hadi gözünüz aydın az kalmış inşallah haftasonuna eve geçersiniz bebişinlee..
sen bigüne sığıdırırsan bütün alışverişi dinlen canım bu aralar artık ağırlaşdık ben 5dk yola gidince nefes nefese kalıyorum. çokda güzel şeyler almışsın bu aradazaten yeni doğduğunda ıslak mendil tahriş edebilir pamuk kullanmak en mantıklısı. kadınlar kulubunde okumuşdum ıslak mendili kendimiz yapabiliriz biraz zeytinyağ biraz bebe şampuanı su ve kağıt havlu ile..
selam kızlar nasılsınız..bebeğimin 15. günü bugün..bugün gittiğimde uyuyordu doktor yarın yada öbür gün anneyle alıştırma evresine geçeceğimizi söyledi.hastanenin politikası gereği prematüre bebeği hemen taburcu etmiyorlar .1 -3 gün arası anne de hastanede kalıyor anneyle alıştırma yapılıyor ..inşallah herşey yolunda gider 1 günde hallederiz ..sonra rutin göz muayneleri rutin prematüre kontrolleri olacak inşallah..
rabbim herkese sağlık versin dua edin bizim için kızlar miniğim çıkacak inşallah..
Ayşegül ve hilal nasılsınız ?
Aynen canim sabirsiz ben herseyi bianda hallettim.ogleninde de polar sabahlik aldim herkese tavsiye ederim.dun belim tutulnca hemen uzerime gecirdim onu sicacik.lohusaliktada iyi olacak dizlerime kadar sicacik.
ooyyy kuzum yaa, çok geçmiş olsun. yat bari napcan artık. hiç bişey sizden önemli değil. inş. bekler bebişin en azından 4 hafta daha yatarsanız ne güzel olur. Hakkınızda hayırlısı. sabret canım.
öptüm
çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine yapıcak birşey yok yatıp dinlenicez. bizde 3 hafta yatak istirahat verdi dinleniyoruz sende bolca dinlen az kaldı yavrularımıza kavuşmaya sağlıkla alırız inş kucağımıza...
Çok geçmiş olsun canım, benimde hamileliğim çok ağır geçmediği için sürekli hareket halinde bazen kendimi çok yoruyorum ve korkuyorum bir daha yapmayacağım diyorum ama can bu durmuyor işte... Dikkat et kendine, dikkat edelim kendimize son bir ay diyorum artık
Evet ben de güzel hayal ediyorum hep, nasıl bir doğum yaşayacağımızı biraz önceki bakış açımızın belirlediğine inanıyorum, çok güzel
İyiki varsınız sabah korkudan bembeyaz olmuşum halbuki oldukça esmerim :) sakın ama sakın iş yapmak yok hepimiz için geçerli aman dikkat arkadaşlar ...
canım lütfen öyle düşünme ben çok üzülürümo kadar şey yazıyorum cvp veren bi kişi bile olmuyo bu topikte sdece arkadaşlarınız mı var kızlar yani yazdığım hiç bişeye cvp alamayınca konuşuo konuşup duruyorum gibi oluyo eger öyleyse söyleyin bende yazıp yazıp durmayayım sizlerede rahatsızlık vermeyeyim...
geçmiş olsun.pazar günü ben de aynı durumdaydım.gerçi açılmam yoktu ama sancılarım çoktu.üç gündür dinleniyorum,ilaç kullanıyorum.bugün çok daha iyiyim.merak etme dinlen,keyfine bak.geçecek bunlar
o kadar şey yazıyorum cvp veren bi kişi bile olmuyo bu topikte sdece arkadaşlarınız mı var kızlar yani yazdığım hiç bişeye cvp alamayınca konuşuo konuşup duruyorum gibi oluyo eger öyleyse söyleyin bende yazıp yazıp durmayayım sizlerede rahatsızlık vermeyeyim...
ydisinda oldugum icin ultrason yok da sizden deneyim almak istiyorum. 34+4 uz bugun gobegim de epey buyuk. kalkarken, yururken, yatakta donerken gibi hareketlerde genital bolge kemiklerim alt kisimda aciyor. Bu bebegin kafasi orada mi demek? Bebegim genelde yan duruyordu hep. 32 de en son kafa sol altta bacaklar sag ustteydi capraz durus:) SUan da ole gibi hala yamultunca degisiyor ama. Agri, aci neden?
ydisinda oldugum icin ultrason yok da sizden deneyim almak istiyorum. 34+4 uz bugun gobegim de epey buyuk. kalkarken, yururken, yatakta donerken gibi hareketlerde genital bolge kemiklerim alt kisimda aciyor. Bu bebegin kafasi orada mi demek? Bebegim genelde yan duruyordu hep. 32 de en son kafa sol altta bacaklar sag ustteydi capraz durus:) SUan da ole gibi hala yamultunca degisiyor ama. Agri, aci neden?
Canim bende de var o agrilar bazen yatakta dönmekte bile zorlaniyorum. Bebisler büyüdü artik alt tarafa baski yapiyor. Hem vucut doguma hazirlik yapiyormus salgiladigi hormonlardan gevseme oluyor. Merak etme.
Bende yurt disindayim ama rizkli gebelik oldugundan her hafta giriyorum ultrasona.
sevgili arkadaşım aynı şeyleri bende yaşıyorum benim bebeğimde daha dönmedi ama aynı şeyleri yaşıyoruz bebişler büyüdü ve artık baskı yapıyolar rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin inş
Günaydın kızlar çok kötü bi geceydi.kasıklarımda sanki adet olcakmışım gibi hafif ağrılar ve tümmmm kemiklerim öyle bir ağrıdki hiççç uyuyamadım.doktoruma msj atıcam birazdan gelmeme gerek varmı diye.korkuyorum erken doğum olcak diye.resmen kemiklerimin açıldığını hissediyorum.((ama kalkınca rahatladım biraz.
Günaydın kızlar, mutlu bir Perşembe dilerim hepinize;
Dün kuzenim doğum yaptı kızlar, 39 haftalık 3500 gram bir prenses getirdi dünyaya
Bir önceki gece ben öyleydim. Ağladım ağrıdan gece ama sonra geçti, bugün iyiyim. İnşallah sen de öyle olursun.
Herkese günaydinnnnn. Agrilar benimde bazen cok siddetli oluyor, genital bölgem cok aciyor. Korkuyorum bazen. Ama olsunnn dün annemler geldi yaaaaa:)))) agri falan takamam su anda:))
Ayyy demekki yalnız değilim bu konuda bakalım doktoruma msj attım gel derse gidicem.yanlız bi kaç hafta sonra bu sayfada yavaş yavaş doğum haberleri alcaz.ne heycanlı:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?