2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

selam canım bende de diyabet çıktı 1 aydan fazladır diyet yapıyorum 28.haftamda 10kilo almıştım toplamda böle giderse 20 bulurum diyordum 24-28.haftalar arası 4 kilo brden almıştım doktorum çok kızdı bebek ve senin için çok riskli dedi.diyetisyene yönlendirdi bire bir uydugum diyetle 3 haftada sadece 200 gr aldım bebegim yarım kg aldı.pazartesi tekrar kontrolumuz var bakalım bebeğimle kaç kilo olduk merak ediyorum buarada 34.haftamdayım cnm şimdi.uymaya çalış diyetine saglığın için çünkü verilen diyette sadece saglıklı seyler yiyosun bol kalsiyum alıyorsun ki suan çok ihtiyacın var.iyi ki gitmişim diyorum yoksa bukadar saglıklı beslenemezdim günde 7 öğün yiyorum aslında gözüm pastalarda tatlılarda oluyor ama tutuyorum kendimi..

bende de 2-3 gündür adet sancısı gibi sancılar giriyor.düzenli sancılar olup olmadığına bak bence pazartesi doktora görüneceğim bence sende git için rahatlar

Allahimmmm ne doktormuss yaa saat 11 de gittik 16:30 da ancak cikabildik...Önce ebe kontrol etti. nst ye bagladi bir kere 60 in üzerinde sancim cikti. normal dedi. Idrarda protein baktilar. Sonra doktor ön görüsme salonuna aldi, yarim saat hamilelik haikayemizi dinledi bin tane soru sordu. sonra yine bekleme salonu. Sonra ultrason ilr muayene etti. Önce alttan aletlerle bakti ben böyle aci görmedim...Nasil dogurucam ben diy ebagirdim, doktor da gayet normal dogurcaksin bisi olmaz dedi:)) Sonra alttan ultrason ile bakti, rahim agri hersey normal cikti. Sonra yataga yattim karnimdan ultrason ile bebegin kafasini kemislerini falan herseyi ölctü.

34+1 im ama ultrason ölcümünde 37. haftadayim. Bunun ne demek oldugunu tam anlayamadim. Melegim 2960 gr. Tombis bir kiz dedi...Dogum icin rahim simsiki kapali erken dogum görünmüyor ama belli olmaz artik her an beklenebilirde iki hafta sonrada olabilir dedi... eski doktorum israr ile seker ölcümü yapmamisti, bu doktor hemen ölcelim dedi. Icirdiler tatli suyu bir satte onun icin bekledik. sonuc pazartesi cikicak. Hersey normal görünüyor dei cok sükür. Kilom cok ama dedim her bünye farklidir dedi, olabilir dedi...

canım hadi gözün aydın gördün yavruşunu.bebeğinin kilosu çok iyi.ben 33+4 üm 1858 gr.muz yemeye başladım kilo alsın diye:) bide şu alttan muayene benide korkutuyo.yani hamile olduğumu ilk öğrendiğimde alttan bakmıştı doktor.acaba son haftadaki kontrollerdemi öyle oluyo yoksa farklı aletlerlemi.ben hiç istemiyorum ya muayene olmayı( direkdoğurtsun beni:) başka şekilde anlaşılmıyomu rahmin ne kadar açıldığı

kilosu çok iyi.zamanını beklerse baya iri bir bebek olarak dünyaya gelir.sağlıkla inşallah

kızlar çamaşırımda kan gördğm az önce.hafifte kasık ağrım var doktoruma msj attım.napcam bilmyorum evdede yanlızım eşim nöbetçi.nolur erkendoğum olmasın dua edin.

kızlar çamaşırımda kan gördğm az önce.hafifte kasık ağrım var doktoruma msj attım.napcam bilmyorum evdede yanlızım eşim nöbetçi.nolur erkendoğum olmasın dua edin.

nişan gıbımıydı canım azsa belkı lekelenmedir normaldir. çok iş güç yaptıysan ondanda olabılır yada yalancı sancılarda olmustur belkı . :26:inşallah dusundugumuz sey degıldir bekler bebişin.. yakında hastane varsa git bence..:26:

canım öncelikle sakin olmaya çalış doktorunla irtibat kurmaya çalış bir an önce inş bişi olmaz geçici bir durumdur.

annem sorma aletleri görünce kaskati kesildim zaten...Bilmiyorum yumusakliga eliyle bakiyor sanirim. O an bisi soramiyorum ki, acidan kaskati kesiliyom...

bizde 22, haftaya kadar alttan ultrason ile bakti. Simdi artik sadece alttan alet ve elle bakiyor ultrason falan yok. Bu doktordan rica ettik bi bakiver göbek kordonu neyin ne durumda diye öylee...Valla anlamiyorum mantiklarini ben bunlarin:))

kilosu çok iyi.zamanını beklerse baya iri bir bebek olarak dünyaya gelir.sağlıkla inşallah

evettt doktor dedi tombis kiz bu dedi:)) ama simdi zamani hangisi dogru. ultrason 37. hafta erken döllenme gösteriyor, benim son regl tarihime göre 35. hafta.. bilemedim..

ne kadar kan gördün. az ise nisan olabilir. yani dogumdan bir hafta 10 gün önce geliyor... ama yogun ise acil hastaneye git...

doktoruma ulaştım şimdi hastaneye gidyorum.yatış yapcakmış gibi gel dedi.dua edin haberdar ederim

canim benimm Rabbim korusun ikinizide. Sakin endise etme haftan agyet iyi, bisi olmaz bebegine. Güclendi maaasalllah, sakin ol. Dualarimiz seninle..haberdar et bizi firsatin olursa..

canım gecmiş olsun ilk önce sakin ol panik yapma dua et bol bol inşallah erken dogum olmaz da zamanında gelir bebegin burda önemli olan senin sakin olman bizi bilgilendirmeyi unutma olur mu

canımbebeğin kilolu oldugu için önden gidiyor . yani sen 34+1de olabilirsin ama bebeğin gelişatı 37. haftalık bir bebek gibi ondan öyle çıkmış ultrasonda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…