ayy kanlı canlı resmen karşımızdaallahım nazarlardan esirgesin.
bu dopler çekim mi oluyor?
kızlar çamaşırımda kan gördğm az önce.hafifte kasık ağrım var doktoruma msj attım.napcam bilmyorum evdede yanlızım eşim nöbetçi.nolur erkendoğum olmasın dua edin.
merhaba kızlar... umarım bebişleriniz ve siz çok iyisinizdir....bende bugün kendimi iyi hissediyorum Allah'a çok şükür...düştükten sonra kanamam vardı o da yok artık....bugün hastane çantamı hazırlayayım dedim 33+1 oldum....bir sürü şey aldım...poşetleri zor taşıdımher geçen gün heyecanım artıyor...hayallere dalıyorum..Sağlıklı bir şekilde bebeklerimizin doğmasını nasip etsin Allah. zaman yaklaştıkça doğumdan korkmaya başladım..herkes bana doğum hikayeleri anlatıyor...artık içim bayıldı...yok önden arkaya dikiş varmış yok bilmem neymiş..sonrada kucağına alınca ağrı kalmıyor diyorlar...sen kalk doğum yapmamış hamile bayanı korkut sonra ağrın geçecek de:) insanları anlamıyorum. bu doğum işini kolaylaştıracak yol yordam yokmu ki:)
miamore canım yazdıklarını okuyunca gözümün önünde tatlı tombiş yanaklı güzel mi güzel bi kız çocuğu belirdi...maşallah canım kızına..inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın...
fida2010 dualerım seninle canım bize haber verirsin...inşallah bişey yoktur...
canım kızın nasıl arada yaz merak edıyorum durumunu
iyi olmana sevindim canım ya düşdüm dediğin gün hepimizi korkuttun inan burda :26: aman dikkat et bende çantamı hazırladım bekliyorum yavrumun gelmek isteyeceği günü. inşallah hepimiz gününde alırız kucağımıza
merhaba kızlar... umarım bebişleriniz ve siz çok iyisinizdir....bende bugün kendimi iyi hissediyorum Allah'a çok şükür...düştükten sonra kanamam vardı o da yok artık....bugün hastane çantamı hazırlayayım dedim 33+1 oldum....bir sürü şey aldım...poşetleri zor taşıdımher geçen gün heyecanım artıyor...hayallere dalıyorum..Sağlıklı bir şekilde bebeklerimizin doğmasını nasip etsin Allah. zaman yaklaştıkça doğumdan korkmaya başladım..herkes bana doğum hikayeleri anlatıyor...artık içim bayıldı...yok önden arkaya dikiş varmış yok bilmem neymiş..sonrada kucağına alınca ağrı kalmıyor diyorlar...sen kalk doğum yapmamış hamile bayanı korkut sonra ağrın geçecek de:) insanları anlamıyorum. bu doğum işini kolaylaştıracak yol yordam yokmu ki:)
miamore canım yazdıklarını okuyunca gözümün önünde tatlı tombiş yanaklı güzel mi güzel bi kız çocuğu belirdi...maşallah canım kızına..inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın...
fida2010 dualerım seninle canım bize haber verirsin...inşallah bişey yoktur...
amin canım inşallah bebeklerimiz sağlıkla doğarda paylaşırız burda minik şirinlerimizin resimlerini...düştüğüm günü hiç unutamıyorum....bugün alışverişe çıktığımda (ilk defa çıktım alışverişe ve yalnızdım) düşücem diye o kadar korktum ki..değişik bi psikoloji oluştu bende...iyi yapmışsın canım çantanı hazırlamakla bişey sorucam ben gecelik sevmediğimden pijama aldım...sen elbise gecelik koydun mu...normal doğumda geceliklemi kalıyorsun acaba..kimseye sormamıştım ben..eğer öyleyse alayım bende...
kızlar gece eve geldim.böyle stresli bi gece yaşamadım.kan çokdeğildi ve bi damla falandı.rengide çok koyu değildi.ama panik yaptım doğummu diye.nst ye soktular en yüksek sancı 32 çıktı genelde20 ve altı oldu.doktor yoktu ama telle bilgilendirdiler önemli bişey olursa gelcekti.hemşire elle muayene etti.miamorecum en korktuğum şey dünde sana söylemiştim.aletlerle muayene bu kadar acıtmamıştı.nasıl bağırdım ağlıcaktım nerdeyse.parmak ucu kadar açılma var dedi cm bile değilmiş.doktorum eve git ama dinlen dedi.hapşırdınmı hiç dedi gün içinde evet dedim.gerçektende 2 sefer biraz şiddetli hapşırmıştım.kızlar bu nişan olabilirmi.doğum habercisimi ki daha çok erken yavrum minicik 2kg bile değil.bu arada biz artık burda bi aile olmuşuz.dün onuda farkettim hemen size yazmak istedim şimdide hemen iyi olduğumu yaziim dedim.birbirimizi tanımıyoruz ama dertlerimizi dinliyoruz.iyiki varsınız kızlar.dualarınız için teşekkürler.şimdilik iyiyim Allaha şükür.inşallah bş sıkıntı olmaz.öpüyorum hepinizi.
kızlar gece eve geldim.böyle stresli bi gece yaşamadım.kan çokdeğildi ve bi damla falandı.rengide çok koyu değildi.ama panik yaptım doğummu diye.nst ye soktular en yüksek sancı 32 çıktı genelde20 ve altı oldu.doktor yoktu ama telle bilgilendirdiler önemli bişey olursa gelcekti.hemşire elle muayene etti.miamorecum en korktuğum şey dünde sana söylemiştim.aletlerle muayene bu kadar acıtmamıştı.nasıl bağırdım ağlıcaktım nerdeyse.parmak ucu kadar açılma var dedi cm bile değilmiş.doktorum eve git ama dinlen dedi.hapşırdınmı hiç dedi gün içinde evet dedim.gerçektende 2 sefer biraz şiddetli hapşırmıştım.kızlar bu nişan olabilirmi.doğum habercisimi ki daha çok erken yavrum minicik 2kg bile değil.bu arada biz artık burda bi aile olmuşuz.dün onuda farkettim hemen size yazmak istedim şimdide hemen iyi olduğumu yaziim dedim.birbirimizi tanımıyoruz ama dertlerimizi dinliyoruz.iyiki varsınız kızlar.dualarınız için teşekkürler.şimdilik iyiyim Allaha şükür.inşallah bş sıkıntı olmaz.öpüyorum hepinizi.
park yatak alanlar anneler içine ne tur bır yatak almayı dusunuyorsunuz yada aldınız?
tamam onu anladim, o zaman dogum mu 5 hafta sonra mi beklicem yoksa 3 hafta mi?
valla cnm senin yazını görünce hemen baktım eğer ertelesem alamazmışım sabah kapanmış alışverişi..teşekkür ederimm
ben baktım da bizim belediyede tık yokkk
ah cnm aylardır ağzımıza bi parmak bal çalıp beklettiler bizi.benim umudum yok..sadece 2 hafta verecekler yaptık oldu diyeceklerr
cnm bende senin gibiyim..annem bakarım diyo ama hem yaşı ileri hem de bir sürü hastalığı var..kadıncaız bazen yataktan zor kalkıyo beli tutuluyo yada şekeri tavan yapıyo..off napıcam bende bilmiyorum işten ayrılmak ta istemiyorum..yarım gün birini bulsam diğer yarısında annem bakar ama bulabilecxekmiyim o da meçhul..Allah yardımcımız olsun..
cnm ya o gece kapanış gecesiymiş.sabah kapandı disney butiği..ama yine takipte olalım biyerde görürsem yazarım
cnm ben bu hafta söyledim druma çok fazla hareketli hiç durmuyo dedim..inan bütün gün masa başındayım benim kızçe de iş başında tepik kaydırma vs ne ararsan var..drum dedi ki hareketli bebek sağlıklı bebek takma kafana herşey yolunda..yerleri daraldıkça ittiriyo yavrucaklar..ayrıca aile hekimim de anne karnında hareketli olan azcık yaramaz oluyo haberin olsun dedi..hazırlıklı olalım bencee:)))
Ne doktormus beeeee. 11 ramdevuzu hala bekliyoruz. Iste bu yüzden bu doktora gelmemistikkk(
maşşallah suphan allah ne tatlı çıkmış öyle....Ya kızlar sizle paylaşmak istedim Ömerimin fotosunu teyzelerini ve meleklerini öpüyor.
Eki Görüntüle 809444
Çok geçmiş olsun. Elinden gelenin en iyisini yap canım. Allah gücünü verir.
valla diyete birebir uymam pek mümkün değil ama şekere ve tatlıya elveda dersem doğuma kadar yeterli olacağını düşünüyorum.
evimde olsam rahat olurdum.
şekerle alakalı benim gibi sorun yaşayan var mı kızlar aranızda?
tamam onu anladim, o zaman dogum mu 5 hafta sonra mi beklicem yoksa 3 hafta mi?
Amaninnnnn. Saol canim. O zaman ben bi türk doktorumu arayim. Bide ona sorayim. Doktor dedi zaten simdi dogsrsa erken dogum deriz ama küvete gerek kalmaz dedivalla ben öyle bişey yaşamadım ama arkadaşım her doktora gittiğinde bebeğim 2 hafta önden gidiyomuş die geliodu gerçektende erken doğum yaptı36 haftalık doğdu ama bebeği önden gittiği için küvöze gerek duyulmadı tabikide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?