2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

allah yardımcınız olsun canım
bende oğlumu 33. haftada doğurmuştum seni çok iyi anlıyorum, eve yanlız dönmek insana çok koyuyor ama kendini çok hırpalamamaya çalış bebeğinin sana ve sütüne çok ihtiyacı var, ben sütümü sağıp dondurucuda biriktirmiştim ilk günlerde acayip koyu oluyo sondan içirdim hepsini faydası olmuyor diyorlar ama bence oluyo, hem en azından süt bezlerini sonuna kadar çalıştırıyorsun,
en önemlisi lütfen moralini yüksek tutmaya çalış

Ağda konusu evet çok düşündürüyor insanı.ağdaya alışmış biri olarak jileti asla kullanamam zaten :26:
ben en son dün cesaretimi toplayıp yaptım, kanama falan olmadı ama normalde 1 saat süren komple ağdam 4 saat sürdü.ben de kan ter içinde kaldım

bu arada uykusuzluk konusunda yalnız değilmişim ne mutlu
ben kk' nın nöbetini an itibariyle devraldım kızlar asayiş berkemal

günaydın kızlar
canım sen izindeyken çıkması yeterli seni kapsaması için yasanın müdürün yanlış biliyor , hukuken her karar öyledir yarar sağlar mağdur etmez mantıken (istisnalar hariç ) bu arada bir arkadaşımız erken doğumda aktarılmaz kullanamadığımız izin demiş ama öyle değil benim arkadaşım erken doğurdu ve kullanamadığı kadar geç bitti doğum sonrası izni yani son güne kadar bekletmeden gelsin bebişlerimizde bir kaç günde olsa kar edelim doğum sonrasından

Ne kadar benziyoruz. Benim de 12 kasım tarih. Ben de ideal kilonun üstünde hamile kaldım. Ben de 14-15 kilo aldım . Doğumdan sonra grup kurarız. Fazlaların hepsini veririz. Ayrıca çok haklısın kasmayacağım. Çok çok canım isterse az birşey yerim. Sonuçta benim stresli halim de zarar verir çocuğa. Evimin önünde park alanı var. Doğum sonrası yürüyüş yaparım artık.

Biz de kizcemle ise geldik.mesai baslayana kadar keyif yapiyoruz.ben nette gezerken kizcem de kaslarini geliistirip beni tepikliyoo
Hepinize mutlu saglikli bol tepikli bir gun diliyorumm

Eğer yasaklara uyuyorsan süpersin. Geçmiş olsun.

Bana da vitaminlere tam gaz devam dedi. Ama diyeti de verdi. Kizlar calisabilir raporu alsam sonra yillik iznimi lsam oluyor mu bilen var mi

merhaba evet çalışabilir raporunu aldıktn sonra yıllık izni kullanabiliyorsun bende cuma günü çalışabilir alıp sonra yıllık iznimi alcam
personel işleri ile konuştum oluyor dediler.

Ödem olanlar hemen doğumdan sonra çok veriyormuş kilo. Ben de ödem de yok.:118:

Biz de kizcemle ise geldik.mesai baslayana kadar keyif yapiyoruz.ben nette gezerken kizcem de kaslarini geliistirip beni tepikliyoo
Hepinize mutlu saglikli bol tepikli bir gun diliyorumm

günaydın canım bu ara bizde moda tekmeleme değil karın gerdirme karnımı kaskatı yapıyo öyle bir his veriyo ki sanki içerde sırtını dayayıp dolap iter gibi karnımı ittirip yer genişletiyo zillli bazen de tam göbeğim ağrıyo eşime diyorum bu kız içerde kordonla ip atlıyo olmasın

Bu kizlar cok kuduruk
Demek seninki ip atliyoo.benimki de sanki icerde mezdeke caliyo bi titretmeler ziplatmalar falan
Acaba cikincaa boyle hareketlimi olacaklar.valla korkuyorummmm

masaj topu içeride dolanıp durur....döndü mü de totoyu kaburgana verdi mi görürsün sen o zaman ağrıyı kuzu...

alın benden de o kadar hiç durmuyo babası elini atınca karnıma zıplıyo içerde sonrada durmak bilmiyo ewt kwsin kızlarda var bişey arkadaşlar dans ediyo şu an bile gece tekmelerine uyanıp duruyorum...

Bu kizlar cok kuduruk
Demek seninki ip atliyoo.benimki de sanki icerde mezdeke caliyo bi titretmeler ziplatmalar falan
Acaba cikincaa boyle hareketlimi olacaklar.valla korkuyorummmm

alın benden de o kadar hiç durmuyo babası elini atınca karnıma zıplıyo içerde sonrada durmak bilmiyo ewt kwsin kızlarda var bişey arkadaşlar dans ediyo şu an bile gece tekmelerine uyanıp duruyorum...

büyüyüp yer daralınca en küçük hareketten haberdar oluyoruz , ama bence kızçem uslu olacak hareket ederken eşime kaş gözle işaret yaparsam görüyo ama seslendiğim an hareketi kesiyo ben konuşunca durup dinliyo beni kızçem çok datlular ya rabbim sağlıkla kucağımıza aldığımız günleride göstersin hem bir an önce doğsun koklayım seveyim istiyom hemde dursun erken duaya girer büyüsün içerde diyorum bu nası bir özlemse

ben 18 kilo almışım canım ne isterse yiyebiliyorum doktorum hiç bir kısıtlama getirmedi ama benım canım bişi istemiyor hamilelikten önceki iştahım belki %80-90 düştü. sanırım bu kadar kılonun sebebi de tedavi ilaçlarıyla öncesi şişmiş olmam ve şuan vucudumun balon olması
Neyse veririz be ya kuzular sağlıklı olsunlar da

merhaba evet çalışabilir raporunu aldıktn sonra yıllık izni kullanabiliyorsun bende cuma günü çalışabilir alıp sonra yıllık iznimi alcam
personel işleri ile konuştum oluyor dediler.

arkadaslar bende kurumun personel dairesi ile konustum çalışabilir raporu aldıktan sonra fiili çalışma günleri eklenebiliyormuş
yani bayaram seyran varsa çıkarılıyormus ben fazladan 3 hafta gittim eklesinler olmuyormuş

çalışabilir raporu alındıktan sonra rapor, yıllık izin , bayram tatili, mazeret izni bunları kullanman halinde aktarmak istediğin rapordan çıkarılarak doğum sonrasına oyle eklenıyormus 15 nisan 2011 resmi gazete 27906 sayılı acık acık yazıyor (kamu personeli genel tebliğ)

benim kız babya tepki veriyor baba elini koyunca baslıyor cümbüş
oğlan ise gün boyu benımle tekme yumruk arasıra kafa atıyor
sanırım bilgisayarda o da bişiler yapmak istiyor ya da anne yeter calışma zaten biz sıkıştık burda mı demek istiyor bilemedim

Allah cümlemizin kuzularına sağlık sıhat uzun ömür versin hayırlı evlatlar olsunlar

Arkadaşlar 32. haftaya perşembe gunu girecem bende cuma gunu çalışabilir raporunu almayı planlıyorum ancak bu raporun içeri nasıl 32. hafta içinde mi alıyorsun yoksa bitiminde mi?

canım bana hastaneden söylenen içinde almam gerektiği doldurup alırsan bir haftan yanar dediler. bende 32nin içinde aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…