2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Ben de bornovada oturuyorum ama bucaya gidiyorum buca tınaztepe hastanesine .. doktorum orada olduğundan orada olmayı düşünüyorum

arkadasım dogum yaptı 38 haftalık sezaryanla okadar tatlı bir bebegi olmuşki cok hecanlandım pamuk seker gibi bir bebekti cabuk hemen geçsin istiyorum :)) bu hasret bıtsın

ay ne güzel ya. bende alıcam inş.bulurum.
benimde 40 haftam 1 kasım da doluyor benim doğum günümde 20 ekim bekarlığımdan beri kendi doğum günümde bebeğim doğsun isterdim denesem ogün olurmu acaba ne dersin ? ay benn nasıl uyuycam şimdi çok heyecanlandım birden

İyi geceler tatlı annelerr ve bebişleri!! Alışveriş kısmına da yazmıştım ama burayı daha çok takip eden olabilir diye tekrar yazmak istedim, park yatak almayı düşünüyoruz ve ben yatağı için limangodaki indirime dayanamayıp 2 tane bebek nevresim takım sipariş verdim, sonra da başka bi yerde çok beğendiğim bir tane daha buldum, sormak istediğim 3 nevresim takımı çok mu, çarşaf tabi ki gerekli olur daha fazla da alınabilir ama yorgan kullanmayı düşünmediğim için bu takımlardaki yorgan kılıfları gereksiz olarak kalıcak mı? Siz kaç takım aldınız veya alıcaksınız? Kararsız kaldım...

Son düzenleme:
selam arkadaşlar.bende kasım annesi olucam işallah :) uzun zamandır takip ediyorum sizleri yazmak bugün nasip oldu izmirli baya var heralde izmirlileri görünce yazmadan edemedim :) bende izmir karşıyakadayım.bugün kontrolüm vardı herşey yolundaymış allaha şükür bebeğim dönmüş normal doğum için engelin yok şimdilik dedi doktorum normali düşünüyomusun dedi bende düşünüyorum ama yapabilirmiyim bilmiyorum ddim oda deneriz olmazsa sezeryana geçeriz dedi bakalım neler olacak heyecan dorukta :) bu arada hala bi isme karar veremedik zormuş bu isim işi.sizler izmirde hangi hastane ve doktorlara gidiyosunuz bebişlerin isimlerini neler koydunuz?görüşmek üzere,iyi akşamlar...

çok değil canım ben de 4 tane aldım sık sık değiştirmek için.

kızlar şekerim sınırda çıktığı için doktor bugün diyet verdi
çalışırken bu diyete uyabilmem mümkün değil ne yapıcam ben

Herkese günaydinnn. Ben yine uyuyamadim. Öyle dönüp duruyorum yatakta. Baska doktordan randevu aldik, insaallah ultrason ile bakarda melegimi görebilirim

Kızlar günaydın.erkenciyim bugün uyuyamadım.ya bebek hareketleriniz nasıl.benimki büyüdükçe hareketlerinin şekli değişti.artık güm güm tekme yerine daha çok kayma gerinme ellerini yada ayaklarını sürtme gibi oluyo.bide artık güçlendi galiba paşam alt tarafta elleri var elleriyle gerdirdikçe kasıklarımı ağrıtıyor bazen kuzum:)

Herkese günaydinnn. Ben yine uyuyamadim. Öyle dönüp duruyorum yatakta. Baska doktordan randevu aldik, insaallah ultrason ile bakarda melegimi görebilirim

canım günaydın.ultrasonla bebeği görmek çok iyi geliyor anneye.inşallah görürsün bebişini sağlıklı bi şekilde bugün.

kızlar şekerim sınırda çıktığı için doktor bugün diyet verdi
çalışırken bu diyete uyabilmem mümkün değil ne yapıcam ben

benimde şekerim yüksek ama doktor sıkı bi diyet vermedi bugday ekmegini tamamen kestim cavdar ekmeği kullanıyorum birde ben zaten pek tatlı svmediğim için sorun olmuyor ama meyvede biraz kısıtlama yaptım. incir kavun ve üzüm hiç yemiyorum onlarda çok yüksek seker varmış. idare ediyoruz şimdilik insaallah hamilelikten sonra geçer baya sıkıntılı...

Ben mecburi erkencilerdenim çalıştığım için :) bizim yaramazda çok hareketli özellikle gece beni uyutmuyor. 2 haftadır minicik elleri ve ayaklarıyla gerdiriyor biraz acı veriyor ama her defasında kendimi gülümser ve bi kere daha yapsa derken buluyorum :) çok keyifli yaaaa... Oglusumuzun adı Mehmet Basri (Eşimin ve Benim babamın adı) olacak bizim siz karar verdiniz mi?

selam kızlar;
bende sadece benmiyim diyordum hafta sonu erkenden kalkan ama yalnız değilmişim,bebitom uyutmuyor artık beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…