2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
benımde cok agrıyor mıgdem usume halsızlıkkk
valla dr bana dedı bulanıpta dursa derdım saglıksız ama hıc bulanmamıs senın zatenn bolede devam eder sanslı %20 lık kısı arasındasın daha ne dedı ne alaka saglıksızla dedı suan gayet saglıklı gozukuyor dedi

aman sakın normal duşu bile ılık al..helede kanaman oldu senin sakın canım..
bakalım halden hale girdik inş. kısa zamanda normal hayata döneriz

inşallah :) bide bende kansızlık değilde hani o değer olarak eksiklik oluyormuş ya. benim kanım hacim olarak az yani doktor normal bi insanda mesela 2 kova olması gerekirken senin 1,5 kova gibi demişti. kan değerlerim normal ama kanım az olduğu için de üşüyo olabilirmiyim acaba. sabahları evden çıkınca bildiğin çenem takırdıyo. şu an iş yerinde millet yanıyo ben donuyorum. daha iş yerindekilerde bilmiyolar. hasta zannediyolar beni :) 3 ay dolmadan söylemicem. bilseler gerçi biraz daha hassas olabilirler ben klima açıom onlar cam açıo. yüksek kattayız daha çok esiyo offff şu 3 ay geçsede rahatlasak

olabilir..birde hamilelikte kan için ilaç veriyolar belki verir dr.un
geçer geçer Allahım sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin yeterki elbet geçer

sabah yeniden kan verdim.dun hemsire yanlis tupe almis kanimi o yuzden yapamamislar tahlili.sorun bende degilmis cokkk sukurrrr.
Neysemmmm sonuc cikti 429 olmusssss:)
Sanirim iyi.ilk 124 tu 69 saat sonra 429 olmus.yaklasik 3 gunde 3.5 kat artmis.cuma sabahi tekrar yaptiricam.insallah sali doktora gidip gorebilirim keseyi.
İnsallah sizlerle yolculugumuz devamedecek
Hepinizi optumm7mi

neharx bak senınde 1 gr oldu bebegınnn kalp atısını belkı duyarsın aslında gıtsennn ne zamana aldın randevu

filizimmmmmm bak ben de farketmemiştimmm sen söyleyince gördüm teyzesi bence benim minnağım 2 hafta geriden takip ediyo ben çok geç yumurtladım çünkü. Dün duyamadıuk o yüzden şu progestanımı da kullanayım hafta cumaya randevu aldım

oyyyyy maşallaaaaaaaahhhh artışın çok iyi kuzummm daha çok küçük bence bekle 1-2 hafta daha ama sen bilirsin

ben bunları töbe yiyemem yediğim sabah 1 dilim kızartılmış kuru ekmek. öğlen haşlanmış patates. akşam hiçbirşey yiyemiyorum. bazen yarım ayva o kadar

bende hayatta yiyemem bırak görmeyi adını duymaya tahammülüm yok. bugün salatalık elma portakal falan yedim ama kesintisiz bu saate kadar 3 dk da 5 dk da bir ağzıma bişey atıyorum yanlız bu esnada şunu fark ettim bişey yemedikçe daha çok miğdesi bulanıyo insanın sürekli olarak ağzına bişey sokmak lazım herhalde

olabılır kuzummmmmmmmmm ohh ohh 1 gr olmusss
ayy ne cbuk 7 haftalık olduk yaaa
benım adetımle aynıymıss cok duzenlı dedı dr ıns hep bole gıder sevıncımız kursagımızda kalmassssssss

inşallah allahım hayırlısıyla sağlığıyla sıhatiyle kucağına almayı nasip eder. (bizlerle beraber inşallahhhh)

olabılır kuzummmmmmmmmm ohh ohh 1 gr olmusss
ayy ne cbuk 7 haftalık olduk yaaa
benım adetımle aynıymıss cok duzenlı dedı dr ıns hep bole gıder sevıncımız kursagımızda kalmassssssss

oooooyyy eveeettt maşallaaaaaaaahhhhhbiz bi sonraki randevuyu beklerken böyle böyle geçecek günlerimiz

cuma günü randevumuz vaar kaldı 2 gün bu ilk ultrason randevumuz bakalım neelr görücez cok heyecanlı ve meraklııyıım

kızlar bız geldık doktordan cok şükür kesemızı görduk kan degerımde 16485 çıktı doktorum gayet iyi dedı inş. kalp atışlarınıda duyarız

kızlar selam,dün bi hafta aradan sonra tekrar kan testi yaptırdım beta 14623.63 çıktı...doktor keseyi gördü ama bebeği göremedi,daha erken dedi ama kafam karıştı,normal bi durum mu bu??

kızlar kalp atışımızı gördük bugün çokk şükür. anne olacağımı asıl şimdi anladım. çokk mutluyum 6 hafta 4 günlükmüşüz yani sat ile uyumluyuz şimdilik

BİR ÇOCUĞUM OLSUN..
Parfüm niyetine süt kokusu sinsin üzerime..
Uykusuz kalmaktan göz altlarım çöksede ...
gaz sancıLarını gördükçe içim acısada kusmuğunu temizlemekten hep gurur duyayım....
Tırnağını keserken 'aman etini kesmiyim' diye içim sızlasın ..
İğne zamanlarında elinden tutup güç vereyim ona..
Altını aldığımda poposu pişmesin diye kremler süreyim..
Yeni yeni dişleri çıktığında mutluluktan havalara uçayım..
Herkes göz kısmı O'na benziyo desin Sevdiğime bakıp.. Dudakları bal gibi aynı sen.. Bu tıpkı ikinizin karışımı olmuş desinler .. Sevdiğimin gözlerine bakıp gurur duyayım.. Gözlerim dolsun ..Mutlu olayım ..
Yavrumun saçları çıkmaya başladığında şelaleler yapayım saçlarından ..
Yürümeye başladığında göreyim onu ..
Gurur duyayım bu benim Evladım diye ..
Tıpış tıpış yürürken yüzünden tebessümümle Allahıma hep şükredeyim..
O büyüdükçe bende büyüyeyim onunla.

kızlar bız geldık doktordan cok şükür kesemızı görduk kan degerımde 16485 çıktı doktorum gayet iyi dedı inş. kalp atışlarınıda duyarız
Gözün aydın canım allah tamamına erdirsin
kızlar selam,dün bi hafta aradan sonra tekrar kan testi yaptırdım beta 14623.63 çıktı...doktor keseyi gördü ama bebeği göremedi,daha erken dedi ama kafam karıştı,normal bi durum mu bu??
Canım bende keseyi görmeye gittiğimde 6. Hftanın içindeydin endişelenme bende haftaya kalp atışlarını ve bebişi görmeye gidicem rabbim nasip ederse
kızlar kalp atışımızı gördük bugün çokk şükür. anne olacağımı asıl şimdi anladım. çokk mutluyum 6 hafta 4 günlükmüşüz yani sat ile uyumluyuz şimdilik

Gözün aydın canım allah tamamına erdirsin hala güzel haberler alıyoruz allah nazarlardan korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…