2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
canım günaydın.ultrasonla bebeği görmek çok iyi geliyor anneye.inşallah görürsün bebişini sağlıklı bi şekilde bugün.

Insaaallahh. Doktor degistirdim. Bu doktor cok ünlü ve saatlerce bekliyorsun sirf bu yüzden gelmemistim bu doktora. Ama kendi cok doktorum cok celiskili seyler söylüyor ikidir. Cok kafam karisti bu yüzden ikinci bir fikir almaya geldim. Burada 28. haftadan sonra ultrason ile bakmiyorlar. Kalp atisi, idrar tahlili, kan tahlili ile ilgileniyorlar. Belki bu doktor bakar:)) bende aylar sonra görebilirimmm

Saol tatlimmm. Windel.de dende cok güzel indirim haberleri oluyor bilginize

Yanlış topiğe cevap vermişim kusura bakmayın.

Kızlar butikbebeden bundan sipariş ettim pahalı ama dayanamadım. Ölçü: 40x25x6 cm
Minik Hatıralar bebeğinizin el ve/veya ayak heykellerini çıkarabileceğiniz,özel üretim çerçevesi ile birlikte satılan bir settir.

• Heykelleri oluşturmak için kullanılan kalıp malzemesi %100 Sağlığa zararsız,deniz yosunundan üretilmiş ve FDA onaylı ürünlerdir.
Nuk tırnak makası , fırça, tarak aldım.

ayrıca ki badi daha aldım.

Eklentiler

• $c5ca1c1d13324bf39edc74536a6b9881-Orjinal.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 43
  • $a230a2bedc6f4a689a55c68abcd3c3e8-Orjinal.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 40
  • $cb2ae3619c044c8e8291d7ea975c48e1-Orjinal.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
ben de manisa da oturuyorum.eşim izmirli.buradaki özel hastanelerden birine gidiyorum ama pek de memnun sayılmam.normal doğuma pek sıcak bakmıyolar.evirip çevirip sezeryan yapıyolar sonunda.bu sıralar aklıma devlet hastanesi ya da üni. hastanesi takılıyor.onlar bir terslik olmadıkça normal yaptırıyolar.ama sanırım devlette epidural yok, ben epudural normal istiyorum.bir taraftan da eşim bebeğin izmir doğumlu olmasını istiyor.ara da bi aklıma geliyo ege üniversitesi bize 20 dak. hiç uzak değil.ama orayı hiç bilmiyorum, nasıl bir hastane.

kızlar dünden beri ara ara sancım geliyor.bebek sanki kafasını çıkartmaya çalışıyor gibi hareketler yapıyor
sizce bana ne oluyor?yalancı sancımı yoksa doktora gitmelimiyim.varmı bu tip sancıları çeken?:26:

Benim Ege'de olacak nasipse, ama birşey diyemiyorum. Epidural her zaman olmuyormuş. Hafta sonu veya gece epidurali yapacak uzman müsaitse oluyormuş. Spinal anestezi yapıyorlarmış. Asistanlar yaptırıyor üniversitede doğumu. En bildiğim yer ve yoğun bakımı var o yüzden gidiyorum ben de. Ama değiştireceksen bile kararını bir an önce ver bence. Bazı yerler sonradan almıyorlar y.

sağ ol canım bilgilendirdiğin için.

İyi haftasonları, bugün doktordaydık bebiğim şükürler olsun iyi herşey yolunda ve 2,5 ay üstüne yüzünü gördüm bir tuhaf oldum bir anda birde doktor renkli gösterince karşımd abildiğin bebek çok ağladım müthiş bir duygu ben 200 gr. Sadece aldım amabebeğin kilosu iyiymiş 2450 gr. Olmuş bir daha i kontrol yine 2 hafta sonra ve artık nst ye grimeye başlıyacakmışım ondan sonraki kontrolde haftada bşr olucak Anaaa doğuruyoruz yakında şaka maka

Çok geçmiş olsun. Elinden gelenin en iyisini yap canım. Allah gücünü verir.

valla diyete birebir uymam pek mümkün değil ama şekere ve tatlıya elveda dersem doğuma kadar yeterli olacağını düşünüyorum.
evimde olsam rahat olurdum.
şekerle alakalı benim gibi sorun yaşayan var mı kızlar aranızda?

Son düzenleyen: Moderatör:

merhaba bende foçalıyım aslında hatta birazdan foçaya gelicez :) sen yenimi eski foçamı?ben eskideyim ama k.yakada oturuyorum haftasonları falan geliyoruz.foçadan izmire nasıl yetişçen acil bi sancı durumu falan olursa :) hayırlı kolay doğumlarımız olsun işallah...bu arada ben çınarlı hastanesine gidiyorum..

Merhaba,
Ne güzel yakınlarda birileri var. Ben İzmirden gelip Eski Foçaya yerleştim, 5 sene oldu. Doğumum sezeryan gibi görünüyor zaten. Ama bir değişiklik olursa ailelerimiz İzmir'de oturuyor. İnşallah kolay olur canım :) Ben tepecik kadın doğuma gidiyorum en başından beri. Ama benim doktorum da Çınarlı'ya geçti.

hem de ne sıkıntı
ben normalde zaten fazla yiyen kilolu biri değilim ama gebelikten sonra müthiş iştahım açıldı.vitamin deposuda olsa yemem dediğim herşeyi canım çekiyor.Hayatı boyunca şerbetli tatlı yememiş ben, şimdi rüyalarımda görüyorum.bunlar ilk kez yaşadığım tecrübeler ve kendime çok şaşırıyorum.tamamen hormonlarımla ilgili olduğunu da biliyorum aslında.Şimdi diyete zaten uyabilmem mümkün değil.anca şekerli ve şerbetli herşeyi kesicem, beyaz ekmek zaten yemiyorum, bahsettiğin meyveleri ben bi ay evvel tamamen kesmiştim, şimdi tüm meyveleri yavaş yavaş kısıcam.Çünkü meyve doğal şeker içeriyor.
ben en fazla bu halde diyet yapabilirim herhalde :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…