benımde cok agrıyor mıgdem usume halsızlıkkkKizlar usumemiz normal hormonlar degisiyor vucud tepki veriyor bizde degisiklige
Bide diyoruzki bnde bulanti yok
Belirtiler var aslinda
En basiti usumek gibi
Yorgunluk uyku hali
Mide eksimesi
Mide agrisi
Illa bulanti ve kusma olacak diye bisey yok
Kzimda 3 ay midem bulandi kustum
Her cocuk farkli yada kisiler farkli
Eltim ilk gebelikte bulanti kusma yasamamis ama simdi kusmak tan bi care
aman sakın normal duşu bile ılık al..helede kanaman oldu senin sakın canım..
bakalım halden hale girdik inş. kısa zamanda normal hayata döneriz
inşallah :) bide bende kansızlık değilde hani o değer olarak eksiklik oluyormuş ya. benim kanım hacim olarak az yani doktor normal bi insanda mesela 2 kova olması gerekirken senin 1,5 kova gibi demişti. kan değerlerim normal ama kanım az olduğu için de üşüyo olabilirmiyim acaba. sabahları evden çıkınca bildiğin çenem takırdıyo. şu an iş yerinde millet yanıyo ben donuyorum. daha iş yerindekilerde bilmiyolar. hasta zannediyolar beni :) 3 ay dolmadan söylemicem. bilseler gerçi biraz daha hassas olabilirler ben klima açıom onlar cam açıo. yüksek kattayız daha çok esiyo offff şu 3 ay geçsede rahatlasak
ben gece terliyorum sabah üşüyorum..
keseyi görmesem menapoza girdim diycem
ama ben üşüttüğümden oluyo galiba senin kansızlıkmı var acaba
neharx bak senınde 1 gr oldu bebegınnn kalp atısını belkı duyarsın aslında gıtsennn ne zamana aldın randevu
sabah yeniden kan verdim.dun hemsire yanlis tupe almis kanimi o yuzden yapamamislar tahlili.sorun bende degilmis cokkk sukurrrr.
Neysemmmm sonuc cikti 429 olmusssss:)
Sanirim iyi.ilk 124 tu 69 saat sonra 429 olmus.yaklasik 3 gunde 3.5 kat artmis.cuma sabahi tekrar yaptiricam.insallah sali doktora gidip gorebilirim keseyi.
İnsallah sizlerle yolculugumuz devamedecek
Hepinizi optumm7mi
ben bunları töbe yiyememyediğim sabah 1 dilim kızartılmış kuru ekmek. öğlen haşlanmış patates. akşam hiçbirşey yiyemiyorum. bazen yarım ayva o kadar
canım benim de aynı,gece nasıl sıcak oluyor anlatamam,ama gündüz de bir o kadar üşüyorum.
filizimmmmmm bak ben de farketmemiştimmm sen söyleyince gördümteyzesi bence benim minnağım 2 hafta geriden takip ediyo ben çok geç yumurtladım çünkü. Dün duyamadıuk o yüzden şu progestanımı da kullanayım hafta cumaya randevu aldım
oyyyyy maşallaaaaaaaahhhh artışın çok iyi kuzummm daha çok küçük bence bekle 1-2 hafta daha ama sen bilirsin
herkes üşüdüğüne göre buda nrmal hanımlar..yün içlik mi giysek ne yapsak
sabah yeniden kan verdim.dun hemsire yanlis tupe almis kanimi o yuzden yapamamislar tahlili.sorun bende degilmis cokkk sukurrrr.
Neysemmmm sonuc cikti 429 olmusssss:)
Sanirim iyi.ilk 124 tu 69 saat sonra 429 olmus.yaklasik 3 gunde 3.5 kat artmis.cuma sabahi tekrar yaptiricam.insallah sali doktora gidip gorebilirim keseyi.
İnsallah sizlerle yolculugumuz devamedecek
Hepinizi optumm7mi
canim gs gebelik kesesi demek yani senin kesen 11.9 mm mis. hyirli olsun bu arada :)
olabılır kuzummmmmmmmmmohh ohh 1 gr olmusss
ayy ne cbuk 7 haftalık olduk yaaa
benım adetımle aynıymısscok duzenlı dedı dr ıns hep bole gıder sevıncımız kursagımızda kalmassssssss
kızlar bız geldık doktordan cok şükür kesemızı görduk kan degerımde 16485 çıktı doktorum gayet iyi dedı inş. kalp atışlarınıda duyarız
Gözün aydın canım allah tamamına erdirsinkızlar bız geldık doktordan cok şükür kesemızı görduk kan degerımde 16485 çıktı doktorum gayet iyi dedı inş. kalp atışlarınıda duyarız
Canım bende keseyi görmeye gittiğimde 6. Hftanın içindeydin endişelenme bende haftaya kalp atışlarını ve bebişi görmeye gidicem rabbim nasip edersekızlar selam,dün bi hafta aradan sonra tekrar kan testi yaptırdım beta 14623.63 çıktı...doktor keseyi gördü ama bebeği göremedi,daha erken dedi ama kafam karıştı,normal bi durum mu bu??
kızlar kalp atışımızı gördük bugün çokk şükür.anne olacağımı asıl şimdi anladım. çokk mutluyum 6 hafta 4 günlükmüşüz yani sat ile uyumluyuz şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?