2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

kanamayla ilgili olmayabilir. artık yerleri daraldığı için az hareket ediyorlar.
hiç hareket etmezse problem olur.
yinede dktrunu ara sor için rahat etsin.

slm 16 eylülde çalışabilir raporunu alman gerekiyodu,21 ekimde çalışamaz raporu, son 3 haftada evde 11 kasım doğum

Günaydın kızlaaarrr

bir haftanın daha başındayız inşallah sağlıkla sıhatle su gibi geçsin de hem doğum iznimize hem de bebeklerimize biraz daha yaklaşmış olalım :)

evet canım aynen doktorun çalışamaz raporu için verdiği tarih bu.bakalım erken doğum olmazsa inş.

canım bence bu izin konusunda çok ince hesaplar yapmamak lazım. yok bayram tatili kaynadı yok 15 tatil doğum iznimin içine girdi falan...
sonuçta neyin ne zaman ve nasıl olacağını bilemeyiz, olması gerekeni yapıp çok ince hesaplara dalmadan Allaha havale etmek lazım... hayırlısı olsun hakkımızda.

kızlar ben doğum için bitane normal penye gecelik almıştım bitanede netten gecelik ve sabahlık aldım gecelik butikbebeden gecelik lohusa sepetinden.linki yolluyorum.ben beğendim gibi nasılsa hastanede giycem diye öyle saten şık bişey almadım.isteyen varsa burdan bakıp alabilir. umarım ekleyebilmişimdir:)))

evet canım aynen bende artık hesap yapmıyorum bi sıkıntı çıkmazsa 21 ekimde çalışamaz raporumu alıcam.

bence çok güzelmiş seçtiğin gecelik...
çok kötü grip oldum tavsiyeniz varmı kızlar ilaç içimeyince mahvoldum

çok kötü haldeysen doktora git muhakkak.. mikrobik durumlarda antibiyotik alman daha sağlıklı yoksa dahada derinleşebilir hastalığın...
ama ufak tefek soğuk algınlığı falansa ıhlamur ballı limonlu yap iç ve bol bol uyu dinlen canım... geçmiş olsun şimdiden

teşekkürler canım yarına kadar dinleneyım diyorum yarında böyle olursam gitcem bi doktora teşekkürler ilgin için

herkese günaydinnnnn,

dün bütün gün yattim bugün artik azicik etrafi toparlamam lazimm. Annemler hala gelmedi yaaaa, vizeleri gecikti. Herseyde hayir vardir diyorum ama üzülmeden de duramiyorum. Cumartesi esimin dogum günü var ben annemler burada olur diye hesaplayip parti ayarlamistim, iki güne gelmezlerse yandimmm.. Artik iki günde yemekleri yetistirmeye calisirim, kaiynvalidem de masalari ayarlar. Ama gözümü her kapattigimda ne yemek yapcam nasil yetistircem hesaplamalari ile geciriyorum.:)))Evinde temizlenmesi lazimm...Allahhhhh bu isler beni erken dogurtur bende iptal ederim partiyi artik:)))

[video=youtube;vLosX9gem0E]http://www.youtube.com/watch?v=vLosX9gem0E[/video]
gunaydinnnnnnnn kasim anneleriiiiiiii
bu sarki nisan annelerinden size geliyorrrrrrrrrrr
sesini sonuna kadar acip bagira bagira soyluyoruzzzzz
hadiiiiiiii
harika bir guuunnnnnnn
hadiii atin icinizde ki butun sıkıntıları endiseleriiiiiiii
hersey harika olacakkkkk
az kaldiiiiiiii meleklerimiz bizlerleeee
hosgeldinizzzzzzz meeeelleeeekkkkleeeerrrrrrr

Bu geceliğe bayıldım fiyatı da çok uygun, kargo ücreti yok. Ama iki pijama takımım, bir geceliğim ve bir gecelik+sabahlık takımım var almak istiyorum ama giyemem diye düşündüm. Gerçi bu lohusa geceliği de değil demi, kışın hep evdeyiz artık bebeğimiz için evde otururken de giyilir mi ki bu elbise gibi çok güzel altına tayt giyerim üşürsem. Ne yapsam ya aldıklarım bunun gibi güzel değil, hem de pahalı aldım üfff.

bence her işte bir hayır vardır. partiyi başbaşa yapmanız belki daha güzel ve romantik geçecektir :)
sevdiği bir yemeği yapıp biraz özenli giyinir ve hazırlanırsan hafifte bir müzik olur dans ederseniz al sana bebek gelmeden önceki son başbaşa doğumgünü kutlamasıııııı

elbise diye giyilmez ama rahat kiyafet icin giyilir kimse yokken. Hem zaten bizim gecemiz gündüzümüz mü olucak minnaklardan, Al gitsin hoslandiysan:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…