2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

sen daha ii bilirsin arkadasım ama demir eksikliği önemlidir bence demir ilaçlarını ihmal etme benim ilk gittiğim hastanede doktorum geç başlatmıştı demir ilacımıda işyerinde gözlerimi açamaz hale geldim halsizlikten sende kötü olma derim..

Slm herkese bugün bebeğim le göz göze geldim anlatılmaz yasanir darısı basiniza
Kızım hala hasta ama toparlaniyor sadece süreç çok yavaş ilerliyor .Bugün odasına bi duvara kağıt kaplattik persembe odası geliyor banada ilac oluyor hazırlıklar.sonrada yerlestirmeleri fln yapcazesim hala işe baslamadi cok uzun zmn oldu ama kızım iyilesmeden gitmem diyor bende cok alistim sürekli yanımda

Bende kilolu kalanlardanimmm. Ama hamile kalmadan önce basladim vitamine ve hala kullaniyorum. Doktorum vitaminden asla taviz vermuyor. Ikiyüz kilo ol istersen bu vitamin devam diyor

Bende demir ilacini iki günde bir
Aliyorum. Kilodan degil de bende kabizlik yapiyor cok kötü oluyordum.
Tamamen birakmak istemedim demir
Cok önemli cünkü.

muhteşem bi duygu canım göz göze gelmek kızın nasıl kılo falan almaya bsladımı bız daha hazırlıklara baslamadık

Allah size sabir kizina da saglik versin. Normaldir bu durumda en yakinin en büyük destegin esin. Birbirinize kuvvet vermeniz lazim. Insallah en kisa zamanda kiziniz iyilesir annesine babasina ve odasina kavusur.

doğru diyosun sürekli bir yorgunluk halsizlik var üzerimde kaç aydır.bir türlü kendime ilaç kullanma alışkanlığı edinemedim
iş yerinde işlerimi yaparken gözlerim kayıyo resmen

bende sürekli demir ilacı falan kullanıyorm d 12 de var ama bende aksine kilo almayanlardanım 5 kilo almışım bugune kadar ama olsun bebeğim sağlıklı olsun onun kilosu yerinde olsun da ben başka bişey istemiyorm hepimiz son zamanlarımızda dikkatli olmalıyız günümüzü doldurupta bebişlerimizi kucagımıza alalım inş arkadaşlar hilal cnm sende güçlü ol bak allahın izniyle bebişin yanında ne güzel hazırlıklarınıda yapmaya başlamışsın rabbim yAR VE YARDIMCN OLSUN

1 hafta yanar 5 hafta aktarırsın

canım benım kızın cabucal toparlansın ınsallah senın gıbı guclu bır annesı oldugu ıcın gurur duyacak kucuk hanımefendı

1 hafta yanar 5 hafta aktarırsın

1 hafta neden yanıyor ki? kesin bir bilgi mi bu? üzüldüm öyleyse.. benim bildiğim erken doğum yaptıysan kullanmadığın süre tamamen aktarılabiliyor.. hatta geçmiş sayfalara kanunun ilgili hükmünü eklemiştim.. yine ekliyim..

Kizlar, simdi ciktim doktordan. Idrar aldi, kan aldi, grip asisi vurdu bana ve esime. Alttan iki saniye bakti hersey yolunda dedi. Erken dogum riski kalkmis bebek o kadar iri degil dedi. Valla bisi sormadim. Herseferinde macera yasatiyor. Ultrasonun acmadi bile. Eliyle karnimi muayene etti vitaminleri ihmal etme dedi

canım benim de izin konusunda kafam çok karışık.. bende bugün 30+6 yım.. 32+0 da hemen doğum öncesi izne ayrılmak istediğim için müdürüm bu süre için rapor al okula hiç başlama dedi.. dün doktorum 1 hafta rapor verdi, ki benim hesaplarıma göre 9 gün vermeliydi.. ben seni haftaya pazartesi doğum öncesi izne ayırırım dedi, pazartesi 31+5 oluyorum ama ben.. nasıl olcaksa? eğer pazartesi ayrılırsam dönem sonunda 2 haftam kalıyor.. doğum sonrası 10 haftaya çıksa bile müdürüm yasa çıkmadan ayrıldığım için beni etkilemeyeceğini benim iznimin eski sisteme göre işleyeceğini söyledi.. sonda da 2 hafta raporla uğraşıcam bu gidişle..

2 hafta icin sikma canini, yine rapor alirsin

Bana öyle demediler. Neyse ben zaten 1 gün bile aktaramayacağım.

Bu arada hangi kurum bu?

Son düzenleme:

ya senin müdürün ne kıl bi adammış ya. izin 10 hafta olursa neden seni etkilemesin ki bence sen bunu araştır benim bildiğime göre etkiler. pazartesi dktruna söyle sana 2 gün daha rapor yazsın çarşamba günü 32+0 da izne ayrıl dktrun 2 gün izin yazmazsa sağlık ocağından al derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…