2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
benı merak eden oldu mu bılmıyorum pazartesi itibarıyle izne ayrıldım. salı gunu ağır preeklampsi gecırdım.
üniversite hastanesinde acıle aldılar 18 19 tansiyonla ameliyata gırdım tansiyon 20 yı bulmus hem benı hem bebeklerı kaybedebilirlermis
cok sukur bebeklerrim dogdu ama küvezdeleer
dualarınızı eksık etmeyın cok ama cok zor zamanlar gecırdım daha yenı eve geldım
bebekler yok tabı
Allah hepinizi hayırlısıyla kurtarsın

Evet haklisin canim bazen insanin en yakinindan bile yakin oluyor burdaki arkadaslar. Sen sordunmu doktoruna
Igne isini. Ne zamana kadar kullanacaksin?

Ben bugün kontrole burdaki devlet hastanesine gittim canım, İzmire gitmek zor geldiği için :) Burdaki doktorda zaten baştan beri beni tanıyor, çok iyi bir doktor. Bir süredir burda değildi. Neyse o yüzden sormadım. Bayramdan önce kontrole gittiğimde sorucam. 8 ekime randevu aldım, o zamana kadar kullanmaya devam edicem. Sağol sorduğun için. Öğrenince yazarım.

Canım çok geçmiş olsun, Allah analı babalı büyütsün inşallah. Bir an önce kendilerini toplar umarım yavruların. Dualarımız seninle merak etme.

aynen canım sağlıklı olsunlarda. Bizde asya ismini koymuştuk kız diye :) sende benim adımı koyacakmışsın.

herkese iyi akşamlar nasılsınız

kızlar ben şimdiye kadar çatlağım yok diye seviniyordum ama bugün fark ettim ki alt taraftan başlamış hemde kırmızı kırmızı canım sıkıldı bunlar doğumdan sonrada böyle kırmızı mı kalcaklar? Çocuklarımız sağlıklı olsun her şeye razıyız tabi ama yinede öle görünce üzüldüm biraz vücudum evrim geçirdi zaten kilolar geçici ama bunlar kalıcı

canım benim .
çok geçmiş olsun
Rabbim bebeciklerini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
hiç haberimiz olmadı.
dualarımız sen ve kuzuklarla.

ooyy kuzum. Ne kadar güzel ifade etmişsin duygularımızı. aynen dediğin gibi. çok güzel destek oluyoruz birbirimize. iyiki bu sitede karşılaşmışız. tanışmışız. hepiniz iyiki varsınız.
Öpüyorum.

canım çok geçmiş olsun rabbim yavrularınla beraber sağlıkla sıhhatle hastaneden çıkmayı nasip etsin inş.

Aşk olsun yani bizi terk mi ediyosun. neden bizde kalabalığız? biz bize yeteriz. Benimde ekim sonu olma ihtimali var ama ben hep buran yazışıyorum sizlerle.
Doğum hikayemi de Allah nasip ederse Kasım forumundan devam etmeyi düşünüyorum.

Aaaaa, canım çok geçmiş olsun. Merk ettik tabii.. Gözünüz aydın. sende anne oldun demek. Bebişlerin nasıl? sağlıkları kiloları? sen nasılsın? Merak etme dualarımız seninle. İnş. sağlıkla kısa zamanda kucağına alırsın kuzularını. Sütün geldi mi? Küvezde ne kadar kalacaklar? Yine haberdar et olurmu canım.
Öpüyorum seni güzel taze annecik.

Olsun canım takma o kadar. inş. ilerlemez o kadarcık kalır. seninde dediğin gibi öncelik sağlıklarımız. hiç üzme kendini.

Canım geçmiş olsun hiç haberimiz olmadı Rabbim en yakın zamanda bebişleri verecek kucagına buna inan tatlım dualarım seninle

Canim rabbim yavrularini sana bagislasin. En kisa zamanda kucağına al inşallah. Nasıl durumları sen nasilsin

kırmızı kalmıcak beyazlaşcak soluklaşacak ama nakadar zamanda bilmiyorum bnde kesin çatlarım sen yaglanmışmıydın?

bılgecebuk canım hayırlı olsunnn bebıslerın saglıkla sıhhatle ordan cıkmayı nasıp etsın rabbım size...ayrıca cok cok gecmıs olsunnnn ..
hande_71 konu acıldı dogum hıkayeleri ıcın..sayfanın ılk basına bakarsan lınk var orda zaten.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…