2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

ayyy gözlerim dolarak okudum

Gözlerim doldu (((

maşallaaaaaaaahhhh

çok teşekkur ederım teyzoşlar amın inş. herkese nasıp olur

Selam kızlar....

Ben 2012 Kasım annesiyim :) Umarım çok güzel vakit geçirirsiniz burda... Nitekim bizim öyle oldu, çok güzel arkadaşlıklar edindik, dertlerimizi, mutluluklarımızı paylaştık... Şimdi de yüzyüze ya da telefonda görüşüyor dertleşiyor, bebeklerimizi beraber büyütüyoruz...

Bu arada, bizim grubun nerdeyse yarısından çoğu ekimde doğurdu :) Ben de 29 ekimi yakaldım, 5 kasım annesi olacağım halde :)

Her neyse.... bir selam vermek, merhaba demek istedim sadece...

Bu günlerinizin kıymetini iyi bilin, bebeğinizle aldığınız her nefesin tadını çıkarın... :) Ben o günleri çok ama çok özlüyorum... Tabii kızımın kokusunu içime çekmek te ayrı bir zevk...

Kucak dolusu sevgiler...

keselerini ,pıt pıtlarını duyan anneler gözleriniz aydın..
darısı başımıza Allah tamamına erdirsin hepimizin hamileliğini inş.

kızlar ya,bir şey soracağım,hamilelik takvimine ben satı değilde (geç yumurtladığım için)kan tahliline göre hesaplayarak öyle uyduruk yazmıştım,25 martta dra gidince kesin tarihi yazacaktım ama,satı yazınca 28 ekimi gösteriyor.

Allah bizede o günleri gösteriri inşallah :))) bende sanmıyorum hepimizin kasımda doğuracağını büyük ihtimalle ekim annesi olucak çoğunluğumuz kızınla sana bir ömür boyu mutluluklar canım

işte şu anda yaptığım mı doğru yoksa daha önceki gibi kalsa mı acaba

canım bende ara ara usume ara ara sıcak basması oluyor cok normalen azından 2 aya yakın suredır adet olmuyoruz onun belırtılerı bıle yeter.ama sakın ha hamamı saunayı dusunme bıle cok tehlıkelı.

kis kissss ekim topigine ne isin var buradaaaa
saka bi yana cnm dr tam ne kadarlik oldugunu solesin ole yaz
bnm bormalde 29.10.2013 olacakti gec yumurtlayinca 12.11.2013 oldu iki hafta ileri atti

ayy,ne çok sevinirim öyle olsa.ama içimden bir ses ultrasonda 6 haftalık olacakmış diyor,bakalım hayırlısı.oğlumda da böyle karışıklıklar çıkmıştı.mesela 2,5 aylıkken öğrenmiştim hamile olduğumu ve dış gebelik demişti drun biri,sonra korka korka başka dra gittik ve kalp atışlarını bile duyduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…