2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Gözün aydin canim. Bende de var
Öyle bir doktor hic soru sormaya gelmiyor sorsamda cevabini alamiyorum. Her 3 haftada bir yurt disina cikiyor onun yerine bir doktor geliyor bende hep biriktirip hepsini ona soruyorum cok ilgili ve her soruya cevabi var insani cok rahatlatiyor. Ctg ye giriyormusun?? Ben her hafta hem ctg hem ultrason. Bi hayirlisi ile alsak bebisleri sag salim kucagimiza.

selam kızlar .hilal çok sevindim canım darısı benim başıma inşallah...
minik oğlumun ağızdan solunumunu çıkarmışlar şuan sadece burundan makineye bağlı..inşallah onu da atlatıp kendi kendine nefes alacağı günleri de göreceğim..ama çok zorlu ve acılı bir süreç ...onu orada bırakmak beni mahvediyor..dualarla ayaktayım uyuyamıyorum her gün gideceğim zamanı bekliyorum öylece..arada ağlama krizlerim oluyor rabbim bu sınavı sağlıkla atlatmayı nasip eder inşallah..
doğum riski olan arkadaşımız vardı o nasıl takip edemedim...Ayşegül senin bebeğin nasıl..
bir de ben toplam 17 kg almış gözüküyordum son aylar 3 -3 almış gözüküyordum meğer preeklamsiden dolayıymış 7 gün oldu başlangıç kiloma döndüm..uyumamamın ve halsizliğimin de verdiği bir şey olabilir..yine de son aylar yüksek çıkıyorsa kilonuz doktorunuzu uyarın benim eski doktoruma anlatamamıştım bu konuyu ..şişlik var kilo almıyorum bir günde yükseliyor dediğim halde kızıp gönderiyordu ..doktorumu değiştirmiştim iyi ki değiştirmişim

canımönceliklehayırlı olsun bebiin..inşallah tez zamanda evinize dönersininiz.dualarım seninle..
ama ağlama olurmu..sütün kaçar Allahkorusun cnm oğlunun sana ihtiyacı var.Allah yardımcın olsun

Canim ilk önce allah ogluna sifalar sana ve esine de güc kuvvet versin. Bende ilk hamileligimde preklamsi gecirmistim ama bende sislik yoktu hic seker ve tansiyon firlamisti ve idrarda protein cikmisti. Tansiyon cok önemli muhakkak hep kontrol edilmeli ve ihmal edilmemeli.
Maalesef bazi doktorlar gereken özeni göstermiyorlar ve is isten gecmis oluyor.
Insallah bu zor günleri cabuk atlatirsiniz canim kuvvetli olman lazim
Oglunun sana ihtiyaci var.

Çok geçmiş olsun canım...

Son düzenleme:
Benimkini de günde 2-3 kez hıçkırık tutuyo, kıyamam en bu bebişlere ya...

Benim oglusumu da cok hickirik tutuyor bir yandan hickiriyor bir yandan tekme atiyor sinirleniyormu ne :).
Dün nst de yarim saat hickirmasinin gecmesini bekledik.

ilk defa bu kadar uzun sürdü ve net bi şekilde hissettim çok komik ama yaaaa, yerim ben onlarıııı
Allah sağlık şifa versin hepsineee...

Bende az kilo aldim diye seviniyorum. 7 kilo aldim simdiye kadar. Sen hic almamissin ya

Ben de 14 kilo aldım. Biraz önce doktordan geldik, fırçayı yedim. Bir sürü şeyi yasakladı. Tatlı, hamur işi, pilav makarna, incir, üzüm, muz, her tür abur cubur yasak . Çoğunuz yemiyorsunuzdur zaten bunları. Ben de zaten yememeye çalışıyordum da arada dondurma tatlı falan yiyordum iştah tavan çünkü bende. Neyse iki hafta sonra kontrolüm var. Aynı kiloda gidersem çok iyi son bir ayda 4.5 kilo almışım. 24 saat yatak istirahatinin sonucu:26:... Bu arada bebişim 2 kiloya yakınmış. İnşallah hepimizinki sağlıklı olurlar hep...

Canim ben mecburi diyetteyim maalesef. Bende seker cikti günde
4 kere insulin igne yapiyorum. Yani o dediklerin zaten yasak bana. Herhalde ben dogumdan sonra bi 10 kilo alirim gibime geliyor. Bunun acisini cikarmam lazim. Biri beni durdurmasi lazim :)

Allah başka dert tasa vermesin benim de hamileliğimin başından beri beni üzen tek konu kilo olayım... ben de 14-15 almış durumdayım. bu yazdıklarının hepsinden de yiyorum vallahi ne yalan söyleleyim bir ara yemiyodum sırf kilo kontrolü için rüyalarımda görüyodum, sinirlerim hep bozuk ve aç bi şekilde geziyodum... depresif ağlamalı haller falan... ne yani 3-5 kilo için kendimi de karnımdaki bebeği de üzmeye değer mi dedim ve şimdi abartıya kaçmamak koşuluyla herşeyden yiyorum vallahi... tahlillerin falan temizse kasma o kadar mutsuzluk bir insana kilodan çok zarar verir bana göre...

ve şunu net bişkilde diyorumki doğum yapayım kırkım çıksın öylede güzel diyet egzersiz yaparım ki hepsini de veririm,zaten kesin kendime burda bi günlük yada topik açarım
hamile kalırken bile ideal kilomun üstündeydim o gazla onları da veririmmmmmmm

arkadaşlar bende bu zamana kadar 17 kg almışım dr sordum hepsi kilo değil elim ayağım şiş olduğu için vücudumda su tutulması varmış sanki biri beni balon üfler gibi şişiriyor beni gören doğumun çok mu yakın akşam sabahmı diye soruyor halbuki daha 1 aydan fazla var.doğuma kadar 25 kg bulucam galiba:44:

Canim ben normalde tatli ve hamur isi cok severim diyet yaptigim bunlari yemedigim zaman hep sinirli ve moralim bozuk oluyordu. Simdi bebegimin sagligi icin yemiyorum
Ve inanirmisin simdilik hic canim da cekmiyor ama dogumdan sonra ne olur bilemem :). Herhalde bu 3 ayda
Yemedigimi bir anda yerim.
Annelik böyle bir sey bebislerimiz iyi olsun da kilonun ne önemi var. Önemli olan bebislerin sagligi.

doğru söylüyorsun... ben zaten bebeğin sağlığı için gerekli olan herşeyi yiyorum o kısımda sorun yok... sorun benim canımın çektiği kilo yaratacak diğer şeylerden de tüketmemdi. incir, karpuz, muz, bazı hamur işi besinler vs... bunların bebeğe bir zararı yok zaten bunların da yararı var bebek için sadece anneye kilo da aldırıyor yan etki olarak...
kimseyle kendimi kıyaslamıyorum başka birinin az kilo alması bana göre övünülecek bişey değil; yada benim aldığım kilo için utanmama gerek yok. bu süreç herkes için farklı işliyor.herkesin bünyesi farklı...
kafam rahat, Allah bozmasın huzurlu bir hamilelik geçiriyorum, stres edeceğim bir durum yok anlayacağın....

bebeğim gelsin her zorlukla mücadele ederim

her hafta giriyorum ama ultrasondan ödü patliyor adamin. Göreyim diyorum göreceksin nasil olsa canli diyor. Ultrason cok zararli diyor:)) gecen hafta bebek cok iri erken dogum olabilir dedi bugün cocuk normal hersey yolunda dedi. Cumartesi baska doktordan randevu aldim benim ebe ile birlikte gidicez. Baskasinda görünmekte yarar var..

yaww benim doktor ya kafadan kontak yada baska bisey.. Ben 100 kilo oldum gecen hafta, üc cesit vitamin kullaniyorum ve kesinlikle biraktirmiyor. Bastan söylemisti adam, bu vitaminler bebegin icin cok iyi ama sana kilo yapicak. Bende kilo sorun degil bebek icin iyi olsun yeter demistim. Simdi diyorum cok kilo aldim, yokk bisey olmaz cok su toplamis dogumda cogu gitcek diyor:))) ama sizin doktorlar kilo icin diet veriyor.. ben anlamdim bu isi:)

Bana da vitaminlere tam gaz devam dedi. Ama diyeti de verdi. Kizlar calisabilir raporu alsam sonra yillik iznimi alsam oluyor mu bilen var mi

haklısın aslında sağlıklı olması çok daha önemli, birde zati ailede zayıflık genetik ben evlenene kadar 39 kiloydum düşün artık, 41 ile oğluma hamile kalmıştım bunada 43 le kaldım çocuktan ne bekliyorsam artık armut dibine düşüyo işte babasıda zayıf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…