Bana da vitaminlere tam gaz devam dedi. Ama diyeti de verdi. Kizlar calisabilir raporu alsam sonra yillik iznimi alsam oluyor mu bilen var mi
nergiscim günaydın.ya sayfanın sonunda bi soru sormuştum bilgin varsa b bakarmısın.çok kafam karıştı biraz canım sıkıldı açıkçası napacağımı bilemedim.teşekkür ederim şimdiden.
Aranızda doğum öncesi iznin en fazla ne kadarı doğum sonrasına aktarılabiliyoruz bunu bilen var mı?
Mesela ben izne ayrıldım ve 2 hafta sonra doğum yaptım diyelim,6 haftayı aktarabiliyor muyum,yoksa 1 haftası yanıyor 5 haftayı mı aktarıyorum?
canım benim de izin konusunda kafam çok karışık.. bende bugün 30+6 yım.. 32+0 da hemen doğum öncesi izne ayrılmak istediğim için müdürüm bu süre için rapor al okula hiç başlama dedi.. dün doktorum 1 hafta rapor verdi, ki benim hesaplarıma göre 9 gün vermeliydi.. ben seni haftaya pazartesi doğum öncesi izne ayırırım dedi, pazartesi 31+5 oluyorum ama ben.. nasıl olcaksa? eğer pazartesi ayrılırsam dönem sonunda 2 haftam kalıyor.. doğum sonrası 10 haftaya çıksa bile müdürüm yasa çıkmadan ayrıldığım için beni etkilemeyeceğini benim iznimin eski sisteme göre işleyeceğini söyledi.. sonda da 2 hafta raporla uğraşıcam bu gidişle..
gunaydın kıslar...
dun aksam gene karnım cok sertleştı gerıldı ıkı gundur olyor canımda yanıyor sızde bole kasılma olyor mu budurmda ne yapyorsunuz?
gunaydın kıslar...
dun aksam gene karnım cok sertleştı gerıldı ıkı gundur olyor canımda yanıyor sızde bole kasılma olyor mu budurmda ne yapyorsunuz?
günaydın canım bu ara bizde moda tekmeleme değil karın gerdirmekarnımı kaskatı yapıyo öyle bir his veriyo ki sanki içerde sırtını dayayıp dolap iter gibi karnımı ittirip yer genişletiyo zillli bazen de tam göbeğim ağrıyo eşime diyorum bu kız içerde kordonla ip atlıyo olmasın
Kızlar ya bu doğum izni konusunda kafam çok karışık benim de. Bilen varsa yardımcı olabilir mi? Ben 32 haftayı bitirdim ve dün çalışabilir raporu aldım personel şubeye götürdüm. Onlarda ayrılacağın zaman gel o zaman ki raporunla beraber verirsin dediler. Şimdi benim 5 hafta daha çalışma hakkım var. Eğer bu 5 hafta içinde doğum olursa ne kadarı aktarılıyo ne kadarı yanıyor o konuda kafam karışık. Çünkü erken doğum tehdidim var. Bu konuyu bir türlü çözemedim((
Kizlar bi sorum olacak.cok afedersiniz de dogumdan sonra ne kullanmayi dusunuyorsunuz yani ben orkidin uzun kanatli olanini dusunuyordum bazilari hasta bezi gotur falan dedi.karatsiz kaldim.o kadar mi kanama oluyor ilkgebeligim tecrubesizlik iste.utandim
canımçalışabilir raporun varken allah göstermesin doğum yaptın diyelim. direk 16 haftan o günden başlıyor. öyle yanma falan durumu yok. merak etme
Ohhh rahatladım ya inşallah bir sorun olmaz. Senin cevabını ben yazdıktan sonra gördüm canım. Dün personel şubede kafamı çok karıştırdılar ondan böyle oldum. Teşekkür ederim canım cevabın için:))
Kizlar bi sorum olacak.cok afedersiniz de dogumdan sonra ne kullanmayi dusunuyorsunuz yani ben orkidin uzun kanatli olanini dusunuyordum bazilari hasta bezi gotur falan dedi.karatsiz kaldim.o kadar mi kanama oluyor ilkgebeligim tecrubesizlik iste.utandim
alın benden de o kadar hiç durmuyo babası elini atınca karnıma zıplıyo içerde sonrada durmak bilmiyo ewt kwsin kızlarda var bişey arkadaşlar dans ediyo şu an bile gece tekmelerine uyanıp duruyorum...
hem çalışabilir raporu alıp hem sağlık ocağından aldığın raporun sorusu dimi canım :) yanlış cevap vermiyimde. o bence biraz kurumun tutumuna göre değişir bence. ama çalışabilir raporu aldıktan sonra hamilelikle ilgili bi sıkıntıdan dolayı rapor alırsan mantıken saymazlar. ama raporun başka bir rahatsızlık içinse onu kabul etmeleri lazım. aslında sağlık ocağındakiler bunu bilmeleri lazım. yada direk çalıştığın yerle görüş en doğru cevap onlardadır. nerde çalışıyorsun bilmiyorum ama mesela bizim şirket kurumsal olmasına rağmen iş kanunundaki bazı maddeleri kazımıyo :) o yüzden ben direk onlarla konuşup hareket ediyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?