kızlar ya. bebeğim 2 hafta önden gidiyordu hep ama dün kntrolümde haftasıyla uyumlu olmuş
acaba neden yavaşladı gelişimi
bir fikri olan varmı korkuyorum ya bundan sonra kilo alamazsa diye.
benimle aynı durumda olan varmı acaba.
allah yardımcın olsun canım öylede zor tabi ki ben ondan hiç bi şekilde destek görmüyorum bende iki alt katındayım düğünümüzü herşeyimizi başımıza yıktı boşver dedim 1 sene bile olmadı evleneli yapmadığını atmadığı iftira arkamdan konuşmadıgı eşimi doldurmaya kalkışmaları vs yetmedi doğum yapcm bi tek çöp alıp yapmadı kapımı çalıp sormaz etmez herşeyimi ailem yaptı bide ortalıkta yok bebek doğacak diye heyecanlıymış ya çok moral olarak çok kötü durumdaym nefret ediyorum yaa bebeğime dokunmasını istemiyorum evimi ne emeklerle yaptık eşimle ama böylece bırakıp gitmek istiyorm...
Arkadaşlar ben de kan pıhtılaşması olduğu için gebeliğimin başından beri Claxane 4000 günde bir defa kullanıyorum. Aynı durumda olan arkadaşlar ne zamana kadar kullanacaksınız iğneyi? Tüp bebek doktorum 3-4 hafta kalıncaya kadar demişti, yeni doktorum 32. haftada bitirelim dedi kafam karıştı :S
Canim doktorun ne dedi bu duruma??
Gecen sefere göre büyüdümü?? Ölcümler yüzde yüz degil yanilma payi da yok büyük.
birebir aynıyız diyebiliim canım sana...nerdeyse doğuma az kaldı ama hala umrunda değil bişey..dünde beni bayram temizliğine çağırıyor sanki ben çok iyiymişim gibi gülüyorum artık...bişey almaya gerek yok nasılsa hediye gelir diyor...sinirlerim tavan durumda...napalım eşlerimizin anneleri..sabır...
aslında dktrumda şaşırdı 1 ayda 200 gr alabilmiş sadece. ya aslında çok takılmak istemiyorum ama elimde değil dünden beri kilo alabilmesi için ne yapabilirim diye araştırıyorum.
aslında dktrumda şaşırdı 1 ayda 200 gr alabilmiş sadece. ya aslında çok takılmak istemiyorum ama elimde değil dünden beri kilo alabilmesi için ne yapabilirim diye araştırıyorum.
birebir aynıyız diyebiliim canım sana...nerdeyse doğuma az kaldı ama hala umrunda değil bişey..dünde beni bayram temizliğine çağırıyor sanki ben çok iyiymişim gibi gülüyorum artık...bişey almaya gerek yok nasılsa hediye gelir diyor...sinirlerim tavan durumda...napalım eşlerimizin anneleri..sabır...
canım bende geçen ay 3 hafta hiç kilo almadım şaşırdım. dün dktra gittik malesf benim kilon almadığım dönemde bebğimde almamış
2 hafta önden gidiyoduk.
şimdi haftasıyla aynı oldu.
kızlar ya. bebeğim 2 hafta önden gidiyordu hep ama dün kntrolümde haftasıyla uyumlu olmuş
acaba neden yavaşladı gelişimi
bir fikri olan varmı korkuyorum ya bundan sonra kilo alamazsa diye.
benimle aynı durumda olan varmı acaba.
selam güzel annişler ve bebekleri. benim kızım güç gösterilerine başladı bildiğin canımı acıtıyo yerimden zıplıyorum yaa yok böyle bişey :) ayakları karnımın sağ yan tarafında gece uykumda onun üzerine yatarsam en okkalsından bi tekme sallıyo uyanıyorum acıdan. gün içinde de çok canımı yakıyor sanki itiyor geriniyor gibi sığmıyo mu acaba benim karnım pek büyümedi kilo da almadım sadece bulantıda verdiklerimi aldım şimdi hamile kaldığımdan 1 kg fazlayım.
şikayet etmiyorum ama cidden canımı çok yakıyor bu durumda olan var mı aranızda başka?
bu kv lerin hepsi mi aynı yaa :) kendimi görüyorum sanki.. kendimi çekeyim uzaklaşayım diyorum bu sefer de eşimle sorun yaşıyoruz. evime her geldiğinde çay döküyo yere yaşlı değil 50 yaşında istisnasız her geldiğinde döküyor. denge problemi falan var desem kendi evinde de dökmesi lazım başka hiçbir yerde yapmıyor bana her geldiğinde çay döküyor. hadi döktün bari dur kızım sen hamilesin eğilme ben sileyim falan der insan yoook bak şurda da var şuraya da sıçramış diye bana marifetlerini gösteriyo ben silerken.
bebek kousunda da 3 yıldır torun torun diye başımın etini yedi şimdi bir kere bile rayıp kızım nasılsın bi ihtiyacın var mmı eksiğin var mı demedi bebeğe de bi çöp bile almadı almasın beklemiyorum ama o da beklemesin yararı yok bari zararı olmasın dimi?
o kadar soğudum ki bu ara allahın gücüne gitmesin yanımda ölüyo olsa canım acımiycak resmen..
Günaydın kızlar çok kötü bi geceydi.kasıklarımda sanki adet olcakmışım gibi hafif ağrılar ve tümmmm kemiklerim öyle bir ağrıdki hiççç uyuyamadım.doktoruma msj atıcam birazdan gelmeme gerek varmı diye.korkuyorum erken doğum olcak diye.resmen kemiklerimin açıldığını hissediyorum.((ama kalkınca rahatladım biraz.
Günaydın kızlar, mutlu bir Perşembe dilerim hepinize;
Dün kuzenim doğum yaptı kızlar, 39 haftalık 3500 gram bir prenses getirdi dünyaya
Bir önceki gece ben öyleydim. Ağladım ağrıdan gece ama sonra geçti, bugün iyiyim. İnşallah sen de öyle olursun.
boğazım çok yanıyor,grip oldum napcam şimdi.
bir de dün gece kızımın sondaj çalışması vardı sanırım.uyutmadı beni.geçen doktor kafası aşağıda ama daha kanala girmemiş dedi.kafası sağda görünüyordu.ama dün gece tam ortada, vajinamın üstündeydi.kımıl kımıl uğraştı durdu.
günaydın hanımlar nasılsınız bakalım ....biz kızımla 30. haftamızdayız yatamama bendede ve gece kırk defa yer değiştiriyorum en son 1 saatimdede kesin oturarak uyuyorum sag ve solun ağrısından yapacak bişey kalmıyor:)...olsun kızım sağlıkla gelsinde inşallah..
çok stresli bi hamilelik yaşıyorum bebişim gelince düzelir inşallah....cumarteside odamız geliyor yerleştireceğiz çok mutlu oluyorum düşündükçe:)
ewt doğrudur tabi ki kkızlar bende seninle aynı ssıkıntıları çekiyorum uyku nedir unuttum agrılarım arttı bide o yetmşyormuş gibi k.valide hergün sinirimi bozmak için bişeyler yapıyo nefret ettim artık kadından yüzünü görmeye bile tahammülüm yok sinirlerim çok bozuluyo ne yapacagımı bilmez bi haldeyim bebeğim doğunca onun dokunmasını istemiyorum yaa artık eşimin annesine yapayım bile diyemiyorm neyapcm ben....
kizlar son 10 gundur fln kilo almiyorum normal mi? 43 le hamile kaldim 16 fln aldim. 10 gunudr sabit gibi. Normal mi? kimisi son ay larda cok aliniyor diyor boyle mi??
selam güzel annişler ve bebekleri. benim kızım güç gösterilerine başladı bildiğin canımı acıtıyo yerimden zıplıyorum yaa yok böyle bişey :) ayakları karnımın sağ yan tarafında gece uykumda onun üzerine yatarsam en okkalsından bi tekme sallıyo uyanıyorum acıdan. gün içinde de çok canımı yakıyor sanki itiyor geriniyor gibi sığmıyo mu acaba benim karnım pek büyümedi kilo da almadım sadece bulantıda verdiklerimi aldım şimdi hamile kaldığımdan 1 kg fazlayım.
şikayet etmiyorum ama cidden canımı çok yakıyor bu durumda olan var mı aranızda başka?
merhaba.karen için internette yazanlar saf,katıksız,arı ve allahın sunduğu cennet meyvesi ama ne kadar doğru olduğunu bilmiyorum artık geçerli bir kaynak yok çünkü.ben anlamına bakmadan sadece hoşuma gittiği için koymak istemiştim karen i ama şimdi kararsız kaldım.sizce nasıl karen ismi?
ydisinda oldugum icin ultrason yok da sizden deneyim almak istiyorum. 34+4 uz bugun gobegim de epey buyuk. kalkarken, yururken, yatakta donerken gibi hareketlerde genital bolge kemiklerim alt kisimda aciyor. Bu bebegin kafasi orada mi demek? Bebegim genelde yan duruyordu hep. 32 de en son kafa sol altta bacaklar sag ustteydi capraz durus:) SUan da ole gibi hala yamultunca degisiyor ama. Agri, aci neden?
canım lütfen öyle düşünme ben çok üzülürüm
bazen sayfalar birikiyor geçmişe bakamıyorum bile yeni konuşulan konuları takip ediyorum eminim buradaki birçok arkadaş da benim gibi yapıyordur bazen oluyo öyle mesajlar arada kayniyo yani öyle gruplaşma gibi birşey yok sanal alemde birbirimizin yüzünü bile gormuyoruz böyle birşey söz konusu olamaz tatlım lütfen öyle düşünme
Canim her hamilelik her sorun farklidir ondan doktoruna danisman daha dogru olur. Ben sana yinede kendi bildiklerimi söyliyeyim. Bendede kan pihtilasmasi var ama ben basta hap kullaniyordum 30. haftadan sonra clexane20 igne kullanmaya basladim. Doktorun ve eczacinin demesine
Göre clexanenin etkisi 24 saat icinde geciyor. Onun icin dogumdan 1- 2 gün önce birakilmasi yeterliymis. Eger ani dogum olursada clexanenin etkisini kesecek igne yapiliyormus. Bana söylenilenler böyle canim. Allah bebislerimizi sag salim kucagimiza almayi nasip etsin.
bana 37 ye kadar devam dendi canım sanırım mutasyonla ilgili bu arada sezeryanmı olacaksın?
Günaydın kızlar çok kötü bi geceydi.kasıklarımda sanki adet olcakmışım gibi hafif ağrılar ve tümmmm kemiklerim öyle bir ağrıdki hiççç uyuyamadım.doktoruma msj atıcam birazdan gelmeme gerek varmı diye.korkuyorum erken doğum olcak diye.resmen kemiklerimin açıldığını hissediyorum.((ama kalkınca rahatladım biraz.
Günaydın kızlar, mutlu bir Perşembe dilerim hepinize;
Dün kuzenim doğum yaptı kızlar, 39 haftalık 3500 gram bir prenses getirdi dünyaya
Bir önceki gece ben öyleydim. Ağladım ağrıdan gece ama sonra geçti, bugün iyiyim. İnşallah sen de öyle olursun.
Herkese günaydinnnnn. Agrilar benimde bazen cok siddetli oluyor, genital bölgem cok aciyor. Korkuyorum bazen. Ama olsunnn dün annemler geldi yaaaaa:)))) agri falan takamam su anda:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?