2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Siyasi falan diyorsun ya, En olmadı göbek adı koyun nüfusa yazdırmayın ama koymak istiyorsan mutlaka koy bence

bende konak hastanesi erkan türköze gidiyorum.bebişim 1480 gr dı ben düz hesap 1500 diyorum:) bende 29+4 günlükken gittim. yani 21 eylüllde..salı günü tekrar gidecem çalışabilir raporunu almaya. tekrar kg mını yazarım sende gidersen mutlaka yaz. benim doğum pozisyonunda falan olduğunu sölemedi ama olsaydı sölerdi herhalde.. bizde erkek bebek bekliyoruz. erkekler genelde kızlara göre ağır oluyomuş zaten.kızlar daha narin oluyormuş.. inşallah bizimde ikincisi kız olur:) bu arada normal doğumdan da korkmaya başladım. bebek genital bölgedeki kemiklere inanılmaz bası yapıyor. bazen yürümekte zorlanıyorum. bu kadar sancı ağrının daha fazlasını düşününce çok tırsıyorum.

aminnnnn insallah canimmmmmmmmmm............ Alpte güzel goktug da... eşimle ya ege ya goktug olcak demiştik.. egede karar kildik ama yanina bi isim daha arıyoruz agr olsun istedik kısmet bakalim

Son düzenleme:

Sağlıklı olsunlarda tek dileğimiz o Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağımiza almayı nasip etsin meleklerimizi...

Kizlaaarrr bu arada dogum çantanızı hazirlamissinizdir mutlaka, bebeginiz ve kendiniz icin neler koydunuz çantaya bilgilendirir misiniz? Ben daha hazirlamadim da :18:

ben beş altı gündür kullanıyorum canım.ilk dört gün altı saatte bir kullandım.hemen ikinci gün sancılarım geçti.şimdi 8 saatte bir kullanıyorum.bir kaç güne 12 saate düşürcem.

bende 8 saatte bir içiyorum canım acaba doguma kadar kullanacakmıyız bana yan etkisi fazla oluyo galiba baş ağrısı mide bulantısı gibi sende de oluyomu

http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/648917-2013-kasim-annelerinin-dogum-hikayeleri.html

bu vardı canım admin kapatsa konulardan birini iyi olacak. Oraya sadece doğum hikayelerini yazalım bir de muhabbet falan olmasın

Ben söylediklerimde ciddiydim yani öylesine deil. tanısanız beni bilirdiniz herşeyi yapacağımı :)
kayınvalide konusunda dilini ısır. dua et ve yüzüne de sürekli söyle. onu öv teşekkür et mutlu et. yani oda bilsin senin memnun ve mutlu olduğunu.
Makinen biran önce çözülür inş. odanızda hayırlı olsun canım. bende odayı toplayım paylaşcam oğlumun odasının resimlerini.
Öpüyorum kuzum kolay gelsin şimdiden.

Kizlaaarrr bu arada dogum çantanızı hazirlamissinizdir mutlaka, bebeginiz ve kendiniz icin neler koydunuz çantaya bilgilendirir misiniz? Ben daha hazirlamadim da :18:
Kendim icin 2 gecelik, 1 sabahlik, 1 pijama, terlik, ayna, tarak, ped.
Ogluş icin 1 hastane cikisi, 5 li tulum set, 5li alt ust set, extradan 2 ic zibin, 2 eldiven, 2 corap, agiz bezi, hastane seti haricinde bir kalin nohut battaniye, emzik, biberon, pisik kremi, pamuk, 6-7 tane 1 numara bez

Herkese merhabalar

Merhaba canim

selam kızlar sırt, bel, kasık ağrısı falan ben de henüz yok.. doktorum da her kontrolümde bel ağrısı yaşarsın bu dönemlerde diyor ama bende ağrı yok.. yalancı sancı diyorlar ya ondan da yok.. acaba bu iyi bir şey mi? yoksa bende mi bir gariplik var?.. acaba ben acı çekmekten zevk alacağımı mı sanıyorum???? aman neyse saçmaladım işte kızlar kusura bakmayın:)

Dilimi ısırıyorum, ona da söylüyorum hep. Bana birşey sorduğunda sen daha tecrübelisin bilirsin falan diyorum. Hiç kaynana gibi değilsin diyorum.

Makine de inşallah pzt ya da salı olacak. Ondan sonra gelsin çamaşırlar gitsin çamaşırlar..
Bu arada nerdesin? Hangi il?

Canım geçmiş olsun.
Benim oğluşta yer değiştirip duruyo sonra geri ters dönüyo. Ama zaten doktorda demişti daha çok döner diye. son 1-2 haftada tam pozisyon alırmış. ozaman doğum kanalına girecekler inş.
Kilosu iyimiş canım ben 34. haftadayım 2 kg bebişim. Ağrılar hepimizde var şuan bile kasıklarım belim nasıl ağrıyo anlatamam.
İdare etcez artıkın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…