kimse bişey bilmiyomu yani tetenoz aşısı hakkında bacılarrr :26:
kizlaarrrrrrrrrr, cok sükür yarik aksama ablam ve annemmmmm geliyor insaalllahhh... Ayyyyy cok sevindim cokkkk:)
gözün aydın canım ama sen yine de kendini çok yorma derim.
Göğüs kalkanı alan var mı? Ya da önceki doğumda kullanan, veya tanıdığı kullanan? ? ?
32 tl ymiş. Başka konulara da baktım. Göğüs ucu çatlağı ve yaraları büyük problemmiş alalım mı önlemimizi acaba?
Süt biriktiriyormuş falan.
iki kisi geliyorlar, yormam artik:))) ebem diyor ki bana isaret parmagin ile calisacaksin sadece:)) yani israet parmagin ile göstereceksin senin icin baskalari yapacak:)))
canım ben bunu ilk edefa duydum kimse söylemedi bana.sanki çok gerekli değilmiş gibi geldi ama araştırmak lazım tabiki.göğüs pompası bile almadım olurda lazım olursa hemen alınır zaten diye düşündüm.
kızlar ben hiç alttan muayene olmadım. neden alttan yapıyorlar ki? normalde erken doğum tehditi olmasın diye alttan hiç muayene yapmıyorlar.
kizlaarrrrrrrrrr, cok sükür yarik aksama ablam ve annemmmmm geliyor insaalllahhh... Ayyyyy cok sevindim cokkkk:)
valla bilmiyorumki canım bencede yapmamaları lazım.hiç hoşuma gitmedi zaten ağlıcaktım .bidahaki kontrolde söylicem ama hem bebeğim hemde benim çok rahatsız olduğunu yavrum 2 gün doğru dürüş hareket etmedi muayeneden sonra.son haftalara kadar alttan muayene bana saçma geliyor.bence mecbur kalınmadıkça 36dan önce yapılmamalı.
hadi gözün aydın canım temizlik ve yemek yardımcıların geliyor:)
valla bilmiyorumki canım bencede yapmamaları lazım.hiç hoşuma gitmedi zaten ağlıcaktım .bidahaki kontrolde söylicem ama hem bebeğim hemde benim çok rahatsız olduğunu yavrum 2 gün doğru dürüş hareket etmedi muayeneden sonra.son haftalara kadar alttan muayene bana saçma geliyor.bence mecbur kalınmadıkça 36dan önce yapılmamalı.
iki kisi geliyorlar, yormam artik:))) ebem diyor ki bana isaret parmagin ile calisacaksin sadece:)) yani israet parmagin ile göstereceksin senin icin baskalari yapacak:)))
aynennnn valla. Ablam öyle diyor zaten. ama canim annecim bir an önce geleyimde kizima yardim edeyim derdinde:))Anneler iste böyledir..
Bende 3 hafta önce sancılanmıştım doktor açılma varmı ve rahim boyunu ölçmek için alttan muayene etti ama öyle kötü değildi daha doğrusu siz muayene derken neye kastediyırsunuz bilmiyorum bana usgyle alttan baktı o kadar..
işaret parmağı olayına bayıldım.akşam eşimin üzerinde bi deniyim bakalım :)))
ya bende çok merak ediyorum. ben hiç tetenoz aşısı olmadım. şimdi olabiliyor muyuz?
ahhhh anneler.rabbim onları başımızdan eksik etmesin.
benim esimin yaninda dedi, ama ben her seferinde unuturoyurm. Esim animsatiyor.. Bende ki sorun su ki ben esimin yaptigi seyleri begenemiyorum, hep eksik ve özensiz oluyor. Bilemiyor adam..:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?