2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Günaydın hanımlaaar
her geçen gün işe gelmek zorlaşıyo, gece o kadar kalitesiz uyuyorum ki sabaha dayak yemiş gibi oluyorum.uyuyakalıyorum tam uyanmam gereken saatte falan... havaların soğuması da tuz biber ekti iyice uyanmak işkence oldu. onun haricinde iyiyim Allaha şükür inşallah yavrucuk da iyidir..

canim benim erkek miydi senin kuzun? eger erkekse icine dogan gerceklesir. Erkekler tembel oluyor biraz, zamanini bekliyor ehli keyifler:))
evet erkek canım... maşallahı var çok da hareketli ama... çok hareket erken doğum habercisi değildir dimi?
garmastan kullanıyorum göğüs ucuna canım... emzirme için ne kadar hazırlıyor bşilmiyorum ama doğum sonrasında oluşan yara ve çatlaklara iyi gelen tek merhem olduğunu öğrendiğim için aldım... lansinoh hazırlayıcı ama, emzirirken yara veya çatlak olursa geçirici özelliği yokmuş.
Bu arada bazi kisiler bebek bezini de kullaniyorlarmis ped yerine
ben bi tek kadın pedi alıcam yanıma hasta bezi almayı planlamıyorum. ama mantıklı acil ihtiyaç olursa bebek bezi kullanırım

Bende lansinoh kullanıyorum canım .. Sezeryan sonrası kiminin kanaması çok oluyor kiminin olmuyor ..ben uzun ped götürücem

Miamorcum ben zeytinyağını kullanmaya başladım 2 gündür:)))) bakalım doğumda etkisini görürüz inşallah.tabi normal doğum yaparsak:)

slm kızlar keyifler nasıl biz kızımla klasik müzik dinliyoruz ben çalışıyorum oda oynuyor içimde kuzucum inşallah müzik kulağı oluurr bebeğimin yaa....
siz neler yapıyorsunuzz....

kızlar meme ucu için kremlerde var ama koca karı ilacı demezseniz bende bir öneride bulunayım
bir adet soğanı ikiye bölerek meme uçlarınıza koyun evde olacağınız bir gün yapın bütün gün durursa daha iyyi diolar doğuma kadar bir kaç kez yapılırsa faydası daha iyi oluyormuş bende yapmayı düşünüyordum ama daha hiç yapamadımm...

yokk cok hareket dogum habercisi degil, sadece son haftalarda daha fazla kasilma:))) Erkek bebek bekliyor gününü, ama erken döllenme ise 38. yada 37 hafta geliyor. Ama buna erken dogum demiyorlar cünkü bebek erken döllendigi icin tam gününde gelmis oluyor..

merhaba annecikler,ben göğüs için kakao yağı kullanıyorum hem karnıma hem göğsüme sürüyorum.

merhaba

ben henüz gögüs ucu için kullanmaya baslamadım. dogumdan önce mi başlamak gerekiyor?

Miamorcum ben zeytinyağını kullanmaya başladım 2 gündür:)))) bakalım doğumda etkisini görürüz inşallah.tabi normal doğum yaparsak:)

selam,

sadece uç kısmına mı yoksa masaj yapıp ögüs bölgesine mi sürüyorsun canım. bilgi verir misin? zeytin yagı kullanırım bende dogal sonuçta..

selam,

sadece uç kısmına mı yoksa masaj yapıp ögüs bölgesine mi sürüyorsun canım. bilgi verir misin? zeytin yagı kullanırım bende dogal sonuçta..

canım ben göğüs bölgesine lansinoh krem kullanıyorum uç ve kahverengi kısmına.zeytinyağını alt bölgeye sürüyorum yani normal doğum olursa kesme durumu olmasın açılma rahat olsun o bölge yumuşasın diye:)) miamordan çaldım bu fikri:)

cnim benim gögüse de zeytinyagi sürülebilir. Bebekler icerdeyken kimyasl bisi sürme derim ben. Ben bebeyagi sürüyorum her banyoda.

bide bisi sorcam; benim gün icinde 10 kere falan olmaya basladi, alt kisimdan bir sanci giriyor, kasiklarima geliyor, makat tarafi falan hep sizliyor. Basimi agriyor bazen..Ama sonra geciyor. Bebek kendini gerdiginde de oluyor bu.. sizde de oluyor mu yada sizin sanci tarifleriniz ne?

bi kaç gündür bendede oluyo karın agrısıda acaba bi sıkıntı var mıdır kötü şeyler de düşünmek istemiyorm kendimi korkutmak da istemiyorm normaldir herhalde...

Ben kutay'ı çok beğendim.

grip olmamak için çok dikkat ediyordum ama malesef dün gece başladı. hiç uyuyamadım.
ne yapacağımı bilmiyorum.
abimi arayacağım ilaçsız yapılacak bişey varmı diye yoksa hastaneye gitmek zorundayım.
çok kötüyüm ya dua edin.

canım selam,
benimde kasılmalarım artıyor gün geçtikçe. bir yere oturduğumda kalkamıyorum, ayakta çok durursam da oturamıyorum. belim kopuyor sırtım ağrıyor. kasıklarımın içi zonkluyor resmen etlerimi çekiyorlar ve doğurcam gibi geliyo. birde bacağım çekiliyo ve topallıyorum ayağa kalkınca. gün geçtikçe artıyor sıkıntılar. ALlah hepimize kolaylık versin.

Kızlar selam,
hepinize tünaydın. dün çok yorulmuşum bugün 11 de uyandım kaç gündür giremiyordum. özlemişim valla. okuya okuya geliyorum ama bayağı birikmiş doğrusu :)

canım aynı tarif ettiğin gibi bi ağrı dün öyle bi saplandıki vücuduma Allahtan kısa sürdü nefesimin kesildiğini hissettim önce karnımdan kasıklarıma sonra kalça ve bacağıma yayıldı.şiddetliydi ama dün ilk defa oldu ve bir kez oldu.inşallah olmaz.bide korkuyorum kimle konuşsam alttan muayene olduktan 1 hafta sonra doğum yaptığını söylüyor.bu muayeneler erken doğuma sebep oluyomu gerçekten.inşallah öyle bişey olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…