2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

oy kıyamam. belkide deneme yapıyodur doğum kanalına girmek için hazırlıyordur kendini. sağlıklı olsunda uğraşsın bırak annesiiii... :)

kizlar son 10 gundur fln kilo almiyorum normal mi? 43 le hamile kaldim 16 fln aldim. 10 gunudr sabit gibi. Normal mi? kimisi son ay larda cok aliniyor diyor boyle mi??

canım ara ara öyle durmalar oluyor diye biliyorum. Korkma alırsın yine. ben toplamda 7 kilo almışım. geçen 2 haftaya kadar 5 kiloydu 2 haftada 2 kilo almışım. yani bi duruyor bir birden alınıyor. yinede doktora bir danış istersen. daha güzel yanıtlar.

canım hiç bir fikrim yok yanlış da yönlendirmek istemem doğrusu. en güzeli doktora danışmak.

canım sana sabır kayınvalidene de akıl fikir diliyorum. Allah yardımcın olsun çok üzüldüm hiç kolay değil.

Canım sanada sabır diliyorum. kolay değil haklısın. Ama bazen dile getirmek gerekiyor.
öyle deme insan olarak vicdanen üzülürsün ölse.
Allah akıl fikir versin. yardımcın olsun ne deyim.

Herkese merhabalar
Leaf cnm çok sevindim yakinda kuzun yaninda olcak bu yöntemede bayıldım burda emzirme egitimi fln veriyorlar sonra eve gönderiyorlar .bencede biraz izlemek gerek hatta bazi hastaneler günde 6 saate kadar görüşe bile izin veriyorlarmis keske bizde de öyle olsa 10 dk Şipşak geçiyor bunada şükür tabi bizde kilo alıyoruz .Ayşegül nasil bende merak ediyorum?

gözün aydın canım benim. hoş gelmişler. yine kaçamak yapıp gelmişsin bakıyorum da :)
hepimiz aynı ağrıları çekiyoruz yapacak bişey yok. kuzularımız iyi olsunda.

sabahlari herkesten önce ben uyaniyorum, cünkü zaten cok uyuyamiyorum. Eeee cayi kounca da bir bakivermeyim mi topige:)))

canim cikti valla, iki haftadir dolap tamtakirdi annemler gelicek öyle alalim diye. § ayri markete gittik ama bende bitttimmmmmmm

kızlar ekim annelerinin dogum hikayelerini okuyordum çok duygulandım.. sabırsız bebişler dayanamamışlar.. insaallah bizde sorunsuz bi şekilde yavrularımızı kucagımıza alıp koklarız.

Canim ebe kontrolu var burda o da tartmiyor. En son 32deydi sonra 36da kontrol. Gidince diyecegim ama daha epey var.. Ultrason da yok.

canım bende geçen ay 3 hafta hiç kilo almadım şaşırdım. dün dktra gittik malesf benim kilon almadığım dönemde bebğimde almamış
2 hafta önden gidiyoduk.
şimdi haftasıyla aynı oldu.

Oyle yazinca korktum bebek almadi deyince. Ultrasonda yok burda 20den sonra.

ne bileyim yaa aman sağlıklı olsun da varsın acıtsın :) hayırlısıyla bi alsak kucağımıza minikleri sabırsızlanmaya başladdım artık :):18:

Teyzoslar biz geldik bu sefer sancim cikmadi yuruyuste zorlsnirsan yapma oda sanciyasebep olmus olabilirdedi ben 300 gr kicim 400 grdan fszla almis 2 bucuk kilo suan gununden biraz ileriymis ama hala dogum pozisyonunu almamis diger randevuda dogum sekline karar vercez anlasilan belli olmaz donebilir dedi ama anladigim gelecek randevudada donmezse sezercik olcaz :18::18::18: boyunu soylemedi bende sornadim 2 hafta sonra buluscaz tombik yanagimla kicimada gelirken 4 liradan 4 tane kulotlu corap aldim civilede iyiki gitmemisim nette daha pahaliydi cunku

canım hamilelikte insanın hormonları o kadar değişiyoki en önemsiz şeyleri bile kafana takabiliyosun.k.validede emin olk, öyle.çok düşünüp iyice sinirlerini ve bebişini germe bence yavrunu kucağına alınca hepisi geçicek:)))

Kızlar şimdi doktordan geldim.nst ye girdim yeniden gece ağrım çok olduğu için.hiçbişey çıkmadı sancı yok açılmada yok allaha şükür.ama oğlumun hareketlerinde azalma hissettiğim için yarın yeniden nst ye gircem.alttan muayene ilki kadar acıtmadı busefer.e bünye alışıyo heralde:))))kızlar ya sizin bebek hareketleriniz nasıl benmi abartıyorum yani hareket ediyo ama eskisi kadar çok değil daha çok kayar ve sürtünür gibi bide.bu arada ben bugün itibari ile normal doğumdan vazgeçmiş bulunmaktayım nst de tam yanımda normal doğum yapan bi anne vardı ve o kadar bağırdı ağladıki bende ağlıcaktım neredeyse ya epidural normal yapıcam yada epidural sezeryan olcak.çok korktum bugün.

canım ya sen medlinede doğum yapacaktın yanlış hatırlamıyosam.
acaba doğum ücretlerini biliyormusun.
normal sezeryan yada epüdüral normal ne kadar acaba.
bilgilendirirsen sevinirim tatlım.
Evet canim, hic sormadim fiyatlarini ama yrn kontrolum var, hepsini ogrencem, spinal-genel sezeryan, vip dogum paketi fln, herseyi sorcam, sana yazarim buradan. Sen ogrendin mi Ortadoguda ne kadarmis? Bu arada degistirdin mi doktorunu?

O cayi kafasindan asagi o dokmeden sen bi dokuver sana zahmet yaaa

bayram temizliğinemi çağırdı yuhhh artık diyorum.gitmemişsindir inş.o sana yapcağına senimi çağırıyo bide.allahım ne insanlar var.sen vicdan ver vicdan sahibi olmayanlara.

merhaba arkadaslar
uzun zamandır nete çok fazla giremiyorum. ama artık ağrılarım inanılmaz olmaya başladı ve netten araştırma gereği hissettim. öncellikle payaştıklarınız için çok teşekkür ederim. kendim ve herkez adına. bende de genital bölgede inanılmaz bi ağrı var 2 haftadır. geceleri derin uyku yok inanılmaz terliyorum. oğlum acıktığımızda oakdar hareket ediyorki, artık geceleri yemeklere başladık. kilo almayım diye domates biber ve yeşillikli şeyler yemeye çalışıorum ama olmuyor su içsem yarıyor,toplamda 10 kilo aldım. inşallah bebeğede yaramaya devam eder.geçen hafta 1,5 kilo ve baştan popoya 38 cmdi. iyiydi yani. maşallahh..bu arada çalışabilir raporu için doktor 30+7de çağırdı bu kafamı karıştırdı. tam 32.haftamı olmuş oluyor. anlamadım..sizleri seviyorum iyiki varsınız herbiriniz.

aslında dktrumda şaşırdı 1 ayda 200 gr alabilmiş sadece. ya aslında çok takılmak istemiyorum ama elimde değil dünden beri kilo alabilmesi için ne yapabilirim diye araştırıyorum.

canım aynen bende 1 ay boyunca hiç kilo almadım ve gittiğimde bebeğim 500gr almıştı.1ay için çok az.bende araştırdım muz ve ceviz özellikle bebeğe kilo aldırıyor.ben şimdi hergün bunları yiyorum ve bir haftada yarım kilodan biraz fazla aldım e bebekte almıştır haftaya perşembe kilosunu öğrencem sende hergün bunları ye derim.

canım benim bebeğinin kilo almasına çok sevindim. inşallah çok daha iyi olacak annesi sağlıklı bir şekilde evinize gideceksiniz.
Rabbim erken doğan bebişlerimize sağlık annelerine de sabır versin inşallah.

Canım benim geçen haftasonum berbat geçti. İki gün sadece birkaç küçük dokunuş hissettim. Çok korktum, en son acile gitmeye karar verdik, arabada birkaç kez vurunca vazgeçtik. P.tesi normale döndü. Hareketleri aynı seninki gibi. Elimi karnıma koyunca ayağını, dizini, sırtını artık neresiyse avcumun içinde hissediyorum. Ben de bu konu da çok evhamlıyım, yarın doktoru bu sorularla bunaltıcam, yazarım gelince.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…