evet erkek canım... maşallahı var çok da hareketli ama... çok hareket erken doğum habercisi değildir dimi?canim benim erkek miydi senin kuzun? eger erkekse icine dogan gerceklesir. Erkekler tembel oluyor biraz, zamanini bekliyor ehli keyifler:))
garmastan kullanıyorum göğüs ucuna canım... emzirme için ne kadar hazırlıyor bşilmiyorum ama doğum sonrasında oluşan yara ve çatlaklara iyi gelen tek merhem olduğunu öğrendiğim için aldım... lansinoh hazırlayıcı ama, emzirirken yara veya çatlak olursa geçirici özelliği yokmuş.Günaydın arkadaşlar. Meme ucu kremi veya yağı kullanan var mı ? Varsa hangisi? Birde doğumdan hemen sonra kadın bağı mı kullanacağız kaç tane almak lazım bu konu hakkında hiçbir fikrim yok çünkü çoğu insan ped diyor başka şeyler diyor ne yapacağız?
ben bi tek kadın pedi alıcam yanıma hasta bezi almayı planlamıyorum. ama mantıklı acil ihtiyaç olursa bebek bezi kullanırımBu arada bazi kisiler bebek bezini de kullaniyorlarmis ped yerine
Günaydın arkadaşlar. Meme ucu kremi veya yağı kullanan var mı ? Varsa hangisi? Birde doğumdan hemen sonra kadın bağı mı kullanacağız kaç tane almak lazım bu konu hakkında hiçbir fikrim yok çünkü çoğu insan ped diyor başka şeyler diyor ne yapacağız?
Günaydın hanımlaaar
her geçen gün işe gelmek zorlaşıyo, gece o kadar kalitesiz uyuyorum ki sabaha dayak yemiş gibi oluyorum.uyuyakalıyorum tam uyanmam gereken saatte falan... havaların soğuması da tuz biber ekti iyice uyanmak işkence oldu. onun haricinde iyiyim Allaha şükür inşallah yavrucuk da iyidir..
evet erkek canım... maşallahı var çok da hareketli ama... çok hareket erken doğum habercisi değildir dimi?
garmastan kullanıyorum göğüs ucuna canım... emzirme için ne kadar hazırlıyor bşilmiyorum ama doğum sonrasında oluşan yara ve çatlaklara iyi gelen tek merhem olduğunu öğrendiğim için aldım... lansinoh hazırlayıcı ama, emzirirken yara veya çatlak olursa geçirici özelliği yokmuş.
ben bi tek kadın pedi alıcam yanıma hasta bezi almayı planlamıyorum. ama mantıklı acil ihtiyaç olursa bebek bezi kullanırım
Günaydın hanımlaaar
her geçen gün işe gelmek zorlaşıyo, gece o kadar kalitesiz uyuyorum ki sabaha dayak yemiş gibi oluyorum.uyuyakalıyorum tam uyanmam gereken saatte falan... havaların soğuması da tuz biber ekti iyice uyanmak işkence oldu. onun haricinde iyiyim Allaha şükür inşallah yavrucuk da iyidir..
evet erkek canım... maşallahı var çok da hareketli ama... çok hareket erken doğum habercisi değildir dimi?
garmastan kullanıyorum göğüs ucuna canım... emzirme için ne kadar hazırlıyor bşilmiyorum ama doğum sonrasında oluşan yara ve çatlaklara iyi gelen tek merhem olduğunu öğrendiğim için aldım... lansinoh hazırlayıcı ama, emzirirken yara veya çatlak olursa geçirici özelliği yokmuş.
ben bi tek kadın pedi alıcam yanıma hasta bezi almayı planlamıyorum. ama mantıklı acil ihtiyaç olursa bebek bezi kullanırım
Miamorcum ben zeytinyağını kullanmaya başladım 2 gündür:)))) bakalım doğumda etkisini görürüz inşallah.tabi normal doğum yaparsak:)
selam,
sadece uç kısmına mı yoksa masaj yapıp ögüs bölgesine mi sürüyorsun canım. bilgi verir misin? zeytin yagı kullanırım bende dogal sonuçta..
canım ben göğüs bölgesine lansinoh krem kullanıyorum uç ve kahverengi kısmına.zeytinyağını alt bölgeye sürüyorum yani normal doğum olursa kesme durumu olmasın açılma rahat olsun o bölge yumuşasın diye:)) miamordan çaldım bu fikri:)
bide bisi sorcam; benim gün icinde 10 kere falan olmaya basladi, alt kisimdan bir sanci giriyor, kasiklarima geliyor, makat tarafi falan hep sizliyor. Basimi agriyor bazen..Ama sonra geciyor. Bebek kendini gerdiginde de oluyor bu.. sizde de oluyor mu yada sizin sanci tarifleriniz ne?
Gunaydinn!!! Biz de hem cok gec yattik hem de erkenden uyandik, gunu yarilamis gibi hissediyorum :). Bebislerin yerleri daraldigi icin hareketlerinin farklilasmasinin normal oldugunu soyledi doktorum, ellerini kollarini oynatmasini itmesini hafif donmesini hissetmek cok guzel bir duygu gercekten, hep gulumsetiyo beni. Sizlerin isimler cok guzel, biz de iki isim arasinda kaldik Hakan ve Kutay sizce hangisi??isimleriyle saglikla yasasin minik yavrular simdiden ne kadar cok seviyoruz...
bide bisi sorcam; benim gün icinde 10 kere falan olmaya basladi, alt kisimdan bir sanci giriyor, kasiklarima geliyor, makat tarafi falan hep sizliyor. Basimi agriyor bazen..Ama sonra geciyor. Bebek kendini gerdiginde de oluyor bu.. sizde de oluyor mu yada sizin sanci tarifleriniz ne?
kizlar burun tikanikligi yasayan var mi ozellikle uykuda? Okaliptus yagi falan faydali diyorlar bilgisi olan var mi?
Ya kızlar sizle paylaşmak istedim Ömerimin fotosunu teyzelerini ve meleklerini öpüyor.
Eki Görüntüle 809444
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?