- 11 Kasım 2011
- 1.856
- 632
- 163
bende hayatta yiyemem bırak görmeyi adını duymaya tahammülüm yok. bugün salatalık elma portakal falan yedim ama kesintisiz bu saate kadar 3 dk da 5 dk da bir ağzıma bişey atıyorum yanlız bu esnada şunu fark ettim bişey yemedikçe daha çok miğdesi bulanıyo insanın sürekli olarak ağzına bişey sokmak lazım herhalde
nerdeyse doğuracak
Selam kızlar....
Ben 2012 Kasım annesiyim :) Umarım çok güzel vakit geçirirsiniz burda... Nitekim bizim öyle oldu, çok güzel arkadaşlıklar edindik, dertlerimizi, mutluluklarımızı paylaştık... Şimdi de yüzyüze ya da telefonda görüşüyor dertleşiyor, bebeklerimizi beraber büyütüyoruz...
Bu arada, bizim grubun nerdeyse yarısından çoğu ekimde doğurdu :) Ben de 29 ekimi yakaldım, 5 kasım annesi olacağım halde :)
Her neyse.... bir selam vermek, merhaba demek istedim sadece...
Bu günlerinizin kıymetini iyi bilin, bebeğinizle aldığınız her nefesin tadını çıkarın... :) Ben o günleri çok ama çok özlüyorum... Tabii kızımın kokusunu içime çekmek te ayrı bir zevk...
Kucak dolusu sevgiler...
ben de dün öğrendim hamile olduğumuAllah isteyen herkese nasip etsin inşallah
kızlarr selamm :)
endişeli anne adayı geldi ..duramadımmmm gittimmm doktora maşallah bizim sıpacık b ir haftada büyümüş..neyse çok şükür güzel rabbime herşey yolunda ..dedim bulantılarım geçti sanki..inanma kandırıyorlar seni dedi :)vallahi doğru çıktı yahu..arabada gelirken kocişin şapkasına çıkarıverdim :)şimdide zor yazıyorum size ..kızlar doktorun dediği her dakika bulantı olacak diye bişey yokmuş ara ara olur kimi zaman çıkarırsın kimi zman geçer kandini iyi hissedersin dedi..kimisinin hiç bir şikayeti olmaz dedi..her hamilelik kişiye özgüdür dedii..işte böyleeee .öpüyorum hepinizi...
ohhh çok şükür..gözün aydın canım..
darısı bizlere
BİR ÇOCUĞUM OLSUN..
Parfüm niyetine süt kokusu sinsin üzerime..
Uykusuz kalmaktan göz altlarım çöksede ...
gaz sancıLarını gördükçe içim acısada kusmuğunu temizlemekten hep gurur duyayım....
Tırnağını keserken 'aman etini kesmiyim' diye içim sızlasın ..
İğne zamanlarında elinden tutup güç vereyim ona..
Altını aldığımda poposu pişmesin diye kremler süreyim..
Yeni yeni dişleri çıktığında mutluluktan havalara uçayım..
Herkes göz kısmı O'na benziyo desin Sevdiğime bakıp.. Dudakları bal gibi aynı sen.. Bu tıpkı ikinizin karışımı olmuş desinler .. Sevdiğimin gözlerine bakıp gurur duyayım.. Gözlerim dolsun ..Mutlu olayım ..
Yavrumun saçları çıkmaya başladığında şelaleler yapayım saçlarından ..
Yürümeye başladığında göreyim onu ..
Gurur duyayım bu benim Evladım diye ..
Tıpış tıpış yürürken yüzünden tebessümümle Allahıma hep şükredeyim..
O büyüdükçe bende büyüyeyim onunla.
masallah kucagınıza almayı nasıp etsın rabbım.yalnız bır daha kı kontrol surenız 1 ay cok gec bana kalırsa.15 gun sonra gıtmenızı tavsıye ederım
benimde öyleydi kusmaya başlayınca daha kötü oldum. bide acaip üşüyorum ben heralde midemde üşüyo. inşallah 3.4. ayımızda geçer. kv sölemesi ayıp ben seviorum die yaprak sarmış ama bakmak dahi istemedim. kendime hayret ediorum o kadar çok sevdiğim şeyden tiksindimki. ablamda hamileyken bi sıvı sabundan tiksinmişti. şimdi hala o kokuyu duyunca midem bulanıyo der inşallah öyle olmayız :) ben yemekten zevk alan bi insanken bu hale geldim. önceden derdim şimdi böle istio canım hamile olsam kimbilir nası ister diye. ama tık yok iyce kötü oldum. biraz önce zeytin yedim. öncesinde biyerde okumuştum zeytinin çekirdeğini yutupta reflüsü mide yanması iyleşenler varmış. acaba banada ii gelirmiki diye yuttum bakalım faydası olursa tavsiye ederim :) doktorumda en kuvvetli bulantı hapını verdi ama onada alıştı vücut heralde :)
Ben hep meyva yıyorum aklım hep meyvalarda dün acayip karpuz aşerdım dün eşim aldı sanki karpuz ilk defa yiyomuş gibi bi giriştım karpuza enteresan bu hamilelık
Merhaba herkeze bende 7+3 üm dün kontroldeydim 5 hafta sonra gidicem burda herkez çok sabırsızhep görmek istiyolar haklı olarak ama ben demi tuhaflık varbilmiyorum ben arada gitmicem zatan doktor dabana bıraktı bence uzun bir süre değil problemin yoksa gitmene gerek yok aynı zamanda ultrasonaçok sık girmek de çok sağlıklı değil sonuçta!
Ben anlamadım şimdi kurtlu kiraz doğuracak mı
neee kurtlukiraz doğurmuşta kız mı olmuş
bende deniim bakalım. ceviz falan yiyim diorum hiç içim almıyor. bide 58 kiloya düşüp hamile kalmayı planlıyodum 68 le kaldım gerçi 2 kilo verdim ama yersem geleceğim parlak :) iş yerinde hamileliğinde 45 kilo alan arkadaş var öle olursam die korkuom :18:
Ben hep meyva yıyorum aklım hep meyvalarda dün acayip karpuz aşerdım dün eşim aldı sanki karpuz ilk defa yiyomuş gibi bi giriştım karpuza enteresan bu hamilelık
:) güzel yazı bu günleri görmüş biri olarak şööle yorumlayım bende uykusuz kalmaktan yemek yemeği özleyeceksiniz hele bide gazlıysa gece gündüz uyku yok bebek gece uyumaz gündüz ağlamaktan helak olur o pırt sesine neler verilmez yeni dişleri çıkarken huzursuzluğu tavan yapar ya sabır çekersiniz hamileliğin sonuna doğru doğsunda bi yüzüstü sırtüstü yatayım dersiniz doğunca bırakın sırtüstü yatmayı dikişlerden yatamazsınız bileşimdiye kadarda sıkıntımı yaşamışım ben asıl sıkıntı şimdi başlıomuş dersiniz lohusalık depresyonundan hiç bahsetmeyeyim devamlı ağlamak gelir içinizden bebeğinizi öpenleri dokunanları düşman gibi görürsünüz biyerine bişi olucak die hazırlıklı olun bebeğinizin kokusu bi gülüşü unuttursada çekilen sıkıntıları zorrr çok zorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?