2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

korse kullansak daha mantıklı gibi dogum sonrası takılanlarlardan toparlayıcı dıe gecıyordu sanırım??

arkadaşlar ben magnezyum ve kalsiyum kullanmaya başladığımdan beri yaklaşık bir aydır her gece ishal şeklinde tuvaletimi yapıyorum gerçi hep gece 1 civarlarında oluyo yani kan ilacını içtikten sonra ferrum fort içiyorum kan ilacı acaba omu yapıyoda onu içtikten sonra oluyorum gerçi ben 9 aydır kullanıyorum kan ilacını neden son 1 aydır yapsın anlamadım.kalsiyum ve magnezyumdan sonra başladı bu durum ama onlarıda gündüz içiyorum ben gece ishal oluyorum.gün içinde herhangi bişey yok ama akşam 1 civarlarında yani günde 1 kere ishal neden oluyo anlamış değilim.başına böyle bişey gelen varmı yardım lütfennn...

kızlaaaaar iyi geceeeer bu gecenin nöbetçisi beniiim.bi önceki geceye göre gayet iyiyim ama ağrı sızı yok şuan minnakım oynuyo bişiler atıştırcam onun için.sabah görüşürüz byeeeeeeeeeeeee.

canım o kesinlikle magnezyum ilacından benimde oldu 2 kez ikisindede magnezyumu bıraktım geçti artık devam etmiyorum o yüzden magnezyuma.ishalin bebeğe zararı olur diye kullanmıyorum.

Herkese günaydinnnnn. Ben yine bizim saatle beste uyandimmm. Yatakta dönerken dönerken sol belimde basladi ilk sonra sol kasigima gecti bir sanci. Gözlerimden yas geldi, nefessiz kaldim, ne yapacagimi sasirdim. Esim yeni cikmisti evden, bilemedim onu cagirsam mi annem ile ablami mi uyandirsam. Sag tarafima döndüm agri gecti cok sükür. Sonra animsadim, pozisyon degistirince gecmiyor dogum sancisi, icim rahatladi

canim ben kolay kolay ishal olmamam, hatta hicc olmam denilbilir. ama son bir aydir tam ishal olmasada eskisi gibi degil benimde. Ama bu magnezyum almaya baslamadan änce oldu. Yani sanirim normal bazi hamilelerda bagirsak sistemi böyle..

kizlar el parmakalrinda sismesi olan var mi?

olmazz mi benim 5, ayimdan beri inanilmaz cokk sisiyor. Cok bakarsam dikkat edersem ayaklarim cok sismior ama gece sabah uyandigimda ellerim balon gibi oluyor, bir süre hicbirsey tutamiyorum. Ebe normal dedi, su topluyorsun dedi. Eger ayakta cok durup az su icersem, ayaklarimin üzerine basamiyorum canim cok yaniyor...

canım o kesinlikle magnezyum ilacından benimde oldu 2 kez ikisindede magnezyumu bıraktım geçti artık devam etmiyorum o yüzden magnezyuma.ishalin bebeğe zararı olur diye kullanmıyorum.

canim benim doktoruna sor.. Magnezyum önemli, bebegin ahreketleri icinde. Karin kaslarin kasilmasin bebek ve sen rahat et diye veriliyor magnezyum...

günaydın annişler ve bebişleri, şafak birgün daha azaldı,vuslata yaklaşıyoruz

Herkese hayırlı cumalar dilerim.. Gönlünüzden geçen her ne varsa en kısa zamanda gerçekleşmesi dileklerimle... Allahım bütün yavrularımıza bize eşlerimize ve sevdiklerimize sağlık huzur nasip etsin.. evlerimiz bereketlensin evlatlarımız bollukla büyüsün insaallah...

merhaba bende 31.haftamdayım. benimde sistemde 3 aralık gözüksede ultrason kağıtlarında hep 29.11 olarak gözüküyor doğum tarihim.. bende inanılmaz heyecanlıyım. siz hangi hastaneye gidiyosunuz. en son nezaman doktora gittiniz?bebiş kaç kilo dedi. normal doğum olacağını neye göre söledi. benim doktorum daha o konulara girmek için erken dedi. güzel dualarınız içinde teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…