bir arkadaşım 2. hamileliğinde tabi tecrübeden olsa gerek bir de samimi arkadaşı ebeydi onun tavsiyesi üzerine, evde suyu gelmiş hemen duşa girmiş bir güzel yıkanmış son hazırlıklarını yapmış evde oyalanmış ve sonra eşini aramış mis gibi hastaneye gitmiş ben bunu yapabilir miyim bilmiyorum ama soğuk kanlı olmak lazım elbette, inşallah bir solukta dünyaya gelir bebişlerimiz
aynen bende çok merak ediyorum sağlıcakla doğuralımda. benim eşim sarışın bende kızılım doğal kızıl etrafdakiler diyoki sizinki havuç olur kesinnolsun yaa benim yavrum havuçda olsa benim yavrum hepsinden güzel olacak diyorum
inşallah normal olurda yıkanırım tek) normal olmasını öyle çok istiyorum kii
bebeğimin şanpuanıyla yıkanıveririrm nolcakki
Ben de normal doğum hikayelerini anlatan bir kitap okumuştum, sancısı başlayan, nişanı gelen ya da suyu gelen herkes önce ılık bir duş alıyormuş, küvetin içine oturmadan tabi, Allah normal doğum nasip ederse ben de öyle yapmayı planlıyorum. Biraz evde oyalanmak iyiymiş ama ben bekleyebilir miyim o sancıyla bilmiyorum.
selam kızlar nasılsınız
erken doğum riskli grubuna bugün itibarı ile bende katıldım :-(
sabah bi baktım kan gelmiş elim ayağım titredi eşimi aradim geldi acil hastaneye gittik doktor el ile muayene etti :-( çok az acilma var dedi nst ye bagladi ardından serum birde ciger geliştirici iğne yaptı su an için iyi durum fakat artık yatarak geçircem kalan zamanı ayakta durmak iş yapmak kesinlikle yasak karnında ne kadar kalırsa o kadar iyi dedi doktor
aman dikkat kızlar başıma gelmez demeyin hiçbir sorun yaşamadim bu güne kadar Allahtan mide bulantım bile olmamıştı ama gerçekten birşey olmaz diye iş felan yapmayın sakın
selam kızlar nasılsınız
sabah bi baktım kan gelmiş elim ayağım titredi eşimi aradim geldi acil hastaneye gittik doktor el ile muayene etti :-( çok az acilma var dedi nst ye bagladi ardından serum birde ciger geliştirici iğne yaptı su an için iyi durum fakat artık yatarak geçircem kalan zamanı ayakta durmak iş yapmak kesinlikle yasak karnında ne kadar kalırsa o kadar iyi dedi doktor
aman dikkat kızlar başıma gelmez demeyin hiçbir sorun yaşamadim bu güne kadar Allahtan mide bulantım bile olmamıştı ama gerçekten birşey olmaz diye iş felan yapmayın sakın
selam kızlar nasılsınız
Ayy çok heyecanlandım hayal edince:) o zaman duş almak şarto günler gelsin hayırlısıyla Allah herkese yardım etsin merakla bekliyorum o günü
selam kızlar nasılsınız
selam kızlar nasılsınız
merhaba kızlar bugün görüşüm vardı, çok şükür herşey yolunda, ilk gittiğim doktor karın çapı büyük ddi çok korktum, sonra ayrıntılıya girdim herşey yolunda dedi, moralim düzeldi, şu anda tam oğlumun doğduğu haftada amaondan 700 gram daha büyük, oğlumu hiç besleyememişim ancak kendimi şişirmişim ilk hamileliğimde
doğum öncesi banyoyu bende duymuştu ilk gebeliğimde 33. haftda sancım başladığında bir hata yaptım girdim yıkandım buda dört santim açılmaya neden oldu yni doğuma günümüz varsa yıkanmak yanlış oluyormuş doğumu durduramadılar o yüzende ben onu hiç düşünmemiştim ama sadece temiz temiz gidiym diye yıkanmıştım:)) demekki işe yarıyor gerçekten doğum vaktimiz geldiğinde yıkanmalıyız kasları açıyo ama eğer erken bir zamanda sancılar başladıysa asla yıkanmayın derim ben o hatayı yaptım cahillikişte
meraba canım nil ismi çok güzelll bayılırım benimki kız olsa ya nehir ya nil ömür olacakdı. karen i ilkkez duydum anlamı nedir.??
Ben de normal doğum hikayelerini anlatan bir kitap okumuştum, sancısı başlayan, nişanı gelen ya da suyu gelen herkes önce ılık bir duş alıyormuş, küvetin içine oturmadan tabi, Allah normal doğum nasip ederse ben de öyle yapmayı planlıyorum. Biraz evde oyalanmak iyiymiş ama ben bekleyebilir miyim o sancıyla bilmiyorum.
selam kızlar nasılsınız..bebeğimin 15. günü bugün..bugün gittiğimde uyuyordu doktor yarın yada öbür gün anneyle alıştırma evresine geçeceğimizi söyledi.hastanenin politikası gereği prematüre bebeği hemen taburcu etmiyorlar .1 -3 gün arası anne de hastanede kalıyor anneyle alıştırma yapılıyor ..inşallah herşey yolunda gider 1 günde hallederiz ..sonra rutin göz muayneleri rutin prematüre kontrolleri olacak inşallah..
rabbim herkese sağlık versin dua edin bizim için kızlar miniğim çıkacak inşallah..
Ayşegül ve hilal nasılsınız ?
hadi gözün aydın canım hayırlısıyla kucağınada alıp çıkmayı nasip etsin.artık zamanınız gelmişti canım buluşmanızın hayırlı olsun..
selam kızlar nasılsınız..bebeğimin 15. günü bugün..bugün gittiğimde uyuyordu doktor yarın yada öbür gün anneyle alıştırma evresine geçeceğimizi söyledi.hastanenin politikası gereği prematüre bebeği hemen taburcu etmiyorlar .1 -3 gün arası anne de hastanede kalıyor anneyle alıştırma yapılıyor ..inşallah herşey yolunda gider 1 günde hallederiz ..sonra rutin göz muayneleri rutin prematüre kontrolleri olacak inşallah..
rabbim herkese sağlık versin dua edin bizim için kızlar miniğim çıkacak inşallah..
Ayşegül ve hilal nasılsınız ?
Selamlar herkese.dun oglen aramda tek basima alisveris yaptim sonra yetmedi 4 gibi tekrar avm ye gittim e bebek magazasina.amanda ne kadar iyiyim diye diye eksiklerimi tamamladim sonuc dunden beri belim tutuldu bugun ise gidemedim,gozum korktu yarin rapor alicam pazarteside dogum oncesini baslaticam caymazsam.
neler aldigima gelince seba med in sampuan,bebe yagi,sabunu,pisik kremi vs. Primanin yenidogan bezi, uni baby islak mendil,tirnak makasi torpusu,poposunu silmek icin pamuk.ben mecbur kalmadikca islak mendil kullanmiycam.su ve pamuk.uni baby kenarda dursun.
kendime lansinoh lanolin gogus ucu kremi,gogus pedi,vs vs.:)
Unuttugum bisey varmi bilmiyorum.cok guzel tulum ve yelekler vardi mici mause li dayanamayip aldim cok tatlilar minicik.
selam kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?