2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

canım ben bunu ilk edefa duydum kimse söylemedi bana.sanki çok gerekli değilmiş gibi geldi ama araştırmak lazım tabiki.göğüs pompası bile almadım olurda lazım olursa hemen alınır zaten diye düşündüm.

Ben çok metini duydum bir arakdaşımda kesin al dedi hem kremi sürünce kalkanı koyunca krem kıyafete sürülüp gitmiyor bide yara v.s. Olursa kalkan kıyafatlere o yaranın sürülmesini önlüyor ben alıcam kesin.

kızlar ben hiç alttan muayene olmadım. neden alttan yapıyorlar ki? normalde erken doğum tehditi olmasın diye alttan hiç muayene yapmıyorlar.

valla bilmiyorumki canım bencede yapmamaları lazım.hiç hoşuma gitmedi zaten ağlıcaktım .bidahaki kontrolde söylicem ama hem bebeğim hemde benim çok rahatsız olduğunu yavrum 2 gün doğru dürüş hareket etmedi muayeneden sonra.son haftalara kadar alttan muayene bana saçma geliyor.bence mecbur kalınmadıkça 36dan önce yapılmamalı.

aynen öyle. konuş bencede. hiç hoş deil.

Bende 3 hafta önce sancılanmıştım doktor açılma varmı ve rahim boyunu ölçmek için alttan muayene etti ama öyle kötü değildi daha doğrusu siz muayene derken neye kastediyırsunuz bilmiyorum bana usgyle alttan baktı o kadar..

canım usg ile alttan bakma neki.hiçbişey.elle bakıyolar.ve çok can yakıyo.usg acıtmıyor o kadar.

işaret parmağı olayına bayıldım.akşam eşimin üzerinde bi deniyim bakalım :)))

benim esimin yaninda dedi, ama ben her seferinde unuturoyurm. Esim animsatiyor.. Bende ki sorun su ki ben esimin yaptigi seyleri begenemiyorum, hep eksik ve özensiz oluyor. Bilemiyor adam..:))

ya bende çok merak ediyorum. ben hiç tetenoz aşısı olmadım. şimdi olabiliyor muyuz?

sağlık ocagına bi git bacım yaparlar ilk dozunu olmadıysan.. 2. dozda 1 ay sonra yapılıyo dogumdan once olmus olursun.. 3. doz 6 ay sonra onuda bebegının asısıyla olursun ayrı ayrı gıtmezsın.. ben cok memnunum ıyıkı boyle bişi var haftanı takıp edıyolar arayıp cagırıyolar herseyde... dün aradılar mesela kan tahlılı yapalım gel dedıler.. aşı kartımada baktılar.. tansıyona bakılıyo kıloya bakılıyo kalp atısını dınletıyolar şikayetın varsa ilaç yazıyolar kullandıgın ilaçlar bıttıyse ssk için yazıyolar sen dogum yapsan bıle bebegının kaydını alıyolar her ası zamanı arayıp cagrıyolar unutma dıye vs guzel bı uygulama.. ben kendmı özel hıssedıyorum şahsen.. ilk kızımdada kasılmalarımda vs son haftalarda nezaman dogumdan korksam arardım ebeyle gorusurdum cok ıyı ılgılenıyolar.. senınle daha oncede konusmustuk bu konuyu sankı.. yarın gıderım demiştin.. ihmal etme bence git

benim esimin yaninda dedi, ama ben her seferinde unuturoyurm. Esim animsatiyor.. Bende ki sorun su ki ben esimin yaptigi seyleri begenemiyorum, hep eksik ve özensiz oluyor. Bilemiyor adam..:))

bence o tüm kadınlarda var.ben napıyorum biliyomusun.mutvaktaysa aynen dediğin gibi elimle gösteriyorum otururken bak şurayıda yap burayıda yap şunu öyle yapma aman tezgah bezini oraya sürme onu şöyle yapma makineyle şöyle çek.sonrada adamcağızın yaptığı şeyleri eleştiriyorum söyleniyorumda söyleniyorum:))))ahh ahhh diyorum ben ne deterjanlar kullanırdım eski halim kalmadı diye. kızıyorum sonra kendimegidip gönlünü alıyorum.halbuki onların doğasında yok bizimki gibi detaylı iş .üstlerine gitmemek lazım.sağolsunlar ellerinden geleni yapıyolar.ama işte eşimede öyle diyorum hamilelik işte hormonlarımz değişiyo sabret az daha.:)) sağolsun eşim çok anlayışlıdır bu konularda bikerecik kırmadı kalbimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…