2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
bu sabah benden bi kaç damla kahverengi kırmızı akıntı geldi sabahtan beri başım dönüyor belim ağrıyor tansiyonum düşük ne oluyor ki acaba bana kötü bir şey mi bilen var mı

bu sabah benden bi kaç damla kahverengi kırmızı akıntı geldi sabahtan beri başım dönüyor belim ağrıyor tansiyonum düşük ne oluyor ki acaba bana kötü bir şey mi bilen var mı

canim benim kan kirmizi olmadikca korkmayin diyorlar ama bilemem elbette. Belki biriken bisidir.. ama cok tedirgin olursan yarin doktorunu ara sor

gebelikte cinsellik yasak olmasa bile son aylarda artık vücudumuz dahi müsayit değil bu duruma istesende olmuyor malesef hem bizim için olmamasıda daha iyi.en azından stres olmayız acaba bişi oldumu bir zararı varmı diye düşünmeyiz benim fikrimce ama herkes bu konuda farklı düşüncelere sahip onada saygı duyarız

hakkımızda hayırlısı olur inş öyle yada böyle sona yaklaştık hepsi geride kalıcak en önemlisi kucağımız dolucak inş en güzel hediye o olucak

Son düzenleme:
arkadaşlar o kadar çok uykum varki ama mide asitim yüzünden yatamıyorum yemek borum felaket yanıyor varmı bir çözüm yolu arkadaşlar bir haftadır tavan yaptı resmen hiç rahat değilim.

arkadaşlar o kadar çok uykum varki ama mide asitim yüzünden yatamıyorum yemek borum felaket yanıyor varmı bir çözüm yolu arkadaşlar bir haftadır tavan yaptı resmen hiç rahat değilim.

canım öncelikle geçmiş olsun.. beim de 2 hafta önce yavaş yavaş yanmaya başlamıştı ama ben 2 yastığı üst üste koyup (sanki reflü yastığıymış gibi) öyle yatıyorum artık hiç yanmıyor midem... birde ılık süt içmek iyi geliyor diye biliyorum bu ikisini dene istersen.. iyi geceler:)

sağol hayatım cevap için yastığı denedim bir haftadır artık öyle yatıyorum ama birde ılık süt içeyim bakalım geçicekmi sanada iyi geceler canım sağol

canım benim midem o kadar çok yanıyoduki kusma boyutuna geliyodum bazen boğazım acaip sızlıyodu doktorum rennie duo şurup verdi.çok iyi geldi allaha şükür biraz yandığını hissedince 1 ölçek alıyorum hiçbişey kalmıyor.bi doktoruna danış istersen.

Herkese günaydın kızlaaaar.mutlu sabahlar.ben erkenciyim şimdi bi kahvaltı sonra dinlenme.bişey sorcam alttan muayene sonrasında bebeğinin hareketlerinde azalma hisseden varmı.benim kanamadan dolayı muayene olmuştum ya 2 gündür bebeğimin hareketleri azaldı.randevum haftaya.daha 10 gün var.hareket ediyo ama eskisi kadar değil.

Günaydın kızlar emin ol senin ve diğer erken gelen bebeklerde sürekli aklım dualarımız sizinle hiç endişe etme biraz sabır sağlıkla kısa bir zaman sonunda meleğinle evinde olucaksın bir hikaye anlatıyım sene 1981 martı yani benim dünyaya geldiğim zaman vaktinde doğduğum halde 1ay küvezde kalmışım kan uyuşmazlığı yüzünden bşr çok doktor o zaman yaşamaz demiş benim için ama ben çıkmışım hastaneden doğum kağıdım hala duruyor üzerinde kocaman bir yazıyla Değerli bebek yazıyor annem için çok zormuş ona üzülmesin diye doğru dürüst bilgi bile vermemişler. Ben acayip hissediyorum hepimiz için çok sağlıklı doğumlar yapıp evimize bebişlerimizle geleceğiz.

Herkese mükmmel bir hafta diliyorum. bu hafta bebişlerimiz saglıkla çabucak büyüsün dahada çok tekmeyle taklalar atıp bizi dahada çokkkkk heyecanlandırsınlar insaallah :):):) oglum hareket ettikçe benim agzım kulaklarıma varıyor kendimi unutuyorum hepiniz aynı seyleri hissediyor olmalısınız diye düşündüm :)

ya kızlar gunaydınnnnnn size birşey sorucAm butik bebede kampanya vardı prima bebek bezinde 1 numarayı ordan almıştım fakat kampanya 4 paketi kapsıyodu yani ben 4 paket 1 numara aldım
ve bana dedilerki nerdeyse 10-20 gun sonra 1 numara bebek bezi küçük geliyomuş .. Napcam ben onları ((((( :2::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…