2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

cok begendım gercekten

yok canım almazsın kontrolü kaybetmedilkten sonra alıcağımız en fazla 20 kilo 50 kiloyu hiç aşmamış biri olarak 70 şe nasıl çıkarım hiç düşünemiyorum kendimi top olur yuvarlanırım herhalde.

45 kılo mu amannn allah korusun

yaaa resmen bi insan yutmuş gibi. aman allah korusun bebişede zararı olur o kilonun. :26: en ideali 10-12 kiloymuş oda zaten doğum anında gidiyormuş kalanlar yağmış zaten. gerçi benim ablam çok zayıftı hala da zayıf gerçi. 1.80 boyu var 56 kiloydu 25 kilo aldı ama hiç belli diildi sadece karnı büyüdü bide son hafta yüzü genişledi biraz. yiğenim doğdu bide sezeryanla ablam 1 haftada eski haline döndü. bide yiğenim bana çok benzio o aralar bende yine kiloluydum herkez benim zannediyordu normalde bi deri bi kemik olan karnıda çatlamadı bile. şimdide öyle boğazıda gayet ii ama metabolizması hızlı çalışıomuş hiç çekmemişim benimkide bi o kadar yavaş. o yüzden alırsamda veremeyebilirim ve garanti çatlağımda olur bu hafta doğuracak bir arkadaşım var ondada şeker çıkınca tatlı yiyemedi sadece 10 kilo aldı ama o bile çatladı. iç deriyle alakalıymış ama çok kötü gözüküo annemdede var çok çatlak. inşallah iç derim ablama biraz olsun benzemiştir

canolar şu canınızın çektiğini yazmasak mı acep diyorum. Ben belde yani köy gibi bi yede yaşıyorum eşim de asker ve 2 güne bir nöbetçi öyle her istediğimizde gidip alamaz siz yazınca korkuyorum canım ister de bulamam diyeeee anlayışınıza sığınıyorum

Son düzenleme:
B u arada arkadşlar ist. Anadolu yakasında olan arkadşlar hangi hastane hangi doktora gidiyorsunuz belki pişti oluruz ben kadıköy şifaya Fahri beyegidiyorum.

ben 42 kiloydum 60 la doğuma girdim vucudumda sadece göbeğim vardı ama oyle boyle değil oburiks gibiydim doğumdan sonra 2 tane morluk oluştu sanırım doğumda çatladım ama onlarda geçti gitti haftadan haftaya bebeyağı sürmüştüm oda düzenli bi şekilde değildi şanslıydım bu konuda annemde 2.ci hamilelikte çatlamış bu sefer gözüm korkuyo

ben beykozda Ömer Bey var ona gidiyorum tıp merkezinde kendisi bir kaç hastaneyle çalışıyo sen belirliyosun hastaneyi çalıştığı hastanelerden birini seçiyorsun. ablamın doğumunu o yaptırdı çok alakalı çok ilgili bir doktor ablamı başka doktor olsa sezeryana alırdı. o normal doğum yaptırdı.

maşallah ne güzel sen alsanda kolay verirsin o zaman. napalım artık kilolarada katlanıcaz. hayırlısıyla gelsinlerde. zafere giden yolda çeklien çile kutsalmış

ben 48-50 kılo arası gıdıp gelırım normalde.asagı yukarı benım kadar yanıınsallah ablana benzersın sende catlamazsın.benım de annemde ablamda pek catlak olmadı ama bende hıc olmasa keske

ıstanbul dayım hersey elımın altında ama bence de yazılmasın.bence bunun ıcın yenı bır konu acılabılır gercekten paylasmak ısteyenler varsa

canım kıyamam doru sölüosun yazmayalım. ama canın bişey istersede avcunu yalayıp göğsüne sürcekmişsin yengem sölemişti yıllar önce aklımda kaldı hep benimde dün akşam babamın çocukluğumda aldığı pastayı canım çekti. bulmamız mümkün olmaz ben hemen avcumu yaladım gösüme sürdüm elimi psikolojikmi bilmem ama geçti isteğim

bide buralardan bulabileceğimiz bir şey olursa ben gönderebilirim hiç sorun olmaz :) aklında bulunsun olur mu. ankarada yaşıyorum hemen hemen herşey var. çekinmeden isteyebilirsin

Son düzenleme:

Teşekkür ederim bitanemmmmm

maşallah ne güzel sen alsanda kolay verirsin o zaman. napalım artık kilolarada katlanıcaz. hayırlısıyla gelsinlerde. zafere giden yolda çeklien çile kutsalmış

Aynen herşeye katlanıcaz artık anacıklarımız ne yapmıştı acaba bizlere hamileyken elimizin altında şimdi herşey, ozaman alsalar alamazlarmış doğru düzgün bişeyde bilmezlermiş araştırcaklar etcekler nerde....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…