Evet anne olmak hiç kolay değil bana bir arkadaşı bir hikaye anlatiştı sizle paylaşmak istedim.
Bebek anne rahmine düştüğü andan itibaren Yaradan annenin yanına bir melek veririmiş
Bumeleğin adına zahmetmeleğiymiş
Anne hamilelikboyunca ve onu doğururken büyütürken annenin çektiği her zahmeti o melek annaye sevap olarak yazarmış
Öteki dünyada daAllahın bize emaneti olan olan o bebek için Çekilen zahmetlerin karşılığında aldığımız sevaplar Allahın izniyle bizi cenneti kazandırır.
Evetbenim de hamileliğim şu an için zor geçiyor sürekli midem bulanıyor siz debenim gibi yapın bu zahmetleri çekerken yanınızdaki meleği hatırlayın.
bende deniim bakalım. ceviz falan yiyim diorum hiç içim almıyor. bide 58 kiloya düşüp hamile kalmayı planlıyodum 68 le kaldım gerçi 2 kilo verdim ama yersem geleceğim parlak :) iş yerinde hamileliğinde 45 kilo alan arkadaş var öle olursam die korkuom :18:
ya benim de canım 1 haftadır kiraz istiyor ama baktım dondurulmuş satılıyodondurulmuş da istemiyorum. başka da bulamadık :/// rüyalarıma giriyo yaaa
45 kılo mu amannn allah korusun
benimde canım ara ara bişiler istio ama yiyemiorumkivi ve ayva harici pek meyve yemçedim bi kere çilek kokar gibi oldu. eşim aldı yedim güzeldi ama sonrasındada hormonlu diye korktum mevsiminde olmayınca zararı olurmuki diye.[/QUOTE
Çileklerde hormon kullanamıyorlarrahatlıkla yıyeblirsın ama çilek gibi domates bal alerji potansiyelı yüksek gıdalar o yüzden ölçüyü de kaçırmamak lazım
Nerede yaşıyosun bilmiyorum ama kiraz da var ben ist anadolu yakasındayım çiftehavuzlarda bi manav varherçeşit meyva var
Nerede yaşıyosun bilmiyorum ama kiraz da var ben ist anadolu yakasındayım çiftehavuzlarda bi manav varherçeşit meyva var
yaaa resmen bi insan yutmuş gibi. aman allah korusun bebişede zararı olur o kilonun. :26: en ideali 10-12 kiloymuş oda zaten doğum anında gidiyormuş kalanlar yağmış zaten. gerçi benim ablam çok zayıftı hala da zayıf gerçi. 1.80 boyu var 56 kiloydu 25 kilo aldı ama hiç belli diildi sadece karnı büyüdü bide son hafta yüzü genişledi biraz. yiğenim doğdu bide sezeryanla ablam 1 haftada eski haline döndü. bide yiğenim bana çok benzio o aralar bende yine kiloluydum herkez benim zannediyordunormalde bi deri bi kemik olan karnıda çatlamadı bile. şimdide öyle boğazıda gayet ii ama metabolizması hızlı çalışıomuş hiç çekmemişim benimkide bi o kadar yavaş. o yüzden alırsamda veremeyebilirim ve garanti çatlağımda olur bu hafta doğuracak bir arkadaşım var ondada şeker çıkınca tatlı yiyemedi sadece 10 kilo aldı ama o bile çatladı. iç deriyle alakalıymış ama çok kötü gözüküo annemdede var çok çatlak. inşallah iç derim ablama biraz olsun benzemiştir
ozel mesaj gonderemiyorum listeye bizi de eklermisiniz 2inci cocuk olacak SAT 03 subat BDT 10 10 2013 (10 kasim annesi olucam)
yok canım almazsın kontrolü kaybetmedilkten sonra alıcağımız en fazla 20 kilo50 kiloyu hiç aşmamış biri olarak 70 şe nasıl çıkarım hiç düşünemiyorum kendimi top olur yuvarlanırım herhalde.
yaaa resmen bi insan yutmuş gibi. aman allah korusun bebişede zararı olur o kilonun. :26: en ideali 10-12 kiloymuş oda zaten doğum anında gidiyormuş kalanlar yağmış zaten. gerçi benim ablam çok zayıftı hala da zayıf gerçi. 1.80 boyu var 56 kiloydu 25 kilo aldı ama hiç belli diildi sadece karnı büyüdü bide son hafta yüzü genişledi biraz. yiğenim doğdu bide sezeryanla ablam 1 haftada eski haline döndü. bide yiğenim bana çok benzio o aralar bende yine kiloluydum herkez benim zannediyordunormalde bi deri bi kemik olan karnıda çatlamadı bile. şimdide öyle boğazıda gayet ii ama metabolizması hızlı çalışıomuş hiç çekmemişim benimkide bi o kadar yavaş. o yüzden alırsamda veremeyebilirim ve garanti çatlağımda olur bu hafta doğuracak bir arkadaşım var ondada şeker çıkınca tatlı yiyemedi sadece 10 kilo aldı ama o bile çatladı. iç deriyle alakalıymış ama çok kötü gözüküo annemdede var çok çatlak. inşallah iç derim ablama biraz olsun benzemiştir
benimde canım ara ara bişiler istio ama yiyemiorumkivi ve ayva harici pek meyve yemçedim bi kere çilek kokar gibi oldu. eşim aldı yedim güzeldi ama sonrasındada hormonlu diye korktum mevsiminde olmayınca zararı olurmuki diye.[/QUOTE
Çileklerde hormon kullanamıyorlarrahatlıkla yıyeblirsın ama çilek gibi domates bal alerji potansiyelı yüksek gıdalar o yüzden ölçüyü de kaçırmamak lazım
aslında hormondan korkmayın diyolarda ilaç mı veriliomuş o zaman tehlikeliymiş ama onuda nasıl bilebilirizki. organik diye domates alıyoruz yaz domatesi gibi kokuo burul burul ama artık koku ilacı bile yapıolarmışne yiceimizide şaşırdık. hele balın gerçeini bulmak çok çok zor.
canolar şu canınızın çektiğini yazmasak mı acep diyorum. Ben belde yani köy gibi bi yede yaşıyorum eşim de asker ve 2 güne bir nöbetçi öyle her istediğimizde gidip alamazsiz yazınca korkuyorum canım ister de bulamam diyeeee anlayışınıza sığınıyorum
canolar şu canınızın çektiğini yazmasak mı acep diyorum. Ben belde yani köy gibi bi yede yaşıyorum eşim de asker ve 2 güne bir nöbetçi öyle her istediğimizde gidip alamazsiz yazınca korkuyorum canım ister de bulamam diyeeee anlayışınıza sığınıyorum
canım kıyamam doru sölüosun yazmayalım. ama canın bişey istersede avcunu yalayıp göğsüne sürcekmişsin yengem sölemişti yıllar önce aklımda kaldı hepbenimde dün akşam babamın çocukluğumda aldığı pastayı canım çekti. bulmamız mümkün olmaz ben hemen avcumu yaladım gösüme sürdüm elimi psikolojikmi bilmem ama geçti isteğim
bide buralardan bulabileceğimiz bir şey olursa ben gönderebilirim hiç sorun olmaz :) aklında bulunsun olur mu. ankarada yaşıyorum hemen hemen herşey var. çekinmeden isteyebilirsin
maşallah ne güzel sen alsanda kolay verirsin o zaman. napalım artık kilolarada katlanıcaz. hayırlısıyla gelsinlerde. zafere giden yolda çeklien çile kutsalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?