2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Kızlar beyaz akıntı normalmiş sarıda olabilirmiş.. 1 aydan sonra oğlumu görücem yarın inşallah herşey yolundadır sıpacık biraz daha bekler umarım ., ben hareketlerini vajina kemiklerimde hissediyorum bazı yerlerini artık büyüdüğü için mi bilmiyorum

canim hareket ederken sen ya da yataktan kalkarken genital bolge kemiklerin aciyor mu? Benim aciyor da..

Aynı haftalarımız bendede aynı şikayetler var bir kaç gündür uyuyorum daha rahat ama terleme olayı feci herkes üşüyor ben yanıyorum

ben de araştırdım sipariş vereceğim geciktik bile okumakta, bebek doğduktan sonra zor olur şimdiden okumak lazım.

Bu 4 kitabı biraz daha fazla öneriyorlar, birbirinin aynı olan bilgiler vardır ama en son kitabı almasam mı ki. ben doğum kursuna falan gitmedim normal doğum istiyorum inşallah öyle olacak ama bilgileneceğim herhangi bir yer yok içinizde bu kitaplardan herhangi birini okuyan var mı?

Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler, Tracy Hogg,Melinda Blau,Gürer Okyar

Yeni Annelere Mucize Çözümler, Tracy Hogg,Melinda Blau

Annelik Sanatı, Pedagog Adem Güneş

Hamilelik, Doğum ve Bebek Bakım Kitabı (Cd Ekli), Ayşe Öner

Son düzenleme:
Aynı haftalarımız bendede aynı şikayetler var bir kaç gündür uyuyorum daha rahat ama terleme olayı feci herkes üşüyor ben yanıyorum

sorma canim 1 haftadir boyle uykusuzluk sersem yapiyor bir de.. Yapacak bisey yok, hele terleme o zaten cok feci sirilsiklam kalkiyorsun gece 2-3 kez kiyafet degistir uyku da bozuluyor. Bu 1 haftador baska bir uykusuzluk beynim dinlenememiyor

canim hareket ederken sen ya da yataktan kalkarken genital bolge kemiklerin aciyor mu? Benim aciyor da..

evet aynen ben....
33+2 yim ben de... ve bunlar zaten çooook uzun süredir bende olan şeyler...
çok garip bir insanım tüm sıkıntılardan zevk alıyorum

aynenn yaaaaaa... bende cok rahatsizim bu terleme olayindan. gece üc degisim yaptim su gibiydi. Birde eger yarim saat falan fark etmezsem boynum tutuluyor...

günaydınlar tünaydınlar herkese... bugün Anne Oluyorum eğitimimizim ilk haftası psikolog eğitimi.. çok güzel şeyler öğrendim ama bazılarını kendimde biliyorum netten hep araştırmışımdır.. kısaca öğrendiklerimi aktarayım istedim belki ilginizi çeker diye..
bebeğiniz ilk rahminize düşdüğü anda onu kabullenin bu ikinci üçüncü gebeliğinizde olabilir.. ama onun ilk yaşamı. bence çok doğru..
onunla konuşun ona siz ne dinliyorsanız onu dinletin, mesela müzik, mesela masal mesela dua...
ve doğduktan sonrada dinletiğiniz yada söylediğiniz şarkıları, duaları söylediğinizde bebeğin sakinleşdiğini göreceksiniz...
bebeğiniz konuşamıyor diye sizi anlamıyor sanmayın evdeki bütü olan biteni stresi mutluluğu sevinci hepsini hissediyor...
onu emzirirken ona mama verirken güzel sakin bir ses tonuyla konuşun sizi dinleyecek olumlu tepkiler verecekdir...
bebeğiniz kendi kendine oynamaz onun yanında olmak onunla ilgilendiğniz anlamına gelmez..
onunla oynayın onunla ilgilenin ama herşeyi dozunda fanatik anne olmayın sadece bebeğim diye bakmayın eşinizle bağnızı koparmayın..
eşinizide gebelik sürecine dahil edin onun heycan ve kaygıları vardır elbet bunları beraber yaşayın doğdukdan sonra değil şimdi başlayın.
şimdilik aklımda kalanların bi kısmı bunlar

ne güzel şeyler anlatmışlar inş hepsini uygulayabiliriz böyle kurslar olması çok güzel

evet kızlar aynı şeyler bende de oluyor . gece terleme yüzünden öksürüğüm geçmedi 2 aydır antibiyotik bile verdi artık doktor yinede geçmedi yani.geceleri dönerken genital bölge kemiklerim çok ağrıyo.soldan sağa dönemiyorum . rahim büyüdüğü için yada bebek baskı yaptığı için sanırım bu sancılar.

Canim benimde aynen uyku sifir. Gece 3 te hala ayaktaydim benim gögüs kafesim cok agiriyor ve sagimdan soluma dönerken kasiklarim agiriyor. Sonra uykuya daliyorum iki saat sonra su icinde uyaniyorum cok kötü terliyorum. Görüyormusun bu minnaklarin bize yaptiklarina simdiden uykusuzluga alistiriyorlar bizi. Bide ben sabah bi uyandim hem bogazim agiriyor hem burnum tikali. Bi bu eksikti zaten.
Asiyi doktora soracaktim ya unuttum tabiki zaten yaptirmayi da düsünmüyorum olan olmus.

Ayni sorun bende de var bide benim gecen seneden sezeryanim var o da agiriyor bazen yataktan bile kalkamiyorum.

Dünürüm erkencisin yine :). Simdi ne sevincli ne heycanlisindir ama sen yinede biraz yavas ol dinlene dinlene yap islerini. Gelinime iyi bak onuda fazla yorma :)

canım aynı şekilde bi kaçgündür yani lekelenme olduğu günden beridir bende var yürürkende var.anneme sordum bide bugün sağlık ocağına gittim bebeğimin hareketlerinde biraz azalma hissettim.kalp atışlarına bakmak için orda sordum.bebek iyice yerine yerleşiyor ve artık doğuma hazırlanıyo.ondan olabilir dedi.annemde öyle dedi artık yerleşiyor ve alt bölgeni genişletiyor çok dikkat et iş falan yapma dedi.direk alt kemiklerin genişlediğini hissediyorum resmen.

canım ben ilkine başladım daha yeni birinci bölümü bitirdim okuyacak çok sayfam var.şimdilik faydalı gibi.ama çok planlı ve programlı bu kadar planlı yapabilirmiyiz bilemiyorum ama genede bazı ipucu bilgiler gayet güzel

Dünürüm erkencisin yine :). Simdi ne sevincli ne heycanlisindir ama sen yinede biraz yavas ol dinlene dinlene yap islerini. Gelinime iyi bak onuda fazla yorma :)

Dünürüm bak gör gelin kizin anasina cekerse ne hamarat olur:))) Yasadin sen bu dünyada:) hahahahah.. Sorma tatlimm yaa heyecan var kac ay oldu benim ucma yasagi yüzünen göremedim. Annemde ramazan dedi bayram dedi gelmedi. Zaten kadin cok sikiliyor burada, bizim köy ölü köy gibi bir yer. Bakkalimiz bile yokkk:))) Annemler bir iki günlügüne Mannheim e gidicekler, son zamanlarim olmasa bende gelirdim bir kahve icerdikkk söyle misss:)

ne güzel şeyler anlatmışlar inş hepsini uygulayabiliriz böyle kurslar olması çok güzel

elimden geldiğince uygulayacağım ben
benim korkum sadece şımarık olursa diye ben çok şımartırım diye düşüüyorumorta yolu bulmak gerek çocuk büyütürken :44:
bu kurs çok iyi geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…