Kizlar, simdi ciktim doktordan. Idrar aldi, kan aldi, grip asisi vurdu bana ve esime. Alttan iki saniye bakti hersey yolunda dedi. Erken dogum riski kalkmis bebek o kadar iri degil dedi. Valla bisi sormadim. Herseferinde macera yasatiyor. Ultrasonun acmadi bile. Eliyle karnimi muayene etti vitaminleri ihmal etme dedi
selam kızlar .hilal çok sevindim canım darısı benim başıma inşallah...
minik oğlumun ağızdan solunumunu çıkarmışlar şuan sadece burundan makineye bağlı..inşallah onu da atlatıp kendi kendine nefes alacağı günleri de göreceğim..ama çok zorlu ve acılı bir süreç ...onu orada bırakmak beni mahvediyor..dualarla ayaktayım uyuyamıyorum her gün gideceğim zamanı bekliyorum öylece..arada ağlama krizlerim oluyor rabbim bu sınavı sağlıkla atlatmayı nasip eder inşallah..
doğum riski olan arkadaşımız vardı o nasıl takip edemedim...Ayşegül senin bebeğin nasıl..
bir de ben toplam 17 kg almış gözüküyordum son aylar 3 -3 almış gözüküyordum meğer preeklamsiden dolayıymış 7 gün oldu başlangıç kiloma döndüm..uyumamamın ve halsizliğimin de verdiği bir şey olabilir..yine de son aylar yüksek çıkıyorsa kilonuz doktorunuzu uyarın benim eski doktoruma anlatamamıştım bu konuyu ..şişlik var kilo almıyorum bir günde yükseliyor dediğim halde kızıp gönderiyordu ..doktorumu değiştirmiştim iyi ki değiştirmişim
minik oğlumun ağızdan solunumunu çıkarmışlar şuan sadece burundan makineye bağlı..inşallah onu da atlatıp kendi kendine nefes alacağı günleri de göreceğim..ama çok zorlu ve acılı bir süreç ...onu orada bırakmak beni mahvediyor..dualarla ayaktayım uyuyamıyorum her gün gideceğim zamanı bekliyorum öylece..arada ağlama krizlerim oluyor rabbim bu sınavı sağlıkla atlatmayı nasip eder inşallah..
doğum riski olan arkadaşımız vardı o nasıl takip edemedim...Ayşegül senin bebeğin nasıl..
bir de ben toplam 17 kg almış gözüküyordum son aylar 3 -3 almış gözüküyordum meğer preeklamsiden dolayıymış 7 gün oldu başlangıç kiloma döndüm..uyumamamın ve halsizliğimin de verdiği bir şey olabilir..yine de son aylar yüksek çıkıyorsa kilonuz doktorunuzu uyarın benim eski doktoruma anlatamamıştım bu konuyu ..şişlik var kilo almıyorum bir günde yükseliyor dediğim halde kızıp gönderiyordu ..doktorumu değiştirmiştim iyi ki değiştirmişim
Bebeğimin hıçkırdığını hissediyorummm
Bebeğimin hıçkırdığını hissediyorummm
Benimkini de günde 2-3 kez hıçkırık tutuyo, kıyamam en bu bebişlere ya...
Benim oglusumu da cok hickirik tutuyor bir yandan hickiriyor bir yandan tekme atiyor sinirleniyormu ne :).
Dün nst de yarim saat hickirmasinin gecmesini bekledik.
Bende az kilo aldim diye seviniyorum. 7 kilo aldim simdiye kadar. Sen hic almamissin ya
Ben de 14 kilo aldım. Biraz önce doktordan geldik, fırçayı yedim. Bir sürü şeyi yasakladı. Tatlı, hamur işi, pilav makarna, incir, üzüm, muz, her tür abur cubur yasak. Çoğunuz yemiyorsunuzdur zaten bunları. Ben de zaten yememeye çalışıyordum da arada dondurma tatlı falan yiyordum iştah tavan çünkü bende. Neyse iki hafta sonra kontrolüm var. Aynı kiloda gidersem çok iyi son bir ayda 4.5 kilo almışım. 24 saat yatak istirahatinin sonucu:26:... Bu arada bebişim 2 kiloya yakınmış. İnşallah hepimizinki sağlıklı olurlar hep...
Ben de 14 kilo aldım. Biraz önce doktordan geldik, fırçayı yedim. Bir sürü şeyi yasakladı. Tatlı, hamur işi, pilav makarna, incir, üzüm, muz, her tür abur cubur yasak. Çoğunuz yemiyorsunuzdur zaten bunları. Ben de zaten yememeye çalışıyordum da arada dondurma tatlı falan yiyordum iştah tavan çünkü bende. Neyse iki hafta sonra kontrolüm var. Aynı kiloda gidersem çok iyi son bir ayda 4.5 kilo almışım. 24 saat yatak istirahatinin sonucu:26:... Bu arada bebişim 2 kiloya yakınmış. İnşallah hepimizinki sağlıklı olurlar hep...
Allah başka dert tasa vermesin benim de hamileliğimin başından beri beni üzen tek konu kilo olayım... ben de 14-15 almış durumdayım. bu yazdıklarının hepsinden de yiyorum vallahi ne yalan söyleleyim bir ara yemiyodum sırf kilo kontrolü için rüyalarımda görüyodum, sinirlerim hep bozuk ve aç bi şekilde geziyodum... depresif ağlamalı haller falan... ne yani 3-5 kilo için kendimi de karnımdaki bebeği de üzmeye değer mi dedim ve şimdi abartıya kaçmamak koşuluyla herşeyden yiyorum vallahi... tahlillerin falan temizse kasma o kadar mutsuzluk bir insana kilodan çok zarar verir bana göre...
ve şunu net bişkilde diyorumki doğum yapayım kırkım çıksın öylede güzel diyet egzersiz yaparım ki hepsini de veririm,zaten kesin kendime burda bi günlük yada topik açarım
hamile kalırken bile ideal kilomun üstündeydim o gazla onları da veririmmmmmmm
Canim ben normalde tatli ve hamur isi cok severim diyet yaptigim bunlari yemedigim zaman hep sinirli ve moralim bozuk oluyordu. Simdi bebegimin sagligi icin yemiyorum
Ve inanirmisin simdilik hic canim da cekmiyor ama dogumdan sonra ne olur bilemem :). Herhalde bu 3 ayda
Yemedigimi bir anda yerim.
Annelik böyle bir sey bebislerimiz iyi olsun da kilonun ne önemi var. Önemli olan bebislerin sagligi.
Gözün aydin canim. Bende de var
Öyle bir doktor hic soru sormaya gelmiyor sorsamda cevabini alamiyorum. Her 3 haftada bir yurt disina cikiyor onun yerine bir doktor geliyor bende hep biriktirip hepsini ona soruyorum cok ilgili ve her soruya cevabi var insani cok rahatlatiyor. Ctg ye giriyormusun?? Ben her hafta hem ctg hem ultrason. Bi hayirlisi ile alsak bebisleri sag salim kucagimiza.
iyi günlerde kullanın canım hayırlı olsun.
bugun son yazicam sanada yazmak istedim kimseyle yavrunun kilosunu kiyaslama cok uzulursun sende yapiyordum ablamin oglu 16 kilo aralarinda 4 ay var benimkiyle benimki 14 kilo resmen uzuluyordum ama bak o cok sik hasta oluyor 1 bucuk yasina kadar anne sutu aldi herseyden nem kapiyor alerjik egzamasi var varda var ama benim oglum birkere bile doguk alginligi bademcik sismesi olmadi dogdu dogali bikere kanda enfeksiyon virus kapti iki kere burun akintisi oldu oda oksuruk yapti disinden oldu ates filan olmadi bikere gene virus kapti miyde gribi diyolar burda yani 2 yilda 3 kere virus kapti 2 kere burnu akti burasi soguk kar yayor ablam izmirde sen dusun saglikli olsunda bosver kiloyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?