oohhh keyiflere bak yaa. kıskandım sizi vallaa. ben Ankaradayım.
Kızlar Ankaradan yok mu kasım annesi yaaww..??
Evet haklisin canim bazen insanin en yakinindan bile yakin oluyor burdaki arkadaslar. Sen sordunmu doktoruna
Igne isini. Ne zamana kadar kullanacaksin?
benı merak eden oldu mu bılmıyorum pazartesi itibarıyle izne ayrıldım. salı gunu ağır preeklampsi gecırdım.
üniversite hastanesinde acıle aldılar 18 19 tansiyonla ameliyata gırdım tansiyon 20 yı bulmus hem benı hem bebeklerı kaybedebilirlermis
cok sukur bebeklerrim dogdu ama küvezdeleer
dualarınızı eksık etmeyın cok ama cok zor zamanlar gecırdım daha yenı eve geldım
bebekler yok tabı
Allah hepinizi hayırlısıyla kurtarsın
Hahaha aynen bende hep kiz geciyordu icimden rüyalarima bile kiz bebek görüyordum. Ismi de hazirdi, elif,
Erkek olacagini söyleyince
Doktor cok sasirdim :)
Eli ayagi düzgün. Saglikli uzun ömürlü olsunlar tek önemli olan bu.
benı merak eden oldu mu bılmıyorum pazartesi itibarıyle izne ayrıldım. salı gunu ağır preeklampsi gecırdım.
üniversite hastanesinde acıle aldılar 18 19 tansiyonla ameliyata gırdım tansiyon 20 yı bulmus hem benı hem bebeklerı kaybedebilirlermis
dualarınızı eksık etmeyın cok ama cok zor zamanlar gecırdım daha yenı eve geldım
bebekler yok tabı
Kızlar hepimiz farklı farklı yerlerdeyiz ama şu an duygularımız, korkularımız, heyecanlarımız o kadar aynı ki hep birlikte gibiyiz. İyi ki bu siteye girmiş, sizleri tanımışım. Sizlerin sayesinde hem bilgileniyorum hem kendimi yalnız hissetmiyorum. Umarım bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alır, burda hep birlikte büyütürüz. Doğumdan sonra da birbirimizin desteğine çok ihtiyacımız olacak eminim.
canım çok geçmiş olsun rabbim yavrularınla beraber sağlıkla sıhhatle hastaneden çıkmayı nasip etsin inş.benı merak eden oldu mu bılmıyorum pazartesi itibarıyle izne ayrıldım. salı gunu ağır preeklampsi gecırdım.
bebekler yok tabı
Canim ankaradan vardir, yani
Baslarda vardi. maalesef cogu girmiyor artic facede takiliyorlar galiba. Eski tadi yok buranin. Bende ekim
Annelerini okuyorum orasi daha kalabalik, hem zaten ekim annesi olucam eger oglusum süpriz yapip gelmese su 3 gün
bebekler yok tabı
Ankara yok ama Konya var canım olmazmı hızlı trenle bir saat :)
canım ben ankaradayım
herkese iyi akşamlar nasılsınız
kızlar ben şimdiye kadar çatlağım yok diye seviniyordum ama bugün fark ettim ki alt taraftan başlamış hemde kırmızı kırmızı canım sıkıldı bunlar doğumdan sonrada böyle kırmızı mı kalcaklar? Çocuklarımız sağlıklı olsun her şeye razıyız tabi ama yinede öle görünce üzüldüm biraz vücudum evrim geçirdi zaten kilolar geçici ama bunlar kalıcı
bebekler yok tabı
herkese iyi akşamlar nasılsınız
kızlar ben şimdiye kadar çatlağım yok diye seviniyordum ama bugün fark ettim ki alt taraftan başlamış hemde kırmızı kırmızı canım sıkıldı bunlar doğumdan sonrada böyle kırmızı mı kalcaklar? Çocuklarımız sağlıklı olsun her şeye razıyız tabi ama yinede öle görünce üzüldüm biraz vücudum evrim geçirdi zaten kilolar geçici ama bunlar kalıcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?