2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
demekki kızlara da var bişeyler üst üste aynı 10 15 kere ritmik vuruyo bazen korkuyorum.. ..dün sanki kalp atışı gibi yarım saat hiç durmadı bide kasık kısmına doğru yaptı korkuttu...

O uzun süren ritmik sey hickirik. Amniyo sovisindan cok yutunca hickirik tutuyor. Bir zarari yok diyorlar ama uzun sürünce cok üzülüyorum ben:))

demekki kızlara da var bişeyler üst üste aynı 10 15 kere ritmik vuruyo bazen korkuyorum.. ..dün sanki kalp atışı gibi yarım saat hiç durmadı bide kasık kısmına doğru yaptı korkuttu...

canım bazen kalp atışı gibi hissediyorsun tekme gibi değil o zaman hıçkırıyo kuzular mide genişletiyolar o zaman kafasının tam yerinide keşfetmiş oluyorum benimki daha tam değil galiba hala sağ aşağıda

Nergizyasemincim Günaydin canim, nasilsin? kizcen nasil? O gerilmelerin kasilma olduğunu öğrenince bende çok korkmustum şimdi alıştım, yemek yaparken oluyor en fazla sanırım ayakta durduğum için.
Hastaneye karar verdinmi canim, bilgiyemi devam edeceksin

canım bak sen diyosun solunum cihazı ağzından çıktı diye.güzel gelişmeler bunlar.biliyorum insan evladını yanında ister zorlu bi süreç ama bu süreci sorunsuz atlatman için dua ediyoruz hepimiz.bu kadar dua boşa gitmez merak etme:)) herşey güzel olack.

Keşke bizim personel şubeye seni koysalar canım ya. Çok güzel tarif etmişsin. Çok sağol, iyi ki sormuşum burdan :))

doğum öncesi 8 haftalık izninin son 3 haftasını zaten istesende çalışmıyorsun kalan 5 haftanın 3 haftasını çalıştın 2 haftada doğum yaptın.sen doğum iznının 8 haftasını taamamını sonrasına aktarırsın ve taplamda 16 hafta kullanıyorsun.

bu benim 2 cı bebeğim izinleri biliyorum ilk doğumumda çalışabilir raporumla 5 hafta aktardım son 3 haftanında 6 gün önce doğum yptım .8 hafta zaten doğum sonrası iznim vardı 5 haftada aktarmıştım 6 günde erken doğum eklendi toplamda benim doğum iznin 13 hafta 6 gün kullanmıştım herhengi bir sorunlada karşılaşmadım.

Benim kanamam cok olmustu, yaklasik 3-4 gun hasta bezi kullandim. Ama kanamanin yogunlugu kisiye gore degisir, bence ikisinden de bulundurmakta fayda var

canım benim doktorum tartmıyor bile.kilomu dahi sormuyor.ben şimdiye kadar kiloya hiç takılmadım diyor.bizim için bebeğim gelişimi daha önemli falan dedi.e bende kendimce dikkat etmeye çalışıyorum.

ilk doğumunmda arkadaşımın tavsiyesi ile hasta bezinin midi boy olanından almıştım iyikide almışım ilk gün kanama oluyor sonra normal uzun kanatlı ped kullanmıştım. ilk gün için hasta bezi almanızı tavsiye ederim arkadaşlar.

Olmuyor diye biliyorum.

Aynen doğruymuş. 23 gün yıllık iznim vardı, bayrama kadar yetiyordu çalışabilir raporuyla iznimi alsam. Sonraya aktarılacaktı. Bayram tatili 9 gün olacak ya. Ama sağolsun devlet vermiyormuş 32. haftadan sonra yıllık izni. Ben sana doğum izni hakkı veriyorum, onu kullan kullanacaksan diyormuş. Neyse fazla kurcalamayayım bu konuyu fazla en iyisi. Maaşım da baya azalıyor çalışmayınca ama yapacak birşey yok. Bebişim için yatmaya devam...

ben hastanede verirler diye hasta bezi almayı düşünmüyordum.. zaten eğer kanama çok yoğun değilse sadece ilk gün lazım oluyormuş seninde dediğin gibi.. alsam mı ki yine de acaba?

canım benim doktorum tartmıyor bile.kilomu dahi sormuyor.ben şimdiye kadar kiloya hiç takılmadım diyor.bizim için bebeğim gelişimi daha önemli falan dedi.e bende kendimce dikkat etmeye çalışıyorum.

Beni her seferinde tartiyor ama bisi dedigi yok:)) neyse sona geldik hayirlisi hakkimizda artik:))

Çok teşekkürler özellikle 2-3 saat çok kan geliyormuş dediler çarşaf falan batabilir hasta bezi alalım en iyisi.

Manezyum ve kas gevsetici verdi. Ama kas gevseticiyi almadim, magnezyum ise yariyor.
canım bana daha doktor vermedı magnezyum eger bugunde ole olurdam doktoru aramayı dusunuyorum
artık sınırları zorluyor göbüşş bn yaglayıp masaj yapıyorum

canım catlak kremı kullanıyorum ama bu gergınlık ıctete de olyor bole nefes alıp vermek bıle cok zor olyor ama yagı bende alıcam

Kizlar son zamanda moda oldu bebek arabalarina oto koltugunu takip dolastiriyorlar. Doktorlar kesinlikle yasakliyor hatta saticilar bile tembihliyor. Oto koltugunda bebegin uzun süre kalmadi cok sakincaliymis. Kemik gelisimini engelliyormus. Sadece arabada kullanin diyorlar. Bende takilabilir adaptör almistim güya elimde kaldi

gunaydın kıslar...

dun aksam gene karnım cok sertleştı gerıldı ıkı gundur olyor canımda yanıyor sızde bole kasılma olyor mu budurmda ne yapyorsunuz?

Günaydın canım bendede aynısı oluyor kasılıyo bi yere toplanıyo kalıyo öyle karnım çok sertleşiyo hareket edince rahatlıyorum hareket etmesi içinde dondurma yiyorum çok seviyo dondurmayı

canım çok teşekkür ederim cevabın için.baya araştırdım.milli eğitimdeyim ben.hamilelik dışı raporlar dediğin gibi kabul edilmesi gerekirmiş:))) rahatladım:)

Hamilelik dışı raporu bilmem de 32. haftadan sonra yıllık izin kullanılamıyormuş. Personel işlerine sordum

Son düzenleme:

Oto koltuğu dediğin arabaya takılan ana kucağı mı yoksa 1 yaş sonrası için olanlar mı??

http://www.bebekdoktorum.com/index.php/doktorun-dueuenceler-/95/398-en-oenemli-eya-ana-kuca.html

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…