2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

yaa kızlar bende k.yakadayım :) aksoyda oturuyorum sizler neredesiniz?hangi hastane ve doktorlara gidiyodunuz siz acaba?bide kaç yaşlarındasınız :) bigün buluşsakmı acaba madem hepimiz k.yakadayız ne güzelmiş yaa :)))

Ben yeni girne caddesinin devamında otobanın üst tarafındayım. Lemok foçada. Ben 28 yaşındayım, Ege Üniversitesinde doğum yapacağım nasipse. Alsancak te Sait Yücebilginin özeline gidiyorum. Yatak istirahatim var. Hiç dışarı çıkamıyorum maalesef ( .

Sende neler var

Canım ben Eski Foça'dayım. Doktora tepecik kadın doğuma gidiyorum, doğumum orda olcak inşallah. 32 yaşındayım:) Metroyla İzmire gelmek yoruyor beni artık ama siz buraya gelirseniz kahveler benden:)

Herkeslere selam ....
Dün kasik agrilarim nedeniyle hastaneyi aradim grö bakalim dediler..
Allaha sükür nst ultrashal hersey iyi cikti , benim yaramaz sipam yer degistirmis yine ..
Tam yan gel yat dedikleri pozisyonda enine uzanmis öylesine keyif yapiyordu :)..
Agrilarin o yüzden oldugunu söylediler ..
Simdi artik dönmesini bekliyecegim insallah döner tekrardan ...
Ne güzel 32. haftada normal pozisyonunu almisti ... Daha cok var birazda yan yatayim dedi heralde :)))
Büyüdükce baskilari artiyor hassas/ zayif vucutlarda bu agrilar kendini dahada belli ediyor dediler ..
2.200 g olmus hala bir hafta önde ölcümler dendi ..
Zerfix uzunlugu vs iyi cikti sükür , bu agrilarada katlanilacak artik ..

Insallah herkesler iyidir ..

Ooo ne kadar cok k.yakali varmış biz daha erken zamanda bulustuk asyaeren adli arkadasimizla arkadasta olduk hatta beni ziyarete bile geldi dogumda.bnm kayinvalidemler Foça'da bnm gebeliğimin yaz ayları hep orda gecti baya serin oluyordu aksamlari.
Ayşegül cnm cok şükür bizde iyiyiz süt konusunda Dr bana şöyle dedi senin bebeginin ihtiyaci kadar senden süt gelir premature oldukları icin ihtiyaclarida sinirli
Birde bu süt arttirici caylar malt tabletleri fln var ama bana dr onları çıkınca kullanirsin dedi ben düzenli sagmaya calisiyorum bence isin sirri bol su ve sağmak herseferinde geliyor
Bu 1 gece kalma olayini bende sorcam doktora yoksada istetim çok mantıklı

Ben de böyle birşey alıcam, bakalım burda bir dükkana gelecekmiş, gelmezse netten alırım. Beden ne almak lazım acaba? Şu an 75 kg oldum ben

canım ben 64 kiloyumm beden aldım.beden gayet iyi kolları çok azcık bol oldu ama kötü durmadı ve basit bi polar kumaş değiş çok hoşuma gitti dağide vardı bitane onu alçaktım indirimdeyi.ama hem m bedni çok bol oldu hemde kumaşı üstümden gitcek dibi duruyodu çok beğenmedim dağidekini.

çok güzel bilgiler işte ben bunun için kişiye özel sancı odası istiyorum.
yanımda bana masaj yapmak için eşim olsun.
duş alabileyim.
en azından sancı anında rahatlamaya çalışırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…