anne için neden şampuan istemişler yıkanıyomusun orda inan bilmediğimden soruyorum :44: bebek için şampua istememişler ama :44:
anne için neden şampuan istemişler yıkanıyomusun orda inan bilmediğimden soruyorum :44: bebek için şampua istememişler ama :44:
İstersen yıkanabilirsinn benim hastaneye sordum sadece kendinize gecelik veya pijama çorap falan getirin dediler bebek için hiç bir şey getirmenize gerek yok dediler bebek odasına hiç bir şey senden almıyorlar hastaneden çıkana kadar bebeğin tüm ihtiyaçlarını hastane karşılıyor gerçi ben
M arkadaımdan biliyorum 7 ay önce aynı yerde doğum yapmıştı gerçekten bebeği hep hastane giydiriyor.
Sen hangi hastaneye gidiyorsun canım?
canim benim yikaniyorsun hastande.. yani özellerde öyle benim bildigim. Ama tabi yikanmak istemezsen de yikanmazsin:))
arkadaşlar lohusa pijaması aldınız mı ne renk aldınız ben karar veremedim
Bende aldım bir takım pijama ve gecelik ikisi de pembe, illa lohusa pijaması olmasına gerek yok bence önü 4-5 düğmeli olanlar modellerden de alabilirsin
hastane çantanızı hazırladınız mı arkadaşlar benim hazır değil alacaklarım kalmadı sanırım ama sanki hala birşeyler eksik gibi geliyor, yıkayıp ütüleme işim kaldı
merhaba arkadaşlar.bebişin adını nil karen koymaya karar verdik biraz zor olsada :) sizce nasıl yorum alabilirmiyim?
bu arada relax mode un sitesinde çok güzel gecelik pijama takımları var inceleyin derim.ben kışlık bi takım lohusa pijaması aldım yeri çok güzel iyi ısıtır.kalitesi iyi yani ben dükkandan aldım ama siteden de sipariş verilebilir 1e 1 görerek aldığım için kumaş kalitesi çok iyi yani ve çoğu ürün %50 indirimli :)
maşallah bebişine canım.artık büyüyolar iyice.yaklaşık 1 ay sonra burdan hepimiz bebek bakımı ile ilgili sorunlarımızı paylaşırız heralde:))))
oy oy maşallah oğluşuna iyi kilosu dertetme hem ultrasyon gram gram ölçmüyo bence sıkıntı yok sağlıklı en önemlisi o.
çok iyi yapmışsın sormakla tetenozu yaptırmadım bişimi olur diye aklında kalmaz. aynı benm drumda yaptırmamamı gerek olmadığını söylemişdi. sende çok öpüldünn
evet canım ya ben bunu p.tesi sormam gerek druma ama ben yıkanıp giderim sevmem öyle oralarda yıkanmayı
tabii belli olmaz yatış uzun sürerse doğum sonrası yıkanmak gerekebilir :26:
ay ne yapacağımı şaşırdım :18:
evet canım ya ben bunu p.tesi sormam gerek druma ama ben yıkanıp giderim sevmem öyle oralarda yıkanmayı
tabii belli olmaz yatış uzun sürerse doğum sonrası yıkanmak gerekebilir :26:
ay ne yapacağımı şaşırdım :18:
benimde hazır değil, dediğin gibi eksikler var gibi geliyor ama aklıma da başka bişey gelmiyor alacak :)
Aklıma gelen herşeyi koymayı düşünüyorum lazım olur olmazamaç içim rahat etsin :)
saol kuzucum. inş. hayırlısıyla vaktinde alırız bebişlerimizi kucaklarımıza. aayyyy insan git gide sabırsızlanıyooo yaaa... :)
Merak ediyor nasıl diye. Aslında bebişimi gördüm bugün ultrasonda ama yine de canlı görmek çok farklıdır herhalde.
normal dogum ise zaten hemen yikanmak isteyeceksin emin ol:))) ama sezeryani bilemem..
aynen bende yıkanıp gitmeyi planlıyorum. Bir arkadaşta öyle yaptı doğumuda kolaylaştırıyormuş duş almak. sancılar hafif hafif başladığında duş alıp biraz uzanmak en güzeliymiş. ama tabi kanama çok olur yada uzun kalırız o kadar kirlenince yıkanmak gerekebilir. Bencede kendimize yedekler ve şampuan almak en mantıklısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?