kızlar grip oldum ben yaa ve okulda çocuklardan kaptı, sınıfım kalabalık ve nasıl atlatırım bilmiyorum, bebeğimin hareketleri bile azaldı yaa
adaçayı hamilelikte kullanılmıyor
aman dikkat kızlar
aaa evet o bacak olayini unutmustumm. sol bacagim cekiyor benimde acaip yürüyemiyorum kilitlenip kaliyorum... Demekki normal. Bu arada ebe dedi ki atesin cikarsa, bulanik görmeye baslarsan ve miden agriri bulanirsa acil doktora git dedi...aklimizda olsun..
fidocum bilemicem ama bende cumartesi oldum alttan muayene. buna muayene denmez resmen 10 dk sürdü aletler icimde kaldi mikroskop ile bakti falan... Ama hic acilma görmedi
yani 37. hafta olarak mi bakicam. o zaman haftaya dogurururm::))
Göğüs kalkanı alan var mı? Ya da önceki doğumda kullanan, veya tanıdığı kullanan? ? ?
32 tl ymiş. Başka konulara da baktım. Göğüs ucu çatlağı ve yaraları büyük problemmiş alalım mı önlemimizi acaba?
Süt biriktiriyormuş falan.
merhaba
ben henüz gögüs ucu için kullanmaya baslamadım. dogumdan önce mi başlamak gerekiyor?
işte bende onun için 2 paket aldım elimde kalmasın diye. sen bence doğumdan sonra yani 2. pakete geçtikten sonra elinde kalan 1 numara paketleri bi bakkal market vs. gibi bir yere rica et değiştirsinler.
yokk cok hareket dogum habercisi degil, sadece son haftalarda daha fazla kasilma:))) Erkek bebek bekliyor gününü, ama erken döllenme ise 38. yada 37 hafta geliyor. Ama buna erken dogum demiyorlar cünkü bebek erken döllendigi icin tam gününde gelmis oluyor..
evet canım aynen öyle yapıcam bende..Şimdiden bizim oradaki marketle aramı iyi tutyorum
Erken döllenme olduğunu nasıl anlarım ki?
benim sat ile ultrason neredeyse aynı tarihleri söylüyor 2 gün falan var arasında...
Selam canım ben 24, haftadan beri nidilat kullanıyorum onun sayesinde ve proluton depot sayesinde bu haftalara geldim..tabbiki önce güzel Allahımın izniyle çok ağladım çok yalvardım zorlu günler geçirdim .. Hala kasılmalarım oluyor inşallah 36. Haftaları görüp oğlumu sağlıkla kucağıma alabilirim .. Herkes için dua ediyorum ., bebeğin bekleyecektir bence bu kadar kasılmaya ben dayandıysam sizde dayanırsınız :)doktorlar 34 . Haftadan sonra korkmayın diyor . Bizim kasım bebişlerimiz çok aceleci gerçekten
Erken döllenme olduğunu nasıl anlarım ki?
benim sat ile ultrason neredeyse aynı tarihleri söylüyor 2 gün falan var arasında...
Git gide doğumun yaklaştığını artık bende ağrılardan farkediyorum dün gece wc kalktığımda iç baldırımdaki kasıklara doğru yani kemiklerin ağrısından yürüme kte çok zorlandım hala o ağrı devam ediyor birde ateş basması çom fena hissettim kendimi başimda da ara arabir basınç hissediyorum ama tansiyonum hep iyi gerçekten en zor zamnlara girdik Allah bir avazda kurtarsı n hepimizi.
kizlaarrrrrrrrrr, cok sükür yarik aksama ablam ve annemmmmm geliyor insaalllahhh... Ayyyyy cok sevindim cokkkk:)
Slm kızlar nasılsınız bizde 1511 gr olmusuz kilo almaya başladı kizim hastaligi ve antibiyotik tedavisi devam ediyor ama cok şükür kilo almaya başladı gram gram sayıyoruz.bizim kiz bayramda gelirse evimize bizede tam bayram olcak inşallah. Bende bugün ilk defa yalnız kaldim evde gerci hastanede geçiriyorum vaktimi süt sagiyorum sizin yazdıklariniza bakıyorum
güzl haber bu :) artık stres yapmana gerek kalmadı şimdiden belli herşey süper olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?