2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
merhaba arkadaşlar.bebişin adını nil karen koymaya karar verdik biraz zor olsada :) sizce nasıl yorum alabilirmiyim?
bu arada relax mode un sitesinde çok güzel gecelik pijama takımları var inceleyin derim.ben kışlık bi takım lohusa pijaması aldım yeri çok güzel iyi ısıtır.kalitesi iyi yani ben dükkandan aldım ama siteden de sipariş verilebilir 1e 1 görerek aldığım için kumaş kalitesi çok iyi yani ve çoğu ürün %50 indirimli :)

anne için neden şampuan istemişler yıkanıyomusun orda inan bilmediğimden soruyorum :44: bebek için şampua istememişler ama :44:

İstersen yıkanabilirsinn benim hastaneye sordum sadece kendinize gecelik veya pijama çorap falan getirin dediler bebek için hiç bir şey getirmenize gerek yok dediler bebek odasına hiç bir şey senden almıyorlar hastaneden çıkana kadar bebeğin tüm ihtiyaçlarını hastane karşılıyor gerçi ben
M arkadaımdan biliyorum 7 ay önce aynı yerde doğum yapmıştı gerçekten bebeği hep hastane giydiriyor.

Sen hangi hastaneye gidiyorsun canım?

canim benim yikaniyorsun hastande.. yani özellerde öyle benim bildigim. Ama tabi yikanmak istemezsen de yikanmazsin:))

evet canım ya ben bunu p.tesi sormam gerek druma ama ben yıkanıp giderim sevmem öyle oralarda yıkanmayı
tabii belli olmaz yatış uzun sürerse doğum sonrası yıkanmak gerekebilir :26:
ay ne yapacağımı şaşırdım :18:

arkadaşlar lohusa pijaması aldınız mı ne renk aldınız ben karar veremedim

kuzum ben bir uzun gecelik birde lohusa pijaması aldım. Gecelik gri ve turkuaz, pijama da beyaz ve turkuaz, önünde göğüs kısmında düğmeler var bebek emzirmek için, pijama altıda aynı hamile pantolonu gibi ayarlamalı, lastikli düğmeli. birde beli kuşaklı sabahlığı var.

benimde hazır değil, dediğin gibi eksikler var gibi geliyor ama aklıma da başka bişey gelmiyor alacak :)

meraba canım nil ismi çok güzelll bayılırım benimki kız olsa ya nehir ya nil ömür olacakdı. karen i ilkkez duydum anlamı nedir.??

Son düzenleme:

saol kuzucum. inş. hayırlısıyla vaktinde alırız bebişlerimizi kucaklarımıza. aayyyy insan git gide sabırsızlanıyooo yaaa... :)
Merak ediyor nasıl diye. Aslında bebişimi gördüm bugün ultrasonda ama yine de canlı görmek çok farklıdır herhalde.

Mide yanmam cosmus durumdaydi doktor bana pulcet die bi ilac verdi sabah bi tane aliosun surupa falan gerek kslmio birdaha istereeniz sikayeti olanlar doktorlarina bir sorsunlar.birde arkadasimin amnion sivisi ara ara geliodu.oda eczanede satiliomus normsl akintiysa eger renk degistirmeyen amnion sivisiysa mavi alan bi ped varmis onu almisti.belki bilmeyen varsa bi sorun isterseniz.

aynen bende yıkanıp gitmeyi planlıyorum. Bir arkadaşta öyle yaptı doğumuda kolaylaştırıyormuş duş almak. sancılar hafif hafif başladığında duş alıp biraz uzanmak en güzeliymiş. ama tabi kanama çok olur yada uzun kalırız o kadar kirlenince yıkanmak gerekebilir. Bencede kendimize yedekler ve şampuan almak en mantıklısı.

[sıze=2]ayyy kızlar babamız kızımız için peluş pembe bir at almışşşş... Valla onca şey aldık duygulanmadım bunu alınca duygulandımmm . Bide bana msj atmış kızımız için ben bişey daha aldım diye [/sıze]

normal dogum ise zaten hemen yikanmak isteyeceksin emin ol:))) ama sezeryani bilemem..

bir arkadaşım 2. hamileliğinde tabi tecrübeden olsa gerek bir de samimi arkadaşı ebeydi onun tavsiyesi üzerine, evde suyu gelmiş hemen duşa girmiş bir güzel yıkanmış son hazırlıklarını yapmış evde oyalanmış ve sonra eşini aramış mis gibi hastaneye gitmiş ben bunu yapabilir miyim bilmiyorum ama soğuk kanlı olmak lazım elbette, inşallah bir solukta dünyaya gelir bebişlerimiz

aynen bende çok merak ediyorum sağlıcakla doğuralımda. benim eşim sarışın bende kızılım doğal kızıl etrafdakiler diyoki sizinki havuç olur kesinn olsun yaa benim yavrum havuçda olsa benim yavrum hepsinden güzel olacak diyorum
normal dogum ise zaten hemen yikanmak isteyeceksin emin ol:))) ama sezeryani bilemem..

inşallah normal olurda yıkanırım tek) normal olmasını öyle çok istiyorum kii

bebeğimin şanpuanıyla yıkanıveririrm nolcakki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…