Benim 5 hafta önce başlayan ve o günden beri devam eden (son 1 haftadır azaldı çok şükür) şeffaf akıntım var. Günde 2-3 kez iç çamaşırı değiştiriyorum ped kullanmak istemiyorum. Kızımın amniyon sıvısıymış o,O yüzden 5 haftadır yatıyorum. Üstte bir yerden açılma vardır, dayandığı kadar bakacağız dediler, erken doğum riskiyle günleri sayıyorum artık.
selam arkadaşlar dün geceden bu yana kabus gibi bir gün geçirdim.. gece 12 den sonra karnım okadar sertleştiki kasılmalarım başladı. daha kötüsü 5 dk bir olmaya başladı dr gittik nst muayene ilaç falan derken biraz rahatladım. şimdi yine nst girdim ve bu kez alttanda muayene etti allah ım berbat berbat..neyseki nst geceye nazaran snacılarım azalmış daha iyiyiz çok şükür 3 hafta yatak istirahati ilişki yasak sanki vardıda.yani bebişimi 3 hafta göbüşümde tutmam lazım inş şu 3 haftayı atlatırızda sorun olmaz rabbim sağlıkla kucağımıza almayıda nasip eder inş bizden haberler bu kadar artık yatışdayız oğlumla.babamız bakıcak bize.bizde çantamızı hazırlayalımda artık hazır beklicez allah tanki herşeyi yıkayıp ütülemiştim sadece çantaya koymak kaldı.
Cok gecmis olsun canim, mecburen ilacsiz gecirceksin zaten, cok agrin olursa sadece minoset ya da parolle gecistir. Nane-limon ya da ihlamur fln denesen
Ben ilk gebeligimde 7. aydan itibaren kullanmistim gogus kremini ama hicbir ise yaramadi.
Gozun aydin cnm
Uzun zamandir var, sari sayilmaz ama, krem rengi gibi
ooyyy kıyamam. kızçen biraz daha beklesin konuş onunla. geçmiş olsun sanada canım. yat sende bari.
iyi akşamlar annişler ve bebişlerii
dün akşamda beri yavrumun hareketleri azaldı beni sinir ediyo top gibi toplanıyo arada oynasa tekmelese sevinçden gebek atıyorum...
böyle giderse dra gitsem mi acaba telaşda etmek istemiyorum p.tesi randevum var beklesem mi ki?
bide ne yesem boğazıma geliyo yanıyo yanıyo boğazım ılık süt içdim şimdi..
tetonoz aşısı sorulmuş benim drum önermediği için reddettim ben sağlık ocağındaki hemşirede reddetmeme çok şaşırmışdı ısrarda etmişdi ama ben yaptırmadım..
yarın belediyenin verdiği ANNE OLUYORUM eğitim kursuna başlıcam çok heycanlıyımm bugünde arayıp hatırlattılar sağolsunlar sanki unuttumdaa :))
bende durumlar böyle.. haa bide ben hemen hemen hergün doğum yapıyorum rüyamda yaa çok güzel dünyalar tatlısı yavrumu doğurmuş oluyorum kucağıma veriyolarr :)) inşallah hayırlısıyla tadarızz hepimiz :)
gözün aydın canımmm... çok sevindim kavuşacağınızaaakizlaarrrrrrrrrr, cok sükür yarik aksama ablam ve annemmmmm geliyor insaalllahhh... Ayyyyy cok sevindim cokkkk:)
aynen öyle.. dün ebeyi aradim sordum. Günde 15 defa kasilma ve sanci olmasi normalmis. doguma hazirlanan rahimmis. Yani yalanci sanci. Daha fazla ve sik olursa saat tutmamiz lazim mis. yani her bes dk da bir gelen siddetli sanci gibi. Belden baslamasi gerekiyor. ve sanci geldiginde konusamazmisiz bile...
Kızlar beyaz akıntınız var mı acaba
gözün aydın canımmm... çok sevindim kavuşacağınızaaa
çok güzel tanımlamışsın durumu... ben anneme sormuştum gerçek sancıyı nasıl anlarım diye "gelince anlarsın" demişti o da çok hoşuma gitmiştiii
beyaz sarımsı akıntım var... yürüyünce yada ayakta kalınca geliyo sanki..
saol canim benimmmm, hazirandan beri görüsemedikk. cok özledimmm cokkkkk:) bugün geliyorlar diye arabayi temizledim tansiyon 150-108 oluverdi:) bende yine atraksiyon son gazdi anlayacaginn:))
sağol canım geçti inş 3 hafta sonra gelsin. sona yaklaştıkça bu tür sorunlar yaşıcaz galiba hakkımızda hayırlısı inş...canım çok geçmiş olsun, benimde sancılarım var ama gitmedim yarın kontrol var bakalım o zaman söyliycem. Ay kasım anneleri ve bebişleri tek tek dökülüyo valla yaaa üzülüyorum dikkat edin artık kızıcam hepinize.
oğluşuna söyle beklesin biraz daha. aslında erkekler tembel olur geç doğar ama seninki hızlı çıktı demekki.
şükür herşeyi ütülemişsin. ben daha hiç bişey yapmadım
saol canim benimmmm, hazirandan beri görüsemedikk. cok özledimmm cokkkkk:) bugün geliyorlar diye arabayi temizledim tansiyon 150-108 oluverdi:) bende yine atraksiyon son gazdi anlayacaginn:))
Kızlar beyaz akıntınız var mı acaba
Hadi gözün aydin canim cok sevindim annenin gelmesine sana cok destek olu kesin.
Kiz seni baglamak lazim galiba ne zaman oturup yatip hamileligin keyfini cikarican, iyiki annen geliyor yoksa
Herhalde temizlik yaparken doguracaksin :) Annen seni biraz frenlesin :)
Valla ben hiccc bisi yapmiyorum daha dogrusu yapamiyorum yatip bebisin gelmesini bekliyorum alisverisimi netden yaptim
Sayilir, arabamiz yatagimiz alindi, simdi biraz daha rahatladim.
canım telefonla sor doktora hareketleri için. reflü için ılık süte devam hem sana ve bebişine de iyi gelir.
tetenozu ben sormuştum ama yarın doktora gitcez nst için birde ona sorcam yaptır derse sağlık ocağına gitcem
Bende Ankarada kurs bakıyorum ama bulamadım.
Rüyaların hayırlara vesile olsun inş.
Öptüm
ayyy evet gelsinler artikkkkkk:)) yaa duramiyorum ben yapmak zorunda hissediyorum. simdi kayinvalidem geldi, cumartesi günkü menüyü kararlastirdik. Masa düzenini o halledicek sagolsun. bizde yemekleri yaparizu.
aldin mi arabani, ne aldin?
miamore nolur tansiyonunu çıkaracak şeyler yapma küçük tansiyon en fazla 9 olmalı bebeklerimiz tansiyon yükseldiğinde bizden beslenemiyormuş bunu öğrenmiş oldum ben yaşadıklarımdan hiçbirşey şu son günlerde bebeğinden önemli değildir mutlaka ben dinlenmedim hata yaptım nolur kızlar hiçbirşey yapmayın haftalarınızı tamamlayın .hastane köşelerinde öğrendim son haftalarda dinlenmek gerektiğini ama geç oldu
hamileyken yüzünüzün neresi çikinleşirse oranızın guzellıgınımı desem seklinimi desem anneden alıyormuş benzıyormuş bebek varmıki böle bişi :))))
ayyy evet gelsinler artikkkkkk:)) yaa duramiyorum ben yapmak zorunda hissediyorum. simdi kayinvalidem geldi, cumartesi günkü menüyü kararlastirdik. Masa düzenini o halledicek sagolsun. bizde yemekleri yaparizu.
aldin mi arabani, ne aldin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?