bence o tüm kadınlarda var.ben napıyorum biliyomusun.mutvaktaysa aynen dediğin gibi elimle gösteriyorum otururken bak şurayıda yap burayıda yap şunu öyle yapma aman tezgah bezini oraya sürme onu şöyle yapma makineyle şöyle çek.sonrada adamcağızın yaptığı şeyleri eleştiriyorum söyleniyorumda söyleniyorum:))))ahh ahhh diyorum ben ne deterjanlar kullanırdım eski halim kalmadı diye. kızıyorum sonra kendimegidip gönlünü alıyorum.halbuki onların doğasında yok bizimki gibi detaylı iş .üstlerine gitmemek lazım.sağolsunlar ellerinden geleni yapıyolar.ama işte eşimede öyle diyorum hamilelik işte hormonlarımz değişiyo sabret az daha.:)) sağolsun eşim çok anlayışlıdır bu konularda bikerecik kırmadı kalbimi.
sağlık ocagına bi git bacım yaparlar ilk dozunu olmadıysan.. 2. dozda 1 ay sonra yapılıyo dogumdan once olmus olursun.. 3. doz 6 ay sonra onuda bebegının asısıyla olursun ayrı ayrı gıtmezsın.. ben cok memnunum ıyıkı boyle bişi var haftanı takıp edıyolar arayıp cagırıyolar herseyde... dün aradılar mesela kan tahlılı yapalım gel dedıler.. aşı kartımada baktılar.. tansıyona bakılıyo kıloya bakılıyo kalp atısını dınletıyolar şikayetın varsa ilaç yazıyolar kullandıgın ilaçlar bıttıyse ssk için yazıyolar sen dogum yapsan bıle bebegının kaydını alıyolar her ası zamanı arayıp cagrıyolar unutma dıye vs guzel bı uygulama.. ben kendmı özel hıssedıyorum şahsen.. ilk kızımdada kasılmalarımda vs son haftalarda nezaman dogumdan korksam arardım ebeyle gorusurdum cok ıyı ılgılenıyolar.. senınle daha oncede konusmustuk bu konuyu sankı.. yarın gıderım demiştin.. ihmal etme bence git
Kızlar beyaz akıntınız var mı acaba
aynen öyle.. dün ebeyi aradim sordum. Günde 15 defa kasilma ve sanci olmasi normalmis. doguma hazirlanan rahimmis. Yani yalanci sanci. Daha fazla ve sik olursa saat tutmamiz lazim mis. yani her bes dk da bir gelen siddetli sanci gibi. Belden baslamasi gerekiyor. ve sanci geldiginde konusamazmisiz bile...
Merhaba güzel Anneler, herkez iyidir inşallah.
Ben artık yerimden hiç kalkmak istemiyorum, iyice miskinlestim, iki adim yurusem nefes nefese kalıyorum, kasilmalarim devam ediyor ve doktor normal diyor, , öyle acilma şubu varmi diye hiç kontrol etmedi. Yarin kontrolumuz var yibe diycem bakalim ne diyecek. Sizin nasil oluyor bilmiyorum ama benim kasilma başlayınca oturamiyorum, yuruyemiyorum, sirt üstü yatamiyorum, sadece yan yatarsam agri hissetmiyorum, , böyle olduğunda sanci nerdeyse 1 gün sürüyor ertesi gün na sanci ne kasilma kalmiyor
Ben çok metini duydum bir arakdaşımda kesin al dedi hem kremi sürünce kalkanı koyunca krem kıyafete sürülüp gitmiyor bide yara v.s. Olursa kalkan kıyafatlere o yaranın sürülmesini önlüyor ben alıcam kesin.
kizlaarrrrrrrrrr, cok sükür yarik aksama ablam ve annemmmmm geliyor insaalllahhh... Ayyyyy cok sevindim cokkkk:)
canm biz park yatağı aldık ama iç yatağı henüz almadık. iç yatağı zaten ince bir sünger yatak şeklinde oluyor ve internette de mağazalarda da var.
Kızlar beyaz akıntınız var mı acaba
selam arkadaşlar dün geceden bu yana kabus gibi bir gün geçirdim.. gece 12 den sonra karnım okadar sertleştiki kasılmalarım başladı. daha kötüsü 5 dk bir olmaya başladı dr gittik nst muayene ilaç falan derken biraz rahatladım. şimdi yine nst girdim ve bu kez alttanda muayene etti allah ım berbat berbat..neyseki nst geceye nazaran snacılarım azalmış daha iyiyiz çok şükür 3 hafta yatak istirahati ilişki yasak sanki vardıda.yani bebişimi 3 hafta göbüşümde tutmam lazım inş şu 3 haftayı atlatırızda sorun olmaz rabbim sağlıkla kucağımıza almayıda nasip eder inş bizden haberler bu kadar artık yatışdayız oğlumla.babamız bakıcak bize.bizde çantamızı hazırlayalımda artık hazır beklicez allah tanki herşeyi yıkayıp ütülemiştim sadece çantaya koymak kaldı.
Bende hafif adet ağrısı gibi oluyor bazen, ama sizinki kadar değil. bu da normaldir sanırım, ???:26:
[h=1]Philips AVENT SCF157/02 6 para Göğüs Kalkan Seti n onbir sitesinde 45ten 32 tlye düşmüş, kargo ücretsiz ben de alsam mı diyorum krem kıyafete sürülmüyo iyi oluyor dediler.[/h]
ohh çok sevindim valla... iş yaptım şimdi doğuruyorum mesajını alırız hafta sonu diye korkmuştum
aynen öyle canım dr dediği tek şey anne karnında bir gün fazla kalması dışarıda bir ay kalması demek diyip duruyor.o yüzden dikkat.Her geçen gün bizim yararımıza. Bundan sonra hep yatış, az zaman kaldı, dayanalım...
ahahahahaha, ama bugün cok yaklastikk:)) arabayi temizledim tansiyon 15-10 oluverdi. Zor attim kendimi koltuga iki saat kalkmadim. Limonlu su ictim. Simdi 134-84.. Yani hastaneden mesaj aticaktim nerdeyse:)) parmagimi kaldirmam artik:)
:) :) Aman diyeyim, sorunu olan ya da olmayanlar haftamız artık ilerledi. Kendimi zor tutuyorum yatakta, meğer ne kurtlu :) insanmışım ya yatarken anladım, bebikim için herşeyi yaparım.
grip olmamak için çok dikkat ediyordum ama malesef dün gece başladı. hiç uyuyamadım.
ne yapacağımı bilmiyorum.
abimi arayacağım ilaçsız yapılacak bişey varmı diye yoksa hastaneye gitmek zorundayım.
çok kötüyüm ya dua edin.
Ben ilk gebeligimde 7. aydan itibaren kullanmistim gogus kremini ama hicbir ise yaramadi.canım etrafımdaki tecrübeli anneler hep önerdi... son 7 hafta kala falan başla göğüs ucunu emzirmeye hazırla o zaman yara olmuyo dediler bende doktoruma sordu.. başlayabilirsin iyi olur dedi. şimdi çok düzenli olmasa da günde 1 ya da 2 kez sürüyorum...yada duştan çıktığımda falan sürüyorum...
Gozun aydin cnmkizlaarrrrrrrrrr, cok sükür yarik aksama ablam ve annemmmmm geliyor insaalllahhh... Ayyyyy cok sevindim cokkkk:)
Uzun zamandir var, sari sayilmaz ama, krem rengi gibiKızlar beyaz akıntınız var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?