2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Günaydın hanımlarr
gene uykusuz, terlemeli, bol uyanmalı bir gecenin sabahında iş yerinden yazıyorum... gerçekten hem iş hem hamilelik çok yorucu oluyor ama sabır 2 haftam kaldı..

vallahi canım o duyguyu burada ben dahil herkes zaman zaman yaşıyordur emin ol... ama yazılanların gözden kaçma ya da kimsenin söyleyecek hiç bir şeyi olmama ihtimalini düşünüp ben yazmaya devem ediyorum....
ama şunun farkındayım ki hepimizin haftaları birbirine çok yakın ve doğumlarımız da çok yakın genel olarak herkes kendi derdinde bunu da unutmamak lazım... üzme kendini.

bu soruların cevabını bulursan bana da söyle canım... şu ana kadar ki tüm belirti ve yaşantılarımız seninle aynı gidiyorrr

ne güzeeeeeelllll.gözün aydın canım.bende annemi istiyorum(.onlar tam doğum zamanı gelcekler.hayırlısı bakalım torun bakıyo annem.her daim yoğun kadıncağız kendine ayıracak vakti yok.

ohh mis gibi yeni toruna konucak iste daha ne:)))Allahim onlari basimizdan eksik etmesin insaaalllahh

Son düzenleme:
günaydın hanımlar nasılsınız bakalım ....biz kızımla 30. haftamızdayız yatamama bendede ve gece kırk defa yer değiştiriyorum en son 1 saatimdede kesin oturarak uyuyorum sag ve solun ağrısından yapacak bişey kalmıyor:)...olsun kızım sağlıkla gelsinde inşallah..
çok stresli bi hamilelik yaşıyorum bebişim gelince düzelir inşallah....cumarteside odamız geliyor yerleştireceğiz çok mutlu oluyorum düşündükçe:)

Herkese günaydinnnnn. Agrilar benimde bazen cok siddetli oluyor, genital bölgem cok aciyor. Korkuyorum bazen. Ama olsunnn dün annemler geldi yaaaaa:)))) agri falan takamam su anda:))

Günaydın hanımlarr
gene uykusuz, terlemeli, bol uyanmalı bir gecenin sabahında iş yerinden yazıyorum... gerçekten hem iş hem hamilelik çok yorucu oluyor ama sabır 2 haftam kaldı..

Herkese günaydın,

Arkadaşlar benim her gecem kabus gibi oldu artık. Zaten belimin ağrısından ne dönebiliyordum ne uyuyabiliyordum şimdi bir de bacak ağrılarım iyice arttı, nasıl sızlıyorlar anlatamam. Sürekli uyanıp duruyorum. Artık gece olmasın yatmayalım istiyorum. Her sabah dayak yemiş gibi kalkıyorum. Ellerimin kemikleri, eklemleri de çok acıyor. Dün gece bir de sivrisinek girmiş odaya bir saat peşinden koştum. Bir o eksikti :) İyi ki iki hafta önce bebeğimin işlerini bitirmişim artık ayakta duramıyorum uzun süre. Sadece yemek yapıp mutfağı topluyorum o bile yoruyor beni.

Yeşim lütfen kendini üzme boşuna canım. Hepimizin başına geliyor inan. Bazen sayfaların hepsini okuyamıyoruz ya da yazmaya zaman olmuyor, konu ile ilgili bilgimiz olmayabiliyor. Mesela haftasonu benim moralim bozuldu biraz. Bebeğimin hareketlerini hissedemedim doğru dürüst, endişelendim. O yüzden kaç gün girip bişey yazmak bile içimden gelmedi.

geronimo_s gözünüz aydın canım. Kızına arkadaş gelmiş bile. Benim kuzenim de benimle aynı zamanda doğuracak, benim kızımın ilk arkadaşı o olacak sanırım.

Kızlar bana öyle geliyor ki bayramdan sonra herkes teker teker doğuracak. Ayy ne heycanlı, hergün topiği açıp bugün doğuran var mı diye bakıcaz :) Ben sezeryan olacağım için zaten bir hafta on gün erken doğuracağım :)

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben de kan pıhtılaşması olduğu için gebeliğimin başından beri Claxane 4000 günde bir defa kullanıyorum. Aynı durumda olan arkadaşlar ne zamana kadar kullanacaksınız iğneyi? Tüp bebek doktorum 3-4 hafta kalıncaya kadar demişti, yeni doktorum 32. haftada bitirelim dedi kafam karıştı :S

ewt doğrudur tabi ki kkızlar bende seninle aynı ssıkıntıları çekiyorum uyku nedir unuttum agrılarım arttı bide o yetmşyormuş gibi k.valide hergün sinirimi bozmak için bişeyler yapıyo nefret ettim artık kadından yüzünü görmeye bile tahammülüm yok sinirlerim çok bozuluyo ne yapacagımı bilmez bi haldeyim bebeğim doğunca onun dokunmasını istemiyorum yaa artık eşimin annesine yapayım bile diyemiyorm neyapcm ben....

canim agri aciya normal diyorlar bebek buyudukce asagiya baski arttigindan ve cati kemikleri de genislemeye basladigindanmis. Anlayacagin bole devam edecek sanirim hayirlisi artik..

Evet canim ben topigin en basindan beri varim fakat o ilk arkadaslar hep dagildi facede konusuyolar sanirim.keske oyle olmasaydi.simdi bende ara ara giriyorum yaziyorm bazen hic cvp gelmiyo ama yinede takip ediyorum yaziyorum.
kv salla gitsin.benim esim yurtdisinda yalniz gercekten cok zor..yanimda olsada kv canimi sksa diyebilirim.bu psikolojiyle.hem yanimda yok hem kv alt katta tabi destegi cok.yemek
temizlik konusunda ruhsal anlamda cok yalnizim allah a dua ediyorum esim cabuk gelsin diye.

allah yardımcın olsun canım öylede zor tabi ki ben ondan hiç bi şekilde destek görmüyorum bende iki alt katındayım düğünümüzü herşeyimizi başımıza yıktı boşver dedim 1 sene bile olmadı evleneli yapmadığını atmadığı iftira arkamdan konuşmadıgı eşimi doldurmaya kalkışmaları vs yetmedi doğum yapcm bi tek çöp alıp yapmadı kapımı çalıp sormaz etmez herşeyimi ailem yaptı bide ortalıkta yok bebek doğacak diye heyecanlıymış ya çok moral olarak çok kötü durumdaym nefret ediyorum yaa bebeğime dokunmasını istemiyorum evimi ne emeklerle yaptık eşimle ama böylece bırakıp gitmek istiyorm...

Canım valla ben kvalide, koca, komşu herkesi geçtim artık :) Bebeğimin dışında hiçbirşeyin beni üzmesine izin vermiyorum artık. Kızıma kavuşmak için o kadar çok çaba harcadım, öyle şeyler atlattım ki kızım iyi olsun da dünya yansa umrumda değil :)
Sen de hiç takma kafana kimseyi. Sinirlerimiz bozuk zaten hamilelikten, bazen ben eşime bile deli oluyorum.

Canim benim kocanla arani bozup ya da mutsuz gorunup o cadi kv.ni sevindirme!!!
Takma kafana cahil cuhelayi

Maalesef bilgim yok, doktoruna sor bence önceki böyle demişti, aklım karıştı de bence.

Çok geçmiş olsun son zamanlar bayağı bi zorlanıyoruz hepimiz. Artık katlanacağız ne yapalım, herşey bebeğimiz için.

Bayram sonrası doğum şenliği bekliyor bizi....

kizlar son 10 gundur fln kilo almiyorum normal mi? 43 le hamile kaldim 16 fln aldim. 10 gunudr sabit gibi. Normal mi? kimisi son ay larda cok aliniyor diyor boyle mi??

kizlar son 10 gundur fln kilo almiyorum normal mi? 43 le hamile kaldim 16 fln aldim. 10 gunudr sabit gibi. Normal mi? kimisi son ay larda cok aliniyor diyor boyle mi??

Önemli olan bebişinin gelişimi, ben de son 10 gündür yediklerime dikkat ettiğim için klo almadım, 31. haftaya kadar 14-15 kilo aldım ben de. Ama bebeğimin hareketleri 10 gün öncesine göre daha güçlü büyüdüğünü düşünüyorum. Haftaya salı kontrolüm.

Canim her hamilelik her sorun farklidir ondan doktoruna danisman daha dogru olur. Ben sana yinede kendi bildiklerimi söyliyeyim. Bendede kan pihtilasmasi var ama ben basta hap kullaniyordum 30. haftadan sonra clexane20 igne kullanmaya basladim. Doktorun ve eczacinin demesine
Göre clexanenin etkisi 24 saat icinde geciyor. Onun icin dogumdan 1- 2 gün önce birakilmasi yeterliymis. Eger ani dogum olursada clexanenin etkisini kesecek igne yapiliyormus. Bana söylenilenler böyle canim. Allah bebislerimizi sag salim kucagimiza almayi nasip etsin.

Canim önemli olan bebeginin kilo almasi. Benim ablam hamileligi boyunca 4 kilo almis ve bebegi zaten 4 kiloya yakin dogmus. Son ayda hic kilo almamis. Bazen kilo alimi duruyor sonra bir anda bakmissin 1 kilo fazla tartiyorsun. Hangi araliklarda gidiyorsun kontrole, doktor ne diyor.

Canim benim kocanla arani bozup ya da mutsuz gorunup o cadi kv.ni sevindirme!!!
Takma kafana cahil cuhelayi

canım ya sen medlinede doğum yapacaktın yanlış hatırlamıyosam.
acaba doğum ücretlerini biliyormusun.
normal sezeryan yada epüdüral normal ne kadar acaba.
bilgilendirirsen sevinirim tatlım.

canım bende geçen ay 3 hafta hiç kilo almadım şaşırdım. dün dktra gittik malesf benim kilon almadığım dönemde bebğimde almamış
2 hafta önden gidiyoduk.
şimdi haftasıyla aynı oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…