aynı konuda bende sıkıntılıyım canım yaa.. ne yapacağımı bilmiyorum dediğin gibi çok hassas ve kuaförler senin canın acıdımı yarım bırakıyor tam temizlemiyor. jiletliyorum ama bazı pütürtüler ve kıl dönmeleri kanıyor bide her yer alınmıyor jiletle kesiliyor. tüğ dökücü krem geldi aklıma ama oda zarar verir diye yapmadım. ne olacak bilmiyorum.
tüy dökücü krem kimyasal olduğu için kesinlikle önerilmiyor. Ağda ya da jilete devam
herkese günaydinnnn,
Allahim ne zor bir geceydi, Rabbim yasatmasin...Saat 2 de bas agrisi ile uyandim, nane yaglari sürdüm, esime omuzlarima masaj yaptirdim bana misin demedi..saat 6 ya kadar kivrandim sonra biraz hafifledi de cok sükür uyumusum. Ama uyandigimda dayak yemis gibiydim, heryerlerim sizliyordu..
herkese günaydinnnn,
Allahim ne zor bir geceydi, Rabbim yasatmasin...Saat 2 de bas agrisi ile uyandim, nane yaglari sürdüm, esime omuzlarima masaj yaptirdim bana misin demedi..saat 6 ya kadar kivrandim sonra biraz hafifledi de cok sükür uyumusum. Ama uyandigimda dayak yemis gibiydim, heryerlerim sizliyordu..
Çok geçmiş olsun canım.
Ne çektim o baş ağrısından 5. Ayimda, hergün bi fiil, birde inatla ilaç almamaya çalıştım, doktorum kizdi hissettiğin an içsen 1 tane ile durdurursun ağrıyı, icmemek için direnince hem daha fazla yasiyorsun ağrıyı hem mecburen 3 tane agri kesici ile durduruyorsun dedi. Gerçekten öyle oluyordu ne yapsam gecmiyordu 8 saat ara ile 3 agri kesici iciyordum anca siddeti geçiyordu. Tahmin edebiliyorum ne çektiğini çok geçmiş olsun
Aranızda doğum öncesi iznin en fazla ne kadarı doğum sonrasına aktarılabiliyoruz bunu bilen var mı?
Mesela ben izne ayrıldım ve 2 hafta sonra doğum yaptım diyelim,6 haftayı aktarabiliyor muyum,yoksa 1 haftası yanıyor 5 haftayı mı aktarıyorum?
Çok geçmiş olsun canım.
Ne çektim o baş ağrısından 5. Ayimda, hergün bi fiil, birde inatla ilaç almamaya çalıştım, doktorum kizdi hissettiğin an içsen 1 tane ile durdurursun ağrıyı, icmemek için direnince hem daha fazla yasiyorsun ağrıyı hem mecburen 3 tane agri kesici ile durduruyorsun dedi. Gerçekten öyle oluyordu ne yapsam gecmiyordu 8 saat ara ile 3 agri kesici iciyordum anca siddeti geçiyordu. Tahmin edebiliyorum ne çektiğini çok geçmiş olsun
Çook geçmiş olsun...
sorma canimmm, kivrandimm. ilac almadim cünkü acti karnim yani kana cok cabuk karisacakti ve korktum...Gündüzden az vardi keske o zaman önlem alsaydim. Simdi omuzlarima krem sürdüm, bugün yine tutmasin diye. doktor kontrölümüz var, bebegimin arabasi da gelmis onu almaya gidicez ama hiccc halim yokkkkkk....Dayak yemis gibiyim tüm gece.. kizimda hic uyumadi bütün gece. Simdi uyuyoyr ses seda yokk...
herkese günaydinnnn,
canım geçmiş olsun ben 5.ayımaa kadar migren ataklarıyl boğuştum.günde 2-3 tane parol içiyodum başıma neler neler sürüyodum banamısın demiyodu.ağlayıp duruyodum sabahakadar.çok zor gerçekten.5.aydan sonra geçti ama.umarım seninde sürekli olmaz baş ağrıların.
canim Wolfsburg tarafindayim. XXXl den sipariz verdik ama babywalz dada var. Geisslein. Yarin fotosunu paylasirim. Set aldim ben. cantasi, puseti, yatagi ve arabasi. 980 euro tuttu. 4 yasina kadar kullannan arkadaslarim var o yüzden bunu aldim.Gecmis olsun bende son zamanlarda
Cok cektim bu bas agrisindan.
Sonra dayanamadim bir paracetamol aldim.
Canim sen almanyada yasiyorsun dimi?
Hangi bebek arabasini aldin acaba ben daha tam karar veremedim. Bi tane begendim ama cok pahalli geldi bana.
canim Wolfsburg tarafindayim. XXXl den sipariz verdik ama babywalz dada var. Geisslein. Yarin fotosunu paylasirim. Set aldim ben. cantasi, puseti, yatagi ve arabasi. 980 euro tuttu. 4 yasina kadar kullannan arkadaslarim var o yüzden bunu aldim.
Bende tam almanyanin göbegi frankfurt. Geisslein duydum
Cok iyi yorumlari var. Güle güle kullan canim. Resimlerini koyarsan sevinirim. Ben teutonia'yi begendim. Arabasi puseti ve yatagi 700 civari. 8 hafta teslim süresi var Doguma az kaldi kalicam arabasiz :).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?