2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

ayyy tam yaşadıklarımı anlattın fazla söze gerek yok:))) ama işte benim bebiş biraz az hareket eder oldu.

ayyyyyyyyyy söyleme öle korktum.
ya ne yapıcaz şimdi ben de normal çok isterim ama korkuyorum hele bide doğuran birini görsem naparım bilmiyorum

canım orta doğuda normal 430
sezeryan 500 galiba
epüdüral normal 1400 tl

tamam canım valla çok sevinirim teşekkür ederim yarın bekliyorum haberlerini :)))))

Arkadaslar suan 31.haftamdayim, 29 Kasim`da gunum dolacak, artik az kaldi, cok heyecanliyim. Doktorum simdilik bir problem gorunmedigini, dogumun buyuk ihtimalle normal olabilecegini soyledi, daha da heyecanlandim. Bu ilk bebegim, o yuzden korkularim da var tabii ki. Allah hepimize hayirli dogumlar nasip etsin insallah..

ya ne yapıcaz şimdi ben de normal çok isterim ama korkuyorum hele bide doğuran birini görsem naparım bilmiyorum

harlemcim sorma bide benöyle havalı havalı annemlere kayınvalidemlere göğsümü gere gere normal doğurcam nolcakki sanki biraz ağrı çekerim sonra alırım yavrumu kucağıma diyodumda işte tükürdüğümü yalıcam herldekine:)))) ama herkesinkide bir olmuyomuş ki bazıları çok oluyomuş bazılarıda pırt diye çıkarıveriyolarmış:)))) benim arkadaşım nasıl doğum yaptım anlamadım bile dedi.bende haftaya sorcam doktoruma doğum şeklini bakalım.ama şuan için epidural normal istiyorum artık.eşimde diyoki bence bu bi kadın için yaşanması gereken harika bi deneyim.dedim canım benim istersen benim yerime o tecrübeyi sen edinebilirsin:))))

ay canım ya inşallah bizde pırt diye doğurabiliriz.
eşime gelince aynı canım yaşanması gereken bir tecrübeymiş aslında adamın derdi tamamen duygusal.
ya işte napıcan onların böyle bir derdi olmadığından bol keseden konuşuyorlar.
bende bi bakıcam normal zor olursa epüdüral isterim.
yalnız önce dktra söylemek gerekiyormuş epüdüral isteyebilirim diye.

Her kadının doğumu farklı kendini korkutmak hiç işe yaramıyor. Ben kendimi olumlu telkinlerle hazırlıyorum normal doğuma. Şöyle kolay olacak. Güzel olacak diye. Bir de sanki doğum beni olumlu bir şekilde güçlendirecek diye düşünüyorum eşine katılıyorum yani kadının yaşaması gereken bi deneyim bence de...

Normal doğuran birini göreceğiz muhtemelen, hazırlıklı olmalıyız. Kendimize manyak manyak çığıran bağıran kadınlar olacak, her kadın farklıdır falan diye hatırlatmalıyız. Bu arada bağırmak hiç iyi değil bildiğiniz gibi. Enerji kaybı. Ben mp3 çalar falan götürmeyi düşünüyorum sancı aralarında dinleyeceğim bağıran kadınları dinlemek yerine. Gerçi bir süre sonra fırlatıp atarım sancıdan mp3ü de ama olsun dinlediğim kardır. :) :)

Bu arada annem emekli ebe 10 yıl aktif olarak doğumlarda bulundu, köylerde. Sonra sağlık ocağında çalışmaya başladı. Neyse bir doğuma gitmiş. Bebek iriymiş ama ev küçük olduğu ve kış olduğu için öbür odada kayınbaba kaynana tüm aile oturuyormuş. Köy kapılarını bilirsiniz altı açıklardan. Kapı yok gibi birşey. Kadın gık bile demeden o iri çocuğu doğurdu diye anlattı bana geçende, sesi içeri giderse utanırım diye düşünmüş. Hem de çok kolay doğum yapmış.

Aminnn inşallah...

Son düzenleme:

hoşgeldin canım. o ağrılar hepimizde var sen bide çalışmayı planlıyomuşsun 37e kadar allah yardımcın olsun..
aynen benim oğlanda acıkdımmı kıpır kıpır doyunca hiç hareket yok uyuyo diyorum inşallah doğuncada karnı doyduğunda uyurlar
ben 35. haftalığım 16 kilo aldım ama çok zayıfım 47dim.
ben tam 32+0 da aldım ama ben çalışamaz raporu almışdım..
sende iyiki varsın sağlıcakla kal
kızlar ekim annelerinin doğum hikayelerini nerden okuyosunuz?
http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri-f324/ istediğn sayfaya burdan girebilrisin

Son düzenleme:
canım orta doğuda normal 430
sezeryan 500 galiba
epüdüral normal 1400 tl

Canim, esim bugun sormus: benimki spinal sezeryan olacagi icin onun fiyatini almis: 1000 tl, eger suit oda istersen 1200 tl. Vip dogum paketi bu fiyatlara arti 1500 tl ekleyeceksin. Bu fiyata kuafor, oda susleme ve dogum oncesi-sirasi-sonrasi foto albumu dahil. Esime dedim 500 fön, 500 oda susu 500 de album :)))) sacima 500 tlye fön cektiremem valla. Oda susu dedigi sey 5 mt tul, 5-6 balon yani

canim selam ben de 16 klo aldim 34+5iz ben de 43 ile hamile kaldim. 10 gundur kilo alisim yok gibi varsa 500 gr deil. Sende nasil durum?

kızlar bunlarda annemin kızıma hazırladığı bohça paylaşmak istedim...

Eklentiler

• $CAM00944.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 32
  • $CAM00943.webp
    14 KB · Görüntüleme: 28
  • $20130922_162913.webp
    26 KB · Görüntüleme: 31
  • $20130922_162812.webp
    27 KB · Görüntüleme: 27

iyi olduğunuza sevindim canım. inş. döner ama önemli olan sağlığınız. hayırlısı hakkınızda.
çoraplarınızda hayırlı olsun. güzel günlerde giyinsin kızçen.

canım sancın çıkmadığına sevindim. bende epidural normal düşünüyorum. yeri daraldıkça hareketleri azalır diye biliyorum zaten. sanki bizimde azaldı gibi.

canim selam ben de 16 klo aldim 34+5iz ben de 43 ile hamile kaldim. 10 gundur kilo alisim yok gibi varsa 500 gr deil. Sende nasil durum?

canım bende 47 ile başladım 63 olmuşum hatta tartı biraz yanlıyo gibi geldi 65 gibi hissediyorum.
3 haftada 2 kilo aldım kilodan ziyade odem var vücudumda.
bugün kan sayımı için kan verdim ödemden hemşire damarı zor buldu ama işinin ehliymiş bir defada buldu delik deşik edecek diye korktum.:26: sendede ödem varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…