canım o kurumla alakalı diye biliyorum normalde rapor alırsan izin sürenden düşüyo ama bizim kurum çalışabilir raporuyla ilgili bir işlem yapmıyo mesela çalışamaz raporlarını işliyo ve yazı yazıyo çalışır zamanında aldığı raporlara işlem yapmıyo yani doğum izninden düşmüyo normal sağlık raporu olarak işlem yapıyo ama yapan kurum yapıyomuş diye biliyorum.
arkadasım sizin kurum nedir?
canım o kurumla alakalı diye biliyorum normalde rapor alırsan izin sürenden düşüyo ama bizim kurum çalışabilir raporuyla ilgili bir işlem yapmıyo mesela çalışamaz raporlarını işliyo ve yazı yazıyo çalışır zamanında aldığı raporlara işlem yapmıyo yani doğum izninden düşmüyo normal sağlık raporu olarak işlem yapıyo ama yapan kurum yapıyomuş diye biliyorum...
canım günaydın.ya benim kafam karışık çok.ben dün çalışabilir raporu aldım.aynı zamanda sağlık ocağındanda 5 gün rapor aldım.ama bi arkadaş hem çalışabilir raporu alıp hemde normal rapor almak yasak sıkıntı yaşayabilirsin dedi.ama ben şöyleki hamilelikle ilgili rapor almadım.başka bi rahatsızlıktan dolayı aldım.şimdi bilmiyorum napsam.bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan acil yardım ve bilgi istiyorum.
Ben gebelikten once lazere gidiyordum, gebelik baslayinca o da yarida kaldi, o nedenle agda yapmiyorum zaten. Becerebildigim kadar diger yontemozlmalpr84 .!.:birde şu konu varki beni düşündürüyor, ağda yapamıyorum zaten hassaslaştığı için kanama olur deniyor.jiletlede yapamıyorum.kuaforlerede güvenemiyorum, gitmekte istemiyorum bu şekilde de çok huzursuzum.
Çalışabilir raporu aldıktan sonra normal rapor alsan da,hatta yıllık izin kullansan da doğum izninden düşüyor diye duymuştum.Hatta burdan bir arkadaş sağlık bakanlığını arayıp öğrendiğini söylemişti.Sen emin misin normal raporun geçerli oalcağından.Ben de normal rapor almayı düşünüyordum çünkü.
ya canım şimdi fellik fellik milleti arayıp onu öğrenmeye çalışıyorum.çünkü bi arkadaş aradı az önce oda böyle yaparsam sıkıntı yaşayabileceğimi söyledi.canım sıkıldı.bişeyler öğrenmeye çalışıyorum.
arkadasım sizin kurum nedir?
milli eğitim kesin yapar.inşallah bi skıntı yaşamam.iyice bi araştırmam lazım bu konuyu.tamda tüm planlarımı yapmıştım halbuki
paylaşırsan çok memnun olurum benimde bütün planlar suya düştü diye moralim bozuldu...
ya canım şimdi fellik fellik milleti arayıp onu öğrenmeye çalışıyorum.çünkü bi arkadaş aradı az önce oda böyle yaparsam sıkıntı yaşayabileceğimi söyledi.canım sıkıldı.bişeyler öğrenmeye çalışıyorum.
Bu hafta calisabilir raporu alip dogum sonrasi iznine 5 hafta daha ekleyenler, subat tatili denk gelmiyor mu izninize??
canım günaydın.ya benim kafam karışık çok.ben dün çalışabilir raporu aldım.aynı zamanda sağlık ocağındanda 5 gün rapor aldım.ama bi arkadaş hem çalışabilir raporu alıp hemde normal rapor almak yasak sıkıntı yaşayabilirsin dedi.ama ben şöyleki hamilelikle ilgili rapor almadım.başka bi rahatsızlıktan dolayı aldım.şimdi bilmiyorum napsam.bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan acil yardım ve bilgi istiyorum.
tabiki haber vercem zaten.ama umarım olumlu haberler öğrenirim.zaten doğum izni 6aya çıkmadı neye yeter şu kısacık süre.şu memlekette ne doğruk zaten.sinir oldum sabah sabah.
Cuma gunu alıcam bende çalışabilir raporunu bayramdan sonraki haftaya kadar çalışıcam inş. Şubat tatili de dogum izinde kaynıyor ne yazıkkiGecen yıl doğum yapan arkadasım bana çalışabilir raporunu aldıktan sonraki 5 hafta boyunca normal rapor alabileceğimi ancak kadin dogum dan alamayacagımı söylemişti. Bu gun okula gittigimde ögretmen arkadaslara yine sorarım bu konuyu
İyi de 37 ye kadar calisip 5 haftayi sonraya aktarinca senin de izninin 2 haftasi subat tatiline gelmio mu? Yeni yasa ekim basi gececek + 2 haftayi hesaplamiyor musun?
Subat tatilinde neden kaynatiyorsun ki iznini, kaynayan kadarini dogum oncesi izninde kullan???Cuma gunu alıcam bende çalışabilir raporunu bayramdan sonraki haftaya kadar çalışıcam inş. Şubat tatili de dogum izinde kaynıyor ne yazıkkiGecen yıl doğum yapan arkadasım bana çalışabilir raporunu aldıktan sonraki 5 hafta boyunca normal rapor alabileceğimi ancak kadin dogum dan alamayacagımı söylemişti. Bu gun okula gittigimde ögretmen arkadaslara yine sorarım bu konuyu
Bak cnm benim sat 29 ocak ben bu hafta 33. Haftama baslicam ama doktorla konustum bu cuma gunu 32. Hafta iznimi baslatacak ve ben hemen ayrilcam, sona birsey aktarmiyorum yani. Bu hesapla tam 24 ocakta iznim bitecek!!!ya canım hesap yaptım o 2 haftayıda hesapladım.yanlış hesaplamadıysam şubat tatiline 1 hafta kala bitiyo.oturup yeniden bi hesap yapmam lazım.
yanlışlıkla sana yazcağım cevabı kendi mesajıma yazmışım.stresten:))))sıkıntı bastı.
Günaydın...Benim gibi çalışan annelere kolay gelsin.uyku problemi bende de var.wc ye kalkmak ve bacaklarım beni son zamanlarda yoruyor.huzursuz bacak sendromum arttı hamilelikte,sürekli bacaklarımı kımıldatıyorum gözüm kapalı.yinede şükür.buara belimde ağrıyor ayakta kalmak istemiyorum hiç,evde de doğru dürüst bişey yapmıyorum iş çıkışı.ve geceleri karnım çok sert oluyor oğlumun uzuvlarını hissediyorum elimde sırtı,bukulmuş bacakları yesinnnn onu annesi.
birde şu konu varki beni düşündürüyor, ağda yapamıyorum zaten hassaslaştığı için kanama olur deniyor.jiletlede yapamıyorum.kuaforlerede güvenemiyorum, gitmekte istemiyorum bu şekilde de çok huzursuzum.
Kurumunun insiyatifinde diye biliyorum ben de.
Ben gebelikten once lazere gidiyordum, gebelik baslayinca o da yarida kaldi, o nedenle agda yapmiyorum zaten. Becerebildigim kadar diger yontem
Subat tatilinde neden kaynatiyorsun ki iznini, kaynayan kadarini dogum oncesi izninde kullan???
Bak cnm benim sat 29 ocak ben bu hafta 33. Haftama baslicam ama doktorla konustum bu cuma gunu 32. Hafta iznimi baslatacak ve ben hemen ayrilcam, sona birsey aktarmiyorum yani. Bu hesapla tam 24 ocakta iznim bitecek!!!
Biliorum bebeim, ben de bu izin olayina cok takilmistim bir ara, gece uykumda falan haftalari sayiyordum subat tatilinin baslayacagi zamana kadar :)))
Günaydın kızlar sabah 6 dan beri ayaktayım bu hamilelik boyunca geç kalktığımı bilmiyorum ya bir de kızlar sabah öğürmeleri yaşıyan varmı benim hiç bitmedi de tam anlamıyla bir ara ayda 2 kere flan dı şu son ay haftada 1-2 oluyor doğuma kadar böyle devam edecek herhlde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?