2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

ay ciddi misin canım zaten bebegimin kafası hep aşagıda ve ayaga kalkınca bütün bedenini aşaya topluyo ve çok sert oluyo akşam yatarken ne tarafıma dönersem döneyim karnım taş gibiydi hiç uyuyamadım. eşim hastaneyi aramış dr yok ama yarın hallederiz çrşamba günü olan randevuyu yarına alırız demişler.
belki ne alaka dersiniz ama benim içime hep erken dogum yapacakmışım gibi doguyo. off korkuyorum yaaa hayırlısıyla bi alaydım yavrumu kucagıma.

çok geçmiş olsun canım.

canım açıklık olup olmadığına direk elle bakıyolar ama canım hiç bu kadar acımamıştı.

bunu öğrendiğim çok iyi oldu, şok yaşamam bu muayene yapılırken.

hepsi de güzel Haktan Eser'i biraz daha fazla begendim

canım hiç korkma bak ben en başından beri hep korktum ve en başından beri başıma gelmeyen kalmadı ilk ay kasık ağrımdan okula gidemedim hep rapor aldım sonra 3ay boyunca migren ataklarım tuttu sonrasındada erken doğum riski yerimden kalkamadım,sonrasında 4lü taramam düşük çıktı bide onu taktım uzun süre kafaya e dünde kanamam oldu gene korkuyorum:))) biraz psikolojik olduğunu düşünüyorum ne kadar rahat anneler olursak hamileliğimizde o kadar rahat geçiyo.ama işte elde değil maalesef ben normaldede pimpirikli bi insanımdır.e hamileliğimde hep evhamlarla geçti.sen sadece kötü şey getirme aklına ama doktorunada yarın git ve şikayetlerini hiç atlamadan tek tek söyle.ben magnezyun kullandım bi ara onun etkisini gerçekten gördüm fakat onu kullanınca ishal olduğum için bıraktım.eğer seni etkilemiyosa iç.miden kötü oluyosada artık yapcak bişey yok onun içinde rennie şurup vermişti doktor.dengelersin böylece.

haklısın canım insan korktugu şeyi sanki özellikle kendine cekiyo yarın drumala bi görişeyimde içim rahat edecek nede olsa insan bi uzmandan güzel söz duydugu zaman rahatlıyo. benimde ilk günlerim baya sıkıntılı gecti allaha şükür şu son bi kaç güne kadar herşey güzeldi ama cuma gününden bu yana karnımdaki bu agrı korkuttu beni neyse kötü düşmemeye calışacam.
senin iyi olmanada sevindim canım erken dogum riskin devam ediyomu hala drun ne yapman gerektigini falan söyledi mi

yaa bana kimse bundan bahsetmemeisti.. Simdi ben bagisiklik kazanmis mi oluyorum...Üc gün antibiyotik kullandim gecmismisidir?? en bir ay önce oldum yani 30 haftaliken

inşallah kazanmışsındır bağışıklıkk :)) valla keşke bende kazanmış olsam.. ama bilmiyorumki benim drum bağışıklıkda kazabilirsin gibi bişey demedi bu senle herdaim olacak bişey demişdi dikkat edeceksin yemene içmene bünyen istemiyo öyle şeyleri yeme dediydii :44:

cnm çok geçmiş olsun..sen yinede dinlen sakın iş falan yapma..hafifte olsa bi zorlanma olmuş demekki hapsırmak bile etkiliyo..ben de çok hapşırıyorum alerjik valla her seferinde korkuyorum zaten kramp giriyo hemen..
eğer erken doğum riskin olsa yatırırlardı hemen..ciğer geliştirici iğne falan yapıyolarmış..sen içini ferah tut..minnakın seni korkutmak istemiş annesi dinlensin artık diye..Allah bidaha göstermesin cnm

cnm bebişin hangi pozisyonda yatıyor.eğer kafası yada poposu aşağıdaysa baskı çok oluyo..benimkide bazen fazla kıpraşınca poposunu aşağı dayıyo o zaman ağrım oluyo..yine de çok devam ederse gidip üstten ultrasonla baktırırsın bebeğin pozisyonuna..hemen alttan muayeneye girme..arkadaşımın dru 37. haftası olmasına rağmen alttan bakmıyo doğumu tetikler belki di,ye..acil bişey olmazsa bakmazlar sanırım

ayşegülcüm senin ve bebğinin durumu nasılllll

cok şükür iyi canım az önce yanından geldım 1500 olmuş kılosu artık gözlerını acıyo bıze gülümsüyo tırnakları bıle uzamış kızımın yakında cıkarcaz artık dedı doktorumuz inş.kızım hep böyle iyi olur

oyy maşallah maşallahh koca kız olmuş gülümsermişdeee inşallah tez zamanda alırsın kucağına bizede resimlerini atarsın bolbol. inşallah hep sağlıklı hayırlı bir evlat olur anne babasına emir_bebek:

amin canım inşallah yakında alabılırım kucagıma böyle cok zor oluyo dokunamadan 5 dk görup ayrılmak yanından strestennmıdır bılmıyorum sutum azaldı bıraz napcam bılmıyorum rezeneyle humana stıll tee içiyorum bı işe yaramıyo galıba:44:

canım stres yapma bebeğin için sütün için neler var neler sen yine iyisin züzlme alacaksın yakında demiş zaten drlar. bebeğini alınca onun emmesiyle çoğalır sütün sen hiç ara verme hep sağ bence sütünü.

ara vermeden sagıyorum ama az oldugunu gördukce ıyıce strese gırıyorum belkı kızım emmeye baslayınca tekrardan coğalır

ara vermeden sagıyorum ama az oldugunu gördukce ıyıce strese gırıyorum belkı kızım emmeye baslayınca tekrardan coğalır

çoğalacak inşallah yetmezse mama verirsin üzülme. bu arada hilal19 arkadaşımızdan hiç haber gelmedi ben görmedim yani.:44: inşallah o ve bebğide iyidirr

canım süt için en önemli 3 şey huzur, uyku ve su.. biliyorum yaşadıkların hiç kolay değil.. sana, stres yapma demek ne kadar mantıklı bilmiyorum ama bebeğin için bunu yapmalısın.. damlacık emmeye başlayınca inşallah çoğalacak sütün sen hiç merak etme.. kendini de üzmemeye çalış elinden geldiğince..

çoğalacak inşallah yetmezse mama verirsin üzülme. bu arada hilal19 arkadaşımızdan hiç haber gelmedi ben görmedim yani.:44: inşallah o ve bebğide iyidirr
yetmezse öle yapacagız artık canım valla hılal ve dıger dogum yapan arkadası ve bebeklerı bende cok merak edıyorum inş. iyilerdır

o saydıklarında bende yok malesef canım ya bı kac gune kadar ıyıydı sutum ama azaldı yemedıgım içmedıgım sey kalmadı ama yok pek bı işe yaramıyo

canım kafasını hep aşagıda hissediyorum hatta ayaga kalkınca genel agırlıgını altta hissediyorum o yüzden çok agrım oluyo yarın bi konuşayim drla bakalım ne diyecek. kanamam falan olmaması bi nevi rahatlıyo ama ister istemez bi korku var içimde. ay inşallah alttan falan bakmaz ya. allahım bu kadınlar ne cekiyo yaaa

canım doktorum hiç iş yapmıcaksın yatıp dinlenceksin dedi.hep söylüyodu zaten ama ben de hata.bütüüün kışlıklarımı yaptım turşuydu,sostu,buzluk malzemelerimdi falan.şimdi o kadar kızıyorumki kendime bu yılma yapmayıver dimi.hep oğluşumdan özür diliyorum şimdi yordum seni bidaha yapmıcam diye kesinlikle ne olursa olsun evimiz pislikten koksada hiçbişey yapmamamız lazım artık bu haftalarda ben artık hiç bişey yapmıcam yatıcam sürekli.sağolsun eşim yapıyo.

canım çok sağol.yaramaz bi minnak olucak galiba oğluşum:))

Toxoplasma ilk dönemde tehlikeli kuzum sükür sonradan cikmis sende hem hemen tedavisi uygulanmis ..
Sekeride iri bebek ve kilo alimi icin yaoti dgilmi insallah bisey cikmaz ..
Seker oldugundq suda dogumda önermidorlar .. Benim ilk oglumda sinirda cikmusti gerci 9 kg ile tamamlamistim gamileligi ama tosuncuk iriydi ...
Bu ölcümler milimetrelik canim o yüzdn haftasinq takma bendede 1 hafta önde gözüküyor ana bu erken olacagi anlaminq gelmiyor .. Insallah zamanli dogar kizin.
Benim doktor bir hafta önde gitmesi erken dogacak anlamina gelmez. Bekleyip görecegiz dedi ..

:) her günün ayrı bi atraksiyon be arkadaşım... sizin şu ilgili doktorlara bayılıyorum

bence harika..haktan ismini çok severim zaten... ikinci isim olmasa bile güzel olur bence

anormal düzeyde mi ağrıların? yoksa bebeğin yer çekimiyle birlikte kasıklara doğru baskı yapması da içeride sertlik hissettirecek şekilde kasılması da normal ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…