2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
ayy evet yemek pişirilmez temizlik bilinmezmi ayol.sizi bilmemde biz eşimle resmen yemek için yaşayanlardanız.hastada olsam bi kaç çeşit yemek mutlaka olacak:))))

aynen sabahtan baslarim aksam ne yemek yapsam diye:)) hamilelikten sonra daha bi cok düstüm o ayri:))

yok annem ayri kültürlerin insanlariyiz..Sabah aksam ekmege yag sürüp üzerine salam koyup yiyorlar. Aksam yemegi telasi ömürlerinde bilmemisler..Temizlik de ayda bir kere süpürüp diger ay bir kere siliyorlar. Valal caddeler temiz olmasa evler ahira dönerdi o ayri mesele...

sen beni gör bide eşime diyorumki hamileliğim bi bitsin görürsün biiirsürü alışveriş yapcam.görüpte gözümde kalan şeylerin hepisini alıcam diyorum:)))

cumartesi gece epey zor geçti,bi sağa bi sola döndüm.ama nafile kasılmalarım çok fazlaydı.tabii ben onu kasılma değilde yok bebeğin poposu, yok sırtı diye sallamıyordum.sabah da vardı aynı sancılar.ama benim sıkıntım bebek hareketlerinin azlığıydı.3 gibi doktora gitmeye karar verdik.ilk nst de sancılar çıktı.80-90 civarı ve 20 dk. 4 kez.doktor yatış verdi.tabii ben inanamadım,eşimle düşündü taşındık.ve doktoru dinlemeye karar verdik.yatar yatmaz kasılmaları önleyici ilaca başladılar ve akabinde ciğer gelişimi için iğnelere başladılar.sabah nst sonucunda 20-30 civarındaydı.hastaneden çıktım şimdi evde yatış başladı.ama kasılmalar devam ediyor.erteleyebildiğimiz kadar ertelicez artık.

Allahim yardim etsin, hakkinizda hayirlisi ne ise o olsun insalllah...

canım çok geçmiş olsun.bol bol yatıp dinlen.

maşalahh maşallahh inşallah gönlündeki gibi bayramda çıkar kızın

geçmiş olsun canım inşallah vaktinde doğar yavrun. dün gece benimde kasığımda felaket ağrı vardı sancı gibi yalabcı sancı galiba sabah geçsi şimdi iyiyim

canımgecmiş olsun çok üzüldüm benimde cuma gününden başlayıp dün akşama kadar tarif ettigin gibi kasılmalarım vardı ve karnımın alt kısmı agrıyodu ama şükür dün gece hiç kasılmam olmadı ve o kadar rahat uyumuşumki şükürler olsun rabbime bügün de ne agrım nede kasılmam var eger devam etseydi bugün dra gidecektim.
şimdi buraya yazarkende kızımı hıçkırık tuttu pıt pıt atıyo yawrum

aynı durum bende de vardı, ilk 6 ayda tam 10 kilo aldım
ben kilo almaktan korkmuyodum çünkü normalde çok iştahsız biriyim, yiyebilmek, canımın sürekli bişiler çekmesi çok hoşuma gitmişti.
Sonra doktorum uyarınca durumun ciddiyetini farkettim ve diyete tam uyamasamda mümkün olduğunca dikkat ettim ediyorumda.
son 2 ayda 3 kilo almışım bu bile benim için çok büyük başarı.
diyete uyabilmene müthiş sevindim, ama çalışırken hakkaten çok zor oluyomuş.

canım bak bence sen gel bizi dinle. zaten doğumuna az bir zaman kalmış girişme böyle zahmetli işlere. ha illede yapılması gerekiyorsa vardır orada da temizlik şirketi fala yada eve gelen kadınlar. yaptır temizliğini. yemeklerinide iyiy yapan birine yaptır ver parasını hem yorulmazsın hemde işin olur. ben temizlik işine 2 ay önce başladım kadına. doğuma kadar gelecek. doğumdan sonrada inşallah annem yanımda olur. yeterki zamanında sağlıklı doğsun kuzularımız.

verdi cnım.nidilat adı,kasılmaları önlemek için.

hiç korkma yat dinlen ilacı düzenli al gerçekten kasılmayı önlüyor bende 3 haftadır kuanıyorum.iğneleride oldum.yanız iğneden dolayı uykusuzuk ouyor ilk gece ve bebeğin hareketleri biraz az oluyor merak etme.ilaçta baş dönmesi terleme falan yapıyor zamanla alışıyosun.geçmiş olsun.

merhabalarrrrrr
ben iyice şiştim bebiş bir yandan miyom bir yandan sıkıştırıyor beni, bebeğim büyüdükçe kendi kafasına göremiyomu itikliyo çok canım yanıyo o ara(
çarşamba günü kontrolüm var ne zamandır gidemiyorum çok merak ediyorum

temizlikci bulamadim bu cevrede canim benim. kücük bir köyde oturuyoruz. polanyalilar var ama pek memnun degil kimse, hem zaten zamanlarida yokmus. Yemek sirketleri var da ben ne bileyim Türk yemekleri olsun istedimdi. Annemler sanirim yarin gece burada olurlar insaalllahhhhhhhhhhhhh... Iste o zaman sorunum kalmaz:) Ben temizlik isini artik yavastan aliyorum, istesemde hizli yada dinlenmeden yapamiyorum. Nefesim daraliyor sanci giriyor..Esim yardim ediyor sagolsun. Evde hala insaat iside devam ediyor bir yandan. Hala mutfagimin kapisi gelmedi. Takmiyorum artik:)

kizlar yaa son ebe randevusundakileri anlatmayi unuttum hastalik isi araya girince...

Nefes egzersizini anlatmistim, son asama da nefes almaya devam ederken eger ikinma gerekiyorsa mutlaka gözlerinizi simsiki yumuyorsunuz. Göz damarlarinin catlamamsi icin. Unutmayin ikinirken gözlerimizi simsiki yumuyoruz. Dislerimizi sikmiyoruz agizdan acik nefes alip veriyoruz.

ayrica artik gercek zeytinyagi sürmeye baslayalim.. Kesilme olammasi icin...

Son düzenleme:
İyi geceler kızlar...
şu temizlik işi benimde kafamı kurcalıyor...bayram sonrasına bırakayım diyorum doğuma yakın olur falan diye...
sonra korkuyorum ya kuzum acele ederse diye...
gerçi içimde hiç erken doğum olur diye bi his yok hatta gecikir diye hissediyorum ama kader işte bilemem ki.....

canim benim erkek miydi senin kuzun? eger erkekse icine dogan gerceklesir. Erkekler tembel oluyor biraz, zamanini bekliyor ehli keyifler:))

Son düzenleme:

Canim insallah gelir annen sana cok yardimi olur kesin. Ben hic is yapamiyorum doktorum dinleneceksin ev isi bile yasakladi 3 aydir da calisamaz raporum var. bütün isimi Yemegimi annem yapiyor. allah onlari basimizdan eksik etmesin.
Bugün kontrolümüz vardi oglusum 2300 gr oldu haftasi ile uyumlu. Doktorum 3 hafta yok yine baska doktorla devam gelene kadar dogurmayacaksin diyor :)

evett yaaaa bugün vize bekledik ama gelmedi. Yarin insaallah..Aksama alirim biletlerini.....Ablam da geliyor evi kirklariz bir güzel:)) Hahahah ben böyle diyorum ablam cok bozuluyor temizlige mi geliyorum ben oraya diyor..:)))

benim doktor da ekim basinda tatile gidiyor, bebek 3 kilo erken gelebilir nasil yapsak ki deyip duruyor.

Maaasalllah senin oglusunaaaaaaadaaa...Naptin araba konusunda, baktin mi netten f4 modeline..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…