miamore nolur tansiyonunu çıkaracak şeyler yapma küçük tansiyon en fazla 9 olmalı bebeklerimiz tansiyon yükseldiğinde bizden beslenemiyormuş bunu öğrenmiş oldum ben yaşadıklarımdan hiçbirşey şu son günlerde bebeğinden önemli değildir mutlaka ben dinlenmedim hata yaptım nolur kızlar hiçbirşey yapmayın haftalarınızı tamamlayın .hastane köşelerinde öğrendim son haftalarda dinlenmek gerektiğini ama geç oldu
Canim teutonia cosmo aldik, esimle
Bastan beri onu gözümüze kestirdik
Ve cok begenmistik. Yatak olarak da besik aldim yanimizda yatirabiliriz böylece. Ayyy cok güzel oluyor bebek icin alisveris yapmak cok zevkli :)
Canim ya annen gelecek bizi unutmassin insallah dimi :)
o artik Allahin emri sekerim:))) canim benim yarin aksam 20:45 de hannover de olucaklar. bize bir saat yol. ee artik evi azicik toparlayim, yemek yapmam yolda mc de yeriz. ertesi gün mutfak alisverisi yapariz, malum ne yemek isterlerse kendileri karar versin. Gecen sefer doldurdum dolabi yok peyniz kokuyor yok bu güzel degil dediler cöpe gitti. Cuma da parti icin yemek yapariz, cumartesi malum parti günü:)) pazar görüsürüz insaaaalllah:))
Ne kadar kalacaklar canim??? Ailen burdan kesin dönüsmü yapti??
Canim sen kendine ve bebisine iyi bak fazla yorma kendini. Artik bekleriz senin yollarini :). Kizzz yakin olsaydik senin kizi alirdik benim oglana :)
çok geçmiş olsun canım bende geçen haftalarda öyleydim. limonlu ılık su, nişastalı sütlü mama bol dinlenme ve parol içerek atlattım.
aa pardon birde tavuk haşlayıp suyuna bol limon sıkıp içtim. istersen ve seversen havuç ve patates de koyabilirsin.
aman canım geçiştirme dikkat et sona yaklaştıkça dr olucak artık diyor doğuma kadar hastaneyi daha sık ziyaret edicez anlaşılan.yatıp dinlendiğinde geçmiyorsa mutlaka dr git çok geçmiş olsun...Daha sabah sancım olmuyor dedim, şimdi sancım var çok, offf....
günaydın kızlarrr
yarın kızımı görcem ve 2 gün izin aldım biraz dinlencem
aman canım geçiştirme dikkat et sona yaklaştıkça dr olucak artık diyor doğuma kadar hastaneyi daha sık ziyaret edicez anlaşılan.yatıp dinlendiğinde geçmiyorsa mutlaka dr git çok geçmiş olsun...
Günaydın kızlar ve minikleri;
Kızlar gece uyudum ama bir ara uyandığımda ağrım vardı. Belim falan da ağrıyor. Dün misafir vardı, 2 saat falan oturur pozisyonda durdum ondan oldu sanırım. Sabah kalktım yine ağrım var. Gaz sancısı gibi geliyor, adet sancısına benzetiyorum, acaba doğuruyo muyum ki diyorum. Ne yapsam ya? ? ?
günaydin tatlimmm...Yok daha dogurmuyorsun:))) Ebeme bende öyle sormustum, doguruyor olsan sancidan benimle konusamazdin dedi. Yani her bes dk da bir gelicek agri ve 60 sn falan sürücek. Belinden kasiklarina dogru olucak ve sen nefes alamayip konusamayacaksin... Simdi bunu cokkkkk kötü biseymis gibi yazmis oldum ama ancak böyle anlatiliyor. Cünkü yalanci sancilar tedirgin ediyor insani. günde 15 defaya kadar yalanci sanci cekmemiz cok normalmis.
günaydinnnn, güzel haberler ile gel insaalllah....Selam söyle minige bizden:))
söylerim teyzoşu senin miniğininde teyzesi annannesi geliyomuş gözünüz aydıninşallah yaramazlık yapmaz kuzumda sancı falan çıkmaz yine tırsıyom sonra sırf o yüzden izin aldım eve gider dinlenirim diye :18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?