ay kızlar bende kilolu gebe kalanlardanım.Daha fazla kilo almamak için vitamin kullanmak istemedim , doktorumda yazmadı ama şimdi o kadar çok kendimi yorgun hissediyorum ki anlatamam.demir eksikliği çıktı onuda arasırada içiyorum ama baya bi etkisi varmış demekki sürekli uykum geliyo gözlerim kapanıyo resmen
ay kızlar bende kilolu gebe kalanlardanım.Daha fazla kilo almamak için vitamin kullanmak istemedim , doktorumda yazmadı ama şimdi o kadar çok kendimi yorgun hissediyorum ki anlatamam.demir eksikliği çıktı onuda arasırada içiyorum ama baya bi etkisi varmış demekki sürekli uykum geliyo gözlerim kapanıyo resmen
Slm herkese bugün bebeğim le göz göze geldim anlatılmaz yasanir darısı basiniza
Kızım hala hasta ama toparlaniyor sadece süreç çok yavaş ilerliyor .Bugün odasına bi duvara kağıt kaplattik persembe odası geliyor banada ilac oluyor hazırlıklar.sonrada yerlestirmeleri fln yapcazesim hala işe baslamadi cok uzun zmn oldu ama kızım iyilesmeden gitmem diyor bende cok alistim sürekli yanımda
Kızım hala hasta ama toparlaniyor sadece süreç çok yavaş ilerliyor .Bugün odasına bi duvara kağıt kaplattik persembe odası geliyor banada ilac oluyor hazırlıklar.sonrada yerlestirmeleri fln yapcazesim hala işe baslamadi cok uzun zmn oldu ama kızım iyilesmeden gitmem diyor bende cok alistim sürekli yanımda
sen daha ii bilirsin arkadasım ama demir eksikliği önemlidir bence demir ilaçlarını ihmal etme benim ilk gittiğim hastanede doktorum geç başlatmıştı demir ilacımıda işyerinde gözlerimi açamaz hale geldim halsizlikten sende kötü olma derim..
doğru diyosunsürekli bir yorgunluk halsizlik var üzerimde kaç aydır.bir türlü kendime ilaç kullanma alışkanlığı edinemedim
iş yerinde işlerimi yaparken gözlerim kayıyo resmen
Bende demir ilacini iki günde bir
Aliyorum. Kilodan degil de bende kabizlik yapiyor cok kötü oluyordum.
Tamamen birakmak istemedim demir
Cok önemli cünkü.
1 hafta yanar 5 hafta aktarırsınAranızda doğum öncesi iznin en fazla ne kadarı doğum sonrasına aktarılabiliyoruz bunu bilen var mı?
Mesela ben izne ayrıldım ve 2 hafta sonra doğum yaptım diyelim,6 haftayı aktarabiliyor muyum,yoksa 1 haftası yanıyor 5 haftayı mı aktarıyorum?
canım öyle değil kalan haftaların yanmıyor aktarabiliyorsun. geçen yıl ablam doğum yaptı 10 aktardı. 2 hafta öncede arkadaşım 19 gün önce doğum yaptı 5 haftaya ek olarak 19 günü de aktardı. bu bilgi kesin doğru.1 hafta yanar 5 hafta aktarırsın
günaydınlar herkese
arkadaşlar ya bu izin konusu çok karışık valla benim kafam karıştı.
iznin bi kısmı şubat tatilinde heba olucak ne yapacağımı bilmiyorum.
şu an 30+6 yım. 32+ 0 da çalışabilir raporu alıcam sanırım ekim 30 a kadar çalışırım.
doğum 20 kasım görünüyor ama 1-2 hafta erken olur muhtemelen. hesaplarım şaşmazsa martın ilk haftası bitiyor iznim.
canım benim de izin konusunda kafam çok karışık.. bende bugün 30+6 yım.. 32+0 da hemen doğum öncesi izne ayrılmak istediğim için müdürüm bu süre için rapor al okula hiç başlama dedi.. dün doktorum 1 hafta rapor verdi, ki benim hesaplarıma göre 9 gün vermeliydi.. ben seni haftaya pazartesi doğum öncesi izne ayırırım dedi, pazartesi 31+5 oluyorum ama ben.. nasıl olcaksa? eğer pazartesi ayrılırsam dönem sonunda 2 haftam kalıyor.. doğum sonrası 10 haftaya çıksa bile müdürüm yasa çıkmadan ayrıldığım için beni etkilemeyeceğini benim iznimin eski sisteme göre işleyeceğini söyledi.. sonda da 2 hafta raporla uğraşıcam bu gidişle..
canım öyle değil kalan haftaların yanmıyor aktarabiliyorsun. geçen yıl ablam doğum yaptı 10 aktardı. 2 hafta öncede arkadaşım 19 gün önce doğum yaptı 5 haftaya ek olarak 19 günü de aktardı. bu bilgi kesin doğru.
canım benim de izin konusunda kafam çok karışık.. bende bugün 30+6 yım.. 32+0 da hemen doğum öncesi izne ayrılmak istediğim için müdürüm bu süre için rapor al okula hiç başlama dedi.. dün doktorum 1 hafta rapor verdi, ki benim hesaplarıma göre 9 gün vermeliydi.. ben seni haftaya pazartesi doğum öncesi izne ayırırım dedi, pazartesi 31+5 oluyorum ama ben.. nasıl olcaksa? eğer pazartesi ayrılırsam dönem sonunda 2 haftam kalıyor.. doğum sonrası 10 haftaya çıksa bile müdürüm yasa çıkmadan ayrıldığım için beni etkilemeyeceğini benim iznimin eski sisteme göre işleyeceğini söyledi.. sonda da 2 hafta raporla uğraşıcam bu gidişle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?