2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kızlar ya. bebeğim 2 hafta önden gidiyordu hep ama dün kntrolümde haftasıyla uyumlu olmuş
acaba neden yavaşladı gelişimi
bir fikri olan varmı korkuyorum ya bundan sonra kilo alamazsa diye.
benimle aynı durumda olan varmı acaba.

Canim doktorun ne dedi bu duruma??
Gecen sefere göre büyüdümü?? Ölcümler yüzde yüz degil yanilma payi da yok büyük.

birebir aynıyız diyebiliim canım sana...nerdeyse doğuma az kaldı ama hala umrunda değil bişey..dünde beni bayram temizliğine çağırıyor sanki ben çok iyiymişim gibi gülüyorum artık...bişey almaya gerek yok nasılsa hediye gelir diyor...sinirlerim tavan durumda...napalım eşlerimizin anneleri..sabır...

selam güzel annişler ve bebekleri. benim kızım güç gösterilerine başladı bildiğin canımı acıtıyo yerimden zıplıyorum yaa yok böyle bişey :) ayakları karnımın sağ yan tarafında gece uykumda onun üzerine yatarsam en okkalsından bi tekme sallıyo uyanıyorum acıdan. gün içinde de çok canımı yakıyor sanki itiyor geriniyor gibi sığmıyo mu acaba benim karnım pek büyümedi kilo da almadım sadece bulantıda verdiklerimi aldım şimdi hamile kaldığımdan 1 kg fazlayım.

şikayet etmiyorum ama cidden canımı çok yakıyor bu durumda olan var mı aranızda başka?

bana 37 ye kadar devam dendi canım sanırım mutasyonla ilgili bu arada sezeryanmı olacaksın?

Canim doktorun ne dedi bu duruma??
Gecen sefere göre büyüdümü?? Ölcümler yüzde yüz degil yanilma payi da yok büyük.

aslında dktrumda şaşırdı 1 ayda 200 gr alabilmiş sadece. ya aslında çok takılmak istemiyorum ama elimde değil dünden beri kilo alabilmesi için ne yapabilirim diye araştırıyorum.

bu kv lerin hepsi mi aynı yaa :) kendimi görüyorum sanki.. kendimi çekeyim uzaklaşayım diyorum bu sefer de eşimle sorun yaşıyoruz. evime her geldiğinde çay döküyo yere yaşlı değil 50 yaşında istisnasız her geldiğinde döküyor. denge problemi falan var desem kendi evinde de dökmesi lazım başka hiçbir yerde yapmıyor bana her geldiğinde çay döküyor. hadi döktün bari dur kızım sen hamilesin eğilme ben sileyim falan der insan yoook bak şurda da var şuraya da sıçramış diye bana marifetlerini gösteriyo ben silerken.

bebek kousunda da 3 yıldır torun torun diye başımın etini yedi şimdi bir kere bile rayıp kızım nasılsın bi ihtiyacın var mmı eksiğin var mı demedi bebeğe de bi çöp bile almadı almasın beklemiyorum ama o da beklemesin yararı yok bari zararı olmasın dimi?

o kadar soğudum ki bu ara allahın gücüne gitmesin yanımda ölüyo olsa canım acımiycak resmen..

aslında dktrumda şaşırdı 1 ayda 200 gr alabilmiş sadece. ya aslında çok takılmak istemiyorum ama elimde değil dünden beri kilo alabilmesi için ne yapabilirim diye araştırıyorum.

muz çok çabuk kilo aldırıyomuş diye duymuştum canım bol bol muz yesen?

Canim kilosuna takmamalisin bence hem haftasi ile uyumlu yani kilo sorun degil. Asil önemli olan sagligi beslenebilmesi. Doktorun sasirmis ama baska bisey yapmiyor öylemi. Doppler yapip Kan akisina bakmasi lazimdi o zaman kordondan beslenme durumu normal mi degilmi anlardi.

Kv lerden ne çekiyorsunuz kızlar ya, valla üzülüyorum. Ama hamile kadına eziyet yapıyorlar, çok günaha giriyorlar, haberleri yok.

canım bende geçen ay 3 hafta hiç kilo almadım şaşırdım. dün dktra gittik malesf benim kilon almadığım dönemde bebğimde almamış
2 hafta önden gidiyoduk.
şimdi haftasıyla aynı oldu.

Bana da aynısını dedi. Kilosu dışındaki ölçümler boyu falan hep iki hafta ilerdendi. Ben de merak ettim sordum, 1 mm farklı ölçsek zaten 1-2 hafta atıyor dedi. Doktor sıkıntı etmiyorsa sen de etme.

Neee 1 kg fazla mı deli olacağım, ben tombik hamilelerden oldum off, neyse 10 gündür kilo almıyorum çok dikkat ettiğimden.
Benim kız da aynı seninki gibi, biraz üstüne yatayım yapıştırıyor anında, saniye beklemiyor, 2 gün önce acayip canımı yakmıştı. bir sağa bir sola geriniyor sanırım. Bugün biraz daha sakin ama kızım. Bakalım doğunca da bu kadar hareketli olacak mı? Bence nomal senin durum.

Nekadar garip insanlar var allahim yaa.bana saka gibi geliyor.en yakin arkadasimin kv de boyle.kiz ilk 3 ay kusmaktan oldu guya kadin bakmaya geldi kiza temzlk yaptirmis paikolojisini bozmustu.benimki cok iyi allah razi olsun. Allah kimseye cekemeyecegi yuk vermezmis arkadaslar benimde esim yurtdisinda o zorlugum var.

bendede oluyo o kasılmalar geçen gece çok oldu böyle giderse ben 3güne kalmaz doğrurum dedim :26: ama şimdi azaldı ama hiç ağrı kasılma yok değil hergün kasığımda bi baskı, diyorum çıkdı çıkacak kereta

gözünüz aydın canım darısı sana ve hepimize

belkide kanala giriş yapmışdır korkma yerini yapsın yerleşsin bebişlerimiz

gece sancısı bendede var canım sabahı sabah ediyorum iki saat deliksiz uyusam ne çok uyumuşum diye seviniyorum hayırlısıyla kucağımıza alalımda bugünleri ararız eminim

allah sabır versin canım boşver dicem kaynanayı ama çeken bilir evin ayrıymış kapa kapını duyma sesini sen bebeğine motive ol dün gebelik kursunda psikolog hocamız anlattı bebek anne karnındayken stresi hissediyor ve doğduğunda huysuz huzursuz çok gazlı bi bebek oluyomuş senin stresini hissediyo en azından bebeğin için boşvermeye çalış..
kizlar son 10 gundur fln kilo almiyorum normal mi? 43 le hamile kaldim 16 fln aldim. 10 gunudr sabit gibi. Normal mi? kimisi son ay larda cok aliniyor diyor boyle mi??

bende 3haftadır 2 kilo aldım aynen yavaşladı kilo alımı bakalım drumuz ne diyecek..

oy senin kız karete öğrenmiş ama ilk annemin canını acıtayım demiş sığmadığını felan düşünme öyle bişey yoktur kimisi çok aşırı kilo alır kimiside hiç almaz önemli olan bebeğinin gelişimi senin canını acıtabiliyosa bayağı iyi dememk ki :16

bence nil tek başına da çok güzel. Karen i ilk kez sizden duyuyorum ama bende kararsız kaldım. değişik geldi yani.
siz bilirsiniz yinede...

hepimiz aynı durumdayız canım bunlar gayet normal şeyler merak edilecek birşey yok. aynı ağrıları bizde yaşıyoruz.

yesimm1988 kullanıcısından alıntı
o kadar şey yazıyorum cvp veren bi kişi bile olmuyo bu topikte sdece arkadaşlarınız mı var kızlar yani yazdığım hiç bişeye cvp alamayınca konuşuo konuşup duruyorum gibi oluyo eger öyleyse söyleyin bende yazıp yazıp durmayayım sizlerede rahatsızlık vermeyeyim...

aynen öyle yeşimcim. Salihanın söylediği gibi birikiyor ve göremeyebiliyoruz. mümkün olduğunca bakmaya çalışıyorum ben geriye dönük ama atlanabiliyor. iş güç hazırlıklar kontroller her dk. başında oturamıyoruz ki. bende bugün yeni girebildim. birazdanda ütüye gömülücem. Alıncak bişey yok. öptük senide.

bana 37 ye kadar devam dendi canım sanırım mutasyonla ilgili bu arada sezeryanmı olacaksın?

Benim genetik testimde faktör V Leiden Heterozigot çıktı arkadaşlar. Hamile kalmadan önce coraspirin kullanmaya başladım(Gerçi tedaviye başlayanların hepsi kullandı) hamile kaldıktan bir ay kadar sonra coraspirini bıraktım. Transferimden itibaren de claxane kullanıyorum. Yarın doktor randevum var sorucam tekrar, fikrim olsun istedim.
Manolya sen yazınca hatırladım söylediklerini daha önce okumuştum, teşekkürler. Amin canım inşallah hiçbir sıkıntı yaşamadan alırız bebeklerimizi kucağımıza. Nurdan ben sezeryan olmaya karar verdim, doktorumu da ayarladım. Tüp bebek, kan pıhtılaşması, devlet hastanesi (her imkanı olan iyi bir hastane olmasına rağmen) derken riske atmak istemiyorum hiç. Ama evde pıt diye normal doğururum onu bilemem :) Doktorlarım da sezeryan istiyorum deyince aaaaaaa niye demiyorlar, hatta destekliyorlar. Bana da erken geldi 32. haftada bırakmak iğneyi. Gerçi detaylı konuşamadık belki tam anlamamıştır.

fidoşum geçmiş olsun kuzum. ama hepimiz aynı durumdayız. için rahat olsun yine ara sor ama ben dün ki kontrollerde sordum normal vücut doğuma hazırlanıyo diyo doktorlar. kemiklerim çıtır çıtır ediyo resmen. bide afedersiniz şeyimin şekli değişmiş kocaman olmuş :) töbe est. yatınca kalkmak zor oluyo. yine içinde kuşku kalmasın sor ama hepimiz öyle olduk inan.

Gözünüz aydın kuzucum, ne güzel maaşallah. darısı bize vaktiyle inş. prensesi görürsen öp bizim için.

Herkese günaydinnnnn. Agrilar benimde bazen cok siddetli oluyor, genital bölgem cok aciyor. Korkuyorum bazen. Ama olsunnn dün annemler geldi yaaaaa:)))) agri falan takamam su anda:))

gözün aydın canım benim. hoş gelmişler. yine kaçamak yapıp gelmişsin bakıyorum da :)
hepimiz aynı ağrıları çekiyoruz yapacak bişey yok. kuzularımız iyi olsunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…