canım benim de izin konusunda kafam çok karışık.. bende bugün 30+6 yım.. 32+0 da hemen doğum öncesi izne ayrılmak istediğim için müdürüm bu süre için rapor al okula hiç başlama dedi.. dün doktorum 1 hafta rapor verdi, ki benim hesaplarıma göre 9 gün vermeliydi.. ben seni haftaya pazartesi doğum öncesi izne ayırırım dedi, pazartesi 31+5 oluyorum ama ben.. nasıl olcaksa? eğer pazartesi ayrılırsam dönem sonunda 2 haftam kalıyor.. doğum sonrası 10 haftaya çıksa bile müdürüm yasa çıkmadan ayrıldığım için beni etkilemeyeceğini benim iznimin eski sisteme göre işleyeceğini söyledi.. sonda da 2 hafta raporla uğraşıcam bu gidişle..
ay kızlar bende kilolu gebe kalanlardanım.Daha fazla kilo almamak için vitamin kullanmak istemedim , doktorumda yazmadı ama şimdi o kadar çok kendimi yorgun hissediyorum ki anlatamam.demir eksikliği çıktı onuda arasırada içiyorum ama baya bi etkisi varmış demekki sürekli uykum geliyo gözlerim kapanıyo resmen
Ben de kilolu hamile kaldim,72 kiloyla hamile kaldim suana kadar allahima sukur sadece 3 kilo aldim,75 kiloyum.ve hamileligimin basindan beri hergun vitaminimi ve omega-3 umu iciyorum.son 1 aydir da demir ilacina basladim,hala daha kilo almiyorum,bebegmn kilosu ve gelisimi ise masallah cok iyi hatta 10 gun onde gidiyor.kilolu hamile kalan vitamin icince daha da kilo alacak diye bi kaide yok ki, sadece esasinda herkese yasak olan sekerden hamurisinden uzak durup saglikli besleneceksin o kadar.
Bu arada kabizlik ve demir ilaclarindan bahsetmis bazi arkadaslar, bende de kabizlik cok olur,hatta hemoroid sorunum var cocuklugumdan beri.hamileligin ilk aylarinda hemoroid sorunum nuksetti cok aci cektim.doktorumla konustum kabiz yapmayan icinde bol probiyotik olan previt positive diye bi vitamin kullaniyorum,onun disinda yaklasik 1 aydir demir ilaci kullaniyorum,genel bi kani vardir ya demir ilaci kabiz yapar diye bende korkuyodum doktora soyledim hap degilde sivi olan ilactan yazdi bana.ismi ferplex fol.hapin bagirsakta emilim zor oluyomus ama bu ilac sivi oldugu icin kolayca emiliyomus.allahima sukur bi problemim yok hatta wc durumum duzene girdi bile diyebilirim.
Subat tatilinde neden kaynatiyorsun ki iznini, kaynayan kadarini dogum oncesi izninde kullan???
Bak cnm benim sat 29 ocak ben bu hafta 33. Haftama baslicam ama doktorla konustum bu cuma gunu 32. Hafta iznimi baslatacak ve ben hemen ayrilcam, sona birsey aktarmiyorum yani. Bu hesapla tam 24 ocakta iznim bitecek!!!
Biliorum bebeim, ben de bu izin olayina cok takilmistim bir ara, gece uykumda falan haftalari sayiyordum subat tatilinin baslayacagi zamana kadar :)))
Ben de kilolu hamile kaldim,72 kiloyla hamile kaldim suana kadar allahima sukur sadece 3 kilo aldim,75 kiloyum.ve hamileligimin basindan beri hergun vitaminimi ve omega-3 umu iciyorum.son 1 aydir da demir ilacina basladim,hala daha kilo almiyorum,bebegmn kilosu ve gelisimi ise masallah cok iyi hatta 10 gun onde gidiyor.kilolu hamile kalan vitamin icince daha da kilo alacak diye bi kaide yok ki, sadece esasinda herkese yasak olan sekerden hamurisinden uzak durup saglikli besleneceksin o kadar.
Bu arada kabizlik ve demir ilaclarindan bahsetmis bazi arkadaslar, bende de kabizlik cok olur,hatta hemoroid sorunum var cocuklugumdan beri.hamileligin ilk aylarinda hemoroid sorunum nuksetti cok aci cektim.doktorumla konustum kabiz yapmayan icinde bol probiyotik olan previt positive diye bi vitamin kullaniyorum,onun disinda yaklasik 1 aydir demir ilaci kullaniyorum,genel bi kani vardir ya demir ilaci kabiz yapar diye bende korkuyodum doktora soyledim hap degilde sivi olan ilactan yazdi bana.ismi ferplex fol.hapin bagirsakta emilim zor oluyomus ama bu ilac sivi oldugu icin kolayca emiliyomus.allahima sukur bi problemim yok hatta wc durumum duzene girdi bile diyebilirim.
Herkeze merhaba;
Aceleci kasim tistoslarinin anneleri nasilsiniz? Umarim herkez iyidir, yavrucuklar iyidir.
Biz çok şükür iyiyiz ama çok çabuk yoruluyorum, hep yatayim hiç kalkmayayim yerimden, azicik kalksam hemen taş oluyor karnim, şimdiden kavga ediyoruz kizimla :-D
Daha düne kadar tek bir parça dahi alnamistik kizima, dün teyzesi ile çıktık alışverişe besigimiz ve benim için alinmasi gerekenler haricinde kizimin herşeyini aldik çok şükür, hafta sonuda babamizla besigimizi ve benim ihtiyaclarimi alacağızsizler ne güzel herseylerinizi hazir ettiniz, eksikleri tamamladiktan sonra yikama ve ütülemeyi halledip çantamizi hazirlar ve bekleriz artik prensesimizi.
Gece uykusuzluğu bende epeydir var ama bir aydir daha çok uzadi uykusuz saatler, bir gün once 12 de yatağa girdim dön sağa dön sola olmadi kalktim, oturma odasina gectim actim tv yi, yataga geri gittiğimde saat 4 dü.
Bu ağda meselesi benimde kafami karistiriyor, kiz kardeşim hep ağda yapti hamileliği süresinde, doguma 15 gün kala gitti ağda ya hiç bir sikintisi olmadi, bende hamileligimin 4. Ayina kadar kendim yaptim sonra malum yapamadim ve malesef jilete başladım,hem cçok çabuk çıkıyor hem çok fena kasiniyor, ağda ile ne guzel azalmisti iyice ama şimdi felakete döndü ne yapcam bilmiyorum bende
Tüy dökücü epilasyon aleti ve ağdayı önermedi doktorum. Bikini bölgesinde çekme etkisiyle erken doğumu tetikleyebilir dedi.
herkese günaydinnnn,
Allahim ne zor bir geceydi, Rabbim yasatmasin...Saat 2 de bas agrisi ile uyandim, nane yaglari sürdüm, esime omuzlarima masaj yaptirdim bana misin demedi..saat 6 ya kadar kivrandim sonra biraz hafifledi de cok sükür uyumusum. Ama uyandigimda dayak yemis gibiydim, heryerlerim sizliyordu..
canım geçmiş olsun ben 5.ayımaa kadar migren ataklarıyl boğuştum.günde 2-3 tane parol içiyodum başıma neler neler sürüyodum banamısın demiyodu.ağlayıp duruyodum sabahakadar.çok zor gerçekten.5.aydan sonra geçti ama.umarım seninde sürekli olmaz baş ağrıların.
canim Wolfsburg tarafindayim. XXXl den sipariz verdik ama babywalz dada var. Geisslein. Yarin fotosunu paylasirim. Set aldim ben. cantasi, puseti, yatagi ve arabasi. 980 euro tuttu. 4 yasina kadar kullannan arkadaslarim var o yüzden bunu aldim.
Slm herkese bugün bebeğim le göz göze geldim anlatılmaz yasanir darısı basiniza
Kızım hala hasta ama toparlaniyor sadece süreç çok yavaş ilerliyor .Bugün odasına bi duvara kağıt kaplattik persembe odası geliyor banada ilac oluyor hazırlıklar.sonrada yerlestirmeleri fln yapcazesim hala işe baslamadi cok uzun zmn oldu ama kızım iyilesmeden gitmem diyor bende cok alistim sürekli yanımda
Bende demir ilacini iki günde bir
Aliyorum. Kilodan degil de bende kabizlik yapiyor cok kötü oluyordum.
Tamamen birakmak istemedim demir
Cok önemli cünkü.
bende sürekli demir ilacı falan kullanıyorm d 12 de var ama bende aksine kilo almayanlardanım 5 kilo almışım bugune kadar ama olsun bebeğim sağlıklı olsun onun kilosu yerinde olsun da ben başka bişey istemiyorm hepimiz son zamanlarımızda dikkatli olmalıyız günümüzü doldurupta bebişlerimizi kucagımıza alalım inş arkadaşlar hilal cnm sende güçlü ol bak allahın izniyle bebişin yanında ne güzel hazırlıklarınıda yapmaya başlamışsın rabbim yAR VE YARDIMCN OLSUN
elevit sütü ve sütün kalıtesını arttırıyomuş duyan varmı
Özellikle son 3 ayda, genital bölge için kesinlikle ağda da önerilmiyor, epilasyon aleti de önerilmiyor. İki yöntem de doğumu tetikleyebiliyor. Ayrıca kuaför salınlarında enfeksiyon kapma riski cabası. Sadece jilet öneeriliyor. Çok kaşındırıyo o da ama ne yapalım artık katlanacağız.
aynı konuda bende sıkıntılıyım canım yaa.. ne yapacağımı bilmiyorum dediğin gibi çok hassas ve kuaförler senin canın acıdımı yarım bırakıyor tam temizlemiyor. jiletliyorum ama bazı pütürtüler ve kıl dönmeleri kanıyor bide her yer alınmıyor jiletle kesiliyor. tüğ dökücü krem geldi aklıma ama oda zarar verir diye yapmadım. ne olacak bilmiyorum.
canım hangi ilacı alıyorsun? aksine benim demir ilacıda ishal yapıyor beni :)
benim ilaç GYNO FERRO SANOL
Günaydın...Benim gibi çalışan annelere kolay gelsin.uyku problemi bende de var.wc ye kalkmak ve bacaklarım beni son zamanlarda yoruyor.huzursuz bacak sendromum arttı hamilelikte,sürekli bacaklarımı kımıldatıyorum gözüm kapalı.yinede şükür.buara belimde ağrıyor ayakta kalmak istemiyorum hiç,evde de doğru dürüst bişey yapmıyorum iş çıkışı.ve geceleri karnım çok sert oluyor oğlumun uzuvlarını hissediyorum elimde sırtı,bukulmuş bacakları yesinnnn onu annesi.
birde şu konu varki beni düşündürüyor, ağda yapamıyorum zaten hassaslaştığı için kanama olur deniyor.jiletlede yapamıyorum.kuaforlerede güvenemiyorum, gitmekte istemiyorum bu şekilde de çok huzursuzum.
aynı konuda bende sıkıntılıyım canım yaa.. ne yapacağımı bilmiyorum dediğin gibi çok hassas ve kuaförler senin canın acıdımı yarım bırakıyor tam temizlemiyor. jiletliyorum ama bazı pütürtüler ve kıl dönmeleri kanıyor bide her yer alınmıyor jiletle kesiliyor. tüğ dökücü krem geldi aklıma ama oda zarar verir diye yapmadım. ne olacak bilmiyorum.
herkese günaydinnnn,
Allahim ne zor bir geceydi, Rabbim yasatmasin...Saat 2 de bas agrisi ile uyandim, nane yaglari sürdüm, esime omuzlarima masaj yaptirdim bana misin demedi..saat 6 ya kadar kivrandim sonra biraz hafifledi de cok sükür uyumusum. Ama uyandigimda dayak yemis gibiydim, heryerlerim sizliyordu..
aynen canım bende kilo alamayanlardanım. bende 5,8 kilo almışım şimdiye kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?