doğum öncesi eğitim ve hazırlık sınıfı - egesem.org bu linkte Ege Üniversitesi EGESEM in düzenlediği Doğuma hazırlık kursunun şeması var katılmak isteyen başvurabilirler.Ben biraz geç kaldım herhalde
Ben ona MAyıs ayında başvurdum. Yeterli sayı yok, olunca seni arayacağız dediler. Ama neredeyse ekim oldu izmirde 10 hamile toplanamadı herhalde.:44:
Doğum zamanımız yakın hangi doktora gidiyorsun, doğum nerede olacak??? Belki yanyana odalarda oluruz. Ben Ege Üniversite'sinde doğum yapacağım.
sizin ücretli galiba bayagı da varmış ist daki ücretsiz 3 er saatlik 4 seans bizimki bayagı faydalı da oldu...
Ben de bornovada oturuyorum ama bucaya gidiyorum buca tınaztepe hastanesine .. doktorum orada olduğundan orada olmayı düşünüyorum
ne yazık ki ücretsiz bulamadım zaten dediğim gibi biraz gec kaldık gibi
evet canım bnm annem hamile olduğumda hacca giden bi arkadaşından istemişti.Burada aktarlarda bulamadık biz , orada her yerde satılıyor.
Ben gerçekten onun doğumu kolaylaştırdığına inanıyorum.
hatta bununla ilgili anımız bile var.Geçen sene arkadaşımın doğumu bayrama geliyordu.Arkadaşımın kaynanası bayramda hastanede doktor olmaz personel mecburi çalıştığı için düzgün davranmaz gelinime düşüncesiyle.O bitkiyi kaynayan suya koymuş.Duasıda var buarada onun sanırım.Sonra kızın öğlen sancıları bi başladı.O çiçek açıldıkça rahimde açılıyor.Arkadaşım o gün doğum yaptı
Allah nasip ederse bizde kullanıcaz.
bir yer buldum ama onunda tarihleri bize uymuyor kasım başlayacakmış araştırıyorum hala sen nerede oturuyorsun cnm?evet geç kaldık ücretli yer buldun mu peki izmirde
İyi geceler tatlı annelerr ve bebişleri!! Alışveriş kısmına da yazmıştım ama burayı daha çok takip eden olabilir diye tekrar yazmak istedim, park yatak almayı düşünüyoruz ve ben yatağı için limangodaki indirime dayanamayıp 2 tane bebek nevresim takım sipariş verdim, sonra da başka bi yerde çok beğendiğim bir tane daha buldum, sormak istediğim 3 nevresim takımı çok mu, çarşaf tabi ki gerekli olur daha fazla da alınabilir ama yorgan kullanmayı düşünmediğim için bu takımlardaki yorgan kılıfları gereksiz olarak kalıcak mı? Siz kaç takım aldınız veya alıcaksınız? Kararsız kaldım...
çok değil canım ben de 4 tane aldım sık sık değiştirmek için.
Herkese günaydinnn. Ben yine uyuyamadim. Öyle dönüp duruyorum yatakta. Baska doktordan randevu aldik, insaallah ultrason ile bakarda melegimi görebilirim
kızlar şekerim sınırda çıktığı için doktor bugün diyet verdi
çalışırken bu diyete uyabilmem mümkün değil ne yapıcam ben
Kızlar günaydın.erkenciyim bugün uyuyamadım.ya bebek hareketleriniz nasıl.benimki büyüdükçe hareketlerinin şekli değişti.artık güm güm tekme yerine daha çok kayma gerinme ellerini yada ayaklarını sürtme gibi oluyo.bide artık güçlendi galiba paşam alt tarafta elleri var elleriyle gerdirdikçe kasıklarımı ağrıtıyor bazen kuzum:)
selam kızlar;
bende sadece benmiyim diyordum hafta sonu erkenden kalkan ama yalnız değilmişim,bebitom uyutmuyor artık beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?