2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kızlar grip oldum ben yaa ve okulda çocuklardan kaptı, sınıfım kalabalık ve nasıl atlatırım bilmiyorum, bebeğimin hareketleri bile azaldı yaa

Geçmiş olsun canım inş kısa süre de atlatırısn. bol bol dinlen meyve süt ihmal etme. limonlu ılık su, tavuk suyuna çorba. parol de al.

aaaa evet iyi fikir aklımızda olsun. saol canım bilgi için.

fidocum bilemicem ama bende cumartesi oldum alttan muayene. buna muayene denmez resmen 10 dk sürdü aletler icimde kaldi mikroskop ile bakti falan... Ama hic acilma görmedi

kızlar ben hiç alttan muayene olmadım. neden alttan yapıyorlar ki? normalde erken doğum tehditi olmasın diye alttan hiç muayene yapmıyorlar.

yani 37. hafta olarak mi bakicam. o zaman haftaya dogurururm::))

kuzucum benimde normalde Sat a göre 22 kasım da doğum yapmam gerekiyordu ama hep önde gidiyor ve şuan 5 kasım görünüyor. yani benimde Sat a uymuyor. doktora sordum ben geçenki kontrolde. neden böyle farkı diye. oda sen Sat a takılma döllenme tarihi farklıdır dedi. biz bebeğin gelişimine göre hareket ederiz diyor. yani ultrasona göre. orda çıkan haftaya göre hareket ediyorlar. sen herşeyini hazır et bekle bence. hakkında hayırlısı. inş. 40 haftayı doldurursunuz.

almadım çokta ihtiyaç olacağını sanmıyorum açıkcası.

merhaba

ben henüz gögüs ucu için kullanmaya baslamadım. dogumdan önce mi başlamak gerekiyor?

canım etrafımdaki tecrübeli anneler hep önerdi... son 7 hafta kala falan başla göğüs ucunu emzirmeye hazırla o zaman yara olmuyo dediler bende doktoruma sordu.. başlayabilirsin iyi olur dedi. şimdi çok düzenli olmasa da günde 1 ya da 2 kez sürüyorum...yada duştan çıktığımda falan sürüyorum...

Erken döllenme olduğunu nasıl anlarım ki?
benim sat ile ultrason neredeyse aynı tarihleri söylüyor 2 gün falan var arasında...

bugün kasılmalarım daha az.bebeğimi de gördüm kilosuda 2400 olmuş,ona da ayrıca sevindim 15 günde 650 gr almış.inşallah hep beraber bu zor günleri anlatacağız.

kizlaarrrrrrrrrr, cok sükür yarik aksama ablam ve annemmmmm geliyor insaalllahhh... Ayyyyy cok sevindim cokkkk:)

aynen öyle.. dün ebeyi aradim sordum. Günde 15 defa kasilma ve sanci olmasi normalmis. doguma hazirlanan rahimmis. Yani yalanci sanci. Daha fazla ve sik olursa saat tutmamiz lazim mis. yani her bes dk da bir gelen siddetli sanci gibi. Belden baslamasi gerekiyor. ve sanci geldiginde konusamazmisiz bile...

ayrica adacayi ile ilgili soru soran arkaadasim, bana doktor verdi. Hamileligin ilk zamanlari düsük yapar diye yasakti. ama simdi icebiliriz elbette bir bardak..Adacayinin antibiyotik ve agri kesici özelleigi var. Doktor icemezsen cayi demle sogut gargara yap dedi.

çok sevindim bayrama kadar insaallah dahada toparlanır çifte bayram yasarsınız... kalbimiz sizinle..

güzl haber bu :) artık stres yapmana gerek kalmadı şimdiden belli herşey süper olacak...

Ayyyy Allah razi olsunn... cok sevindimmmm, yarin olmaz artikk:)) Evet evet gelsinler hemen temizlik yapalim cumartesiye yemek yapalim:))))Ablam öyle diyor zaten geliyoruz diye degil evin kirklanacak ona seviniyorsun diyr:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…