kızlar gece eve geldim.böyle stresli bi gece yaşamadım.kan çokdeğildi ve bi damla falandı.rengide çok koyu değildi.ama panik yaptım doğummu diye.nst ye soktular en yüksek sancı 32 çıktı genelde20 ve altı oldu.doktor yoktu ama telle bilgilendirdiler önemli bişey olursa gelcekti.hemşire elle muayene etti.miamorecum en korktuğum şey dünde sana söylemiştim.aletlerle muayene bu kadar acıtmamıştı.nasıl bağırdım ağlıcaktım nerdeyse.parmak ucu kadar açılma var dedi cm bile değilmiş.doktorum eve git ama dinlen dedi.hapşırdınmı hiç dedi gün içinde evet dedim.gerçektende 2 sefer biraz şiddetli hapşırmıştım.kızlar bu nişan olabilirmi.doğum habercisimi ki daha çok erken yavrum minicik 2kg bile değil.bu arada biz artık burda bi aile olmuşuz.dün onuda farkettim hemen size yazmak istedim şimdide hemen iyi olduğumu yaziim dedim.birbirimizi tanımıyoruz ama dertlerimizi dinliyoruz.iyiki varsınız kızlar.dualarınız için teşekkürler.şimdilik iyiyim Allaha şükür.inşallah bş sıkıntı olmaz.öpüyorum hepinizi.
herkese günaydınlar.
aldığım oyun parkı bu.
Eki Görüntüle 810185
markası papetto değil modeli tamamen aynı.
boyutları 70-110.
kızımın odasını beyaz tasarladım. oyun parkının kurdelesini pembe yapıcam. kurulduktan sonra odasının resminide eklerim inşallah.
kızlar gece eve geldim.böyle stresli bi gece yaşamadım.kan çokdeğildi ve bi damla falandı.rengide çok koyu değildi.ama panik yaptım doğummu diye.nst ye soktular en yüksek sancı 32 çıktı genelde20 ve altı oldu.doktor yoktu ama telle bilgilendirdiler önemli bişey olursa gelcekti.hemşire elle muayene etti.miamorecum en korktuğum şey dünde sana söylemiştim.aletlerle muayene bu kadar acıtmamıştı.nasıl bağırdım ağlıcaktım nerdeyse.parmak ucu kadar açılma var dedi cm bile değilmiş.doktorum eve git ama dinlen dedi.hapşırdınmı hiç dedi gün içinde evet dedim.gerçektende 2 sefer biraz şiddetli hapşırmıştım.kızlar bu nişan olabilirmi.doğum habercisimi ki daha çok erken yavrum minicik 2kg bile değil.bu arada biz artık burda bi aile olmuşuz.dün onuda farkettim hemen size yazmak istedim şimdide hemen iyi olduğumu yaziim dedim.birbirimizi tanımıyoruz ama dertlerimizi dinliyoruz.iyiki varsınız kızlar.dualarınız için teşekkürler.şimdilik iyiyim Allaha şükür.inşallah bş sıkıntı olmaz.öpüyorum hepinizi.
kizlar dün söylemeyi unuttumm. Bende toksoplazma cikti. Epey teklikeli bir efeksiyonmus. Kedilerden ve cig etten geciyor. Birde sebzeleri, meyveleri iyi yikamamaktan olusuyormus. bu sene salata malzemelerinin hepsini bahceye ekmistim ben , iyide yikadim diye düsünüyorum ama demekki daha fazla özen göstermeliymisim. Bio olunca bütün kurt böcek vardi sebzelerde.. Sirkede beklettim ama iste demekki iyi dikkat edememisim. Birde caniniz cekmesin bir iki kere dayanamayip pastirma yemistim ekmek arasi.. Iste sonuclari...
aman dikkat edin..
Ohhh be fidocummm. Neyse böyle gelmis gecmis olsun. Hapsirirken dikkat et:))) ben de hapsirirken aci cekiyorum kasiklarda. Canim benimmm o alttan muayene cigerimi söktü resmen, esim elimi tutuyordu ultrason iicin ön tarafa gecti bir bagirmisim bu tarafa gel bakma diye. Hem canim yaniyor hemde o aletlerle görmesin diye. Sonra koltuktan kalkamadim esim duruyor öyle yardim etmiyor, dedim ne diye bakiyorsun inemedim iste yardim etsene. Adam yaaa napicami sasirdum o tarafa gelme diyorsun, ama gelmeden yardim edemem inmene diye:)))) acidan ne dedigimi biliyor muyum ki ben dedim)
Neyse geri geldin ya az daha sabret. Bebis kalsin icerde biraz daha
Çok sevindim.:13: Gece uyandığımda siteye girip baktım, yazdığın birşey var mı diye. Çok sevindim iyi olmanıza. Hiç sanmıyorum erken doğum falan olacapını zamanında sağlıklı sağlıklı gelir inşallah bebeğin...
Bir de aletlerle dediğiniz muayene spekulumla olan mı? Hamilelik öncesinde hem elle hem spekulumla muayene olmuştum. Bu farklı mı? Acıtmıştı. Ama çok değildi. Buradan bilgi sahibi olunca herşeye hazırlıklı oluyoruz. İyi ki bu siteye girmişim kızlar...
Selam kizlar ...
Fido cok gecmis olsun tehlikeli bir durum yokmus sükür ..
Miamore masallah melegine canim .. Toxoplasma önce negatiftide sonrami pozitif oldu ???
Bende ilk baslarda negatif cikinca herseye temkinli yaklasmistim ..
Dün almanyaya dügüne gittik kizlar kuzenim evlendi .. Roman havasina bile oynadim son son yavas yavas :))))
canım kanama yok şu an ama sümüğümsü ara ara kirli sıvı geliyor.muayeneden olabilirmi acaba.hemşire dedi zaten muayeneden sonra da gelebilir korkma diye.
geçmiş olsun canımm. benim daha önce düşüklerim olduğu için drum araştırmışdı bendede toksoplazma negatif çıkdı yani bağışıklık kazanmamışsın demişdi o bakteriye ve ne zaman salam sucuk mantar vs. yesem lekelenmem oluyodu drum çok kızdı asla asla yemek yok dedi.. ben ilk 6 ay ne et ne şarküteri ürünleri tüketemedim kedilerdende aynen uzak durmaya çalışdım. drum önceki düşüklerinin sebebi belkide oydu demişdi şimdi bilinçliyim tekrar gebe kalsam aynı şekilde her zaman dikkat etmem gerekli. ama sende 6 ayı atlattın bundan sonra kötü bişey olmaz korkma ben artık yiyorum ama fazla abartmadan tabikii
slm kızlar
kızlar benim bi kaçgündür ayaga kalktıgımda falan karnımın alt kısmı agrıyodu. bu gün gece hiç uyuyamadım hangi tarafa döndüysem karnım taş kesildi kalkdım dolandım balkonda oturdum ama karnım çok kötüydü bugün yine devam ediyo ayaga kalktıgımda karnımın alt kısmı çok agrıyo ne yapacam bilmiyorum bu günde pazar burda kadın dogumcular calışmıyo gitsem kim bakacak bide alttan muayeneden çok korkuyorum benim ilişkide bile çok canım acıyo ne yapacam şaşırdım eşim sabah geldi işden kahvaltı hazırladı bulaşıklarımı falan yıkadı saolsun.
kızlar yarına kadarda bekleyim mi yoksa bu agrı iyi bişey degil mi
canim bebis gerilince oluyor o sertlik. Kaslarin kendini kilitliyor..Magnezyum ile daha iyi hissediyorsun evde varsa al. yoksa doktorunu ararsin yarin, söylersin..kasilma deniyor o agrilara..
Allah gule gule buyutmeyi nasip etsin canm simdiden.Haktan Armagan cok hosuma gitti benim:)cok anlamlikıslarr bişey soracağım ben oğluma Haktan ismini düşünüyorum sizce nasıl?? 5 senelik evliliğimin ilk meyvesi 2 düşük 1 dış gebelikden sonrahem benim adım hem eşimin adı H ile başlıyo uysun diye hem ismin anlamından dolayı benim çok hoşuma gidiyor Haktan ismi... yanına bir isim daha olsun dedik ama karar veremedik.. Haktan Emir, Haktan Emin, Haktan Eser ve Haktan Armağan. sizce hangisi daha yakışır. yada sizinde önerileriniz varsa alabirim
Cok cok gecmis olsun dikkat et kendine.iyiki okula gitmiyorsun.cok zor olurdu.bol bol dinlen cnmkızlar gece eve geldim.böyle stresli bi gece yaşamadım.kan çokdeğildi ve bi damla falandı.rengide çok koyu değildi.ama panik yaptım doğummu diye.nst ye soktular en yüksek sancı 32 çıktı genelde20 ve altı oldu.doktor yoktu ama telle bilgilendirdiler önemli bişey olursa gelcekti.hemşire elle muayene etti.miamorecum en korktuğum şey dünde sana söylemiştim.aletlerle muayene bu kadar acıtmamıştı.nasıl bağırdım ağlıcaktım nerdeyse.parmak ucu kadar açılma var dedi cm bile değilmiş.doktorum eve git ama dinlen dedi.hapşırdınmı hiç dedi gün içinde evet dedim.gerçektende 2 sefer biraz şiddetli hapşırmıştım.kızlar bu nişan olabilirmi.doğum habercisimi ki daha çok erken yavrum minicik 2kg bile değil.bu arada biz artık burda bi aile olmuşuz.dün onuda farkettim hemen size yazmak istedim şimdide hemen iyi olduğumu yaziim dedim.birbirimizi tanımıyoruz ama dertlerimizi dinliyoruz.iyiki varsınız kızlar.dualarınız için teşekkürler.şimdilik iyiyim Allaha şükür.inşallah bş sıkıntı olmaz.öpüyorum hepinizi.
bilemiyorum ki kuzucum, benim dünkü igrenc muayeneden sonra herseyin gelmesini beklerdim yanii. Girmeyen alet kalmadi mikropkobun bule bir kismi girdi:)) ama bisi gelmedi, yani anormal bisi gelmedi. Ultrasona jel sürüyor ayaa o geldi geri bir dek o...
slm kızlar
kızlar benim bi kaçgündür ayaga kalktıgımda falan karnımın alt kısmı agrıyodu. bu gün gece hiç uyuyamadım hangi tarafa döndüysem karnım taş kesildi kalkdım dolandım balkonda oturdum ama karnım çok kötüydü bugün yine devam ediyo ayaga kalktıgımda karnımın alt kısmı çok agrıyo ne yapacam bilmiyorum bu günde pazar burda kadın dogumcular calışmıyo gitsem kim bakacak bide alttan muayeneden çok korkuyorum benim ilişkide bile çok canım acıyo ne yapacam şaşırdım eşim sabah geldi işden kahvaltı hazırladı bulaşıklarımı falan yıkadı saolsun.
kızlar yarına kadarda bekleyim mi yoksa bu agrı iyi bişey degil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?