bence her işte bir hayır vardır. partiyi başbaşa yapmanız belki daha güzel ve romantik geçecektir :)
sevdiği bir yemeği yapıp biraz özenli giyinir ve hazırlanırsan hafifte bir müzik olur dans ederseniz al sana bebek gelmeden önceki son başbaşa doğumgünü kutlamasıııııı
Bu geceliğe bayıldım fiyatı da çok uygun, kargo ücreti yok. Ama iki pijama takımım, bir geceliğim ve bir gecelik+sabahlık takımım var almak istiyorum ama giyemem diye düşündüm. Gerçi bu lohusa geceliği de değil demi, kışın hep evdeyiz artık bebeğimiz için evde otururken de giyilir mi ki bu elbise gibi çok güzel altına tayt giyerim üşürsem. Ne yapsam ya aldıklarım bunun gibi güzel değil, hem de pahalı aldım üfff.
Günaydııın. Benim kızçemi görmeme 1 haftam daha var. Ama artık hep hareketli. Özletmiyor kendini fazla görmesem de onu hissetmek güzel...
ben de çok heyecanlıyım 20 gündür bekliyorum.
inşallah bu çarşamba görücem kızımı
ahahahahah öyle olmadi iste pazartesicimm:))) esimin anaokulundan beri bir grubu var herseyi birlikte yaparlar:)) esleriyle birlikte 22 kisi oluverdik:)))) annemler olsa sorun yok ama kayinvalide ile yemek isi olmaz. Cünkü kadin alman ve yemek pisirimesini bilmiyor. Yani ona bu yasta ögretemem, o ancak masa süslemeleriyle ilgilensin. En iyi oldugu is:)))
biz evlilik yildönümüzü basbasa kutluyoruz, dogumgünleri burada büyük seromoni:))
canim gecmis olsun, bende grip yatiyorum. Doktor adacayi verdi ama günde bir en fazla iki fincan. bol su ic ve meyve ye. Agrilarin icinde nane yagi kullan..
canım bence arkadaşlarından yardım isteyebilirsin.son zamanlarda çok yorma kendini.hem zaten hamilesin kimse senden detaylı ve abartı bişey beklemez bu seferlik çok çeşit yapma bi kısmını hazır al.olur biter:)
sağol canım sanada geçmiş olsun nane yağını burun tikanikligi içinde önerdiler ama hiç denemedim
canim arkadaslarimdan yardim isteyemem yemek yapmaktan hi anlamazlar. Eltim den belki temizlik ciin cagiririm diyordum ama temizlik yapmayi bilmiyormus yeni ögrendim..:)) kayinvalidem bir tek masa düzenlemesini yapsin, bende gün ve gün bisiler pisireyim.. bir gün etli biber dolmasi, bir gün yesilfasulye, bir günde tavuk sote düsündüm. Pilavi da davet günü yaparim. salatayida tabi... yeter bu kadar
merhaba kızlar inş hepiniz bebişlerle beraber iyisinizdir bende çok şükür iyiyim ama biraz sevinçli biraz buruk vaziyetteyim dün annem kızımın çeyizciklerini getirdi beşiği falan evimde bakıp bakıp heyecanlanıyorm dünden beri ama k.valide yine en güzel özel anlarımı mahvetmek ve beni sinirlendirmek için yapacagını yaptı annem ayagına kadar gidip haftasonu toruna bohça getiriyorm haberin olsun aşağıdabuluşalım (ben k.validenin iki kat altındaym)dediği halde gelmedi ve aile büyüklerime karşı annemi mahçup etti hepsi böle insana kız veririlir falan filan işte sonra annemde gidip sadece ayıp ettin demek için çıktıgı zamanda annemle tartışmaya girmeye çalışmış kendi oğlunu ve beni şikayet etmeye kalkışmış annemde seninle tartışmak için çıkmadım gelinin ve oğlunla aranda ki sorun beni ilglendirmez beni ilgilendiren senin aşağıda benim yanımda olmandı demiş işte durum böle annem üzüldü ve bende bu duruma çok üzüldüm...
elbise diye giyilmez ama rahat kiyafet icin giyilir kimse yokken. Hem zaten bizim gecemiz gündüzümüz mü olucak minnaklardan, Al gitsin hoslandiysan:))
canım bende dün çarşıdan almıştım şimdi diyorumki keşke almasaydım anne geceliği gibi.bunuda önden düğmeleri göğsü rahatlıkla açabilcek şekilde olduğu için aldım.bakalım nası gelcek.dediğin gibi fiyatıda uygun geldi.
oohhhh yakın olsaydın gelirdim bu menüye:)))) ama ne yazıkki çoook uzaksın:))
Slm kızlar nasılsınız bizde 1511 gr olmusuz kilo almaya başladı kizim hastaligi ve antibiyotik tedavisi devam ediyor ama cok şükür kilo almaya başladı gram gram sayıyoruz.bizim kiz bayramda gelirse evimize bizede tam bayram olcak inşallah. Bende bugün ilk defa yalnız kaldim evde gerci hastanede geçiriyorum vaktimi süt sagiyorum sizin yazdıklariniza bakıyorum
buyur gel basim üstüne....Gel de yardim et :)))) bunlar yemek pisirmeyi bilmiyor, temizlikten anlamiyor:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?