kilo alimina cok takilma canim benimmm... bazen durabilir, bebek aliyorsa sorun yok. hatta iyi bile:)))
Sordum canım, çok rahatsız etmeyecek şekilde sarılabildiği kadar sıkı sarılacakmış. Kalçanın hemen üstünden başlayıp göğüs altına kadar sarmak gerekiyormuş. Bakalım canım, inşallah işe yarar.
kizlar el parmakalrinda sismesi olan var mi?
arkadaşlar ben magnezyum ve kalsiyum kullanmaya başladığımdan beri yaklaşık bir aydır her gece ishal şeklinde tuvaletimi yapıyorum gerçi hep gece 1 civarlarında oluyo yani kan ilacını içtikten sonra ferrum fort içiyorum kan ilacı acaba omu yapıyoda onu içtikten sonra oluyorum gerçi ben 9 aydır kullanıyorum kan ilacını neden son 1 aydır yapsın anlamadım.kalsiyum ve magnezyumdan sonra başladı bu durum ama onlarıda gündüz içiyorum ben gece ishal oluyorum.gün içinde herhangi bişey yok ama akşam 1 civarlarında yani günde 1 kere ishal neden oluyo anlamış değilim.başına böyle bişey gelen varmı yardım lütfennn...
Sordum canım, çok rahatsız etmeyecek şekilde sarılabildiği kadar sıkı sarılacakmış. Kalçanın hemen üstünden başlayıp göğüs altına kadar sarmak gerekiyormuş. Bakalım canım, inşallah işe yarar.
canim ultrason olmayinca bebek aliyor mu anlayamadigimdan korktum..
arkadaşlar ben magnezyum ve kalsiyum kullanmaya başladığımdan beri yaklaşık bir aydır her gece ishal şeklinde tuvaletimi yapıyorum gerçi hep gece 1 civarlarında oluyo yani kan ilacını içtikten sonra ferrum fort içiyorum kan ilacı acaba omu yapıyoda onu içtikten sonra oluyorum gerçi ben 9 aydır kullanıyorum kan ilacını neden son 1 aydır yapsın anlamadım.kalsiyum ve magnezyumdan sonra başladı bu durum ama onlarıda gündüz içiyorum ben gece ishal oluyorum.gün içinde herhangi bişey yok ama akşam 1 civarlarında yani günde 1 kere ishal neden oluyo anlamış değilim.başına böyle bişey gelen varmı yardım lütfennn...
canım o kesinlikle magnezyum ilacından benimde oldu 2 kez ikisindede magnezyumu bıraktım geçti artık devam etmiyorum o yüzden magnezyuma.ishalin bebeğe zararı olur diye kullanmıyorum.
canim benim doktoruna sor.. Magnezyum önemli, bebegin ahreketleri icinde. Karin kaslarin kasilmasin bebek ve sen rahat et diye veriliyor magnezyum...
günaydın annişler ve bebişleri, şafak birgün daha azaldı,vuslata yaklaşıyoruz
Arkadaslar suan 31.haftamdayim, 29 Kasim`da gunum dolacak, artik az kaldi, cok heyecanliyim. Doktorum simdilik bir problem gorunmedigini, dogumun buyuk ihtimalle normal olabilecegini soyledi, daha da heyecanlandim. Bu ilk bebegim, o yuzden korkularim da var tabii ki. Allah hepimize hayirli dogumlar nasip etsin insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?