- 7 Ocak 2013
- 426
- 91
- 48
o kadar şey yazıyorum cvp veren bi kişi bile olmuyo bu topikte sdece arkadaşlarınız mı var kızlar yani yazdığım hiç bişeye cvp alamayınca konuşuo konuşup duruyorum gibi oluyo eger öyleyse söyleyin bende yazıp yazıp durmayayım sizlerede rahatsızlık vermeyeyim...
bu soruların cevabını bulursan bana da söyle canım... şu ana kadar ki tüm belirti ve yaşantılarımız seninle aynı gidiyorrrydisinda oldugum icin ultrason yok da sizden deneyim almak istiyorum. 34+4 uz bugun gobegim de epey buyuk. kalkarken, yururken, yatakta donerken gibi hareketlerde genital bolge kemiklerim alt kisimda aciyor. Bu bebegin kafasi orada mi demek? Bebegim genelde yan duruyordu hep. 32 de en son kafa sol altta bacaklar sag ustteydi capraz durus:) SUan da ole gibi hala yamultunca degisiyor ama. Agri, aci neden?
ne güzeeeeeelllll.gözün aydın canım.bende annemi istiyorum(.onlar tam doğum zamanı gelcekler.hayırlısı bakalım torun bakıyo annem.her daim yoğun kadıncağız kendine ayıracak vakti yok.
Günaydın kızlar çok kötü bi geceydi.kasıklarımda sanki adet olcakmışım gibi hafif ağrılar ve tümmmm kemiklerim öyle bir ağrıdki hiççç uyuyamadım.doktoruma msj atıcam birazdan gelmeme gerek varmı diye.korkuyorum erken doğum olcak diye.resmen kemiklerimin açıldığını hissediyorum.((ama kalkınca rahatladım biraz.
Günaydın kızlar, mutlu bir Perşembe dilerim hepinize;
Dün kuzenim doğum yaptı kızlar, 39 haftalık 3500 gram bir prenses getirdi dünyaya
Bir önceki gece ben öyleydim. Ağladım ağrıdan gece ama sonra geçti, bugün iyiyim. İnşallah sen de öyle olursun.
Herkese günaydinnnnn. Agrilar benimde bazen cok siddetli oluyor, genital bölgem cok aciyor. Korkuyorum bazen. Ama olsunnn dün annemler geldi yaaaaa:)))) agri falan takamam su anda:))
Günaydın hanımlarr
gene uykusuz, terlemeli, bol uyanmalı bir gecenin sabahında iş yerinden yazıyorum... gerçekten hem iş hem hamilelik çok yorucu oluyor ama sabır 2 haftam kaldı..
o kadar şey yazıyorum cvp veren bi kişi bile olmuyo bu topikte sdece arkadaşlarınız mı var kızlar yani yazdığım hiç bişeye cvp alamayınca konuşuo konuşup duruyorum gibi oluyo eger öyleyse söyleyin bende yazıp yazıp durmayayım sizlerede rahatsızlık vermeyeyim...
günaydın hanımlar nasılsınız bakalım ....biz kızımla 30. haftamızdayız yatamama bendede ve gece kırk defa yer değiştiriyorum en son 1 saatimdede kesin oturarak uyuyorum sag ve solun ağrısından yapacak bişey kalmıyor:)...olsun kızım sağlıkla gelsinde inşallah..
çok stresli bi hamilelik yaşıyorum bebişim gelince düzelir inşallah....cumarteside odamız geliyor yerleştireceğiz çok mutlu oluyorum düşündükçe:)
Herkese günaydın,
Arkadaşlar benim her gecem kabus gibi oldu artık. Zaten belimin ağrısından ne dönebiliyordum ne uyuyabiliyordum şimdi bir de bacak ağrılarım iyice arttı, nasıl sızlıyorlar anlatamam. Sürekli uyanıp duruyorum. Artık gece olmasın yatmayalım istiyorum. Her sabah dayak yemiş gibi kalkıyorum. Ellerimin kemikleri, eklemleri de çok acıyor. Dün gece bir de sivrisinek girmiş odaya bir saat peşinden koştum. Bir o eksikti :) İyi ki iki hafta önce bebeğimin işlerini bitirmişim artık ayakta duramıyorum uzun süre. Sadece yemek yapıp mutfağı topluyorum o bile yoruyor beni.
Yeşim lütfen kendini üzme boşuna canım. Hepimizin başına geliyor inan. Bazen sayfaların hepsini okuyamıyoruz ya da yazmaya zaman olmuyor, konu ile ilgili bilgimiz olmayabiliyor. Mesela haftasonu benim moralim bozuldu biraz. Bebeğimin hareketlerini hissedemedim doğru dürüst, endişelendim. O yüzden kaç gün girip bişey yazmak bile içimden gelmedi.
geronimo_s gözünüz aydın canım. Kızına arkadaş gelmiş bile. Benim kuzenim de benimle aynı zamanda doğuracak, benim kızımın ilk arkadaşı o olacak sanırım.
Kızlar bana öyle geliyor ki bayramdan sonra herkes teker teker doğuracak. Ayy ne heycanlı, hergün topiği açıp bugün doğuran var mı diye bakıcaz :) Ben sezeryan olacağım için zaten bir hafta on gün erken doğuracağım :)
Günaydın hanımlarr
gene uykusuz, terlemeli, bol uyanmalı bir gecenin sabahında iş yerinden yazıyorum... gerçekten hem iş hem hamilelik çok yorucu oluyor ama sabır 2 haftam kaldı..
vallahi canım o duyguyu burada ben dahil herkes zaman zaman yaşıyordur emin ol... ama yazılanların gözden kaçma ya da kimsenin söyleyecek hiç bir şeyi olmama ihtimalini düşünüp ben yazmaya devem ediyorum....
ama şunun farkındayım ki hepimizin haftaları birbirine çok yakın ve doğumlarımız da çok yakın genel olarak herkes kendi derdinde bunu da unutmamak lazım... üzme kendini.
bu soruların cevabını bulursan bana da söyle canım... şu ana kadar ki tüm belirti ve yaşantılarımız seninle aynı gidiyorrr
ewt doğrudur tabi ki kkızlar bende seninle aynı ssıkıntıları çekiyorum uyku nedir unuttum agrılarım arttı bide o yetmşyormuş gibi k.valide hergün sinirimi bozmak için bişeyler yapıyo nefret ettim artık kadından yüzünü görmeye bile tahammülüm yok sinirlerim çok bozuluyo ne yapacagımı bilmez bi haldeyim bebeğim doğunca onun dokunmasını istemiyorum yaa artık eşimin annesine yapayım bile diyemiyorm neyapcm ben....
Evet canim ben topigin en basindan beri varim fakat o ilk arkadaslar hep dagildi facede konusuyolar sanirim.keske oyle olmasaydi.simdi bende ara ara giriyorum yaziyorm bazen hic cvp gelmiyo ama yinede takip ediyorum yaziyorum.
kv salla gitsin.benim esim yurtdisinda yalniz gercekten cok zor..yanimda olsada kv canimi sksa diyebilirim.bu psikolojiyle.hem yanimda yok hem kv alt kattatabi destegi cok.yemek
temizlik konusunda ruhsal anlamda cok yalnizim allah a dua ediyorum esim cabuk gelsin diye.
ewt doğrudur tabi ki kkızlar bende seninle aynı ssıkıntıları çekiyorum uyku nedir unuttum agrılarım arttı bide o yetmşyormuş gibi k.valide hergün sinirimi bozmak için bişeyler yapıyo nefret ettim artık kadından yüzünü görmeye bile tahammülüm yok sinirlerim çok bozuluyo ne yapacagımı bilmez bi haldeyim bebeğim doğunca onun dokunmasını istemiyorum yaa artık eşimin annesine yapayım bile diyemiyorm neyapcm ben....
allah yardımcın olsun canım öylede zor tabi ki ben ondan hiç bi şekilde destek görmüyorum bende iki alt katındayım düğünümüzü herşeyimizi başımıza yıktı boşver dedim 1 sene bile olmadı evleneli yapmadığını atmadığı iftira arkamdan konuşmadıgı eşimi doldurmaya kalkışmaları vs yetmedi doğum yapcm bi tek çöp alıp yapmadı kapımı çalıp sormaz etmez herşeyimi ailem yaptı bide ortalıkta yok bebek doğacak diye heyecanlıymış ya çok moral olarak çok kötü durumdaym nefret ediyorum yaa bebeğime dokunmasını istemiyorum evimi ne emeklerle yaptık eşimle ama böylece bırakıp gitmek istiyorm...
Arkadaşlar ben de kan pıhtılaşması olduğu için gebeliğimin başından beri Claxane 4000 günde bir defa kullanıyorum. Aynı durumda olan arkadaşlar ne zamana kadar kullanacaksınız iğneyi? Tüp bebek doktorum 3-4 hafta kalıncaya kadar demişti, yeni doktorum 32. haftada bitirelim dedi kafam karıştı :S
Herkese günaydın,
Arkadaşlar benim her gecem kabus gibi oldu artık. Zaten belimin ağrısından ne dönebiliyordum ne uyuyabiliyordum şimdi bir de bacak ağrılarım iyice arttı, nasıl sızlıyorlar anlatamam. Sürekli uyanıp duruyorum. Artık gece olmasın yatmayalım istiyorum. Her sabah dayak yemiş gibi kalkıyorum. Ellerimin kemikleri, eklemleri de çok acıyor. Dün gece bir de sivrisinek girmiş odaya bir saat peşinden koştum. Bir o eksikti :) İyi ki iki hafta önce bebeğimin işlerini bitirmişim artık ayakta duramıyorum uzun süre. Sadece yemek yapıp mutfağı topluyorum o bile yoruyor beni.
Yeşim lütfen kendini üzme boşuna canım. Hepimizin başına geliyor inan. Bazen sayfaların hepsini okuyamıyoruz ya da yazmaya zaman olmuyor, konu ile ilgili bilgimiz olmayabiliyor. Mesela haftasonu benim moralim bozuldu biraz. Bebeğimin hareketlerini hissedemedim doğru dürüst, endişelendim. O yüzden kaç gün girip bişey yazmak bile içimden gelmedi.
geronimo_s gözünüz aydın canım. Kızına arkadaş gelmiş bile. Benim kuzenim de benimle aynı zamanda doğuracak, benim kızımın ilk arkadaşı o olacak sanırım.
Kızlar bana öyle geliyor ki bayramdan sonra herkes teker teker doğuracak. Ayy ne heycanlı, hergün topiği açıp bugün doğuran var mı diye bakıcaz :) Ben sezeryan olacağım için zaten bir hafta on gün erken doğuracağım :)
kizlar son 10 gundur fln kilo almiyorum normal mi? 43 le hamile kaldim 16 fln aldim. 10 gunudr sabit gibi. Normal mi? kimisi son ay larda cok aliniyor diyor boyle mi??
Arkadaşlar ben de kan pıhtılaşması olduğu için gebeliğimin başından beri Claxane 4000 günde bir defa kullanıyorum. Aynı durumda olan arkadaşlar ne zamana kadar kullanacaksınız iğneyi? Tüp bebek doktorum 3-4 hafta kalıncaya kadar demişti, yeni doktorum 32. haftada bitirelim dedi kafam karıştı :S
kizlar son 10 gundur fln kilo almiyorum normal mi? 43 le hamile kaldim 16 fln aldim. 10 gunudr sabit gibi. Normal mi? kimisi son ay larda cok aliniyor diyor boyle mi??
Canim benim kocanla arani bozup ya da mutsuz gorunup o cadi kv.ni sevindirme!!!
Takma kafana cahil cuhelayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?