canım ben ilkine başladım daha yeni birinci bölümü bitirdim okuyacak çok sayfam var.şimdilik faydalı gibi.ama çok planlı ve programlı bu kadar planlı yapabilirmiyiz bilemiyorum ama genede bazı ipucu bilgiler gayet güzel
Dünürüm bak gör gelin kizin anasina cekerse ne hamarat olur:))) Yasadin sen bu dünyada:) hahahahah.. Sorma tatlimm yaa heyecan var kac ay oldu benim ucma yasagi yüzünen göremedim. Annemde ramazan dedi bayram dedi gelmedi. Zaten kadin cok sikiliyor burada, bizim köy ölü köy gibi bir yer. Bakkalimiz bile yokkk:))) Annemler bir iki günlügüne Mannheim e gidicekler, son zamanlarim olmasa bende gelirdim bir kahve icerdikkk söyle misss:)
Ayyy canim ya ne güzel olurdu ama insallah dogumdan sonra yolun bu taraflara düserse muhakkak görüselim.
Evet türkiye civil civil Ordan buraya gelince insan sıkılmazmı. Ama bebis olunca sıkılmaya zamani kalmaz.
Mannheim'da Marktplatz'in cevresine gittinmi, hep türk dükkanlari her taraf türk sanki türkiyede gibi his ediyor insan. Bizim burda da cok türk var ama orasi bambaska geliyor bana.
Merhaba arkadaşlar herkes iyidir inşallah, geçmişi okumaya çalıştım ama uzun zamandır giremediğim için zor oldu okumak:)
Doğum yapan anneciklerin ve yavrularının sağlıkları yerindedir umarım.
Bizim hazırlıklar bitmeye başladıkça iyice heyecanlanıyorum ve sabırsızlanıyorum, dün halımız ve avızemiz geldi kızımın odası tamamlandı artık kıyafetlerini yıkayacağım odamızın kokusu bu hafta gitti
Bayrama kadar çalışmam lazım ama 7 ekim haftası rapor alıp evde dinlenmek istiyorum sabahları uyanmakta güçlük çekiyorum çünkü geceleri uyuyamıyorum. Bazı arkadaşlarım da diyor ki rapor alırsan doğum sonrasına o haftayı aktaramazsın böyle bir durum var mı kızlar? Ben kadın doğumdan değil de örneğin kulak burun boğazdan alsam raporu fark eder mi acaba?
Merhaba arkadaşlar herkes iyidir inşallah, geçmişi okumaya çalıştım ama uzun zamandır giremediğim için zor oldu okumak:)
Doğum yapan anneciklerin ve yavrularının sağlıkları yerindedir umarım.
Bizim hazırlıklar bitmeye başladıkça iyice heyecanlanıyorum ve sabırsızlanıyorum, dün halımız ve avızemiz geldi kızımın odası tamamlandı artık kıyafetlerini yıkayacağım odamızın kokusu bu hafta gitti
Bayrama kadar çalışmam lazım ama 7 ekim haftası rapor alıp evde dinlenmek istiyorum sabahları uyanmakta güçlük çekiyorum çünkü geceleri uyuyamıyorum. Bazı arkadaşlarım da diyor ki rapor alırsan doğum sonrasına o haftayı aktaramazsın böyle bir durum var mı kızlar? Ben kadın doğumdan değil de örneğin kulak burun boğazdan alsam raporu fark eder mi acaba?
slm doğum zamanımız aynı bende gün sayıyorum resmen çalışmak artık çok zor geliyor.rapor alırsan aktarmış sayılmazsın.yıllık iznin varsa ınu al ben öyle yapacam
arkadaşlar lohusa pijaması aldınız mı ne renk aldınız ben karar veremedim
canım ben şu anda tam dediğin gibi yapıyorum kadın doğum dışından alıyorum raporlarımı 5er 5er.ben çok araştırdım kadın doğum dışından alırsan bi sıkıntı olmuyor.en azından benim araştırma sonuçlarım bunu verdi bende öyle yapıyorum:)
slm doğum zamanımız aynı bende gün sayıyorum resmen çalışmak artık çok zor geliyor.rapor alırsan aktarmış sayılmazsın.yıllık iznin varsa ınu al ben öyle yapacam
Dagi'den aldim, mor :)))
Bende aldım bir takım pijama ve gecelik ikisi de pembe, illa lohusa pijaması olmasına gerek yok bence önü 4-5 düğmeli olanlar modellerden de alabilirsin
hastane çantanızı hazırladınız mı arkadaşlar benim hazır değil alacaklarım kalmadı sanırım ama sanki hala birşeyler eksik gibi geliyor, yıkayıp ütüleme işim kaldı
aslında olabilir onuda düşünebilirim benimde çantam hazır değil artık hazırlasak ıyı olur
Selam kızlar,
Sabahtan çıktık dr amcadaydık. şimdi eve geldik. Oğluşum 33 hafta 2 günlük. 2kg olmuş. ama bana biraz az gibi geldi. Doktor haftasıyla uyumlu iyi dedi. kafasını kemiklerini vs. ölçtü herşey normalmiş şükür. Birde afedersiniz tesisleri aşağı inmiş dedi.
Sonra NST 'ye girdik. 1 saate yakın makinedeydik. Çünkü oğlum sürekli oynadığı için makinenin ölçümü zor oldu ve hep tekrarlamak zorunda kaldık. Sonuçta oda iyi çıktı. Artık her hafta gidecekmişiz hastaneye.
Bu arada kızlar bütün soruları sordum. Tetenoz aşısını sordum, burda doğum olacaksa (özel hastane) hiç gerek yok dedi.
Reflü için konuştum, rennie, talcid ve gaviscon içebilirsin dedi.
Sancıları ve ağrıları anlattım hepimiz adına :)
hepsi gayet normal bunlar yalancı sancılar olacak o kadar dedi. Yani hepsini yaşamamız normalmiş.
İşte bizden haberler böyle. Sizin yazılarınızı da okuyorum. Paylaşımlara devaamm...
Hepinizi öptüm...
arkadaşlar lohusa pijaması aldınız mı ne renk aldınız ben karar veremedim
Doğum yapacağım hastaneden broşür aldım doğuma gelirken bulunması gerekenler yazıyor.
anne için;
gecelik veya pijama
çorap
şampuan
hijyenik ped
diş macunu, diş fırçası saç fırçası
Bebek için;
en az 3 takım çamaşır( çamaşır derken ne demek istediler anlamadım hastane çıkışı diye satılanlar mı acaba?)
takım harici çorap, eldiven, başlık, iç badisi
mevsimine göre battaniye
ıslak mendil
Bana az gibi geldi bu liste sanırım bebek bezini hastane veriyor olsa gerek ama ben yine de koyacağım kafam karıştı
Selam kızlar,
Sabahtan çıktık dr amcadaydık. şimdi eve geldik. Oğluşum 33 hafta 2 günlük. 2kg olmuş. ama bana biraz az gibi geldi. Doktor haftasıyla uyumlu iyi dedi. kafasını kemiklerini vs. ölçtü herşey normalmiş şükür. Birde afedersiniz tesisleri aşağı inmiş dedi.
Sonra NST 'ye girdik. 1 saate yakın makinedeydik. Çünkü oğlum sürekli oynadığı için makinenin ölçümü zor oldu ve hep tekrarlamak zorunda kaldık. Sonuçta oda iyi çıktı. Artık her hafta gidecekmişiz hastaneye.
Bu arada kızlar bütün soruları sordum. Tetenoz aşısını sordum, burda doğum olacaksa (özel hastane) hiç gerek yok dedi.
Reflü için konuştum, rennie, talcid ve gaviscon içebilirsin dedi.
Sancıları ve ağrıları anlattım hepimiz adına :)
hepsi gayet normal bunlar yalancı sancılar olacak o kadar dedi. Yani hepsini yaşamamız normalmiş.
İşte bizden haberler böyle. Sizin yazılarınızı da okuyorum. Paylaşımlara devaamm...
Hepinizi öptüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?