2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Ben de normal doğum hikayelerini anlatan bir kitap okumuştum, sancısı başlayan, nişanı gelen ya da suyu gelen herkes önce ılık bir duş alıyormuş, küvetin içine oturmadan tabi, Allah normal doğum nasip ederse ben de öyle yapmayı planlıyorum. Biraz evde oyalanmak iyiymiş ama ben bekleyebilir miyim o sancıyla bilmiyorum.

selam kızlar nasılsınız
erken doğum riskli grubuna bugün itibarı ile bende katıldım :-(
sabah bi baktım kan gelmiş elim ayağım titredi eşimi aradim geldi acil hastaneye gittik doktor el ile muayene etti :-( çok az acilma var dedi nst ye bagladi ardından serum birde ciger geliştirici iğne yaptı su an için iyi durum fakat artık yatarak geçircem kalan zamanı ayakta durmak iş yapmak kesinlikle yasak karnında ne kadar kalırsa o kadar iyi dedi doktor
aman dikkat kızlar başıma gelmez demeyin hiçbir sorun yaşamadim bu güne kadar Allahtan mide bulantım bile olmamıştı ama gerçekten birşey olmaz diye iş felan yapmayın sakın

canım sağlıklı olsunlarda inş. fark etmez esmer sarışın. bizim arkadaşlar var esmerler karı koca ama kızları var 3 yaşında sarışın mavi g özlü :) genetik nesilden nesile çıkabiliyor.
Bende normal isterim valla en güzeli. inş. gönlümüze göre olur.
Kalp kalbe karşı bende şimdi onu düşündüm. oğlumun şanpuan ile yıkanırım diyodum sen yazmışsın :)

Ayy çok heyecanlandım hayal edince:) o zaman duş almak şart o günler gelsin hayırlısıyla Allah herkese yardım etsin merakla bekliyorum o günü

ooyyy kuzum yaa, çok geçmiş olsun. yat bari napcan artık. hiç bişey sizden önemli değil. inş. bekler bebişin en azından 4 hafta daha yatarsanız ne güzel olur. Hakkınızda hayırlısı. sabret canım.
öptüm

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine yapıcak birşey yok yatıp dinlenicez. bizde 3 hafta yatak istirahat verdi dinleniyoruz sende bolca dinlen az kaldı yavrularımıza kavuşmaya sağlıkla alırız inş kucağımıza...

Çok geçmiş olsun canım, benimde hamileliğim çok ağır geçmediği için sürekli hareket halinde bazen kendimi çok yoruyorum ve korkuyorum bir daha yapmayacağım diyorum ama can bu durmuyor işte... Dikkat et kendine, dikkat edelim kendimize son bir ay diyorum artık

Ayy çok heyecanlandım hayal edince:) o zaman duş almak şart o günler gelsin hayırlısıyla Allah herkese yardım etsin merakla bekliyorum o günü

Evet ben de güzel hayal ediyorum hep, nasıl bir doğum yaşayacağımızı biraz önceki bakış açımızın belirlediğine inanıyorum, çok güzel geçecek diye düşününce bence biraz daha kolay geçme ihtimali yüksek, çok korkunç olacak diye düşünürsek büyük ihtimalle öyle olacak hepimiz olumlu bakmaya çalışalım, normal doğum yaptım diyebilmeyi gerçekten istiyorum. Allahım inşallah nasip eder.

Çok geçmiş olsun canım, sen de bizim gibi konuş bebeğinle, biraz daha büyü, gelişsin organların iyice, öyle gel yanımıza filan diye. Ben öyle yapıyorum 5 haftadır, suyum gelmesine rağmen hala içimde büyümeye devam ediyor kızım. Tabi 24 saat yatmamın etkisi de büyük

canımm çoook geçmiş olsun dikkat edeceksin mecburen yatacaksın. böyle şeyler duydukça iyice kötü oluyorum evhamlanmamak elde değil. benim hamilelik kötüydü zaten eziyet çektim bayagı onun için hep dikkat ediyorum bide 2 düşük var diye hep evham ve hep dikkat etme modundayım. demek ki hep böyle olmak lazımmış. tabi abartmamak kaydıyla :) sakın sıkıntı yapma çok şükür az bir vaktin kalmış bayagı büyüttük bebişlerimizi herşey yoluna girer ALLAHIN izniyle

merhaba kızlar bugün görüşüm vardı, çok şükür herşey yolunda, ilk gittiğim doktor karın çapı büyük ddi çok korktum, sonra ayrıntılıya girdim herşey yolunda dedi, moralim düzeldi, şu anda tam oğlumun doğduğu haftada amaondan 700 gram daha büyük, oğlumu hiç besleyememişim ancak kendimi şişirmişim ilk hamileliğimde

doğum öncesi banyoyu bende duymuştu ilk gebeliğimde 33. haftda sancım başladığında bir hata yaptım girdim yıkandım buda dört santim açılmaya neden oldu yni doğuma günümüz varsa yıkanmak yanlış oluyormuş doğumu durduramadılar o yüzende ben onu hiç düşünmemiştim ama sadece temiz temiz gidiym diye yıkanmıştım:)) demekki işe yarıyor gerçekten doğum vaktimiz geldiğinde yıkanmalıyız kasları açıyo ama eğer erken bir zamanda sancılar başladıysa asla yıkanmayın derim ben o hatayı yaptım cahillikişte

Sağlıklı doğumlar diliyorum, verdiğin bilgi için teşekkürler erken sancı su vs olursa duşa girmem bende o zaman

meraba canım nil ismi çok güzelll bayılırım benimki kız olsa ya nehir ya nil ömür olacakdı. karen i ilkkez duydum anlamı nedir.??

merhaba.karen için internette yazanlar saf,katıksız,arı ve allahın sunduğu cennet meyvesi ama ne kadar doğru olduğunu bilmiyorum artık geçerli bir kaynak yok çünkü.ben anlamına bakmadan sadece hoşuma gittiği için koymak istemiştim karen i ama şimdi kararsız kaldım.sizce nasıl karen ismi?

evet benim ebem de öyle dedi, panik yapma cay yap kendine sakin sakin ic dedi. :))Nasip olursa ben suda dogum istiyorum daha az sancili olurmus.. ama rahmin en az 4 cm acilmasi gerek, yoksa olmuyor...

selam kızlar nasılsınız..bebeğimin 15. günü bugün..bugün gittiğimde uyuyordu doktor yarın yada öbür gün anneyle alıştırma evresine geçeceğimizi söyledi.hastanenin politikası gereği prematüre bebeği hemen taburcu etmiyorlar .1 -3 gün arası anne de hastanede kalıyor anneyle alıştırma yapılıyor ..inşallah herşey yolunda gider 1 günde hallederiz ..sonra rutin göz muayneleri rutin prematüre kontrolleri olacak inşallah..
rabbim herkese sağlık versin dua edin bizim için kızlar miniğim çıkacak inşallah..
Ayşegül ve hilal nasılsınız ?

hadi gözün aydın canım hayırlısıyla kucağınada alıp çıkmayı nasip etsin.artık zamanınız gelmişti canım buluşmanızın hayırlı olsun..

Selamlar herkese.dun oglen aramda tek basima alisveris yaptim sonra yetmedi 4 gibi tekrar avm ye gittim e bebek magazasina.amanda ne kadar iyiyim diye diye eksiklerimi tamamladim sonuc dunden beri belim tutuldu bugun ise gidemedim,gozum korktu yarin rapor alicam pazarteside dogum oncesini baslaticam caymazsam.
neler aldigima gelince seba med in sampuan,bebe yagi,sabunu,pisik kremi vs. Primanin yenidogan bezi, uni baby islak mendil,tirnak makasi torpusu,poposunu silmek icin pamuk.ben mecbur kalmadikca islak mendil kullanmiycam.su ve pamuk.uni baby kenarda dursun.
kendime lansinoh lanolin gogus ucu kremi,gogus pedi,vs vs.:)
Unuttugum bisey varmi bilmiyorum.cok guzel tulum ve yelekler vardi mici mause li dayanamayip aldim cok tatlilar minicik.

hadi gözün aydın canım hayırlısıyla kucağınada alıp çıkmayı nasip etsin.artık zamanınız gelmişti canım buluşmanızın hayırlı olsun..

Allah razı olsun canım inşallah kucağıma alabileceğim yakında..o kadar acayip ki camın arkasından bakıyorum ona..kucağıma alınca nasıl olacak hiç bilmiyorum

hadi gözünüz aydın az kalmış inşallah haftasonuna eve geçersiniz bebişinlee..

sen bigüne sığıdırırsan bütün alışverişi dinlen canım bu aralar artık ağırlaşdık ben 5dk yola gidince nefes nefese kalıyorum. çokda güzel şeyler almışsın bu arada zaten yeni doğduğunda ıslak mendil tahriş edebilir pamuk kullanmak en mantıklısı. kadınlar kulubunde okumuşdum ıslak mendili kendimiz yapabiliriz biraz zeytinyağ biraz bebe şampuanı su ve kağıt havlu ile..

geçmiş olsun.pazar günü ben de aynı durumdaydım.gerçi açılmam yoktu ama sancılarım çoktu.üç gündür dinleniyorum,ilaç kullanıyorum.bugün çok daha iyiyim.merak etme dinlen,keyfine bak.geçecek bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…