2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kızlar ben bu arada BEBEK BAKIM SORUNLARINA MUCİZE ÇÖZÜMLER adlı bi kitap okumaya başladım.ama herşey o kadar planlı ve programlıki kitapta biz yapabilirmiyiz acaba diyr düşünüyorum.kitap bestseller listesinde dünyaca çok satılan bi kitap genede okuyayım diyorum mutlaka faydasını görürüm.sizler bu konuda neler yapıyosunuz.varmı okuduğunuz bişeyler.

Merhaba güzel Anneler, herkez iyidir inşallah.
Ben artık yerimden hiç kalkmak istemiyorum, iyice miskinlestim, iki adim yurusem nefes nefese kalıyorum, kasilmalarim devam ediyor ve doktor normal diyor, , öyle acilma şubu varmi diye hiç kontrol etmedi. Yarin kontrolumuz var yibe diycem bakalim ne diyecek. Sizin nasil oluyor bilmiyorum ama benim kasilma başlayınca oturamiyorum, yuruyemiyorum, sirt üstü yatamiyorum, sadece yan yatarsam agri hissetmiyorum, , böyle olduğunda sanci nerdeyse 1 gün sürüyor ertesi gün na sanci ne kasilma kalmiyor

Allah razi olsun onlardann insaallah.. Esimde cok anlayislidir sagolsunn.. Benden cok tedirgin olur ben rahatsizsam falan...

ay ne güzel yaa. evet haklısın konuştuk ama gidemedim ki yarın sabah kontrol var doktora gidicem. perşembe de oraya gideyim bu sefer kesin gitcem çok hoşuma gitti anlattıkların. çok tşk. ederim. çok saol.

Herşeyden nem kapar oldu. Ya sürekli çamaşır kontrolü halindeyim. Kazasız belasıZ 36. Haftayı görsek Allah'ın izniyle inşallah

Bende hafif adet ağrısı gibi oluyor bazen, ama sizinki kadar değil. bu da normaldir sanırım, ???:26:

[h=1]Philips AVENT SCF157/02 6 para Göğüs Kalkan Seti n onbir sitesinde 45ten 32 tlye düşmüş, kargo ücretsiz ben de alsam mı diyorum krem kıyafete sürülmüyo iyi oluyor dediler.[/h]

kizlaarrrrrrrrrr, cok sükür yarik aksama ablam ve annemmmmm geliyor insaalllahhh... Ayyyyy cok sevindim cokkkk:)

ohh çok sevindim valla... iş yaptım şimdi doğuruyorum mesajını alırız hafta sonu diye korkmuştum

Son düzenleme:
canm biz park yatağı aldık ama iç yatağı henüz almadık. iç yatağı zaten ince bir sünger yatak şeklinde oluyor ve internette de mağazalarda da var.

cnm evt cok inceler bebek sırtındaki demırlerı hısseder hamak katında kış bebekleride saten soguk almazmı alttan.. butun bıldıgım magazalara baktım ıstedıgım gıbı bırsey bulamadım öle yataklar mobilya beşikler için boyutları hep ınternetten bakayım dedım dun buldum park yatak için ebebekten hemen sıparıiş verdim kemik gelişimine uygun 18 cmyarı ortopedık ve yaylı 4 yasına kadar kullana bılcegım bır yatak link atayım görmek isteyenler için
Ortopedik Yaylı Yatak 70x105cm - e-bebek.com

Kızlar beyaz akıntınız var mı acaba

Benim 5 hafta önce başlayan ve o günden beri devam eden (son 1 haftadır azaldı çok şükür) şeffaf akıntım var. Günde 2-3 kez iç çamaşırı değiştiriyorum ped kullanmak istemiyorum. Kızımın amniyon sıvısıymış o, O yüzden 5 haftadır yatıyorum. Üstte bir yerden açılma vardır, dayandığı kadar bakacağız dediler, erken doğum riskiyle günleri sayıyorum artık.

Son düzenleme:
selam arkadaşlar dün geceden bu yana kabus gibi bir gün geçirdim.. gece 12 den sonra karnım okadar sertleştiki kasılmalarım başladı. daha kötüsü 5 dk bir olmaya başladı dr gittik nst muayene ilaç falan derken biraz rahatladım. şimdi yine nst girdim ve bu kez alttanda muayene etti allah ım berbat berbat..neyseki nst geceye nazaran snacılarım azalmış daha iyiyiz çok şükür 3 hafta yatak istirahati ilişki yasak sanki vardıda.yani bebişimi 3 hafta göbüşümde tutmam lazım inş şu 3 haftayı atlatırızda sorun olmaz rabbim sağlıkla kucağımıza almayıda nasip eder inş bizden haberler bu kadar artık yatışdayız oğlumla.babamız bakıcak bize.bizde çantamızı hazırlayalımda artık hazır beklicez allah tanki herşeyi yıkayıp ütülemiştim sadece çantaya koymak kaldı.

Her geçen gün bizim yararımıza. Bundan sonra hep yatış, az zaman kaldı, dayanalım...

Son düzenleme:

ahahahahaha, ama bugün cok yaklastikk:)) arabayi temizledim tansiyon 15-10 oluverdi. Zor attim kendimi koltuga iki saat kalkmadim. Limonlu su ictim. Simdi 134-84.. Yani hastaneden mesaj aticaktim nerdeyse:)) parmagimi kaldirmam artik:)

ahahahahaha, ama bugün cok yaklastikk:)) arabayi temizledim tansiyon 15-10 oluverdi. Zor attim kendimi koltuga iki saat kalkmadim. Limonlu su ictim. Simdi 134-84.. Yani hastaneden mesaj aticaktim nerdeyse:)) parmagimi kaldirmam artik:)

:) :) Aman diyeyim, sorunu olan ya da olmayanlar haftamız artık ilerledi. Kendimi zor tutuyorum yatakta, meğer ne kurtlu :) insanmışım ya yatarken anladım, bebikim için herşeyi yaparım.

:) :) Aman diyeyim, sorunu olan ya da olmayanlar haftamız artık ilerledi. Kendimi zor tutuyorum yatakta, meğer ne kurtlu :) insanmışım ya yatarken anladım, bebikim için herşeyi yaparım.

allah sana yardim etsin kuzucummm.. Ben 3 gün hastanede yattim ölüyorum sandimdi. Benim yanimda kurtlu hic kalir valla.

isin komik yani ise esim benim tam tersim. Yat canim de iki hafta tuvalate kalkar bir tek, yemek icin bile kalkmaz:))

Cok gecmis olsun canim, mecburen ilacsiz gecirceksin zaten, cok agrin olursa sadece minoset ya da parolle gecistir. Nane-limon ya da ihlamur fln denesen

Ben ilk gebeligimde 7. aydan itibaren kullanmistim gogus kremini ama hicbir ise yaramadi.

kizlaarrrrrrrrrr, cok sükür yarik aksama ablam ve annemmmmm geliyor insaalllahhh... Ayyyyy cok sevindim cokkkk:)
Gozun aydin cnm

Kızlar beyaz akıntınız var mı acaba
Uzun zamandir var, sari sayilmaz ama, krem rengi gibi

allah allah sürekli bir erken doğum riski haberi okuyorum burdan.biz kasım anneleri mi çok yoruyoruz kendimizi,yoksa bebişlerimiz mi sabirsız.ben kasım annesi olacağımı düşünmüyordum,ekim de gelir diye düşünüyordum.şimdi eylül bi bitse diye dua ediyorum.
bir de bu erken doğum riski olunca alttan açılma var mı diye baktı doktor eliyle.kendimi kastım ama hiç canım acımadı.açılmada yokmuş zaten.

iyi akşamlar annişler ve bebişlerii
dün akşamda beri yavrumun hareketleri azaldı beni sinir ediyo top gibi toplanıyo arada oynasa tekmelese sevinçden gebek atıyorum...
böyle giderse dra gitsem mi acaba telaşda etmek istemiyorum p.tesi randevum var beklesem mi ki?
bide ne yesem boğazıma geliyo yanıyo yanıyo boğazım ılık süt içdim şimdi..
tetonoz aşısı sorulmuş benim drum önermediği için reddettim ben sağlık ocağındaki hemşirede reddetmeme çok şaşırmışdı ısrarda etmişdi ama ben yaptırmadım..
yarın belediyenin verdiği ANNE OLUYORUM eğitim kursuna başlıcam çok heycanlıyımm bugünde arayıp hatırlattılar sağolsunlar sanki unuttumdaa :))
bende durumlar böyle.. haa bide ben hemen hemen hergün doğum yapıyorum rüyamda yaa çok güzel dünyalar tatlısı yavrumu doğurmuş oluyorum kucağıma veriyolarr :)) inşallah hayırlısıyla tadarızz hepimiz :)

kızlar merhaba 1 haftadır bakamıyordum gene misafirlerim temizlik derken vakit olmadı, herkeste bir erken doğum telaşı aman dikkatli olun benim tek ve en büyük problemim ne yesem çıkarıyorum sabahlara kadar midemin yanmasından uyuyamıyorum ne yesem çıkarıyorum istisnasız reflüm iyice azdı zaten vardı daha öncede şurupta içiyorum ama yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…