2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Hilalcim sen ne yapıyorsun nasılsın? kızçen nasıl? ne zaman verecekler sana emzirmen için?

saol kuzum ne güzel paylaşmışsın. Bende akşam eşimle paylaşayım bari :)

hayırlı olsun canım gözünüz aydın tebrikler. sağlıkla büyütürsün inş.

hoş gelsin canım. ne güzel halletmişsiniz herşeyi. kızçenin iyi olduğuna sevindim. bu hafta benim bildiğim doğum yok :)
Bzim oğlanda büyüyor teyzesi artk her hafta bekliyor doktor amca bizi. bir sıkıntı yok nst için gideceğiz.
Öptüm seni.

canım ellerine sağlık hayırlı olsun odanız. ayy lambayı çok merak ettim yaa :)

bende daha hamile olmadan erkek olcağını görmüştüm rüyamda:)) hatta test yapmadan hamile olduğum belli değildi gecenin bi vakti canım bi turşu istemişti.ertesi günü test yapmıştım hemen:)))

Bana da hep kız gibi geliyordu, içimdeki his kızdı. belki öyle istediğimdendir. kız olsa adı bile belliydi. Allah'ın gücüne gitmesin tabi. sağlığı yerinde olsunda. Ama oğluşumuz olacak :)
Benim içime yanlış doğmuş ama ben oğluşumu çok seviyoruuummm..

Fidoşumm benimm.. Onur Alp çok güzel ve şık bence

Hahaha aynen bende hep kiz geciyordu icimden rüyalarima bile kiz bebek görüyordum. Ismi de hazirdi, elif,
Erkek olacagini söyleyince
Doktor cok sasirdim :)
Eli ayagi düzgün. Saglikli uzun ömürlü olsunlar tek önemli olan bu.

canım çok haklısın ben hiç mi hiç su içmiyorum yani su içmeden yattığım oluyor. çok üzülüyorum vicdan azabı yaşıyorum ama içim almıyor, midem bulanıyor ne yapacağımı şaşırdım ve üzülüyorummmm...

ayy ne güzel. valla senden başka olmayan duymadım. :) yada bizim mi canlarımız kıymetli acaba :26:

sonra makine tamir olduğuna bin pişman olacak bende günlerdir çalışıyor makine valla :)
ben Ankaradayım canım ama ankaradan kimseyi bulamadım Kasım annesi nedense

Kızlar hepimiz farklı farklı yerlerdeyiz ama şu an duygularımız, korkularımız, heyecanlarımız o kadar aynı ki hep birlikte gibiyiz. İyi ki bu siteye girmiş, sizleri tanımışım. Sizlerin sayesinde hem bilgileniyorum hem kendimi yalnız hissetmiyorum. Umarım bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alır, burda hep birlikte büyütürüz. Doğumdan sonra da birbirimizin desteğine çok ihtiyacımız olacak eminim.

yok bebişim yaa. Almanya'dan bile daha çok yazan annişlerimiz var. Ben bi Ankaradan bulamadım

Canim ankaradan vardir, yani
Baslarda vardi. maalesef cogu girmiyor artic facede takiliyorlar galiba. Eski tadi yok buranin. Bende ekim
Annelerini okuyorum orasi daha kalabalik, hem zaten ekim annesi olucam eger oglusum süpriz yapip gelmese su 3 gün

Evet haklisin canim bazen insanin en yakinindan bile yakin oluyor burdaki arkadaslar. Sen sordunmu doktoruna
Igne isini. Ne zamana kadar kullanacaksin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…