yaa koymasam içimde kalcak zaten.hatta ben evlenmeden bile önce oğlum olursa mukan koycam diyodum.ama ne biliim ya kime söylediysem bi duraksadı mukamı mukomu mukimi diye.e bunun okulu var eğitim dönemi var.zorluk yaşasın istemedik.bide biraz siyasi bi isme kaçıyo.asıl birazda o yüzden vazgeçtik.sorun yaşamasın diye.ama bilmiyorumki.içimde kaldı orası kesin.
Siyasi falan diyorsun ya, En olmadı göbek adı koyun nüfusa yazdırmayın ama koymak istiyorsan mutlaka koy bence
aramızda 1 gün varmış.. benımde sata gore 28.11 ama ultrason kagıtlarında bazen 29.11 bazen 30.11 gösterıyor..
ben ümranıye atlas hastanesinde pelin koca ya gıdıyorum.. en son gecen hafta salı gunu gittim yani 10 gun once 29+5 haftalıkken..
kız bebek beklıyoruz bebegım 1300 grmdı cok ıyı dedi bebegım dogum pozısyonunda(başı aşağıda) oldugu ıcın normal dogum olabılcegını soyledı ılk kızımda da normal dogum oldugu ıcın doguma musaıt oldugumuda bıldıgı ıcın soylemıs olabılır.. senın bebişinın kg durumu nasıl canım.. haftasına gore onde olduguna gore iyi olmalı
Allahım hepimizin bebişlerine sağlık versin sıhhat versin.onlar hepimizin gözünün nuru şimdiden annelik duygusunu yaşamaya başaldık çok farklı ve çok özel bi duygu ben yavrum her tekme attığında şükrediyorum allaha bu duyguyu yaşattığı için.Sağlık ve sıhhatle kucağımıza alalım inş.kuzucukları.biz isim konusunda çok karrsız kaldık aslında hamile kalmadan ismi bellikydi erkek olursa mukan kağan olcaktı.göktürk hükümdarı.ama kim duyduysa hep dalga geçti:) nebiçim isim bu diye.bizde vazgeçtik şimdi ya onur alp yada Göktuğ olcak.onada babası karar vercek ben karar veremedim.
Benim hamileliğimin 3. haftasında daha hiç birşey bilmiyorken eşim kızımız olduğunu görmüştü rüyasında. Bana ise ilk başlarda erkek gibi geliyordu, hatta mustafa falan demiştim birkaç kez bi baktık kız olacak :)
ben beş altı gündür kullanıyorum canım.ilk dört gün altı saatte bir kullandım.hemen ikinci gün sancılarım geçti.şimdi 8 saatte bir kullanıyorum.bir kaç güne 12 saate düşürcem.
iyi akşamlar geleceğin güzel annişlerii..
bu konu açılmakda geç kalınmış ben göremedim açan oldu mu ben açıverdim..
güzel doğum hikayelerimiz olur inşallahh.. bakalım ilk kim yazacak..
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/654547-2013-kasim-anneleri-dogum-hikayeleri.html
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/648917-2013-kasim-annelerinin-dogum-hikayeleri.html
bu vardı canım admin kapatsa konulardan birini iyi olacak. Oraya sadece doğum hikayelerini yazalım bir de muhabbet falan olmasın
Kv konusunda ekstra şanslıyım dua ediyorum her gün ona, Allah razı olsun, annem gibi, buradan kvlerin yaptığı terbiyesizlikleri okudukça tüylerim diken diken oluyor. Sanki torununu taşıyan kadın değil gelinler. Neyse çok kızıyorum onlara.Umarım akılları başlarına gelir.
Yıkamış kadar oldun canım. Çok teşekkürler inşallah haftaya olacak makinem, bol bol yıkarız ütüleriz artık canım kızımın eşyalarını. Odası da çarşamba günü gelecek. Ohh önümüzdeki hafta bu hafta gibi sıkıcı olmayacak. Çok şükür.
kızlar bebeği olmayan bir bayana 41 hamişten ayetel küsi topluyorum.25 okundu 16 kaldı.yardımcı olurmusunuz? okuyan bu mesajı beğenirse ben anlarım inşallah..
Kendim icin 2 gecelik, 1 sabahlik, 1 pijama, terlik, ayna, tarak, ped.Kizlaaarrr bu arada dogum çantanızı hazirlamissinizdir mutlaka, bebeginiz ve kendiniz icin neler koydunuz çantaya bilgilendirir misiniz? Ben daha hazirlamadim da :18:
Herkese merhabalar
kızlar lohusa sepetinden sipariş verdiğim sabahlığım geldi.gayet iyi beğendim ben rengi falan çok hoş.tavsiye derim almak isteyenlere.
Kızlar benide aranıza alır mısınız?:26:
izne ayrılmama son 2.5 saat kaldı ve ben son hastayı alıyorum 33 haftaa çok yorucu gecti artık evde dinlenmek istiyorummmmm
Ben söylediklerimde ciddiydim yani öylesine deil. tanısanız beni bilirdiniz herşeyi yapacağımı :)
kayınvalide konusunda dilini ısır. dua et ve yüzüne de sürekli söyle. onu öv teşekkür et mutlu et. yani oda bilsin senin memnun ve mutlu olduğunu.
Makinen biran önce çözülür inş. odanızda hayırlı olsun canım. bende odayı toplayım paylaşcam oğlumun odasının resimlerini.
Öpüyorum kuzum kolay gelsin şimdiden.
Herkeslere selam ....
Dün kasik agrilarim nedeniyle hastaneyi aradim grö bakalim dediler..
Allaha sükür nst ultrashal hersey iyi cikti , benim yaramaz sipam yer degistirmis yine ..
Tam yan gel yat dedikleri pozisyonda enine uzanmis öylesine keyif yapiyordu :)..
Agrilarin o yüzden oldugunu söylediler ..
Simdi artik dönmesini bekliyecegim insallah döner tekrardan ...
Ne güzel 32. haftada normal pozisyonunu almisti ... Daha cok var birazda yan yatayim dedi heralde :)))
Büyüdükce baskilari artiyor hassas/ zayif vucutlarda bu agrilar kendini dahada belli ediyor dediler ..
2.200 g olmus hala bir hafta önde ölcümler dendi ..
Zerfix uzunlugu vs iyi cikti sükür , bu agrilarada katlanilacak artik ..
Insallah herkesler iyidir ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?