2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

inş. bayrama evinize gelir kızın kilo almasına çok sevindik gözün aydın hilal

Günaydın, herkese sağlıklı mutlu günler dilerim
Geçen hafta salı akşamı kontrolüm vardı, bir sürü yiyeceği yasaklamıştı doktor, bir haftadır abur cubur, tatlı, hamur işi, çok tatlı meyvelerden yemiyorum, zor da gelmiyor. Aklıma bile gelmiyor artık.
Gün gün kilom değişiyor ödemden falan ama ortalama 200 gr falan almışım, hiç almadım belki de, çok şükür. Önceki haftalar gibi gitseydik 1.2 kilo alıyordum ortalama. Çok şükür böyle giderse haftaya kontrolümde fırçayı yemem :). Yatmasam bi de kilo bile vereceğim herhalde. Bu arada bebeğim için gerekli herşeyi yiyorum, miktarı abartmıyorum sadece. Bebeğimin sağlığı herşeyden önemli.

Son düzenleme:
kızlar grip oldum ben yaa ve okulda çocuklardan kaptı, sınıfım kalabalık ve nasıl atlatırım bilmiyorum, bebeğimin hareketleri bile azaldı yaa

Günaydın güzeller güzelii kasım anneleri ve onların minnacık yavruları gününüz haftanız güzel sağlıklı geçsin inş.

Çok geçmiş olsun.... senin mesajı okuyunca bende endişelendim benimde bi kaç gündür karnımda toplanmalar oluyor sertleşiyor bebğin kafası poposu diyorum senin gibi yarın kontrolum var hemen doktora danışayım. bebişlerimiz biraz aceleci gibi insallahh hepsi gününde sag salim saglıklı dogarlar..

evet önceki gece bir an bile uyumadım.ama doktor ilaçları 4 gün kullan dedi.bugün kendi doktoruma gidecem bi de ona sorayım.yazdıkların için çok teşekkür ederim.sanki her an gelecekmiş gibi hissediyorum bebeğimi.hareketleri az ve zayıf.kasılmalarda devam ediyor.hiç değilse 36 yı görsek.

Günaydın arkadaşlar. Meme ucu kremi veya yağı kullanan var mı ? Varsa hangisi? Birde doğumdan hemen sonra kadın bağı mı kullanacağız kaç tane almak lazım bu konu hakkında hiçbir fikrim yok çünkü çoğu insan ped diyor başka şeyler diyor ne yapacağız?

Gunaydin canim, meme ucu icin en cok onerilen krem lansinoh lanolin krem, bence ilk etapta 10 gr'lik kucuk boyundan alin, belki hic ihtiyaciniz olmayabilir. Ped olayina gelirsek, ben ilk dogumumda ilk 2-3 gun hasta bezi kullanmistim, o nedenle hem hasta bezi hem orkid ultra uzun ped alicam

günaydın herkese,
arkadaşım ilk gün kanama yoğun oluyor, hasta bezi kullanılır, daha sonraki günler gece pedi aldım ben çantaya koydum
birde meme ucuna ben bepanten merhem kullanmıştım ilkinde iyi geldi
ama çok yara olmuştu, meme ucunun yarısı falan kopçaktı o kadar kötüydü
bende bu aydan itibaren ne süreyim diye araştırcam o acıları tekrar yaşamak istemiyorum

birde yarım çay bardağı gül suyuna, bir ayvanın çekirdeklerini koyup buzdolabında bir gece bekletip
kullanıyorlar o çok iyiymiş, hiç yara olmamış burda bizim akrabanın
jel kıvamına geliyormuş çekirdekler gül suyunda bekleyince
onuda yapıcam ben
kremlerden iyidir

canım ben lansinoh aldım.baya kişiden duydum onu.şimdiden süremeye başladım.günde yada 2günde bir.bide herkes hasta bezi ve uzun ped al diyolar yanına bende öyle yapıcam.

haftan benden ileriymiş baya korkma Allahın izniyle birşey olmaz ama ilacı bırakma doktorun söyler zaten şu zamana kadar iç diye.ne kadar dursa o kadar iyi.

kızlar grip oldum ben yaa ve okulda çocuklardan kaptı, sınıfım kalabalık ve nasıl atlatırım bilmiyorum, bebeğimin hareketleri bile azaldı yaa

Canim günde maksimum iki olmak üzre ada cayi, suyuna limon sik. Bu kadar. Gecede viks ile falan terlet kendini ama iyi koru. Cok gecmis olsunnnn

verdi cnım.nidilat adı,kasılmaları önlemek için.

Selam canım ben 24, haftadan beri nidilat kullanıyorum onun sayesinde ve proluton depot sayesinde bu haftalara geldim..tabbiki önce güzel Allahımın izniyle çok ağladım çok yalvardım zorlu günler geçirdim .. Hala kasılmalarım oluyor inşallah 36. Haftaları görüp oğlumu sağlıkla kucağıma alabilirim .. Herkes için dua ediyorum ., bebeğin bekleyecektir bence bu kadar kasılmaya ben dayandıysam sizde dayanırsınız :)doktorlar 34 . Haftadan sonra korkmayın diyor . Bizim kasım bebişlerimiz çok aceleci gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…