2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Sana kesinlikle katiliyorum bende ilk hamileligimde hep kosturdum hic dinlenmedim ve sonuc preeklamsi.
Bu hamileligimde hep dinleniyorum isi biraktim hep tansiyonumu kontrol ediyorum hic bir sey bebegimizden önemli olamaz. Isler beklesin dursun.

o artik Allahin emri sekerim:))) canim benim yarin aksam 20:45 de hannover de olucaklar. bize bir saat yol. ee artik evi azicik toparlayim, yemek yapmam yolda mc de yeriz. ertesi gün mutfak alisverisi yapariz, malum ne yemek isterlerse kendileri karar versin. Gecen sefer doldurdum dolabi yok peyniz kokuyor yok bu güzel degil dediler cöpe gitti. Cuma da parti icin yemek yapariz, cumartesi malum parti günü:)) pazar görüsürüz insaaaalllah:))

Ne kadar kalacaklar canim??? Ailen burdan kesin dönüsmü yapti??

Canim sen kendine ve bebisine iyi bak fazla yorma kendini. Artik bekleriz senin yollarini :). Kizzz yakin olsaydik senin kizi alirdik benim oglana :)

Ne kadar kalacaklar canim??? Ailen burdan kesin dönüsmü yapti??

Canim sen kendine ve bebisine iyi bak fazla yorma kendini. Artik bekleriz senin yollarini :). Kizzz yakin olsaydik senin kizi alirdik benim oglana :)

Frankfurt 3 saatlik yol anacim, uzakmi:) Benim abim Ulm de oturuyor biz hafta sonu icin gidip geliyoruz o kadar yolu. Ben sik sik Mannheim e gelirim kuzenlerim var orada.Waldorf da da kuzenlerim var. Annler de Waldorf taymislar iki kardesim orasi doogumlu. Ben güneyi seviyorum yaa, cok Türk var. Bizim burada ben ve kardesim variz o kadar:)))

Canim annem hep gelip gider, ablam 10 gün falan kalicak doguma bir daha gelicek insaalllah.

çok sağol canım hala aynıyım 3 gündür ne denedimse fayda etmedi . senin dediklerinide deneyeceğim teşekkürler tatlım :)

aman canım geçiştirme dikkat et sona yaklaştıkça dr olucak artık diyor doğuma kadar hastaneyi daha sık ziyaret edicez anlaşılan.yatıp dinlendiğinde geçmiyorsa mutlaka dr git çok geçmiş olsun...

Günaydın kızlar ve minikleri;

Kızlar gece uyudum ama bir ara uyandığımda ağrım vardı. Belim falan da ağrıyor. Dün misafir vardı, 2 saat falan oturur pozisyonda durdum ondan oldu sanırım. Sabah kalktım yine ağrım var. Gaz sancısı gibi geliyor, adet sancısına benzetiyorum, acaba doğuruyo muyum ki diyorum. Ne yapsam ya? ? ?

herkese günaydinnnnnnn...

ben tabi her zamanki gibi uyuyamadim, elbette sevincinde etkisi vardir. Uyuymayinca yatmadim artik, kalktim ve makineye camasir attim, yatak carsaflarini degistirdim, evi havalandirdim. Ortaligi toparladim, misafirlerin yataklarini hazirladim. Simdi bir saat dinlencem evi süpürcem, eger dermanim kalirsa toz alirim.:)))

günaydin tatlimmm...Yok daha dogurmuyorsun:))) Ebeme bende öyle sormustum, doguruyor olsan sancidan benimle konusamazdin dedi. Yani her bes dk da bir gelicek agri ve 60 sn falan sürücek. Belinden kasiklarina dogru olucak ve sen nefes alamayip konusamayacaksin... Simdi bunu cokkkkk kötü biseymis gibi yazmis oldum ama ancak böyle anlatiliyor. Cünkü yalanci sancilar tedirgin ediyor insani. günde 15 defaya kadar yalanci sanci cekmemiz cok normalmis.

Evet ben de tahmin ettim doğurmadığımı, benim öyle sancı girmiyor, sürekli ağrıyor 10 saattir falan enfeksiyon mu kaptım acaba? ? ?

günaydın kızlar o ağrılar bendede var bi kaç gündür ve bu gecede oldu uyuyamıyorm agrıdan sürekli o yana bu yana dönmekten her tarafım ağrıya haftaya kontrolum var beklemek istiyorum ama bide korkuyorum gibi bilmiyorum...

günaydinnnn, güzel haberler ile gel insaalllah....Selam söyle minige bizden:))

söylerim teyzoşu senin miniğininde teyzesi annannesi geliyomuş gözünüz aydın inşallah yaramazlık yapmaz kuzumda sancı falan çıkmaz yine tırsıyom sonra sırf o yüzden izin aldım eve gider dinlenirim diye :18::18::18::18:

tedirgin olma, tedirgin olursan eger bebesinde cok hareket eder. Sanci ondanda olusuyor, rahme baskiyi fazla yapiyor. dinlennn kuzunu hayal ett...

TÜnaydinlar annisler bebisler ...
Ütücü selay geldi ..
Hergün en az bir saatlik ütüm oluyor , varsa ütü gönderin alstim :)))

Dün yerleri silip balkonu temizleyince aksam yine bacaga dogru saplanan agrim oldu ...
Doger yavrusumda gelmis bacagimi öpüyor gectim anne diye :).. Kurban olayim onlara ...

Ne güzel coraplari esler giydirmeye baslamis,
Ilkinde son ana kadar kendim giymistim gerek duymadim , böyle okuyunca brnde ikincide yapayim diyordum , simdi kendi coraplari. Ayakkabilarimin yaninda birde oglumunkiler oluyor arada :))))

Kizlar alttan muayene ne erken doguma sebep nede sanciya , nede bebegin hareketini etkiler .
.
Yurt disinda her randevuda rutin olan birsey bu .. Her kontrolde bakilir acilma varmi diye ...
O yüzden kendinizi kasmayin derim ... Cok rahat davranilan birsey degil ama önlem amacli olmasi gerekli ..

Miamore gözün aydin canim ..
Esinin ailesini anlatinca temizlik bakimindan frauentausch programi geldi aklima :))))))

Yusufburak gecmis olsun canim ...

Acleci bütün minnaklara sesleniyorum bekleyin 3-4 hafta daha aaaa .. Üzmeyin annecikleri ..
Benim yine günüm gecer sanitim ilkinde gec doguranlar ikincidede aynisi oluyormus ..

1 haftadir uyku kalitesi 0. Uyaninca her yanim agriyor basim agir. Yatiyorum uyusam da uyku kalitesi yok kalkinca hic yatmasam daha iyi gibi. Bu zamana kadar ne guzeldi yine uykumu aliyordum. Simdi gece 2 de anca uyu 5te kalk sonrasi dön dön, ter icinde..Terleme olayi da cabasi hava soguk olmasina ragmen. Hep bole uykusuz mu geciyor son aylar 34+4 um

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…