Slm kızlar nasılsınız bizde 1511 gr olmusuz kilo almaya başladı kizim hastaligi ve antibiyotik tedavisi devam ediyor ama cok şükür kilo almaya başladı gram gram sayıyoruz.bizim kiz bayramda gelirse evimize bizede tam bayram olcak inşallah. Bende bugün ilk defa yalnız kaldim evde gerci hastanede geçiriyorum vaktimi süt sagiyorum sizin yazdıklariniza bakıyorum
cumartesi gece epey zor geçti,bi sağa bi sola döndüm.ama nafile kasılmalarım çok fazlaydı.tabii ben onu kasılma değilde yok bebeğin poposu, yok sırtı diye sallamıyordum.sabah da vardı aynı sancılar.ama benim sıkıntım bebek hareketlerinin azlığıydı.3 gibi doktora gitmeye karar verdik.ilk nst de sancılar çıktı.80-90 civarı ve 20 dk. 4 kez.doktor yatış verdi.tabii ben inanamadım,eşimle düşündü taşındık.ve doktoru dinlemeye karar verdik.yatar yatmaz kasılmaları önleyici ilaca başladılar ve akabinde ciğer gelişimi için iğnelere başladılar.sabah nst sonucunda 20-30 civarındaydı.hastaneden çıktım şimdi evde yatış başladı.ama kasılmalar devam ediyor.erteleyebildiğimiz kadar ertelicez artık.
hiç korkma yat dinlen ilacı düzenli al gerçekten kasılmayı önlüyor bende 3 haftadır kuanıyorum.iğneleride oldum.yanız iğneden dolayı uykusuzuk ouyor ilk gece ve bebeğin hareketleri biraz az oluyor merak etme.ilaçta baş dönmesi terleme falan yapıyor zamanla alışıyosun.geçmiş olsun.
Günaydın arkadaşlar. Meme ucu kremi veya yağı kullanan var mı ? Varsa hangisi? Birde doğumdan hemen sonra kadın bağı mı kullanacağız kaç tane almak lazım bu konu hakkında hiçbir fikrim yok çünkü çoğu insan ped diyor başka şeyler diyor ne yapacağız?
Günaydın arkadaşlar. Meme ucu kremi veya yağı kullanan var mı ? Varsa hangisi? Birde doğumdan hemen sonra kadın bağı mı kullanacağız kaç tane almak lazım bu konu hakkında hiçbir fikrim yok çünkü çoğu insan ped diyor başka şeyler diyor ne yapacağız?
evet önceki gece bir an bile uyumadım.ama doktor ilaçları 4 gün kullan dedi.bugün kendi doktoruma gidecem bi de ona sorayım.yazdıkların için çok teşekkür ederim.sanki her an gelecekmiş gibi hissediyorum bebeğimi.hareketleri az ve zayıf.kasılmalarda devam ediyor.hiç değilse 36 yı görsek.
kızlar grip oldum ben yaa ve okulda çocuklardan kaptı, sınıfım kalabalık ve nasıl atlatırım bilmiyorum, bebeğimin hareketleri bile azaldı yaa
verdi cnım.nidilat adı,kasılmaları önlemek için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?