günaydın annişler kızçemi görceğim hafta başladıgel perşembe gel
Herkese günaydın kızlaaaar.mutlu sabahlar.ben erkenciyim şimdi bi kahvaltı sonra dinlenme.bişey sorcam alttan muayene sonrasında bebeğinin hareketlerinde azalma hisseden varmı.benim kanamadan dolayı muayene olmuştum ya 2 gündür bebeğimin hareketleri azaldı.randevum haftaya.daha 10 gün var.hareket ediyo ama eskisi kadar değil.
ya kızlar ben kaç gündür doğum iznime ne zaman başlarsam ne zaman biter diye hesap yapıyorum doğrumu yapıyorum bilemiyorum hep farklı sonuçlar çıkıyo.artık kendime kızıyorum hamilelik kafamı karıştırıyor galiba:))).şimdi benim sata göre doğum tarihi 11 kasım.3 ekimde çalışamaz raporu alırsam eğer yanlış hesaplamadıysam 26 aralıkta iznim bitiyo çok az gibi geldi bana bi yerde yanlış yaptım sanki.15 tatile daha 2,5 hafta oluyo.eğer tam 37.haftanın bitiminde yani 21 ekimde alırsam gene yanlış hesaplamadıysam 27 ocakta btiyo.zaten 15 tatil 25 ocakta başlıyo.2 haftada öyle bi tatilim var.ama galiba yanlış hesapladım.bana yardımcı olurmusunuz.hesaplamada.
slm 16 eylülde çalışabilir raporunu alman gerekiyodu,21 ekimde çalışamaz raporu, son 3 haftada evde 11 kasım doğum
evet canım aynen doktorun çalışamaz raporu için verdiği tarih bu.bakalım erken doğum olmazsa inş.
canım bence bu izin konusunda çok ince hesaplar yapmamak lazım. yok bayram tatili kaynadı yok 15 tatil doğum iznimin içine girdi falan...
sonuçta neyin ne zaman ve nasıl olacağını bilemeyiz, olması gerekeni yapıp çok ince hesaplara dalmadan Allaha havale etmek lazım... hayırlısı olsun hakkımızda.
bence çok güzelmiş seçtiğin gecelik...kızlar ben doğum için bitane normal penye gecelik almıştım bitanede netten gecelik ve sabahlık aldım gecelik butikbebeden gecelik lohusa sepetinden.linki yolluyorum.ben beğendim gibi nasılsa hastanede giycem diye öyle saten şık bişey almadım.isteyen varsa burdan bakıp alabilir.Eki Görüntüle 810826 Eki Görüntüle 810827 umarım ekleyebilmişimdir:)))
çok kötü grip oldumtavsiyeniz varmı kızlar ilaç içimeyince mahvoldum
bence çok güzelmiş seçtiğin gecelik...
canım sağol.gelsin bi bakalım kumaşı nasıl bedeni nasıl olcak.çarşıda bulamadım mecburen netten aldım bakalım artık.
teşekkürler canım yarına kadar dinleneyım diyorum yarında böyle olursam gitcem bi doktora teşekkürler ilgin içinbence çok güzelmiş seçtiğin gecelik...
çok kötü haldeysen doktora git muhakkak.. mikrobik durumlarda antibiyotik alman daha sağlıklı yoksa dahada derinleşebilir hastalığın...
ama ufak tefek soğuk algınlığı falansa ıhlamur ballı limonlu yap iç ve bol bol uyu dinlen canım... geçmiş olsun şimdiden
çok geçmiş olsun canım. ıhlamur limon la halladebilirsin inşallah.
tam da havaların geçiş dönemi bende sanki grip olacak gibiyim.
kızlar ben doğum için bitane normal penye gecelik almıştım bitanede netten gecelik ve sabahlık aldım gecelik butikbebeden gecelik lohusa sepetinden.linki yolluyorum.ben beğendim gibi nasılsa hastanede giycem diye öyle saten şık bişey almadım.isteyen varsa burdan bakıp alabilir.Eki Görüntüle 810827 umarım ekleyebilmişimdir:)))
herkese günaydinnnnn,
dün bütün gün yattim bugün artik azicik etrafi toparlamam lazimm. Annemler hala gelmedi yaaaa, vizeleri gecikti. Herseyde hayir vardir diyorum ama üzülmeden de duramiyorum. Cumartesi esimin dogum günü var ben annemler burada olur diye hesaplayip parti ayarlamistim, iki güne gelmezlerse yandimmm.. Artik iki günde yemekleri yetistirmeye calisirim, kaiynvalidem de masalari ayarlar. Ama gözümü her kapattigimda ne yemek yapcam nasil yetistircem hesaplamalari ile geciriyorum.:)))Evinde temizlenmesi lazimm...Allahhhhh bu isler beni erken dogurtur bende iptal ederim partiyi artik:)))
Bu geceliğe bayıldım fiyatı da çok uygun, kargo ücreti yok. Ama iki pijama takımım, bir geceliğim ve bir gecelik+sabahlık takımım var almak istiyorum ama giyemem diye düşündüm. Gerçi bu lohusa geceliği de değil demi, kışın hep evdeyiz artık bebeğimiz için evde otururken de giyilir mi ki bu elbise gibi çok güzel altına tayt giyerim üşürsem. Ne yapsam ya aldıklarım bunun gibi güzel değil, hem de pahalı aldım üfff.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?