BİR ÇOCUĞUM OLSUN..
Parfüm niyetine süt kokusu sinsin üzerime..
Uykusuz kalmaktan göz altlarım çöksede ...
gaz sancıLarını gördükçe içim acısada kusmuğunu temizlemekten hep gurur duyayım....
Tırnağını keserken 'aman etini kesmiyim' diye içim sızlasın ..
İğne zamanlarında elinden tutup güç vereyim ona..
Altını aldığımda poposu pişmesin diye kremler süreyim..
Yeni yeni dişleri çıktığında mutluluktan havalara uçayım..
Herkes göz kısmı O'na benziyo desin Sevdiğime bakıp.. Dudakları bal gibi aynı sen.. Bu tıpkı ikinizin karışımı olmuş desinler .. Sevdiğimin gözlerine bakıp gurur duyayım.. Gözlerim dolsun ..Mutlu olayım ..
Yavrumun saçları çıkmaya başladığında şelaleler yapayım saçlarından ..
Yürümeye başladığında göreyim onu ..
Gurur duyayım bu benim Evladım diye ..
Tıpış tıpış yürürken yüzünden tebessümümle Allahıma hep şükredeyim..
O büyüdükçe bende büyüyeyim onunla.
Gözün aydın canım allah tamamına erdirsin hala güzel haberler alıyoruz allah nazarlardan korusun
aminn canım çok sağol darısı duymayı bekleyenlerede nasip etsin.
BİR ÇOCUĞUM OLSUN..
Parfüm niyetine süt kokusu sinsin üzerime..
Uykusuz kalmaktan göz altlarım çöksede ...
gaz sancıLarını gördükçe içim acısada kusmuğunu temizlemekten hep gurur duyayım....
Tırnağını keserken 'aman etini kesmiyim' diye içim sızlasın ..
İğne zamanlarında elinden tutup güç vereyim ona..
Altını aldığımda poposu pişmesin diye kremler süreyim..
Yeni yeni dişleri çıktığında mutluluktan havalara uçayım..
Herkes göz kısmı O'na benziyo desin Sevdiğime bakıp.. Dudakları bal gibi aynı sen.. Bu tıpkı ikinizin karışımı olmuş desinler .. Sevdiğimin gözlerine bakıp gurur duyayım.. Gözlerim dolsun ..Mutlu olayım ..
Yavrumun saçları çıkmaya başladığında şelaleler yapayım saçlarından ..
Yürümeye başladığında göreyim onu ..
Gurur duyayım bu benim Evladım diye ..
Tıpış tıpış yürürken yüzünden tebessümümle Allahıma hep şükredeyim..
O büyüdükçe bende büyüyeyim onunla.
Gözün aydın canım allah tamamına erdirsin
Canım bende keseyi görmeye gittiğimde 6. Hftanın içindeydin endişelenme bende haftaya kalp atışlarını ve bebişi görmeye gidicem rabbim nasip ederse
Gözün aydın canım allah tamamına erdirsin hala güzel haberler alıyoruz allah nazarlardan korusun
maşallaaaaaaaahhhh
Canım bende keseyi görmeye gittiğimde 6. Hftanın içindeydin endişelenme bende haftaya kalp atışlarını ve bebişi görmeye gidicem rabbim nasip ederse
inşallah bi sorun olmaz dateşekkür ederim canım,ben de haftaya bi daha gitcem görürüz işallah bu sefer...bi de daha folik asite başlamadım geç kalmadım dimii??
inşallah bi sorun olmaz dateşekkür ederim canım,ben de haftaya bi daha gitcem görürüz işallah bu sefer...bi de daha folik asite başlamadım geç kalmadım dimii??
canım folik asiti 3. aydan sonra kullanamıyoruz.dr öyle demişti.
Bugün başla canım folik asite doktorun söylemedimi sana
Selam kızlar....
Ben 2012 Kasım annesiyim :) Umarım çok güzel vakit geçirirsiniz burda... Nitekim bizim öyle oldu, çok güzel arkadaşlıklar edindik, dertlerimizi, mutluluklarımızı paylaştık... Şimdi de yüzyüze ya da telefonda görüşüyor dertleşiyor, bebeklerimizi beraber büyütüyoruz...
Bu arada, bizim grubun nerdeyse yarısından çoğu ekimde doğurdu :) Ben de 29 ekimi yakaldım, 5 kasım annesi olacağım halde :)
Her neyse.... bir selam vermek, merhaba demek istedim sadece...
Bu günlerinizin kıymetini iyi bilin, bebeğinizle aldığınız her nefesin tadını çıkarın... :) Ben o günleri çok ama çok özlüyorum... Tabii kızımın kokusunu içime çekmek te ayrı bir zevk...
Kucak dolusu sevgiler...
kızlar ya,bir şey soracağım,hamilelik takvimine ben satı değilde (geç yumurtladığım için)kan tahliline göre hesaplayarak öyle uyduruk yazmıştım,25 martta dra gidince kesin tarihi yazacaktım ama,satı yazınca 28 ekimi gösteriyor.
gece bende terliyorum. sona üzerimi açıyorum heraldeki omuzlarım kazık gibi. zararı olurmu bilmem ama sıcacık hamama gitmek istiorum. evimizde çok sıcak aslında. ama ben ilk öğrendiğimde yani 4 haftalık falanken kv lerde acaip üşümüştüm onların evi çok soğuk olur. böle rengim kaçmıştı o gece hiç uyuyamadım ağrıdan. zaten bulantılarım falanda o günden sona başladı. şu anki üşümemide ona bağlıyodum ama değil sanırım. sırtıma kar yağıyo gibiyim
işte şu anda yaptığım mı doğru yoksa daha önceki gibi kalsa mı acaba
kızlar ya,bir şey soracağım,hamilelik takvimine ben satı değilde (geç yumurtladığım için)kan tahliline göre hesaplayarak öyle uyduruk yazmıştım,25 martta dra gidince kesin tarihi yazacaktım ama,satı yazınca 28 ekimi gösteriyor.
canım valla biz de 1-2 hafta gerideyiz dr gidince ben de değiştircem takvimimi şimdilik böyle kalsın
sende ben gibi oldun cnmmm simdi ben 9.haftanin icinde olmaliydimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?