2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kızlar araştırmalarım sonucu içim rahatladı.çalışabilir raporu aldıktan sonra kadın doğum dışında bi yerden aldığınız raporlarda sıkıntı olmuyor.ben bu haftadan sonra önümüzdeki haftayıda alıcam sonrasında yani 35.haftamda doğum iznime ayrılcam inşallah.

günaydınlar herkese
arkadaşlar ya bu izin konusu çok karışık valla benim kafam karıştı.
iznin bi kısmı şubat tatilinde heba olucak ne yapacağımı bilmiyorum.
şu an 30+6 yım. 32+ 0 da çalışabilir raporu alıcam sanırım ekim 30 a kadar çalışırım.
doğum 20 kasım görünüyor ama 1-2 hafta erken olur muhtemelen. hesaplarım şaşmazsa martın ilk haftası bitiyor iznim.

tüy dökücü krem kimyasal olduğu için kesinlikle önerilmiyor. Ağda ya da jilete devam

herkese günaydinnnn,

Allahim ne zor bir geceydi, Rabbim yasatmasin...Saat 2 de bas agrisi ile uyandim, nane yaglari sürdüm, esime omuzlarima masaj yaptirdim bana misin demedi..saat 6 ya kadar kivrandim sonra biraz hafifledi de cok sükür uyumusum. Ama uyandigimda dayak yemis gibiydim, heryerlerim sizliyordu..

Herkeze merhaba;
Aceleci kasim tistoslarinin anneleri nasilsiniz? Umarim herkez iyidir, yavrucuklar iyidir.
Biz çok şükür iyiyiz ama çok çabuk yoruluyorum, hep yatayim hiç kalkmayayim yerimden, azicik kalksam hemen taş oluyor karnim, şimdiden kavga ediyoruz kizimla :-D
Daha düne kadar tek bir parça dahi alnamistik kizima, dün teyzesi ile çıktık alışverişe besigimiz ve benim için alinmasi gerekenler haricinde kizimin herşeyini aldik çok şükür, hafta sonuda babamizla besigimizi ve benim ihtiyaclarimi alacağız sizler ne güzel herseylerinizi hazir ettiniz, eksikleri tamamladiktan sonra yikama ve ütülemeyi halledip çantamizi hazirlar ve bekleriz artik prensesimizi.
Gece uykusuzluğu bende epeydir var ama bir aydir daha çok uzadi uykusuz saatler, bir gün once 12 de yatağa girdim dön sağa dön sola olmadi kalktim, oturma odasina gectim actim tv yi, yataga geri gittiğimde saat 4 dü.

Bu ağda meselesi benimde kafami karistiriyor, kiz kardeşim hep ağda yapti hamileliği süresinde, doguma 15 gün kala gitti ağda ya hiç bir sikintisi olmadi, bende hamileligimin 4. Ayina kadar kendim yaptim sonra malum yapamadim ve malesef jilete başladım,hem cçok çabuk çıkıyor hem çok fena kasiniyor, ağda ile ne guzel azalmisti iyice ama şimdi felakete döndü ne yapcam bilmiyorum bende

Aranızda doğum öncesi iznin en fazla ne kadarı doğum sonrasına aktarılabiliyoruz bunu bilen var mı?
Mesela ben izne ayrıldım ve 2 hafta sonra doğum yaptım diyelim,6 haftayı aktarabiliyor muyum,yoksa 1 haftası yanıyor 5 haftayı mı aktarıyorum?

Çok geçmiş olsun canım.
Ne çektim o baş ağrısından 5. Ayimda, hergün bi fiil, birde inatla ilaç almamaya çalıştım, doktorum kizdi hissettiğin an içsen 1 tane ile durdurursun ağrıyı, icmemek için direnince hem daha fazla yasiyorsun ağrıyı hem mecburen 3 tane agri kesici ile durduruyorsun dedi. Gerçekten öyle oluyordu ne yapsam gecmiyordu 8 saat ara ile 3 agri kesici iciyordum anca siddeti geçiyordu. Tahmin edebiliyorum ne çektiğini çok geçmiş olsun

Çook geçmiş olsun...

Aynen ben de 5. 6. ara ara da 7. Ayimda cok cektim basagrisindan, normalde dirayetli biriyimdir ama ilac icmemeye inat edip oturup agladigimi hatirliyorum basagrisindan , sonralari siddetlenecegini hissettigim an bir minoset ictim rahatladim.

kullanmadığın zamanı aktarıyorsun canım da arkadaşım 11 gün erken doğurdu aktardı doğum sonrasına

sorma canimmm, kivrandimm. ilac almadim cünkü acti karnim yani kana cok cabuk karisacakti ve korktum...Gündüzden az vardi keske o zaman önlem alsaydim. Simdi omuzlarima krem sürdüm, bugün yine tutmasin diye. doktor kontrölümüz var, bebegimin arabasi da gelmis onu almaya gidicez ama hiccc halim yokkkkkk....Dayak yemis gibiyim tüm gece.. kizimda hic uyumadi bütün gece. Simdi uyuyoyr ses seda yokk...

Gecmis olsun bende son zamanlarda
Cok cektim bu bas agrisindan.
Sonra dayanamadim bir paracetamol aldim.
Canim sen almanyada yasiyorsun dimi?
Hangi bebek arabasini aldin acaba ben daha tam karar veremedim. Bi tane begendim ama cok pahalli geldi bana.

canım geçmiş olsun ben 5.ayımaa kadar migren ataklarıyl boğuştum.günde 2-3 tane parol içiyodum başıma neler neler sürüyodum banamısın demiyodu.ağlayıp duruyodum sabahakadar.çok zor gerçekten.5.aydan sonra geçti ama.umarım seninde sürekli olmaz baş ağrıların.

yok cok sükür sürekli degil. Omuzlarimdan üsütünce oluyor. Biraz sogudu buralar ondan üsütüttüm. Birde gece ates basiyor terliyorum farkedince degisiyorum ama fark edinceye kadar aliyorum sogugu galiba... Bende parasetamol ve minoset iciyorum

canim Wolfsburg tarafindayim. XXXl den sipariz verdik ama babywalz dada var. Geisslein. Yarin fotosunu paylasirim. Set aldim ben. cantasi, puseti, yatagi ve arabasi. 980 euro tuttu. 4 yasina kadar kullannan arkadaslarim var o yüzden bunu aldim.

canim Wolfsburg tarafindayim. XXXl den sipariz verdik ama babywalz dada var. Geisslein. Yarin fotosunu paylasirim. Set aldim ben. cantasi, puseti, yatagi ve arabasi. 980 euro tuttu. 4 yasina kadar kullannan arkadaslarim var o yüzden bunu aldim.

Bende tam almanyanin göbegi frankfurt. Geisslein duydum
Cok iyi yorumlari var. Güle güle kullan canim. Resimlerini koyarsan sevinirim. Ben teutonia'yi begendim. Arabasi puseti ve yatagi 700€ civari. 8 hafta teslim süresi var Doguma az kaldi kalicam arabasiz :).

Bana dokuz hafta dediler 6 hftda geldi. Geisslein i kullananlar cok memnun ve en iyisi bu diye geciyor nette. Aldik artik hayirlisi:)) yazin ucuz olanlardan alirim incelerden. Koyarim yarin insaallah resmi. Mannheimde kuzenler var

ay kızlar bende kilolu gebe kalanlardanım.Daha fazla kilo almamak için vitamin kullanmak istemedim , doktorumda yazmadı ama şimdi o kadar çok kendimi yorgun hissediyorum ki anlatamam.demir eksikliği çıktı onuda arasırada içiyorum ama baya bi etkisi varmış demekki sürekli uykum geliyo gözlerim kapanıyo resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…