2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

o 2 hafta yasa çıkmasa bile o an doğum iznin bitmediği sürece senin hakkın diye biliyorum.sen boş ver bilgisiz müdürünü biraz daha araştır derim bu konuyu.

Ben de kilolu hamile kaldim,72 kiloyla hamile kaldim suana kadar allahima sukur sadece 3 kilo aldim,75 kiloyum.ve hamileligimin basindan beri hergun vitaminimi ve omega-3 umu iciyorum.son 1 aydir da demir ilacina basladim,hala daha kilo almiyorum,bebegmn kilosu ve gelisimi ise masallah cok iyi hatta 10 gun onde gidiyor.kilolu hamile kalan vitamin icince daha da kilo alacak diye bi kaide yok ki, sadece esasinda herkese yasak olan sekerden hamurisinden uzak durup saglikli besleneceksin o kadar.
Bu arada kabizlik ve demir ilaclarindan bahsetmis bazi arkadaslar, bende de kabizlik cok olur,hatta hemoroid sorunum var cocuklugumdan beri.hamileligin ilk aylarinda hemoroid sorunum nuksetti cok aci cektim.doktorumla konustum kabiz yapmayan icinde bol probiyotik olan previt positive diye bi vitamin kullaniyorum,onun disinda yaklasik 1 aydir demir ilaci kullaniyorum,genel bi kani vardir ya demir ilaci kabiz yapar diye bende korkuyodum doktora soyledim hap degilde sivi olan ilactan yazdi bana.ismi ferplex fol.hapin bagirsakta emilim zor oluyomus ama bu ilac sivi oldugu icin kolayca emiliyomus.allahima sukur bi problemim yok hatta wc durumum duzene girdi bile diyebilirim.

canım maşallah nasıl başardın bu kadar az kilo almayı?? ben çok uzun zamandır beyaz ekmek yemiyorum 3 4 yıl olmustur tuz kullanmıyorum şeker kullanmıyorum normal yağ yerine zeytin yağı ve fındık yağı kullanıyorum ama yinede kilo aldım sen nasıl besleniyorsun anlatır mısın suan 67 kiloyum artık almak istemiyorum

merhaba kızlar
bizde bugün doktora gittik maşallah kızımız kocaman olmus 2100 gramdı doğum pozisyonunu almış ama bize yüzünü göstermedi cadı çok uğraştı doktor teyzesi ama nafile bozmadı keyfini:) Bu arada doğum izinleri konuşulmuş malesef ben ünv son sınıftayım ve kızımız okul döneminde dünyaya gelicek ve ben doğumdan sonra sadece 2 hafta rapor alabilicem çünkü devam zorunluluğumuz var onu geçtim doğumdan 2 hafta sonra vizeler var ama olsun sağlıklı bir şekilde dünyaya gelsin de Allah kolaylığını verir..

canım ben alabilirsem heyetle kapatmayı düşünüyorum ikinci dönemi o yuzden heyet almakta sıkıntı işmiş ne kadar az alabilirsem o kadar rahat alabilirim dedim o yuzden

Kac haftalik hamilesin?

selam canım hayırlı olsun aldıkların. güle güle giydir inş. sende iyi günlerde kullan.
evet benim arkadaşımda doğum öncesine kadar hep ağda yaptırdı ama inanılmaz canım acıyo benim. hamilelikte çok arttı acısı. birde dediğin gibi daha gür ve sık çıkıyor sanki. kaşıntı da oluyor. bende jiletledim ama hiç istemiyorum açıkcası

Geçmiş olsun tatlım.

geçmiş olsun canım,
aynen bende 5-6 aya kadar migrenimi çektim. şimdi yok denecek kadar azaldı şükür.

canim Wolfsburg tarafindayim. XXXl den sipariz verdik ama babywalz dada var. Geisslein. Yarin fotosunu paylasirim. Set aldim ben. cantasi, puseti, yatagi ve arabasi. 980 euro tuttu. 4 yasina kadar kullannan arkadaslarim var o yüzden bunu aldim.

iyi günlerde kullanın canım hayırlı olsun.

aayyy kıyamam ben size. ne güzel bir duygudur. çok sevindim bitanem. odasıda hayırlı olsun sağlıkla güzel günlerde büyüsün kızın. eşinede bravo vallhi helal olsun. babalık işte böyle oluyor demekki :) Allah onların eksikliğini aratmasın bizlere.

aynen canım bende kilo alamayanlardanım. bende 5,8 kilo almışım şimdiye kadar.

anammm kızlar ben daha dün malum bölgeye ağdamı yaptımmmtabi eskiye göre zor oldu ama göbeğim fazla değil ve ayna yardımıyla hallettim..kuaföre falangidemem alışık değilim..perşembe dr um var sorayım da bidaha yapmam bende doğumu falan tetikliyorsa
ama bi yandan da çoğu insan son döneme kadar eşiyle münasebeti de sürdürüyo.asıl doğumu tetikleyen de oymuş..hatta drum dedi ki eğer doğum zamanı gelmiş geçiyorsa ilişki veriyoruz doğumu tetiklesin diye..eşimin gözleri yuvalarından fırlamıştı valla daha yenihamileydim..adam yok yok biz almayalım dediii
bu arada izinler konuşulmuış ben de haftaya çalışabilir alıp bayram sonrasıçıkıcam inşallah..Allah yardımcımız olsunn

Son düzenleme:

erkeklerin kullandığı traş makineleri var ya onlardan kullanıyorum ben. jilet gibi sertleştirmiyo kaşındırmıyo kolay ve acısız.. tabi haftada en az iki kez kullanıyorum çabuk uzuyorlar ama memnunum öneririm...

geçmiş olsun canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…