2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Maşallah cnmm gözünüz aydın kızçen büyümeye başlamış.az daha sabır beraber eve gideceksiniz yakında .gülüşünü sevsinler onun.
Sütün azalıyorsa bol ol hurma ye cnm arkadaşım çok faydasını gördü.birde e-bebekte falan malt içecekleri var emziren anneler için süt arttırıcıymış.ben bu gün tadına baktım tadı pek hoş değil ama bebişlerimiz için katlanırız

canım çok sağol.yaramaz bi minnak olucak galiba oğluşum:))

Ah ah çok yaramazlık yapmışsın annesi. Ne diye o kadar yordun kendini.bundan sonra yorma hakikaten işi gücü boşver doğuma yakın bi kadın tutar yaptırırsın.eslerimizden de Allah razı olsun tabiii
Bu bizim minnakların hepsi yaramaz olucak ben diyimmm

bana da öyle dedi tatlim-. Bekleyip görecegiz dedi. 2,960 gr ve ultrasonda 37 haftalik ve kemik ölcümünde 38 haftalik görünüyor. Bende sordum erken mi, yarinda olabilir iki hafta sonrada dedi. Bekleyip görecegiz. Ama dünkü muayenede rahim acikligi yoktu, genis uzun duruyor dedi. Dogum olmadan önce büzüsürmüs. annemler gelmeden evi temizleyim dedim ama iki gündür yatiyorum, cok kötü ceryanda kalmisim. bogazim gecrti simdi nefes alinca sirtima igneler batiyor kalbim aciyor. Sicak bugday torbasi koydum, salbei krem sürdüm insallah zarari olmaz

ahahahahahahah, daha bu sabah esimle bunu konustuk pazaretesim yaa..Allahim hergün ayri bisi cikiyor dedim, zamanla gecicek merak etme dedi bende sana söylemesi koay diye cikistim adamcagizima:)))

ama biseyi bugün kesfettim, esim kaos adami degil:) üsütmeden nefes alinca sirtima acilar oluyordu, corabimi egilip giyemedim, esimden yardim istedim, Allahim bir corabi giydiremedi. Bende dedim bebek ile seni asla yalniz birakmam:))) ayy nasil üzüldüüü, ögrenirim dedi yavrum yaa...Rabbim ondan razi olsunnn

üzme kız adamcağızı...

arkadaşlar allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin.bende her sabah çorap giymeye çalışırken galiba çok efor sarfediyorum olucakki eşim uyanıyor ve ne yapıyorsun nefes nefese bu kadar çaba ne için yavrucum diyo.artık alıştı ve ben uyanınca oda hemen uyanıyor çorabımı giymeme yardımcı oluyor.allah razı olsun onlardan

benim bebeğim minik olacak galiba 31+6 da 1600 gr bide seker çıktı öle her şeyi yiyemiyorum bebeğimi besleyemiyorum galiba.. sizce haftasına göre ço mu küçük

benim bebeğim minik olacak galiba 31+6 da 1600 gr bide seker çıktı öle her şeyi yiyemiyorum bebeğimi besleyemiyorum galiba.. sizce haftasına göre ço mu küçük

canım çok küçük değil. dktrun sağlıklı diyosa kiloyu kafana takma. zaten şişman bebek sağlıklı zayıf sağlıksız diye bişey yok.
bence bu konuya takılma sağlıcakla doğsunlar yeter bize

merak eden ve dua eden arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum ..kızlar dün bebeğim mor ışıktaydı yine burnundan hortumlaydı yavrum yine ağlayarak helak olarak eve geldim..bugün süt götürdüğümde hortumlarını çıkarmışlardı sadece küvez içi oksijen alıyor çok şükür rabbime ..biberon istediler bizden hemen alıp götürdük şimdi beslenmesini alıştırması kaldı ..rabbim bütün evlatlara sağlık versin inşallah..küvez çok zorlu bir süreç inşallah sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alıp öyle çıkarsınız hastaneden..
dualarınızı eksik etmeyin allah razı olsun tekrardan

Ohh daha da iyi olacak bebeğin, her gecen gün güçleniyor maaşallah...

Benimkide hep ayakkabilarimi giydirirken ayagimi koparacak zannediyorum ama bisey demiyorum.

Valla ben simdiden diyorum alis geceleri bazen sen kalkip bakacaksin. Bakarim diyor ama altini degistirmezmis :)

Leaf59 ve aysegül

Sizden böyle iyi haberler okumak
Ne güzel insallah her gecen gün daha
Iyi olacak bebisleriniz.

Öbür erkenci bebisler nasil acaba insallah onlarinda durumu iyidir.
Dualarimiz hep sizinle.

Canim benimde sekerim var bende
Herseyi yiyemiyorum. Doktoruma
Sordum merak etme o ihtiyacini senden karsiliyor dedi. Sen sekerine dikkat et kiloya takma eger doktorun hersey yolunda diyorsa öyledir.
Bazen bebeklerde kilo artisinda bir duraklama olabiliyor.

Kizlar bisi sorucam.
Benim bebis elimi koyunca basliyo tekmelemeye acaba diyorum rahatsizmi oluyor yoksa seviniyormu anlamadim ki.

arkadaşlar sona yaklaştıkça hem tedirginliğimiz hem de korkularımız artıyor haliyle stres yapıyoruz psikolojimiz kötü etkileniyor.
ben diyorum ki zaten sona yaklaştık kalan zamanlarımızda hamileliğin tadını çıkaralım.
duyduğumuz gördüğümüz faydalı bilgileri daha fazla paylaşalım. ne diyorsunuz.
ben az önce bir video izledim çok hoştu hemde bilgilendirici sizlerle paylaşmak istedim.
inşallah bizede nasip olur.
miniklerimizi banyo yaptırmak.
http://youtu.be/HsGpozJMugE

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…