Ben mecburi erkencilerdenim çalıştığım için :) bizim yaramazda çok hareketli özellikle gece beni uyutmuyor. 2 haftadır minicik elleri ve ayaklarıyla gerdiriyor biraz acı veriyor ama her defasında kendimi gülümser ve bi kere daha yapsa derken buluyorum :) çok keyifli yaaaa... Oglusumuzun adı Mehmet Basri (Eşimin ve Benim babamın adı) olacak bizim siz karar verdiniz mi?
ya biz isim konusunda o kadar kararsız kaldıkki.hala seçemedik.3 seçeneğimiz var.metehan,onur alp ve Göktuğ.ben Göktuğ ve onur alp e daha yakınım.bakalım artık karar vermemiz gerek.sizin isimleriniz çok güzel.adıyla büyüsün yaşasın inşallah.yani bu bebek hareketlerinin değişmesi normal değilmi kafama takmama gerek yok.niye böyle oldu acaba diyodum bende.:) ilk bebek olunca:)
selam arkadaşlar.bende kasım annesi olucam işallah :) uzun zamandır takip ediyorum sizleri yazmak bugün nasip oldu izmirli baya var heralde izmirlileri görünce yazmadan edemedim :) bende izmir karşıyakadayım.bugün kontrolüm vardı herşey yolundaymış allaha şükür bebeğim dönmüş normal doğum için engelin yok şimdilik dedi doktorum normali düşünüyomusun dedi bende düşünüyorum ama yapabilirmiyim bilmiyorum ddimoda deneriz olmazsa sezeryana geçeriz dedi bakalım neler olacak heyecan dorukta :) bu arada hala bi isme karar veremedik zormuş bu isim işi.sizler izmirde hangi hastane ve doktorlara gidiyosunuz bebişlerin isimlerini neler koydunuz?görüşmek üzere,iyi akşamlar...
Herkese günaydinnn. Ben yine uyuyamadim. Öyle dönüp duruyorum yatakta. Baska doktordan randevu aldik, insaallah ultrason ile bakarda melegimi görebilirim
Canım beğendiysen al gitsin, benim 2 tane var, güzel birşey denk gelirse ben de alırım 3.yü. Sonuçta bunlar 3-5 ay kullanılmıcak. Yıllarca kullanacağız.Evet ya alıyım ben de o çok beğendiğimi de şimdilik 3 olsun, biri kirliyken, biri yatakta, biri de yedek durur.
Kızlar günaydın.erkenciyim bugün uyuyamadım.ya bebek hareketleriniz nasıl.benimki büyüdükçe hareketlerinin şekli değişti.artık güm güm tekme yerine daha çok kayma gerinme ellerini yada ayaklarını sürtme gibi oluyo.bide artık güçlendi galiba paşam alt tarafta elleri var elleriyle gerdirdikçe kasıklarımı ağrıtıyor bazen kuzum:)
bir yer buldum ama onunda tarihleri bize uymuyor kasım başlayacakmış araştırıyorum hala sen nerede oturuyorsun cnm?
fido sen alışveriş yaptın mı? ben bugün çıkıcam çok abartmadan en gerekli olanlarını almak istiyorum çünkü çok çabuk büyüyorlar. ama hanginden kaç tane alıcam onuda bilmiyorum.. fikrin varsa yardımcı olur musun?
selam arkadaşlar.bende kasım annesi olucam işallah :) uzun zamandır takip ediyorum sizleri yazmak bugün nasip oldu izmirli baya var heralde izmirlileri görünce yazmadan edemedim :) bende izmir karşıyakadayım.bugün kontrolüm vardı herşey yolundaymış allaha şükür bebeğim dönmüş normal doğum için engelin yok şimdilik dedi doktorum normali düşünüyomusun dedi bende düşünüyorum ama yapabilirmiyim bilmiyorum ddimoda deneriz olmazsa sezeryana geçeriz dedi bakalım neler olacak heyecan dorukta :) bu arada hala bi isme karar veremedik zormuş bu isim işi.sizler izmirde hangi hastane ve doktorlara gidiyosunuz bebişlerin isimlerini neler koydunuz?görüşmek üzere,iyi akşamlar...
çok değil canım ben de 4 tane aldım sık sık değiştirmek için.
kızlar şekerim sınırda çıktığı için doktor bugün diyet verdi
çalışırken bu diyete uyabilmem mümkün değil ne yapıcam ben
Kızlar günaydın.erkenciyim bugün uyuyamadım.ya bebek hareketleriniz nasıl.benimki büyüdükçe hareketlerinin şekli değişti.artık güm güm tekme yerine daha çok kayma gerinme ellerini yada ayaklarını sürtme gibi oluyo.bide artık güçlendi galiba paşam alt tarafta elleri var elleriyle gerdirdikçe kasıklarımı ağrıtıyor bazen kuzum:)
Mehmet Basri ismi güzelmiş. Hem ikinizin babasının ismi olması daha da güzel olmuş.Ben mecburi erkencilerdenim çalıştığım için :) bizim yaramazda çok hareketli özellikle gece beni uyutmuyor. 2 haftadır minicik elleri ve ayaklarıyla gerdiriyor biraz acı veriyor ama her defasında kendimi gülümser ve bi kere daha yapsa derken buluyorum :) çok keyifli yaaaa... Oglusumuzun adı Mehmet Basri (Eşimin ve Benim babamın adı) olacak bizim siz karar verdiniz mi?
Hepsi de güzel isimler. Bebek hareketleri büyüdüğü için değişiyor. Ama doktoruna da sor bi dahaki gidişinde kafan rahat olsun. Oğluna tek tek seslen bakalım her gün bu isimlerle.. Birine daha fazla tepki veriyorsa onu seçersiniz belki. İlerde de kendin seçtin ismini dersinizya biz isim konusunda o kadar kararsız kaldıkki.hala seçemedik.3 seçeneğimiz var.metehan,onur alp ve Göktuğ.ben Göktuğ ve onur alp e daha yakınım.bakalım artık karar vermemiz gerek.sizin isimleriniz çok güzel.adıyla büyüsün yaşasın inşallah.yani bu bebek hareketlerinin değişmesi normal değilmi kafama takmama gerek yok.niye böyle oldu acaba diyodum bende.:) ilk bebek olunca:)
herkese gunaydın oğlumla sabahın korunde kalktık ıse geldık..herkese guzel bır haftasonu olması dilegiyle
Ben de son bir aydır rahat yatamıyorum, uyuyamıyorum. Her yanım acıyor, sabah olsun kalkayım istiyorum. Son zamanlarda iyice büyüdüğü için ben de kızımı göremiyorum ultrasonda. Ben anlayıncaya kadar doktor bakmış bitirmiş oluyor bir iki dakikada.
Umarım herkes için güzel bir gün olur.
Canım bir İzmirli de benim. Foça'da oturuyorum. Ben Tepecik doğum hastanesinde doğum yapmaya karar verdim. Takiplerimi orda yaptırdım, doktorumdan çok memnunum. En önemlisi hastanenin her imkanı var. Kızımın adı da Ela teyzesi :)
Ben de son bir aydır rahat yatamıyorum, uyuyamıyorum. Her yanım acıyor, sabah olsun kalkayım istiyorum. Son zamanlarda iyice büyüdüğü için ben de kızımı göremiyorum ultrasonda. Ben anlayıncaya kadar doktor bakmış bitirmiş oluyor bir iki dakikada.
Canım beğendiysen al gitsin, benim 2 tane var, güzel birşey denk gelirse ben de alırım 3.yü. Sonuçta bunlar 3-5 ay kullanılmıcak. Yıllarca kullanacağız.
Ben hergün erkenciyim malesef. Eşimden önce uyanıyorum saati gelse de kalksak diyorum içimden :) Benim kuzum da senin ki gibi bir hafta on gündür. Karnımı bir sallıyor ki babası bile şaşıp kalıyor. Ama çok güzel de mi? O hareket ettikçe kendimi çok mutlu hissediyorum :)
Gunaydinn!!! Biz de hem cok gec yattik hem de erkenden uyandik, gunu yarilamis gibi hissediyorum :). Bebislerin yerleri daraldigi icin hareketlerinin farklilasmasinin normal oldugunu soyledi doktorum, ellerini kollarini oynatmasini itmesini hafif donmesini hissetmek cok guzel bir duygu gercekten, hep gulumsetiyo beni. Sizlerin isimler cok guzel, biz de iki isim arasinda kaldik Hakan ve Kutay sizce hangisi??isimleriyle saglikla yasasin minik yavrular simdiden ne kadar cok seviyoruz...
Ben de Karşıyaka'dayım. Ege Üniversitesinde olacak doğumum nasipse. Çalışabilmene çok sevindim. İsme hala karar veremedik Yağmur ve Deniz var. İkinci isim Ece olabilir. İsim en zoru.
Benim eksik olduğum konulardan biri daha,sadece beşik aldığımız için ne yatak ne nevresim birşey almadık daha.
Ela'nın annesi bebeğin rahatsız olmasın diye yapıyor öyle doktorunuz, belli bir aydan sonra uzun süre ultrasonla bakmak zarar verebilir diye çok bakmıyorlar...
Ben de ilk zamanlar Ece koymayı çok düşündüm, yıllardır aklımda olan bir isimdi. Ela yı bulunca vazgeçtim. 2. de kız olursa Ece güzel olur :)
Hiç acele etme, belki yatağını alırken yanında uygun birşey bulursun ya da hediye ederler :)
Benim eşimde kafayı dayayıp dinliyor, bir de yorum yapıyor ki gülmekten ölürsün.
Ben artık görmekten vazgeçtim zaten, eskiden çok hevesliydim. Şimdi hareketleriyle sürekli hissediyorum ya bana yetiyor. Böyle güzel bir duygu yok...
günaydın kızlarrr sırtımmm ağrıo yaa.... yatmak istiyormmm .
valla cnm senin yazını görünce hemen baktım eğer ertelesem alamazmışım sabah kapanmış alışverişi..teşekkür ederimmbende sonradan gördüm canım indirimi . gule gule kullansın bebis :)
ben baktım da bizim belediyede tık yokkkvalla hakkını yememek lazım şuanki başkana oy vermemişdim ama adam güzel şeyler yapıyo çalışıyo yani
ah cnm aylardır ağzımıza bi parmak bal çalıp beklettiler bizi.benim umudum yok..sadece 2 hafta verecekler yaptık oldu diyeceklerrevet cnm ben izliyordum aynen söyle dedi:44::44: suan 8+8 dir ücretli izin.burdan su haberide verelim yeni yapılan değişiklikle 12+ 12 olacakama ne kadar doğru söylüyor bilemem
cnm bende senin gibiyim..annem bakarım diyo ama hem yaşı ileri hem de bir sürü hastalığı var..kadıncaız bazen yataktan zor kalkıyo beli tutuluyo yada şekeri tavan yapıyo..off napıcam bende bilmiyorum işten ayrılmak ta istemiyorum..yarım gün birini bulsam diğer yarısında annem bakar ama bulabilecxekmiyim o da meçhul..Allah yardımcımız olsun..valla dayanmaya çalışıyorum ben yıllık iznimide doğumdan sonra kullanmak istiyorum çünkü. bir hafta bir haftadır bebeimle geçireceğim.
annem bakıcak ama kadıncağız hasta senelerdirde bizim öbür yiğenlerle uğraşıyor nasıl diyim sen bak diye yarım gün yasasıda çıksa benim için iyi hiç yok yarım gün bir bakıcı bulur yarım günde kendim bakarım napimm. bu durumdan başka herşey yolunda ama şu izin mevzusunu düşündükçe kötü oluyorum. evde olanlara çalışmak zorunda olmayanlara okadar imreniyorumki rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
cnm ya o gece kapanış gecesiymiş.sabah kapandı disney butiği..ama yine takipte olalım biyerde görürsem yazarımYa canım bende almak istiyorum ama bulamadım unnoda da öle bi butik.
kampanyanın son günümüydü acaba
cnm ben bu hafta söyledim druma çok fazla hareketli hiç durmuyo dedim..inan bütün gün masa başındayım benim kızçe de iş başında tepik kaydırma vs ne ararsan var..drum dedi ki hareketli bebek sağlıklı bebek takma kafana herşey yolunda..yerleri daraldıkça ittiriyo yavrucaklar..ayrıca aile hekimim de anne karnında hareketli olan azcık yaramaz oluyo haberin olsun dedi..hazırlıklı olalım bencee:)))Amin teşekkür ederim.. isim zor bi karar sizinkide hangi isimle olursa olsun hayırlı saglıklı bir evlat olsun insaallah..
benimde ilk bebeğim doktorada 25inde gidicem benimde sormam lazım 10 gündür uyutmuyor hareketleri çok blirginleşti. ama nette okudugum kadarıyla bebek hareketli olunca saglıklı oldugunu söylüyorlar. büyüdü yavrularımız sabırsızlanıyorlar sanırım bizler gibi :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?