boğazım çok yanıyor,grip oldum napcam şimdi.
bir de dün gece kızımın sondaj çalışması vardı sanırım.uyutmadı beni.geçen doktor kafası aşağıda ama daha kanala girmemiş dedi.kafası sağda görünüyordu.ama dün gece tam ortada, vajinamın üstündeydi.kımıl kımıl uğraştı durdu.
kizlar son 10 gundur fln kilo almiyorum normal mi? 43 le hamile kaldim 16 fln aldim. 10 gunudr sabit gibi. Normal mi? kimisi son ay larda cok aliniyor diyor boyle mi??
kızlar ya. bebeğim 2 hafta önden gidiyordu hep ama dün kntrolümde haftasıyla uyumlu olmuş
acaba neden yavaşladı gelişimi
bir fikri olan varmı korkuyorum ya bundan sonra kilo alamazsa diye.
benimle aynı durumda olan varmı acaba.
allah yardımcın olsun canım öylede zor tabi ki ben ondan hiç bi şekilde destek görmüyorum bende iki alt katındayım düğünümüzü herşeyimizi başımıza yıktı boşver dedim 1 sene bile olmadı evleneli yapmadığını atmadığı iftira arkamdan konuşmadıgı eşimi doldurmaya kalkışmaları vs yetmedi doğum yapcm bi tek çöp alıp yapmadı kapımı çalıp sormaz etmez herşeyimi ailem yaptı bide ortalıkta yok bebek doğacak diye heyecanlıymış ya çok moral olarak çok kötü durumdaym nefret ediyorum yaa bebeğime dokunmasını istemiyorum evimi ne emeklerle yaptık eşimle ama böylece bırakıp gitmek istiyorm...
bu kv lerin hepsi mi aynı yaa :) kendimi görüyorum sanki.. kendimi çekeyim uzaklaşayım diyorum bu sefer de eşimle sorun yaşıyoruz. evime her geldiğinde çay döküyo yere yaşlı değil 50 yaşında istisnasız her geldiğinde döküyor. denge problemi falan var desem kendi evinde de dökmesi lazım başka hiçbir yerde yapmıyor bana her geldiğinde çay döküyor. hadi döktün bari dur kızım sen hamilesin eğilme ben sileyim falan der insan yoook bak şurda da var şuraya da sıçramış diye bana marifetlerini gösteriyo ben silerken.
bebek kousunda da 3 yıldır torun torun diye başımın etini yedi şimdi bir kere bile rayıp kızım nasılsın bi ihtiyacın var mmı eksiğin var mı demedi bebeğe de bi çöp bile almadı almasın beklemiyorum ama o da beklemesin yararı yok bari zararı olmasın dimi?
o kadar soğudum ki bu ara allahın gücüne gitmesin yanımda ölüyo olsa canım acımiycak resmen..
gözün aydın canım benim. hoş gelmişler. yine kaçamak yapıp gelmişsin bakıyorum da :)
hepimiz aynı ağrıları çekiyoruz yapacak bişey yok. kuzularımız iyi olsunda.
Canim önemli olan bebeginin kilo almasi. Benim ablam hamileligi boyunca 4 kilo almis ve bebegi zaten 4 kiloya yakin dogmus. Son ayda hic kilo almamis. Bazen kilo alimi duruyor sonra bir anda bakmissin 1 kilo fazla tartiyorsun. Hangi araliklarda gidiyorsun kontrole, doktor ne diyor.
canım bende geçen ay 3 hafta hiç kilo almadım şaşırdım. dün dktra gittik malesf benim kilon almadığım dönemde bebğimde almamış
2 hafta önden gidiyoduk.
şimdi haftasıyla aynı oldu.
bendede oluyo o kasılmalar geçen gece çok oldu böyle giderse ben 3güne kalmaz doğrurum dedim :26: ama şimdi azaldı ama hiç ağrı kasılma yok değil hergün kasığımda bi baskı, diyorum çıkdı çıkacak kereta
gözünüz aydın canım darısı sana ve hepimize
belkide kanala giriş yapmışdır korkma yerini yapsın yerleşsin bebişlerimiz
gece sancısı bendede var canım sabahı sabah ediyorumiki saat deliksiz uyusam ne çok uyumuşum diye seviniyorum hayırlısıyla kucağımıza alalımda bugünleri ararız eminim
allah sabır versin canım boşver dicem kaynanayı ama çeken bilir evin ayrıymış kapa kapını duyma sesini sen bebeğine motive oldün gebelik kursunda psikolog hocamız anlattı bebek anne karnındayken stresi hissediyor ve doğduğunda huysuz huzursuz çok gazlı bi bebek oluyomuş senin stresini hissediyo en azından bebeğin için boşvermeye çalış..
bende 3haftadır 2 kilo aldım aynen yavaşladı kilo alımı bakalım drumuz ne diyecek..
oy senin kız karete öğrenmiş ama ilk annemin canını acıtayım demişsığmadığını felan düşünme öyle bişey yoktur kimisi çok aşırı kilo alır kimiside hiç almaz önemli olan bebeğinin gelişimi senin canını acıtabiliyosa bayağı iyi dememk ki :16
ewt doğrudur tabi ki kkızlar bende seninle aynı ssıkıntıları çekiyorum uyku nedir unuttum agrılarım arttı bide o yetmşyormuş gibi k.valide hergün sinirimi bozmak için bişeyler yapıyo nefret ettim artık kadından yüzünü görmeye bile tahammülüm yok sinirlerim çok bozuluyo ne yapacagımı bilmez bi haldeyim bebeğim doğunca onun dokunmasını istemiyorum yaa artık eşimin annesine yapayım bile diyemiyorm neyapcm ben....
http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-...nda-hala-kararsizim-fikir-alabilir-miyim.html
kızlar yorum alabilir miyimm ?
Evet canim, hic sormadim fiyatlarini ama yrn kontrolum var, hepsini ogrencem, spinal-genel sezeryan, vip dogum paketi fln, herseyi sorcam, sana yazarim buradan. Sen ogrendin mi Ortadoguda ne kadarmis? Bu arada degistirdin mi doktorunu?canım ya sen medlinede doğum yapacaktın yanlış hatırlamıyosam.
acaba doğum ücretlerini biliyormusun.
normal sezeryan yada epüdüral normal ne kadar acaba.
bilgilendirirsen sevinirim tatlım.
O cayi kafasindan asagi o dokmeden sen bi dokuver sana zahmet yaaabu kv lerin hepsi mi aynı yaa :) kendimi görüyorum sanki.. kendimi çekeyim uzaklaşayım diyorum bu sefer de eşimle sorun yaşıyoruz. evime her geldiğinde çay döküyo yere yaşlı değil 50 yaşında istisnasız her geldiğinde döküyor. denge problemi falan var desem kendi evinde de dökmesi lazım başka hiçbir yerde yapmıyor bana her geldiğinde çay döküyor. hadi döktün bari dur kızım sen hamilesin eğilme ben sileyim falan der insan yoook bak şurda da var şuraya da sıçramış diye bana marifetlerini gösteriyo ben silerken.
bebek kousunda da 3 yıldır torun torun diye başımın etini yedi şimdi bir kere bile rayıp kızım nasılsın bi ihtiyacın var mmı eksiğin var mı demedi bebeğe de bi çöp bile almadı almasın beklemiyorum ama o da beklemesin yararı yok bari zararı olmasın dimi?
o kadar soğudum ki bu ara allahın gücüne gitmesin yanımda ölüyo olsa canım acımiycak resmen..
birebir aynıyız diyebiliim canım sana...nerdeyse doğuma az kaldı ama hala umrunda değil bişey..dünde beni bayram temizliğine çağırıyor sanki ben çok iyiymişim gibi gülüyorum artık...bişey almaya gerek yok nasılsa hediye gelir diyor...sinirlerim tavan durumda...napalım eşlerimizin anneleri..sabır...
aslında dktrumda şaşırdı 1 ayda 200 gr alabilmiş sadece. ya aslında çok takılmak istemiyorum ama elimde değil dünden beri kilo alabilmesi için ne yapabilirim diye araştırıyorum.
Herkese merhabalar
Leaf cnm çok sevindim yakinda kuzun yaninda olcak bu yöntemede bayıldım burda emzirme egitimi fln veriyorlar sonra eve gönderiyorlar .bencede biraz izlemek gerek hatta bazi hastaneler günde 6 saate kadar görüşe bile izin veriyorlarmis keske bizde de öyle olsa 10 dk Şipşak geçiyor bunada şükür tabi bizde kilo alıyoruz .Ayşegül nasil bende merak ediyorum?
Kızlar şimdi doktordan geldim.nst ye girdim yeniden gece ağrım çok olduğu için.hiçbişey çıkmadı sancı yok açılmada yok allaha şükür.ama oğlumun hareketlerinde azalma hissettiğim için yarın yeniden nst ye gircem.alttan muayene ilki kadar acıtmadı busefer.e bünye alışıyo heralde:))))kızlar ya sizin bebek hareketleriniz nasıl benmi abartıyorum yani hareket ediyo ama eskisi kadar çok değil daha çok kayar ve sürtünür gibi bide.bu arada ben bugün itibari ile normal doğumdan vazgeçmiş bulunmaktayım nst de tam yanımda normal doğum yapan bi anne vardı ve o kadar bağırdı ağladıki bende ağlıcaktım neredeyse ya epidural normal yapıcam yada epidural sezeryan olcak.çok korktum bugün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?