kızlar gece kuşları belli oldu
bende onlardanım da cok üşendiğimden açmadım bilgisayarı
bizim program söyle işliyor
12.30 yatış
02.00 kalkış yarım saat dolaşma
02.30 tekrar yatış
04.30 tekrar kalkış ılık bir duş alıp kremlenme
06.00 tekrar yatış
07.30 kalkış giyinip işe geliş
15 gündür böyle gözlerim artık çizgi sekline geldi
akşama kadar bilgisayar karsısında ara ara kalkıp dolaşıyorum
ama ev gibisi var mı ohh yat ne güzel bebeklerle konuş istediğini ye içi mis gibi
Allah kısmet ederse 30 dan sonra bırakıcam
eee 33+2 olucak kuzucuklar
günaydın canım. valla bende aynı 12.30 u buluo yatmam sonra her saat kalkıyorum. bizi uyanmaya alıştırıolar. son uyanışım 5.30 oluo ondan sonra uyuyamıyorum dönüp duruyorum. ama gündüzleride uykusuzluk hissetmiyorum. az da uyusam verimli oluo sanırım. dün gece eşim yoktu arkadaşım geldi kalmaya. akşam görümcemde geldi bebek şekerleriyle uğraştık yoruldum ama çok zevkliydi onun mutluluğuyla yatınca dinlendim sanırım :)
Ben de sabah eşime uykusuzluk sorunu yaşamayacağım sanırım bebek doğunca dedim,bazı günler 2- 3 saat uyuyorum o da kesintisiz değil tabi. Doğmadan bilemeyiz tabi
kızlar ben gece hiç uyanmıyorum, bende bir problem var sanırım. :)
kızlar ben gece hiç uyanmıyorum, bende bir problem var sanırım. :)
Çok da sanmam. Normaldir bence. Kesintisiz uyumak bana çok uzak geliyor...
Bende sadece 1 kere uyanıyorum wc için bende deliksiz uyuyorumbiz yandık valla canım bebek doğunca baya zorluk çekicez
canım ben 32.haftamı doldurdum ve bugün çalışabilir raporu aldımki bebeğime daha çok vakit ayırayım.yaklaşık bi 20 günlük raporhakkım var şu an onu alıyorum.gene gitmiyorum işe çünkü köye gitmem gerek ve son haftalarda bunu göze alamıyorum.bide şimdi doğumiznine ayrılırsam dönemi kapatmıyor o yüzden bayrama kadar bu şekilde normal raporlrla idare etmeye çalışcam.
Bu hafta calisabilir raporu alip dogum sonrasi iznine 5 hafta daha ekleyenler, subat tatili denk gelmiyor mu izninize??
canım aramızda 6 gün var ben geçen perşembe aldım 32 nin dolduğu gün yani 31+6 ydım ...arkadaşlar 32. Haftaya perşembe gunu girecem bende cuma gunu çalışabilir raporunu almayı planlıyorum ancak bu raporun içeri nasıl 32. Hafta içinde mi alıyorsun yoksa bitiminde mi?
canım günaydın.ya benim kafam karışık çok.ben dün çalışabilir raporu aldım.aynı zamanda sağlık ocağındanda 5 gün rapor aldım.ama bi arkadaş hem çalışabilir raporu alıp hemde normal rapor almak yasak sıkıntı yaşayabilirsin dedi.ama ben şöyleki hamilelikle ilgili rapor almadım.başka bi rahatsızlıktan dolayı aldım.şimdi bilmiyorum napsam.bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan acil yardım ve bilgi istiyorum.
canım beni nst ye bile bağlamadan verdi doktorum. yani işimin bana ağırlığı yok o yüzden son ana kadar çalışmak istiyorum bakalım. ben isteince verdiler bakalım acil bişey olursada sonrasına eklenir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?