ayy evet yemek pişirilmez temizlik bilinmezmi ayol.sizi bilmemde biz eşimle resmen yemek için yaşayanlardanız.hastada olsam bi kaç çeşit yemek mutlaka olacak:))))
Aynen öyle. Akşamları bi eşim gelir zaten. Evimiz çok şehir merkezinde değil, çat kapı gelenimiz olmuyor. Gece gündüz giyerim artık.
Alıyorum ya, iyice alışveriş manyağı oldum, evlendiğim zaman gibi.
cumartesi gece epey zor geçti,bi sağa bi sola döndüm.ama nafile kasılmalarım çok fazlaydı.tabii ben onu kasılma değilde yok bebeğin poposu, yok sırtı diye sallamıyordum.sabah da vardı aynı sancılar.ama benim sıkıntım bebek hareketlerinin azlığıydı.3 gibi doktora gitmeye karar verdik.ilk nst de sancılar çıktı.80-90 civarı ve 20 dk. 4 kez.doktor yatış verdi.tabii ben inanamadım,eşimle düşündü taşındık.ve doktoru dinlemeye karar verdik.yatar yatmaz kasılmaları önleyici ilaca başladılar ve akabinde ciğer gelişimi için iğnelere başladılar.sabah nst sonucunda 20-30 civarındaydı.hastaneden çıktım şimdi evde yatış başladı.ama kasılmalar devam ediyor.erteleyebildiğimiz kadar ertelicez artık.
cumartesi gece epey zor geçti,bi sağa bi sola döndüm.ama nafile kasılmalarım çok fazlaydı.tabii ben onu kasılma değilde yok bebeğin poposu, yok sırtı diye sallamıyordum.sabah da vardı aynı sancılar.ama benim sıkıntım bebek hareketlerinin azlığıydı.3 gibi doktora gitmeye karar verdik.ilk nst de sancılar çıktı.80-90 civarı ve 20 dk. 4 kez.doktor yatış verdi.tabii ben inanamadım,eşimle düşündü taşındık.ve doktoru dinlemeye karar verdik.yatar yatmaz kasılmaları önleyici ilaca başladılar ve akabinde ciğer gelişimi için iğnelere başladılar.sabah nst sonucunda 20-30 civarındaydı.hastaneden çıktım şimdi evde yatış başladı.ama kasılmalar devam ediyor.erteleyebildiğimiz kadar ertelicez artık.
Çok geçmiş olsun doktor evde kullanmam için ilaç vermedimi canım
Slm kızlar nasılsınız bizde 1511 gr olmusuz kilo almaya başladı kizim hastaligi ve antibiyotik tedavisi devam ediyor ama cok şükür kilo almaya başladı gram gram sayıyoruz.bizim kiz bayramda gelirse evimize bizede tam bayram olcak inşallah. Bende bugün ilk defa yalnız kaldim evde gerci hastanede geçiriyorum vaktimi süt sagiyorum sizin yazdıklariniza bakıyorum
selam canım bende de diyabet çıktı 1 aydan fazladır diyet yapıyorum 28.haftamda 10kilo almıştım toplamda böle giderse 20 bulurum diyordum 24-28.haftalar arası 4 kilo brden almıştım doktorum çok kızdı bebek ve senin için çok riskli dedi.diyetisyene yönlendirdi bire bir uydugum diyetle 3 haftada sadece 200 gr aldım bebegim yarım kg aldı.pazartesi tekrar kontrolumuz var bakalım bebeğimle kaç kilo olduk merak ediyorum buarada 34.haftamdayım cnm şimdi.uymaya çalış diyetine saglığın için çünkü verilen diyette sadece saglıklı seyler yiyosun bol kalsiyum alıyorsun ki suan çok ihtiyacın var.iyi ki gitmişim diyorum yoksa bukadar saglıklı beslenemezdim günde 7 öğün yiyorum aslında gözüm pastalarda tatlılarda oluyor ama tutuyorum kendimi..
canim arkadaslarimdan yardim isteyemem yemek yapmaktan hi anlamazlar. Eltim den belki temizlik ciin cagiririm diyordum ama temizlik yapmayi bilmiyormus yeni ögrendim..:)) kayinvalidem bir tek masa düzenlemesini yapsin, bende gün ve gün bisiler pisireyim.. bir gün etli biber dolmasi, bir gün yesilfasulye, bir günde tavuk sote düsündüm. Pilavi da davet günü yaparim. salatayida tabi... yeter bu kadar
verdi cnım.nidilat adı,kasılmaları önlemek için.
canım bak bence sen gel bizi dinle. zaten doğumuna az bir zaman kalmış girişme böyle zahmetli işlere. ha illede yapılması gerekiyorsa vardır orada da temizlik şirketi fala yada eve gelen kadınlar. yaptır temizliğini. yemeklerinide iyiy yapan birine yaptır ver parasını hem yorulmazsın hemde işin olur. ben temizlik işine 2 ay önce başladım kadına. doğuma kadar gelecek. doğumdan sonrada inşallah annem yanımda olur. yeterki zamanında sağlıklı doğsun kuzularımız.
İyi geceler kızlar...
şu temizlik işi benimde kafamı kurcalıyor...bayram sonrasına bırakayım diyorum doğuma yakın olur falan diye...
sonra korkuyorum ya kuzum acele ederse diye...
gerçi içimde hiç erken doğum olur diye bi his yok hatta gecikir diye hissediyorum ama kader işte bilemem ki.....
temizlikci bulamadim bu cevrede canim benim. kücük bir köyde oturuyoruz. polanyalilar var ama pek memnun degil kimse, hem zaten zamanlarida yokmus. Yemek sirketleri var da ben ne bileyim Türk yemekleri olsun istedimdi. Annemler sanirim yarin gece burada olurlar insaalllahhhhhhhhhhhhh... Iste o zaman sorunum kalmaz:) Ben temizlik isini artik yavastan aliyorum, istesemde hizli yada dinlenmeden yapamiyorum. Nefesim daraliyor sanci giriyor..Esim yardim ediyor sagolsun. Evde hala insaat iside devam ediyor bir yandan. Hala mutfagimin kapisi gelmedi. Takmiyorum artik:)
Canim insallah gelir annen sana cok yardimi olur kesin. Ben hic is yapamiyorum doktorum dinleneceksin ev isi bile yasakladi 3 aydir da calisamaz raporum var. bütün isimi Yemegimi annem yapiyor. allah onlari basimizdan eksik etmesin.
Bugün kontrolümüz vardi oglusum 2300 gr oldu haftasi ile uyumlu. Doktorum 3 hafta yok yine baska doktorla devam gelene kadar dogurmayacaksin diyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?