Hosbulduk cnm teşekkürler :)) ilk bebeğin mi?
Doktor bana erken dogumu engellemek açısından nidilott adında bir ilaç verdi varmı benden başka kullanan acaba
Kızlar benide aranıza alır mısınız?:26:
evet canım çoooook heycanlıyız eşim ve ben.prensimizi çok seviyoruz konuşuyoruz biraz erken gelmek istiyo bizim oğluş konuşuyorum hergün onunla bak 3 haftalık sözleşmemiz var senle diye.umarım sözünü tutar 3 hafta daha gelmez minik kuş.senin ilkmi,cinsiyeti ney kuzunun.
BI ara değiştiririm artık :)) teşekkür ederimcnm sanada hayrli dogumlar şimdiden çok az kalmış
hoş geldin canım
Ooo ne kadar cok k.yakali varmış biz daha erken zamanda bulustuk asyaeren adli arkadasimizla arkadasta olduk hatta beni ziyarete bile geldi dogumda.bnm kayinvalidemler Foça'da bnm gebeliğimin yaz ayları hep orda gecti baya serin oluyordu aksamlari.
Ayşegül cnm cok şükür bizde iyiyiz süt konusunda Dr bana şöyle dedi senin bebeginin ihtiyaci kadar senden süt gelir premature oldukları icin ihtiyaclarida sinirli
Birde bu süt arttirici caylar malt tabletleri fln var ama bana dr onları çıkınca kullanirsin dedi ben düzenli sagmaya calisiyorum bence isin sirri bol su ve sağmak herseferinde geliyor
Bu 1 gece kalma olayini bende sorcam doktora yoksada istetim çok mantıklı
Sorma çok heyecanlıyız, kızımız olacak seninkinin cinsiyeti ne?
Ooo ne kadar cok k.yakali varmış biz daha erken zamanda bulustuk asyaeren adli arkadasimizla arkadasta olduk hatta beni ziyarete bile geldi dogumda.bnm kayinvalidemler Foça'da bnm gebeliğimin yaz ayları hep orda gecti baya serin oluyordu aksamlari.
bayanlar eksıkler aklıma geldıkce delircek gbı oluyorum.. sankı bıseyler eksık kalıcak son an aklıma gelıcek gıbı..sizede oluyomu cok ayrıntıyı düşünmekden oluyo sanırım..
daha hiçbişey alamadım zaten onun yüküde var üstümdee
çok güzel bilgiler işte ben bunun için kişiye özel sancı odası istiyorum.
yanımda bana masaj yapmak için eşim olsun.
duş alabileyim.
en azından sancı anında rahatlamaya çalışırım
Benim melegimde erkek... insanlah sozlesmeyi fes etmezilk bebegimiz ve çok çok değerli benim icin. 2sene hamile kalamadm istedigimz halde üstelik hiçbir problem yoktu.. tam umudu kestigim anda hamile olduğumu öğrendim ama hiç dua etmekten vazgecmedim.. doğal yolla hamile kaldim tedavi falAn olmadım hayırlısı buymuş dedim hep :)) Rabbim meleklerimizi korusun
erkeeekkk :)) ben daha yeni hamile olduğumu öğrendiğimde kız goruyodum rüyamda dedim kızımız olcak isim bile buldum :) erkek olduğunu öğrendik tokezledik erkek ismi yok yani kalmamış gibi geliyo bana suan
Benim hamileliğimin 3. haftasında daha hiç birşey bilmiyorken eşim kızımız olduğunu görmüştü rüyasında. Bana ise ilk başlarda erkek gibi geliyordu, hatta mustafa falan demiştim birkaç kez bi baktık kız olacak :)
Allahım hepimizin bebişlerine sağlık versin sıhhat versin.onlar hepimizin gözünün nuru şimdiden annelik duygusunu yaşamaya başaldık çok farklı ve çok özel bi duygu ben yavrum her tekme attığında şükrediyorum allaha bu duyguyu yaşattığı için.Sağlık ve sıhhatle kucağımıza alalım inş.kuzucukları.biz isim konusunda çok karrsız kaldık aslında hamile kalmadan ismi bellikydi erkek olursa mukan kağan olcaktı.göktürk hükümdarı.ama kim duyduysa hep dalga geçti:) nebiçim isim bu diye.bizde vazgeçtik şimdi ya onur alp yada Göktuğ olcak.onada babası karar vercek ben karar veremedim.
ay canım mukan kağan duyduğum güzel isimlerden biri.
benim oğlum olsaydı koyardım kesin
vazgeçmeyin bence
kızlar ben az önce eylül annelerini okudum.
süperler ya doğururken bile topiğe msj atıyolar.
herşeyi sıcağı sıcağına aktarmışlar.
Olmazmı kuzum yaa.. aylardır var. ben nerdeyse hamileliğin başından beri yüzüklerimi takamıyorum... ayakkabı numaram 36,5 - 37 idi şimdi 38 numara giyiniyorum. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?