2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

ooyyy kıyamam. kızçen biraz daha beklesin konuş onunla. geçmiş olsun sanada canım. yat sende bari.

canım çok geçmiş olsun, benimde sancılarım var ama gitmedim yarın kontrol var bakalım o zaman söyliycem. Ay kasım anneleri ve bebişleri tek tek dökülüyo valla yaaa üzülüyorum dikkat edin artık kızıcam hepinize.
oğluşuna söyle beklesin biraz daha. aslında erkekler tembel olur geç doğar ama seninki hızlı çıktı demekki.
şükür herşeyi ütülemişsin. ben daha hiç bişey yapmadım

canım ya benimde sarı ya yakın böyle krem gibi. her tuvalete çıktığımda görüyorum tuvalet kağıdında afedersiniz. bide çamaşırda

canım telefonla sor doktora hareketleri için. reflü için ılık süte devam hem sana ve bebişine de iyi gelir.
tetenozu ben sormuştum ama yarın doktora gitcez nst için birde ona sorcam yaptır derse sağlık ocağına gitcem
Bende Ankarada kurs bakıyorum ama bulamadım.
Rüyaların hayırlara vesile olsun inş.
Öptüm

kizlaarrrrrrrrrr, cok sükür yarik aksama ablam ve annemmmmm geliyor insaalllahhh... Ayyyyy cok sevindim cokkkk:)
gözün aydın canımmm... çok sevindim kavuşacağınızaaa
çok güzel tanımlamışsın durumu... ben anneme sormuştum gerçek sancıyı nasıl anlarım diye "gelince anlarsın" demişti o da çok hoşuma gitmiştiii
Kızlar beyaz akıntınız var mı acaba

beyaz sarımsı akıntım var... yürüyünce yada ayakta kalınca geliyo sanki..

saol canim benimmmm, hazirandan beri görüsemedikk. cok özledimmm cokkkkk:) bugün geliyorlar diye arabayi temizledim tansiyon 150-108 oluverdi:) bende yine atraksiyon son gazdi anlayacaginn:))

sağol canım geçti inş 3 hafta sonra gelsin. sona yaklaştıkça bu tür sorunlar yaşıcaz galiba hakkımızda hayırlısı inş...

saol canim benimmmm, hazirandan beri görüsemedikk. cok özledimmm cokkkkk:) bugün geliyorlar diye arabayi temizledim tansiyon 150-108 oluverdi:) bende yine atraksiyon son gazdi anlayacaginn:))

Hadi gözün aydin canim cok sevindim annenin gelmesine sana cok destek olu kesin.

Kiz seni baglamak lazim galiba ne zaman oturup yatip hamileligin keyfini cikarican, iyiki annen geliyor yoksa
Herhalde temizlik yaparken doguracaksin :) Annen seni biraz frenlesin :)
Valla ben hiccc bisi yapmiyorum daha dogrusu yapamiyorum yatip bebisin gelmesini bekliyorum alisverisimi netden yaptim
Sayilir, arabamiz yatagimiz alindi, simdi biraz daha rahatladim.

ayyy evet gelsinler artikkkkkk:)) yaa duramiyorum ben yapmak zorunda hissediyorum. simdi kayinvalidem geldi, cumartesi günkü menüyü kararlastirdik. Masa düzenini o halledicek sagolsun. bizde yemekleri yaparizu.

aldin mi arabani, ne aldin?

hareket ediyo ama biraz yavaşladı sanki artık büyüyo yeri daralıyo diye düşündüm. yarın arayıp sormak en iyisi....
inşallah hayırlara vesiledir
ben kursa başvuru yapalı 1 buçuk ay oldu ozaman çağrımış olsalardı iyi olurdu şimdi çok şişdim hergün gitmek gözüm kesmeye bilir.
ama elimden geldiğince hergün gitcem..
bende seni çok öpüyorum şekerim

miamore nolur tansiyonunu çıkaracak şeyler yapma küçük tansiyon en fazla 9 olmalı bebeklerimiz tansiyon yükseldiğinde bizden beslenemiyormuş bunu öğrenmiş oldum ben yaşadıklarımdan hiçbirşey şu son günlerde bebeğinden önemli değildir mutlaka ben dinlenmedim hata yaptım nolur kızlar hiçbirşey yapmayın haftalarınızı tamamlayın .hastane köşelerinde öğrendim son haftalarda dinlenmek gerektiğini ama geç oldu

Merhaba hepinize,

zaman cabuk geciyor ben de 2011 aralik annesiyim. su an gun sayiyorsunuz zaman gecmiyor gibi ama meleklerinizi kucaginiza aldiginizda yelkovanla akrep yarisacak emin olun. oglum dogali 2 sene olmus bile...

ihtiyaciniz vardir ya da uygun fiyata almak istersiniz belki.. oglumun temiz kullanilmis bir takim esyalarina linkten ulasabilirsiniz. saglikla alin meleklerinizi kucaginiza guzel annecikler..

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...bebek-esyalari-istanbul-ici-elden-teslim.html

evet canim haklisin. ama hareket etsem tansiyon yükseliyor hareketsiz kalirsamda normal dogum olmayabilir yada zor olur. Idraraima her hafta bakiliyor protein yok cok sükür...

hayırlı akşamlar kızlar.

İnşallah sıkıntınız yoktur güzel gidiyordur hamilelik.

Benim bi kaç gündür afedersiniz alttan ağrı giriyor. sabahlarıda adet ağrısı gibi karnımda ağrı oluyor.sizlerde böyle bir durum var mı? yoksa ben üşüttüm mü malum havanın düzeni yok.

hamileyken yüzünüzün neresi çikinleşirse oranızın guzellıgınımı desem seklinimi desem anneden alıyormuş benzıyormuş bebek varmıki böle bişi :))))

hamileyken yüzünüzün neresi çikinleşirse oranızın guzellıgınımı desem seklinimi desem anneden alıyormuş benzıyormuş bebek varmıki böle bişi :))))

ayy ben aksine güzelleşdim herkes öyle diyoo ben çok zayıfdım gebelik öncesi şimdi toparlayınca herkes güzelleşdiğimi söylüyor şimdi benim bebem nasıl olacak :)))

Canim teutonia cosmo aldik, esimle
Bastan beri onu gözümüze kestirdik
Ve cok begenmistik. Yatak olarak da besik aldim yanimizda yatirabiliriz böylece. Ayyy cok güzel oluyor bebek icin alisveris yapmak cok zevkli :)

Canim ya annen gelecek bizi unutmassin insallah dimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…