bu sabah benden bi kaç damla kahverengi kırmızı akıntı geldi sabahtan beri başım dönüyor belim ağrıyor tansiyonum düşük ne oluyor ki acaba bana kötü bir şey mi bilen var mı
bu sabah benden bi kaç damla kahverengi kırmızı akıntı geldi sabahtan beri başım dönüyor belim ağrıyor tansiyonum düşük ne oluyor ki acaba bana kötü bir şey mi bilen var mı
yalnız ilişki esnasında kan geldi korktuğum o işte
hamilelikte cinsellikten sogumasinlar diye seksi serbest birakan doktorlar var. Fakat ilk ve son üc ay benim doktorum önermedi. Zaten bende esimde yapamiyoruz, cok garip hissediyorum kendimi.
Kizlar bisi sorucam.
Benim bebis elimi koyunca basliyo tekmelemeye acaba diyorum rahatsizmi oluyor yoksa seviniyormu anlamadim ki.
benim en baştan beri yasaktı zaten:))
arkadaşlar o kadar çok uykum varki ama mide asitim yüzünden yatamıyorum yemek borum felaket yanıyor varmı bir çözüm yolu arkadaşlar bir haftadır tavan yaptı resmen hiç rahat değilim.
arkadaşlar o kadar çok uykum varki ama mide asitim yüzünden yatamıyorum yemek borum felaket yanıyor varmı bir çözüm yolu arkadaşlar bir haftadır tavan yaptı resmen hiç rahat değilim.
merak eden ve dua eden arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum ..kızlar dün bebeğim mor ışıktaydı yine burnundan hortumlaydı yavrum yine ağlayarak helak olarak eve geldim..bugün süt götürdüğümde hortumlarını çıkarmışlardı sadece küvez içi oksijen alıyor çok şükür rabbime ..biberon istediler bizden hemen alıp götürdük şimdi beslenmesini alıştırması kaldı ..rabbim bütün evlatlara sağlık versin inşallah..küvez çok zorlu bir süreç inşallah sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alıp öyle çıkarsınız hastaneden..
dualarınızı eksik etmeyin allah razı olsun tekrardan
günaydın annişler kızçemi görceğim hafta başladıgel perşembe gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?