selam kızlar .hilal çok sevindim canım darısı benim başıma inşallah...
minik oğlumun ağızdan solunumunu çıkarmışlar şuan sadece burundan makineye bağlı..inşallah onu da atlatıp kendi kendine nefes alacağı günleri de göreceğim..ama çok zorlu ve acılı bir süreç ...onu orada bırakmak beni mahvediyor..dualarla ayaktayım uyuyamıyorum her gün gideceğim zamanı bekliyorum öylece..arada ağlama krizlerim oluyor rabbim bu sınavı sağlıkla atlatmayı nasip eder inşallah..
doğum riski olan arkadaşımız vardı o nasıl takip edemedim...Ayşegül senin bebeğin nasıl..
bir de ben toplam 17 kg almış gözüküyordum son aylar 3 -3 almış gözüküyordum meğer preeklamsiden dolayıymış 7 gün oldu başlangıç kiloma döndüm..uyumamamın ve halsizliğimin de verdiği bir şey olabilir..yine de son aylar yüksek çıkıyorsa kilonuz doktorunuzu uyarın benim eski doktoruma anlatamamıştım bu konuyu ..şişlik var kilo almıyorum bir günde yükseliyor dediğim halde kızıp gönderiyordu ..doktorumu değiştirmiştim iyi ki değiştirmişim
Günaydın...Benim gibi çalışan annelere kolay gelsin.uyku problemi bende de var.wc ye kalkmak ve bacaklarım beni son zamanlarda yoruyor.huzursuz bacak sendromum arttı hamilelikte,sürekli bacaklarımı kımıldatıyorum gözüm kapalı.yinede şükür.buara belimde ağrıyor ayakta kalmak istemiyorum hiç,evde de doğru dürüst bişey yapmıyorum iş çıkışı.ve geceleri karnım çok sert oluyor oğlumun uzuvlarını hissediyorum elimde sırtı,bukulmuş bacakları yesinnnn onu annesi.
birde şu konu varki beni düşündürüyor, ağda yapamıyorum zaten hassaslaştığı için kanama olur deniyor.jiletlede yapamıyorum.kuaforlerede güvenemiyorum, gitmekte istemiyorum bu şekilde de çok huzursuzum.
canım benim de izin konusunda kafam çok karışık.. bende bugün 30+6 yım.. 32+0 da hemen doğum öncesi izne ayrılmak istediğim için müdürüm bu süre için rapor al okula hiç başlama dedi.. dün doktorum 1 hafta rapor verdi, ki benim hesaplarıma göre 9 gün vermeliydi.. ben seni haftaya pazartesi doğum öncesi izne ayırırım dedi, pazartesi 31+5 oluyorum ama ben.. nasıl olcaksa? eğer pazartesi ayrılırsam dönem sonunda 2 haftam kalıyor.. doğum sonrası 10 haftaya çıksa bile müdürüm yasa çıkmadan ayrıldığım için beni etkilemeyeceğini benim iznimin eski sisteme göre işleyeceğini söyledi.. sonda da 2 hafta raporla uğraşıcam bu gidişle..
Allah başka dert tasa vermesin benim de hamileliğimin başından beri beni üzen tek konu kilo olayım... ben de 14-15 almış durumdayım. bu yazdıklarının hepsinden de yiyorum vallahi ne yalan söyleleyim bir ara yemiyodum sırf kilo kontrolü için rüyalarımda görüyodum, sinirlerim hep bozuk ve aç bi şekilde geziyodum... depresif ağlamalı haller falan... ne yani 3-5 kilo için kendimi de karnımdaki bebeği de üzmeye değer mi dedim ve şimdi abartıya kaçmamak koşuluyla herşeyden yiyorum vallahi... tahlillerin falan temizse kasma o kadar mutsuzluk bir insana kilodan çok zarar verir bana göre...
ve şunu net bişkilde diyorumki doğum yapayım kırkım çıksın öylede güzel diyet egzersiz yaparım ki hepsini de veririm,zaten kesin kendime burda bi günlük yada topik açarım
hamile kalırken bile ideal kilomun üstündeydim o gazla onları da veririmmmmmmm
Canim ben mecburi diyetteyim maalesef. Bende seker cikti günde
4 kere insulin igne yapiyorum. Yani o dediklerin zaten yasak bana. Herhalde ben dogumdan sonra bi 10 kilo alirim gibime geliyor. Bunun acisini cikarmam lazim. Biri beni durdurmasi lazim :)
Bana da vitaminlere tam gaz devam dedi. Ama diyeti de verdi. Kizlar calisabilir raporu alsam sonra yillik iznimi lsam oluyor mu bilen var mi
arkadaşlar bende bu zamana kadar 17 kg almışım dr sordum hepsi kilo değil elim ayağım şiş olduğu için vücudumda su tutulması varmış sanki biri beni balon üfler gibi şişiriyor beni gören doğumun çok mu yakın akşam sabahmı diye soruyor halbuki daha 1 aydan fazla var.doğuma kadar 25 kg bulucam galiba:44:
Biz de kizcemle ise geldik.mesai baslayana kadar keyif yapiyoruz.ben nette gezerken kizcem de kaslarini geliistirip beni tepikliyoo
Hepinize mutlu saglikli bol tepikli bir gun diliyorumm
günaydın canım bu ara bizde moda tekmeleme değil karın gerdirmekarnımı kaskatı yapıyo öyle bir his veriyo ki sanki içerde sırtını dayayıp dolap iter gibi karnımı ittirip yer genişletiyo zillli bazen de tam göbeğim ağrıyo eşime diyorum bu kız içerde kordonla ip atlıyo olmasın
günaydın canım bu ara bizde moda tekmeleme değil karın gerdirmekarnımı kaskatı yapıyo öyle bir his veriyo ki sanki içerde sırtını dayayıp dolap iter gibi karnımı ittirip yer genişletiyo zillli bazen de tam göbeğim ağrıyo eşime diyorum bu kız içerde kordonla ip atlıyo olmasın
Bu kizlar cok kuduruk
Demek seninki ip atliyoo.benimki de sanki icerde mezdeke caliyo bi titretmeler ziplatmalar falan
Acaba cikincaa boyle hareketlimi olacaklar.valla korkuyorummmm
alın benden de o kadar hiç durmuyo babası elini atınca karnıma zıplıyo içerde sonrada durmak bilmiyo ewt kwsin kızlarda var bişey arkadaşlar dans ediyo şu an bile gece tekmelerine uyanıp duruyorum...
arkadaşlar bende bu zamana kadar 17 kg almışım dr sordum hepsi kilo değil elim ayağım şiş olduğu için vücudumda su tutulması varmış sanki biri beni balon üfler gibi şişiriyor beni gören doğumun çok mu yakın akşam sabahmı diye soruyor halbuki daha 1 aydan fazla var.doğuma kadar 25 kg bulucam galiba:44:
merhaba evet çalışabilir raporunu aldıktn sonra yıllık izni kullanabiliyorsun bende cuma günü çalışabilir alıp sonra yıllık iznimi alcam
personel işleri ile konuştum oluyor dediler.
Arkadaşlar 32. haftaya perşembe gunu girecem bende cuma gunu çalışabilir raporunu almayı planlıyorum ancak bu raporun içeri nasıl 32. hafta içinde mi alıyorsun yoksa bitiminde mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?