Herkese hayırlı cumalar dilerim.. Gönlünüzden geçen her ne varsa en kısa zamanda gerçekleşmesi dileklerimle... Allahım bütün yavrularımıza bize eşlerimize ve sevdiklerimize sağlık huzur nasip etsin.. evlerimiz bereketlensin evlatlarımız bollukla büyüsün insaallah...
Günaydııııın minnak prensler prensesler ve anneleri, hayırlı cumalar dilerim...
Kendimizi sakinleştirmeye başladıysak olmuş bu iş :).
Ben 5. aydan beri yüzük takmıyorum. Eğer hala takan varsa uyarayım bir sabah uyandığınızda yüzüğü çıkaramayabilirsiniz. Bir tanıdığımıza öyle oldu yüzüğü keserek çıkardılar.
İsteyen korse de takabilir tabi, ama ben korse takmayı hiç sevmiyorum, hem de o kadar uzun korseyi bulmak zor.
Bu arada çarşafı sarma işine göğüs altından başlıyoruz. Sara sara kalçalara kadar geliyoruz. Dün eksik anlatmışım.
bayanlar eksıkler aklıma geldıkce delircek gbı oluyorum.. sankı bıseyler eksık kalıcak son an aklıma gelıcek gıbı..sizede oluyomu cok ayrıntıyı düşünmekden oluyo sanırım..
daha hiçbişey alamadım zaten onun yüküde var üstümdee
Arkadaslar suan 31.haftamdayim, 29 Kasim`da gunum dolacak, artik az kaldi, cok heyecanliyim. Doktorum simdilik bir problem gorunmedigini, dogumun buyuk ihtimalle normal olabilecegini soyledi, daha da heyecanlandim. Bu ilk bebegim, o yuzden korkularim da var tabii ki. Allah hepimize hayirli dogumlar nasip etsin insallah..
Kızlar isme karar verdik gibi Selen koyalım diyoruz. Yağmur ve Deniz den vazgeçtik gibi. Benim de eşimin de ismi S harfiyle başlıyor. Güzel isim demi. Söylenişi falan da hoşuma gidiyor.
Selen gayet güzel canım. hayırlı olsun. ismiyle yaşasın.
Biz de oda takımını daha geçen hafta aldık. Eksikler sonradan da tamamlanır. Bebeğin ilk bir iki günü için gerekli olanlarında eksiğimiz olmasın. Bir de internet ne güne duruyor. İnternetten alışverişim 500-600 tlyi geçti. Evden sipariş güzel oluyor. Her gün farklı farklı kargo elemanları geliyor. Artık apartman görevlimiz şaşırmıyor. :) Hiç stres yapma. Herşey yapılır. Plan yap kendine. Şunları kesin alayım diye.
aynen benimde öyle.. zaten cok fazla bişey almadım bide oglusum için aldıklarım hep mevsimlik söyle kalın tulum falan bulamadım sanki üşücek gibi geliyor incecik penyelerle.. bayramdan sonra tekrar çıkıp alıcam artık kalın bişeyler.
evet yaa. kalın şeyler gelmemiş daha. sinir oldum bende. gün geçtikçe dışarı çıkmamız da güçleşiyor.
dün gece öyle güzel bi rüya gördüm ki uyanmayasım geldi.. mhmet basrim dünyaya gelmiş kucagıma veriyorlar tıpkı bana benziyor. aslında ben hep babasına benzesin istiyorum. karnı açıkmış mememi çıkartıyorum sütüm geldimi acaba diye düşünürken biraz sıkıveriyorum benbeyaz süt oglumun yüzüne akıyor. cabur cubur bi emiyor Allahım o anın gerçegini hepimize nasip etsin rüyası bile bu kadar güzelse düşünemiyorum gerçeğini :)
canım benim sakin ol sakin. daha öncede konuştuk seninle. delirmeee...! :) en güzeli çantanı hazır et, aklına birşey geldikçe git koy ekle, öyle öyle atlamazsın.
Kızlar mevlüt için bebişe kıyafet ve battaniye takımı aldınız mı? dogumdan sonra çıkıp alamayız diye düşünüyorum. birde ben kısmet olursa 40 gün beklemek istemiyorum evim çok fazla ısınmıyor mevlütü 20. günde yapıp odaları değiştiricem küçük odayı hazırlıcam oglusuma üşüyüp hastalanmasın balım diye. illa 40 gün beklemek gerekmiyormus sizin bilginiz var mı bu konuda?
vallahi benimki bir teselli ya da bahane değil. benim karakterim yapım biraz farklıdır başka insalara çok güzel gelen şey çoğunlukla bana gelmez yada benim çok beğendiğin istediğim şey diğer insanlarınkinden hep farklıdır.
bu sancı odası olayına aynen yukarıda yazdığım gibi bakıyorum... bana gerçekten böylesi daha rahatlatıcı geliyor. eşim ve annemin yanımda olması beni sadece nazlandırır sonuçta sancıyı ben çekeceğim onlar değil, onlar sadece korkulu gözlerle bana bakmakla yetinecekler... ama sancı odasında tüm kadınların derdi aynı olucak ve birbirimizi anlayacağız diye düşünüyorum.
evde bile ara ara sancım girdiğinde hiç sesimi çıkartmadan yan odaya gidiyorum orda kendimi dinliyorum sessizce geçip geçmeyeceğine falan bakıyorum eşime hiç bişey demeden...sancı geçince yanına gidiyorum söylüyorum falan bi cinsim ben yaniiii
Bizim de çamaşır makinemiz tamir olsun artık ,3 hafta oldu yok garanti uzatma işlenmemiş, yok parça yok derken en olmayacak zamanda makinesiz kaldık. Doğum çantamı daha hazırlayamadım. Sağolsun kayınvalidem (ben 24 saat yatıyorum ya bana kv bakıyor) eşimin ve benim günlük kıyafetlerimizi elde yıkadı. Daha tutmasam perdeleri falan elde yıkayacaktı. Kadın boş oturmaya alışık değil ki yeni emekli oldu, nasıl evin var senin temizliği hemen bitiyo sıkılıyorum diyo :), Hey Allahım, tv izle yat falan demi. .
Ama hakikaten olsun çamaşır makinem olsun da bebişimin kıyafetlerini makinede yıkayayım. Elde yeteri kadar durulanmaz çünkü.
aayyy ne güzel kuzum. Allah razı olsun kv.den. bizimki hamileliğimden beri 1 kere geldi evime. hiç bi arayıp bi eksiğin var mı? yapılacak bişey var mı yavrum sen yapamıyosun demiyo. işi gücüde yok yani ev hanımı sonuçta.
makine de talihsizlik olmuş canım yakın olsak ben kuzumun deterjanlarıyla senin kuzununkileri yıkar ütülerdim.
Çantam benimde hazır değil. ama kıyafetlerin çoğunu ütüledim. makine durmadı kaç gündür. birazdan kaçıyorum zaten yine iş ve ütü.
Kızlar şimdi doktordan geldim.nst ye girdim yeniden gece ağrım çok olduğu için.hiçbişey çıkmadı sancı yok açılmada yok allaha şükür.ama oğlumun hareketlerinde azalma hissettiğim için yarın yeniden nst ye gircem.alttan muayene ilki kadar acıtmadı busefer.e bünye alışıyo heralde:))))kızlar ya sizin bebek hareketleriniz nasıl benmi abartıyorum yani hareket ediyo ama eskisi kadar çok değil daha çok kayar ve sürtünür gibi bide.bu arada ben bugün itibari ile normal doğumdan vazgeçmiş bulunmaktayım nst de tam yanımda normal doğum yapan bi anne vardı ve o kadar bağırdı ağladıki bende ağlıcaktım neredeyse ya epidural normal yapıcam yada epidural sezeryan olcak.çok korktum bugün.
kizlar el parmakalrinda sismesi olan var mi?
Kızlar isme karar verdik gibi Selen koyalım diyoruz. Yağmur ve Deniz den vazgeçtik gibi. Benim de eşimin de ismi S harfiyle başlıyor. Güzel isim demi. Söylenişi falan da hoşuma gidiyor.
Biz de oda takımını daha geçen hafta aldık. Eksikler sonradan da tamamlanır. Bebeğin ilk bir iki günü için gerekli olanlarında eksiğimiz olmasın. Bir de internet ne güne duruyor. İnternetten alışverişim 500-600 tlyi geçti. Evden sipariş güzel oluyor. Her gün farklı farklı kargo elemanları geliyor. Artık apartman görevlimiz şaşırmıyor. :) Hiç stres yapma. Herşey yapılır. Plan yap kendine. Şunları kesin alayım diye.
Günaydın arkadaşlar,
Umarım herkes iyidir, mutlu, huzurlu bir gün olur hepimiz için.
Bugün doktor kontrolüm vardı, ilk defa nst ye girdim:) 15 dk kadar kaldım, bebeğimin kalp atışlarını duyarak yatmak ne güzelmiş. Sancı çıkmadı, sonuçlar iyi dedi doktor. Bebeğim 1960 gr olmuş 33 haftayla uyumlu dedi. Son bir aydır bebeğimin gelişimi 1 hafta kadar önde gidiyor. Doktor "bu sorun değil, iyi bile ciğerleri daha çabuk gelişir" dedi. 10 gün önce baş pozisyonundaydı, yine dönmüş makat pozisyonuna :) Erken doğum riskimiz yokmuş. 38+5 gibi sezeryan olursun dedi. Ultrasonda da herşey yolunda çıktı, ama artık bebek büyüdüğü için ben hiç birşey anlamıyorum ultrasondan. Özledim kızımıBayramdan önce bir daha gidicem.
Ben çok beğendim ismini, güzel seçim :)
Benim internet alışverişi de 700 ü geçti, beni anlatıyorsun sandım kargo falan :) Yakında tc falan sormucaklar artık ezberlediler :) Şaka bir yana araştırdıkça iyiki netten almışım diyorum, gerçekten piyasaya göre çok uyguna geldi. Bu arada benim eşimde özel sektörde, bizim yazımız hep öyle geçti. Ben hatta arkadaşlarla şakalaşıyordum yalnızlıktan sıkıldım, ev arkadaşı arıyorum diye :) Yıllık iznini kullanamadı doğumdan sonra alıcak inşallah. Taktik iyiymiş bu arada :)
Hoşgeldin, sevindim Ela'nın iyi olmasına. Kızımın ismi Selen olsun, kimse de olumsuz birşey demez inşallah etraftan. Bizim seninle bir çok şeyimiz benzer oldu, belki aynı gün doğum yaparız
Evet canım ya, k.yakada olman ayrı bir yakınlık sağladı :) Doğumdan sonra kızları birlikte gezdiririz belki de :) Kasımın 15'ine kadar doğururum ben kesin. Bu arada hamilelikte aldığımız kilolar bile aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?