fidoşum geçmiş olsun kuzum. ama hepimiz aynı durumdayız. için rahat olsun yine ara sor ama ben dün ki kontrollerde sordum normal vücut doğuma hazırlanıyo diyo doktorlar. kemiklerim çıtır çıtır ediyo resmen. bide afedersiniz şeyimin şekli değişmiş kocaman olmuş :) töbe est. yatınca kalkmak zor oluyo. yine içinde kuşku kalmasın sor ama hepimiz öyle olduk inan.
Kızlar şimdi doktordan geldim.nst ye girdim yeniden gece ağrım çok olduğu için.hiçbişey çıkmadı sancı yok açılmada yok allaha şükür.ama oğlumun hareketlerinde azalma hissettiğim için yarın yeniden nst ye gircem.alttan muayene ilki kadar acıtmadı busefer.e bünye alışıyo heralde:))))kızlar ya sizin bebek hareketleriniz nasıl benmi abartıyorum yani hareket ediyo ama eskisi kadar çok değil daha çok kayar ve sürtünür gibi bide.bu arada ben bugün itibari ile normal doğumdan vazgeçmiş bulunmaktayım nst de tam yanımda normal doğum yapan bi anne vardı ve o kadar bağırdı ağladıki bende ağlıcaktım neredeyse ya epidural normal yapıcam yada epidural sezeryan olcak.çok korktum bugün.
Evet canim, hic sormadim fiyatlarini ama yrn kontrolum var, hepsini ogrencem, spinal-genel sezeryan, vip dogum paketi fln, herseyi sorcam, sana yazarim buradan. Sen ogrendin mi Ortadoguda ne kadarmis? Bu arada degistirdin mi doktorunu?
O cayi kafasindan asagi o dokmeden sen bi dokuver sana zahmet yaaa
Canım benim geçen haftasonum berbat geçti. İki gün sadece birkaç küçük dokunuş hissettim. Çok korktum, en son acile gitmeye karar verdik, arabada birkaç kez vurunca vazgeçtik. P.tesi normale döndü. Hareketleri aynı seninki gibi. Elimi karnıma koyunca ayağını, dizini, sırtını artık neresiyse avcumun içinde hissediyorum. Ben de bu konu da çok evhamlıyım, yarın doktoru bu sorularla bunaltıcam, yazarım gelince.
ayyyyyyyyyy söyleme öle korktum.
ya ne yapıcaz şimdi ben de normal çok isterim ama korkuyorum hele bide doğuran birini görsem naparım bilmiyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...-kiymetlileri-icin-yapilan-alisverisleri.html
Arkadaşlar bu linkte sizler için bişey paylaştım bilginiz olsun...
harlemcim sorma bide benöyle havalı havalı annemlere kayınvalidemlere göğsümü gere gere normal doğurcam nolcakki sanki biraz ağrı çekerim sonra alırım yavrumu kucağıma diyodumda işte tükürdüğümü yalıcam herldekine:)))) ama herkesinkide bir olmuyomuş ki bazıları çok oluyomuş bazılarıda pırt diye çıkarıveriyolarmış:)))) benim arkadaşım nasıl doğum yaptım anlamadım bile dedi.bende haftaya sorcam doktoruma doğum şeklini bakalım.ama şuan için epidural normal istiyorum artık.eşimde diyoki bence bu bi kadın için yaşanması gereken harika bi deneyim.dedim canım benim istersen benim yerime o tecrübeyi sen edinebilirsin:))))
Kızlar şimdi doktordan geldim.nst ye girdim yeniden gece ağrım çok olduğu için.hiçbişey çıkmadı sancı yok açılmada yok allaha şükür.ama oğlumun hareketlerinde azalma hissettiğim için yarın yeniden nst ye gircem.alttan muayene ilki kadar acıtmadı busefer.e bünye alışıyo heralde:))))kızlar ya sizin bebek hareketleriniz nasıl benmi abartıyorum yani hareket ediyo ama eskisi kadar çok değil daha çok kayar ve sürtünür gibi bide.bu arada ben bugün itibari ile normal doğumdan vazgeçmiş bulunmaktayım nst de tam yanımda normal doğum yapan bi anne vardı ve o kadar bağırdı ağladıki bende ağlıcaktım neredeyse ya epidural normal yapıcam yada epidural sezeryan olcak.çok korktum bugün.
harlemcim sorma bide benöyle havalı havalı annemlere kayınvalidemlere göğsümü gere gere normal doğurcam nolcakki sanki biraz ağrı çekerim sonra alırım yavrumu kucağıma diyodumda işte tükürdüğümü yalıcam herldekine:)))) ama herkesinkide bir olmuyomuş ki bazıları çok oluyomuş bazılarıda pırt diye çıkarıveriyolarmış:)))) benim arkadaşım nasıl doğum yaptım anlamadım bile dedi.bende haftaya sorcam doktoruma doğum şeklini bakalım.ama şuan için epidural normal istiyorum artık.eşimde diyoki bence bu bi kadın için yaşanması gereken harika bi deneyim.dedim canım benim istersen benim yerime o tecrübeyi sen edinebilirsin:))))
ayyyyyyyyyy söyleme öle korktum.
ya ne yapıcaz şimdi ben de normal çok isterim ama korkuyorum hele bide doğuran birini görsem naparım bilmiyorum
Arkadaslar suan 31.haftamdayim, 29 Kasim`da gunum dolacak, artik az kaldi, cok heyecanliyim. Doktorum simdilik bir problem gorunmedigini, dogumun buyuk ihtimalle normal olabilecegini soyledi, daha da heyecanlandim. Bu ilk bebegim, o yuzden korkularim da var tabii ki. Allah hepimize hayirli dogumlar nasip etsin insallah..
merhaba arkadaslar
uzun zamandır nete çok fazla giremiyorum. ama artık ağrılarım inanılmaz olmaya başladı ve netten araştırma gereği hissettim. öncellikle payaştıklarınız için çok teşekkür ederim. kendim ve herkez adına. bende de genital bölgede inanılmaz bi ağrı var 2 haftadır. geceleri derin uyku yok inanılmaz terliyorum. oğlum acıktığımızda oakdar hareket ediyorki, artık geceleri yemeklere başladık. kilo almayım diye domates biber ve yeşillikli şeyler yemeye çalışıorum ama olmuyor su içsem yarıyor,toplamda 10 kilo aldım. inşallah bebeğede yaramaya devam eder.geçen hafta 1,5 kilo ve baştan popoya 38 cmdi. iyiydi yani. maşallahh..bu arada çalışabilir raporu için doktor 30+7de çağırdı bu kafamı karıştırdı. tam 32.haftamı olmuş oluyor. anlamadım..sizleri seviyorum iyiki varsınız herbiriniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri-f324/ istediğn sayfaya burdan girebilrisinkızlar ekim annelerinin doğum hikayelerini nerden okuyosunuz?
canım orta doğuda normal 430
sezeryan 500 galiba
epüdüral normal 1400 tl
hoşgeldin canım. o ağrılar hepimizde var sen bide çalışmayı planlıyomuşsun 37e kadar allah yardımcın olsun..
aynen benim oğlanda acıkdımmı kıpır kıpır doyunca hiç hareket yok uyuyo diyorum inşallah doğuncada karnı doyduğunda uyurlar
ben 35. haftalığım 16 kilo aldımama çok zayıfım 47dim.
ben tam 32+0 da aldım ama ben çalışamaz raporu almışdım..
sende iyiki varsın sağlıcakla kal
http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri-f324/ istediğn sayfaya burdan girebilrisin
Teyzoslar biz geldik bu sefer sancim cikmadi yuruyuste zorlsnirsan yapma oda sanciyasebep olmus olabilirdedi ben 300 gr kicim 400 grdan fszla almis 2 bucuk kilo suan gununden biraz ileriymis ama hala dogum pozisyonunu almamis diger randevuda dogum sekline karar vercez anlasilan belli olmaz donebilir dedi ama anladigim gelecek randevudada donmezse sezercik olcaz :18::18::18: boyunu soylemedi bende sornadim 2 hafta sonra buluscaz tombik yanagimlakicimada gelirken 4 liradan 4 tane kulotlu corap aldim civilede iyiki gitmemisim nette daha pahaliydi cunku
canim selam ben de 16 klo aldim 34+5iz ben de 43 ile hamile kaldim. 10 gundur kilo alisim yok gibi varsa 500 gr deil. Sende nasil durum?
kızlar bunlarda annemin kızıma hazırladığı bohça paylaşmak istedim...
çok güzüller hayırlısıyla doğup güle güle giysin bebeşinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?