cok şükür iyi canım az önce yanından geldım 1500 olmuş kılosu artık gözlerını acıyo bıze gülümsüyo tırnakları bıle uzamış kızımın yakında cıkarcaz artık dedı doktorumuz inş.kızım hep böyle iyi olur
canım doktorum hiç iş yapmıcaksın yatıp dinlenceksin dedi.hep söylüyodu zaten ama ben de hata.bütüüün kışlıklarımı yaptım turşuydu,sostu,buzluk malzemelerimdi falan.şimdi o kadar kızıyorumki kendime bu yılma yapmayıver dimi.hep oğluşumdan özür diliyorum şimdi yordum seni bidaha yapmıcam diyekesinlikle ne olursa olsun evimiz pislikten koksada hiçbişey yapmamamız lazım artık bu haftalarda ben artık hiç bişey yapmıcam yatıcam sürekli.sağolsun eşim yapıyo.
canım çok sağol.yaramaz bi minnak olucak galiba oğluşum:))
Toxoplasma ilk dönemde tehlikeli kuzum sükür sonradan cikmis sende hem hemen tedavisi uygulanmis ..
Sekeride iri bebek ve kilo alimi icin yaoti dgilmi insallah bisey cikmaz ..
Seker oldugundq suda dogumda önermidorlar .. Benim ilk oglumda sinirda cikmusti gerci 9 kg ile tamamlamistim gamileligi ama tosuncuk iriydi ...
Bu ölcümler milimetrelik canim o yüzdn haftasinq takma bendede 1 hafta önde gözüküyor ana bu erken olacagi anlaminq gelmiyor .. Insallah zamanli dogar kizin.
Benim doktor bir hafta önde gitmesi erken dogacak anlamina gelmez. Bekleyip görecegiz dedi ..
:) her günün ayrı bi atraksiyon be arkadaşım... sizin şu ilgili doktorlara bayılıyorum
bence harika..haktan ismini çok severim zaten... ikinci isim olmasa bile güzel olur bence
anormal düzeyde mi ağrıların? yoksa bebeğin yer çekimiyle birlikte kasıklara doğru baskı yapması da içeride sertlik hissettirecek şekilde kasılması da normal ama...
ahahahahahahah, daha bu sabah esimle bunu konustuk pazaretesim yaa..Allahim hergün ayri bisi cikiyor dedim, zamanla gecicek merak etme dedi bende sana söylemesi koay diye cikistim adamcagizima:)))
ama biseyi bugün kesfettim, esim kaos adami degil:) üsütmeden nefes alinca sirtima acilar oluyordu, corabimi egilip giyemedim, esimden yardim istedim, Allahim bir corabi giydiremedi. Bende dedim bebek ile seni asla yalniz birakmam:))) ayy nasil üzüldüüü, ögrenirim dedi yavrum yaa...Rabbim ondan razi olsunnn
yok cnm öle degil bnde aldım fakat içine ne yatak alıcaksınız dıe soruyorum ? sen aldınmı?
benim bebeğim minik olacak galiba 31+6 da 1600 grbide seker çıktı öle her şeyi yiyemiyorum bebeğimi besleyemiyorum galiba.. sizce haftasına göre ço mu küçük
merak eden ve dua eden arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum ..kızlar dün bebeğim mor ışıktaydı yine burnundan hortumlaydı yavrum yine ağlayarak helak olarak eve geldim..bugün süt götürdüğümde hortumlarını çıkarmışlardı sadece küvez içi oksijen alıyor çok şükür rabbime ..biberon istediler bizden hemen alıp götürdük şimdi beslenmesini alıştırması kaldı ..rabbim bütün evlatlara sağlık versin inşallah..küvez çok zorlu bir süreç inşallah sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alıp öyle çıkarsınız hastaneden..
dualarınızı eksik etmeyin allah razı olsun tekrardan
ahahahahahahah, daha bu sabah esimle bunu konustuk pazaretesim yaa..Allahim hergün ayri bisi cikiyor dedim, zamanla gecicek merak etme dedi bende sana söylemesi koay diye cikistim adamcagizima:)))
ama biseyi bugün kesfettim, esim kaos adami degil:) üsütmeden nefes alinca sirtima acilar oluyordu, corabimi egilip giyemedim, esimden yardim istedim, Allahim bir corabi giydiremedi. Bende dedim bebek ile seni asla yalniz birakmam:))) ayy nasil üzüldüüü, ögrenirim dedi yavrum yaa...Rabbim ondan razi olsunnn
üzme kız adamcağızı...
benim bebeğim minik olacak galiba 31+6 da 1600 grbide seker çıktı öle her şeyi yiyemiyorum bebeğimi besleyemiyorum galiba.. sizce haftasına göre ço mu küçük
Kizlar bisi sorucam.
Benim bebis elimi koyunca basliyo tekmelemeye acaba diyorum rahatsizmi oluyor yoksa seviniyormu anlamadim ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?