik baslayinca o da yarida kaldi, o nedenle agda yapmiyorum zaten. Becerebildigim kadar diger yontem

Özellikle son 3 ayda, genital bölge için kesinlikle ağda da önerilmiyor, epilasyon aleti de önerilmiyor. İki yöntem de doğumu tetikleyebiliyor. Ayrıca kuaför salınlarında enfeksiyon kapma riski cabası. Sadece jilet öneeriliyor. Çok kaşındırıyo o da ama ne yapalım artık katlanacağız.

e senin 24 ocakta bitiyosa bende sonraki hafta alsam doğum iznini zaten karneler 25 ocakta dağıtılıyor.kurtarır ozaman.ama şimdiden ayrılsaydık yetmezmiş.bide bi iki aramam sonucu öğrendimki eğer kadın doğumdan rapor almazsak sorun olmazmış.sonuçta başka bi rahatsızlık hamilelikle alakalı almıyosun.biraz olsun rahatladım.ama araştırmaya devam ediyorum burdan paylaşıcam:))) ben 2.dönemde başlamak istemiyorum.bebişim çok minik olcak bakıcı istemiyorum o kadar küçükken.heralde kalan süreyide ya heyet raporu yada ücretsiz izinden kullanıcam.türkiyede ki şartlar anne olmak için gerçekten zor.şu doğum izinlerine bi düzenleme yapılması lazım.sadaka verir gibi 2 hafta veriolar bide.

herkeste aynı sıkıntı var galiba kızlar gece boyu bi oyana bi bu yana uyuyamıyorum yetmiyo bide 8 den sonra ayakatym kızım çok hareketli sürekli sırt agrım çok kaburgalarıma bile baskı yapıyo sabah öhürmelerine tam gaz devam her sabah yaşıyorm galiba doğumakadar böle...

ah ah o sıkıntı bende de var lazere gidiyordum hamilelikte bıraktım zatn lazere giden ağda falan yaparsa lazerin tüm etkisi gidiyo jilete talim oda çok rahatsız edici ama mecburen öle de olması gerekiyo başka çare yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…