canım günaydın.ultrasonla bebeği görmek çok iyi geliyor anneye.inşallah görürsün bebişini sağlıklı bi şekilde bugün.
Saol tatlimmm. Windel.de dende cok güzel indirim haberleri oluyor bilginizeGüzellikler hepinize günaydinlar tünaydinlar olsun..
Sirt agrilari bel agrilari artik gänlük hayat :)..
Geceleri kaburga agrisiyla uyaniyorum sonra diger tarafa yatiyorum sükür böyle böyle sabahi ediyoruz ..
Hem uyanmam iyi oluyor büyük oglum üstünü hep aciyor geceleri .. Kalkmisken onuda örtüyorum ...
Bu haftalarimizda bebeklerimizin hareketlerinin degismesi cok normal yerleri daraldi artik , icerden kaydirakra kayma ve itistirme hissediyoruz :)
Arada bir bos yer bulursa ziplatiyor :))
Almanya avusturya ve isvicre hamileleri icin
Babyspar.de adresibden güncel bebek indirimlerini takip edebilyoruz .
Birde pampers.de sayfasina üye olursak eve indirim ceki gönderiyorlarmis bilginize ...
ben de manisa da oturuyorum.eşim izmirli.buradaki özel hastanelerden birine gidiyorum ama pek de memnun sayılmam.normal doğuma pek sıcak bakmıyolar.evirip çevirip sezeryan yapıyolar sonunda.bu sıralar aklıma devlet hastanesi ya da üni. hastanesi takılıyor.onlar bir terslik olmadıkça normal yaptırıyolar.ama sanırım devlette epidural yok, ben epudural normal istiyorum.bir taraftan da eşim bebeğin izmir doğumlu olmasını istiyor.ara da bi aklıma geliyo ege üniversitesi bize 20 dak. hiç uzak değil.ama orayı hiç bilmiyorum, nasıl bir hastane.
Benim Ege'de olacak nasipse, ama birşey diyemiyorum. Epidural her zaman olmuyormuş. Hafta sonu veya gece epidurali yapacak uzman müsaitse oluyormuş. Spinal anestezi yapıyorlarmış. Asistanlar yaptırıyor üniversitede doğumu. En bildiğim yer ve yoğun bakımı var o yüzden gidiyorum ben de. Ama değiştireceksen bile kararını bir an önce ver bence. Bazı yerler sonradan almıyorlar y.
Ya kızlar sizle paylaşmak istedim Ömerimin fotosunu teyzelerini ve meleklerini öpüyor.
Eki Görüntüle 809444
Ya kızlar sizle paylaşmak istedim Ömerimin fotosunu teyzelerini ve meleklerini öpüyor.
Eki Görüntüle 809444
Eki Görüntüle 809444
Umarım herkes için güzel bir gün olur.
Canım bir İzmirli de benim. Foça'da oturuyorum. Ben Tepecik doğum hastanesinde doğum yapmaya karar verdim. Takiplerimi orda yaptırdım, doktorumdan çok memnunum. En önemlisi hastanenin her imkanı var. Kızımın adı da Ela teyzesi :)
Ben de son bir aydır rahat yatamıyorum, uyuyamıyorum. Her yanım acıyor, sabah olsun kalkayım istiyorum. Son zamanlarda iyice büyüdüğü için ben de kızımı göremiyorum ultrasonda. Ben anlayıncaya kadar doktor bakmış bitirmiş oluyor bir iki dakikada.
Canım beğendiysen al gitsin, benim 2 tane var, güzel birşey denk gelirse ben de alırım 3.yü. Sonuçta bunlar 3-5 ay kullanılmıcak. Yıllarca kullanacağız.
Ben hergün erkenciyim malesef. Eşimden önce uyanıyorum saati gelse de kalksak diyorum içimden :) Benim kuzum da senin ki gibi bir hafta on gündür. Karnımı bir sallıyor ki babası bile şaşıp kalıyor. Ama çok güzel de mi? O hareket ettikçe kendimi çok mutlu hissediyorum :)
merhaba bende foçalıyım aslında hatta birazdan foçaya gelicez :) sen yenimi eski foçamı?ben eskideyim ama k.yakada oturuyorum haftasonları falan geliyoruz.foçadan izmire nasıl yetişçen acil bi sancı durumu falan olursa :) hayırlı kolay doğumlarımız olsun işallah...bu arada ben çınarlı hastanesine gidiyorum..
kizlar burun tikanikligi yasayan var mi ozellikle uykuda? Okaliptus yagi falan faydali diyorlar bilgisi olan var mi?
benimde şekerim yüksek ama doktor sıkı bi diyet vermedi bugday ekmegini tamamen kestim cavdar ekmeği kullanıyorum birde ben zaten pek tatlı svmediğim için sorun olmuyor ama meyvede biraz kısıtlama yaptım. incir kavun ve üzüm hiç yemiyorum onlarda çok yüksek seker varmış. idare ediyoruz şimdilik insaallah hamilelikten sonra geçer baya sıkıntılı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?