Çok geçmiş olsun. Elinden gelenin en iyisini yap canım. Allah gücünü verir.
valla diyete birebir uymam pek mümkün değil ama şekere ve tatlıya elveda dersem doğuma kadar yeterli olacağını düşünüyorum.
evimde olsam rahat olurdum.
şekerle alakalı benim gibi sorun yaşayan var mı kızlar aranızda?
kızlar dünden beri ara ara sancım geliyor.bebek sanki kafasını çıkartmaya çalışıyor gibi hareketler yapıyor
sizce bana ne oluyor?yalancı sancımı yoksa doktora gitmelimiyim.varmı bu tip sancıları çeken?:26:
kizlar burun tikanikligi yasayan var mi ozellikle uykuda? Okaliptus yagi falan faydali diyorlar bilgisi olan var mi?
Ya kızlar sizle paylaşmak istedim Ömerimin fotosunu teyzelerini ve meleklerini öpüyor.
Eki Görüntüle 809444
canım bende burun tıkanıklığı için Breathe Right burun bantını öneririm.hem ilaç değil hemde yapıştırır yapıştırmaz işe yarıyor.
Allahimmmm ne doktormuss yaa saat 11 de gittik 16:30 da ancak cikabildik...Önce ebe kontrol etti. nst ye bagladi bir kere 60 in üzerinde sancim cikti. normal dedi. Idrarda protein baktilar. Sonra doktor ön görüsme salonuna aldi, yarim saat hamilelik haikayemizi dinledi bin tane soru sordu. sonra yine bekleme salonu. Sonra ultrason ilr muayene etti. Önce alttan aletlerle bakti ben böyle aci görmedim...Nasil dogurucam ben diy ebagirdim, doktor da gayet normal dogurcaksin bisi olmaz dedi:)) Sonra alttan ultrason ile bakti, rahim agri hersey normal cikti. Sonra yataga yattim karnimdan ultrason ile bebegin kafasini kemislerini falan herseyi ölctü.
34+1 im ama ultrason ölcümünde 37. haftadayim. Bunun ne demek oldugunu tam anlayamadim. Melegim 2960 gr. Tombis bir kiz dedi...Dogum icin rahim simsiki kapali erken dogum görünmüyor ama belli olmaz artik her an beklenebilirde iki hafta sonrada olabilir dedi... eski doktorum israr ile seker ölcümü yapmamisti, bu doktor hemen ölcelim dedi. Icirdiler tatli suyu bir satte onun icin bekledik. sonuc pazartesi cikicak. Hersey normal görünüyor dei cok sükür. Kilom cok ama dedim her bünye farklidir dedi, olabilir dedi...
Allahimmmm ne doktormuss yaa saat 11 de gittik 16:30 da ancak cikabildik...Önce ebe kontrol etti. nst ye bagladi bir kere 60 in üzerinde sancim cikti. normal dedi. Idrarda protein baktilar. Sonra doktor ön görüsme salonuna aldi, yarim saat hamilelik haikayemizi dinledi bin tane soru sordu. sonra yine bekleme salonu. Sonra ultrason ilr muayene etti. Önce alttan aletlerle bakti ben böyle aci görmedim...Nasil dogurucam ben diy ebagirdim, doktor da gayet normal dogurcaksin bisi olmaz dedi:)) Sonra alttan ultrason ile bakti, rahim agri hersey normal cikti. Sonra yataga yattim karnimdan ultrason ile bebegin kafasini kemislerini falan herseyi ölctü.
34+1 im ama ultrason ölcümünde 37. haftadayim. Bunun ne demek oldugunu tam anlayamadim. Melegim 2960 gr. Tombis bir kiz dedi...Dogum icin rahim simsiki kapali erken dogum görünmüyor ama belli olmaz artik her an beklenebilirde iki hafta sonrada olabilir dedi... eski doktorum israr ile seker ölcümü yapmamisti, bu doktor hemen ölcelim dedi. Icirdiler tatli suyu bir satte onun icin bekledik. sonuc pazartesi cikicak. Hersey normal görünüyor dei cok sükür. Kilom cok ama dedim her bünye farklidir dedi, olabilir dedi...
kızlar çamaşırımda kan gördğm az önce.hafifte kasık ağrım var doktoruma msj attım.napcam bilmyorum evdede yanlızım eşim nöbetçi.nolur erkendoğum olmasın dua edin.
canım öncelikle sakin olmaya çalış doktorunla irtibat kurmaya çalış bir an önce inş bişi olmaz geçici bir durumdur.kızlar çamaşırımda kan gördğm az önce.hafifte kasık ağrım var doktoruma msj attım.napcam bilmyorum evdede yanlızım eşim nöbetçi.nolur erkendoğum olmasın dua edin.
canım hadi gözün aydın gördün yavruşunu.bebeğinin kilosu çok iyi.ben 33+4 üm 1858 gr.muz yemeye başladım kilo alsın diye:) bide şu alttan muayene benide korkutuyo.yani hamile olduğumu ilk öğrendiğimde alttan bakmıştı doktor.acaba son haftadaki kontrollerdemi öyle oluyo yoksa farklı aletlerlemi.ben hiç istemiyorum ya muayene olmayı( direkdoğurtsun beni:) başka şekilde anlaşılmıyomu rahmin ne kadar açıldığı
kilosu çok iyi.zamanını beklerse baya iri bir bebek olarak dünyaya gelir.sağlıkla inşallah
:18:allah a emanet ol canım dualarımız seninle :18:doktoruma ulaştım şimdi hastaneye gidyorum.yatış yapcakmış gibi gel dedi.dua edin haberdar ederim
kızlar çamaşırımda kan gördğm az önce.hafifte kasık ağrım var doktoruma msj attım.napcam bilmyorum evdede yanlızım eşim nöbetçi.nolur erkendoğum olmasın dua edin.
doktoruma ulaştım şimdi hastaneye gidyorum.yatış yapcakmış gibi gel dedi.dua edin haberdar ederim
canımbebeğin kilolu oldugu için önden gidiyor . yani sen 34+1de olabilirsin ama bebeğin gelişatı 37. haftalık bir bebek gibi ondan öyle çıkmış ultrasonda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?