2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

bende deniim bakalım. ceviz falan yiyim diorum hiç içim almıyor. bide 58 kiloya düşüp hamile kalmayı planlıyodum 68 le kaldım gerçi 2 kilo verdim ama yersem geleceğim parlak :) iş yerinde hamileliğinde 45 kilo alan arkadaş var öle olursam die korkuom :18:

ay ne güzel seney bu zamanlar bizde inşallah böyle düşünürüz. gerçi zaman su gibi akıp gidiyor ama bize geçmiyor gibi geliyor. kızına allah uzun ömürler versin. şimdiden çok kalabalığız doğana kadar neler neler paylaşılır burda

kızlarr selamm :)

endişeli anne adayı geldi ..duramadımmmm gittimmm doktora maşallah bizim sıpacık b ir haftada büyümüş ..neyse çok şükür güzel rabbime herşey yolunda ..dedim bulantılarım geçti sanki..inanma kandırıyorlar seni dedi :)vallahi doğru çıktı yahu..arabada gelirken kocişin şapkasına çıkarıverdim :)şimdide zor yazıyorum size ..kızlar doktorun dediği her dakika bulantı olacak diye bişey yokmuş ara ara olur kimi zaman çıkarırsın kimi zman geçer kandini iyi hissedersin dedi..kimisinin hiç bir şikayeti olmaz dedi..her hamilelik kişiye özgüdür dedii..işte böyleeee .öpüyorum hepinizi...

ohhh çok şükür..gözün aydın canım..
darısı bizlere

ohhh çok şükür..gözün aydın canım..
darısı bizlere

canım benim hamd olsun güzel rabbime ..allahım evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :)inşallah sende duyacaksın hayatın ilk tam tam seslerinii :)tüm bekleyen anne adaylarına nasip etsinn..mutlu geçirelim inşallah hamileliklerimizi ..

:) güzel yazı bu günleri görmüş biri olarak şööle yorumlayım bende uykusuz kalmaktan yemek yemeği özleyeceksiniz hele bide gazlıysa gece gündüz uyku yok bebek gece uyumaz gündüz ağlamaktan helak olur o pırt sesine neler verilmez yeni dişleri çıkarken huzursuzluğu tavan yapar ya sabır çekersiniz hamileliğin sonuna doğru doğsunda bi yüzüstü sırtüstü yatayım dersiniz doğunca bırakın sırtüstü yatmayı dikişlerden yatamazsınız bile şimdiye kadarda sıkıntımı yaşamışım ben asıl sıkıntı şimdi başlıomuş dersiniz lohusalık depresyonundan hiç bahsetmeyeyim devamlı ağlamak gelir içinizden bebeğinizi öpenleri dokunanları düşman gibi görürsünüz biyerine bişi olucak die hazırlıklı olun bebeğinizin kokusu bi gülüşü unuttursada çekilen sıkıntıları zorrr çok zorr

masallah kucagınıza almayı nasıp etsın rabbım.yalnız bır daha kı kontrol surenız 1 ay cok gec bana kalırsa.15 gun sonra gıtmenızı tavsıye ederım

Merhaba herkeze bende 7+3 üm dün kontroldeydim 5 hafta sonra gidicem burda herkez çok sabırsızhep görmek istiyolar haklı olarak ama ben demi tuhaflık varbilmiyorum ben arada gitmicem zatan doktor dabana bıraktı bence uzun bir süre değil problemin yoksa gitmene gerek yok aynı zamanda ultrasonaçok sık girmek de çok sağlıklı değil sonuçta!

Ben hep meyva yıyorum aklım hep meyvalarda dün acayip karpuz aşerdım dün eşim aldı sanki karpuz ilk defa yiyomuş gibi bi giriştım karpuza enteresan bu hamilelık

Ben hep meyva yıyorum aklım hep meyvalarda dün acayip karpuz aşerdım dün eşim aldı sanki karpuz ilk defa yiyomuş gibi bi giriştım karpuza enteresan bu hamilelık

ya benim de canım 1 haftadır kiraz istiyor ama baktım dondurulmuş satılıyo dondurulmuş da istemiyorum. başka da bulamadık :/// rüyalarıma giriyo yaaa

bence sende bır tuhaflık yok ama bebegını sık sık gormek ısteyende hıc yok.ben ılk hamılelıgımde herseyın normal gıttıgını sanıyordum.7 haftalıkken gıtmıstım bebegı gormustuk.2 hafta sonra cagırdı gıttım.ama malesef 2 hafta once bebegım olmus benım ruhum bıle duymadı.ne kanama ne bısey.eger kı bebegını gorunce rahatlıyorsa anne ultrasona cok gırmenın sakıncası goz ardı edılebılır.ustelık kanıtlanan bır sakıncası yokken.ınsallah hepımız saglıklı sıhhatlı kucagımıza alırız

45 kılo mu amannn allah korusun

benimde canım ara ara bişiler istio ama yiyemiorum kivi ve ayva harici pek meyve yemedim bi kere çilek kokar gibi oldu. eşim aldı yedim güzeldi ama sonrasındada hormonlu diye korktum mevsiminde olmayınca zararı olurmuki diye.

Evet anne olmak hiç kolay değil bana bir arkadaşı bir hikaye anlatiştı sizle paylaşmak istedim.
Bebek anne rahmine düştüğü andan itibaren Yaradan annenin yanına bir melek veririmiş
Bumeleğin adına zahmetmeleğiymiş
Anne hamilelikboyunca ve onu doğururken büyütürken annenin çektiği her zahmeti o melek annaye sevap olarak yazarmış
Öteki dünyada daAllahın bize emaneti olan olan o bebek için Çekilen zahmetlerin karşılığında aldığımız sevaplar Allahın izniyle bizi cenneti kazandırır.
Evetbenim de hamileliğim şu an için zor geçiyor sürekli midem bulanıyor siz debenim gibi yapın bu zahmetleri çekerken yanınızdaki meleği hatırlayın.

ozel mesaj gonderemiyorum listeye bizi de eklermisiniz 2inci cocuk olacak SAT 03 subat BDT 10 10 2013 (10 kasim annesi olucam)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…