2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Aynen canim sabirsiz ben herseyi bianda hallettim.ogleninde de polar sabahlik aldim herkese tavsiye ederim.dun belim tutulnca hemen uzerime gecirdim onu sicacik.lohusaliktada iyi olacak dizlerime kadar sicacik.

gözün aydın canım allah evine götürmeyi nasip etsin inşallah tez zamanda, benim bebişte prematüreydi kontroller çok önemli özelliklede göz kontrolü, allah yardımcın olsun bol bol süt yapacak şeyler yemeye çalış ilk etapta sütün fazla gelicek küçük olduğu için yetiyo nasıl olsa düye düşünme sonra bir açılıyo afacanların midesi iki aya kalmadan doyuramıyorsun yani bende öle olmuştu paylaşmak istedim

Aynen canim sabirsiz ben herseyi bianda hallettim.ogleninde de polar sabahlik aldim herkese tavsiye ederim.dun belim tutulnca hemen uzerime gecirdim onu sicacik.lohusaliktada iyi olacak dizlerime kadar sicacik.

geçmiş olsun canım dikkat et kendine,
erken doğum riski olan arkaaşlarada çok çooookkk geçmiş olsun

geçmiş olsun canım dikkat et kendine,
erken doğum riski olan arkaaşlarada çok çooookkk geçmiş olsun[/QUOTE]

Sagol canim ,hepimiz cok dikkat edelim. Allah yavrularimizi ve bizi korusun.

o kadar şey yazıyorum cvp veren bi kişi bile olmuyo bu topikte sdece arkadaşlarınız mı var kızlar yani yazdığım hiç bişeye cvp alamayınca konuşuo konuşup duruyorum gibi oluyo eger öyleyse söyleyin bende yazıp yazıp durmayayım sizlerede rahatsızlık vermeyeyim...

ydisinda oldugum icin ultrason yok da sizden deneyim almak istiyorum. 34+4 uz bugun gobegim de epey buyuk. kalkarken, yururken, yatakta donerken gibi hareketlerde genital bolge kemiklerim alt kisimda aciyor. Bu bebegin kafasi orada mi demek? Bebegim genelde yan duruyordu hep. 32 de en son kafa sol altta bacaklar sag ustteydi capraz durus:) SUan da ole gibi hala yamultunca degisiyor ama. Agri, aci neden?

canım lütfen öyle düşünme ben çok üzülürüm
bazen sayfalar birikiyor geçmişe bakamıyorum bile yeni konuşulan konuları takip ediyorum eminim buradaki birçok arkadaş da benim gibi yapıyordur bazen oluyo öyle mesajlar arada kayniyo yani öyle gruplaşma gibi birşey yok sanal alemde birbirimizin yüzünü bile gormuyoruz böyle birşey söz konusu olamaz tatlım lütfen öyle düşünme

teşekkürler canım geçecek inşallah zamanı gelince olsun 1 ay yatarım ne olcak :)

Öyle düsünme lütfen bazen atlaniyor arada kaynayip gidiyor yazilanlar.
Kasti kesinlikle degildir. Bazen bana da kimse cevap vermiyor yazmaya devam ediyorum.

Canim bende de var o agrilar bazen yatakta dönmekte bile zorlaniyorum. Bebisler büyüdü artik alt tarafa baski yapiyor. Hem vucut doguma hazirlik yapiyormus salgiladigi hormonlardan gevseme oluyor. Merak etme.
Bende yurt disindayim ama rizkli gebelik oldugundan her hafta giriyorum ultrasona.

sevgili arkadaşım aynı şeyleri bende yaşıyorum benim bebeğimde daha dönmedi ama aynı şeyleri yaşıyoruz bebişler büyüdü ve artık baskı yapıyolar rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin inş

sagolun kizlar cevaplar icin. Demek o agrilar kanala girdiigini gostermyor. Insallah saglikla zamaninda gelsin bebisler..

Günaydın kızlar çok kötü bi geceydi.kasıklarımda sanki adet olcakmışım gibi hafif ağrılar ve tümmmm kemiklerim öyle bir ağrıdki hiççç uyuyamadım.doktoruma msj atıcam birazdan gelmeme gerek varmı diye.korkuyorum erken doğum olcak diye.resmen kemiklerimin açıldığını hissediyorum.((ama kalkınca rahatladım biraz.

Günaydın kızlar, mutlu bir Perşembe dilerim hepinize;

Dün kuzenim doğum yaptı kızlar, 39 haftalık 3500 gram bir prenses getirdi dünyaya

Bir önceki gece ben öyleydim. Ağladım ağrıdan gece ama sonra geçti, bugün iyiyim. İnşallah sen de öyle olursun.

Herkese günaydinnnnn. Agrilar benimde bazen cok siddetli oluyor, genital bölgem cok aciyor. Korkuyorum bazen. Ama olsunnn dün annemler geldi yaaaaa:)))) agri falan takamam su anda:))

boğazım çok yanıyor,grip oldum napcam şimdi.
bir de dün gece kızımın sondaj çalışması vardı sanırım.uyutmadı beni.geçen doktor kafası aşağıda ama daha kanala girmemiş dedi.kafası sağda görünüyordu.ama dün gece tam ortada, vajinamın üstündeydi.kımıl kımıl uğraştı durdu.

Ayyy demekki yalnız değilim bu konuda bakalım doktoruma msj attım gel derse gidicem.yanlız bi kaç hafta sonra bu sayfada yavaş yavaş doğum haberleri alcaz.ne heycanlı:)))

Herkese günaydinnnnn. Agrilar benimde bazen cok siddetli oluyor, genital bölgem cok aciyor. Korkuyorum bazen. Ama olsunnn dün annemler geldi yaaaaa:)))) agri falan takamam su anda:))

ne güzeeeeeelllll.gözün aydın canım.bende annemi istiyorum(.onlar tam doğum zamanı gelcekler.hayırlısı bakalım torun bakıyo annem.her daim yoğun kadıncağız kendine ayıracak vakti yok.

Ayyy demekki yalnız değilim bu konuda bakalım doktoruma msj attım gel derse gidicem.yanlız bi kaç hafta sonra bu sayfada yavaş yavaş doğum haberleri alcaz.ne heycanlı:)))

Ekim anneleri sayfasını okudum biraz daha ekimde değiliz ama her sayfada bir iki kişi doğum yapıyo :) :). Önümüzdeki ayki halimizi görebilirsiniz arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…