2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

gözün aydın canım oyy maaşallah dobiş bir kızın olacak. kilosu çok çok iyi.
darısı bizim bebişlere.

canım çok geçmiş olsun. korkma sakin olmaya çalış bence nişan değil normal bir lekelenme olabilir. sıkıntı yapma dinlen bol bol. açılmanda yokmuş zaten. inş. problem olmaz. bizde seni öpüyoruz.

aaa evet o bacak olayini unutmustumm. sol bacagim cekiyor benimde acaip yürüyemiyorum kilitlenip kaliyorum... Demekki normal. Bu arada ebe dedi ki atesin cikarsa, bulanik görmeye baslarsan ve miden agriri bulanirsa acil doktora git dedi...aklimizda olsun..

fidocum bilemicem ama bende cumartesi oldum alttan muayene. buna muayene denmez resmen 10 dk sürdü aletler icimde kaldi mikroskop ile bakti falan... Ama hic acilma görmedi

Git gide doğumun yaklaştığını artık bende ağrılardan farkediyorum dün gece wc kalktığımda iç baldırımdaki kasıklara doğru yani kemiklerin ağrısından yürüme kte çok zorlandım hala o ağrı devam ediyor birde ateş basması çom fena hissettim kendimi başimda da ara arabir basınç hissediyorum ama tansiyonum hep iyi gerçekten en zor zamnlara girdik Allah bir avazda kurtarsı n hepimizi.

sagol bende senden çaldım gitii :):)

Göğüs kalkanı alan var mı? Ya da önceki doğumda kullanan, veya tanıdığı kullanan? ? ?

32 tl ymiş. Başka konulara da baktım. Göğüs ucu çatlağı ve yaraları büyük problemmiş alalım mı önlemimizi acaba?

Süt biriktiriyormuş falan.

Eklentiler

• $59124137470004672856.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleme:

canım çok sevindim maaşallah. gözün aydın seninde. hep böyle iyi gitsin inş. biran önce kavuş kuzuna.

aynen bende ikisinide yapıyorum. ılık süt reflü ye iyi geliyor. yatarkende 2 yastık ile yatıyorum mecbur

işte bende onun için 2 paket aldım elimde kalmasın diye. sen bence doğumdan sonra yani 2. pakete geçtikten sonra elinde kalan 1 numara paketleri bi bakkal market vs. gibi bir yere rica et değiştirsinler.

çok kötü grip oldum tavsiyeniz varmı kızlar ilaç içimeyince mahvoldum

çok geçmiş olsun canım bende geçen haftalarda öyleydim. limonlu ılık su, nişastalı sütlü mama bol dinlenme ve parol içerek atlattım.
aa pardon birde tavuk haşlayıp suyuna bol limon sıkıp içtim. istersen ve seversen havuç ve patates de koyabilirsin.

kızlar ay once sutum gelmişti.. ilk kızımdada geldi dıye onemsemedım ama agrı yapıyor sankı cocugu emzırmeyı unutmusum gıbı tasıcakmıs gıbı..
internette sütün erken gelmesi erken dogum habercısı olabılır yazıyor..gercı ilk kızım 40+4 de doğmustu, ama onda süt bukadar fazla bırıkmemıstı :44:
birde bayramdan 2 gun once tetenoz aşımın 4. dozunu oldum.. 5. doz 1 sene arayla yazıyor aşı kartında.. zaten 4. dozu yapan ebe hemşire gelmem gereken tarihi aşı kartına yazdı.. ama o hemsire izne ayrılmış yeni gelen yarın gel yapıyım dıyo :44: bahaneside ilk dozunu 2009 da ıkıncıyı 2010da olmuşsun bu hamılelıgınden 3 yıl gecmiş bebegı korumaz1 doz olmus sayılıyosun bu dozu hamıleyken yapmalıyız dıyor :44::44: napcam kızlar yaptırıyımmi güvenemedim :44:

gözün aydın canım inş. kızın biran önce iyileşir ve bayramı birlikte geçirirsiniz.

aayyy canım ne güzel. Allah hayırlara çıkarsın rüyanı.

Canım Allah yardımcınız olsun, hakkınızda hayırlısı. umarım biraz daha bekler bebişin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…