2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Gözün aydin canim.gule gule buyut bebislerini.en kisa zamanda evinize gotur insallah.

Hosbuldukk cnm saol tam kararında olmuş cantan.. nette arastrdim biraz çok abartılı geldi.. bende çantamı söylediklerine göre hazirlicam... teşekkür ederim..
aşk olsun canım. bizim herkese gönlümüz açık. Hoş geldin.
Hosbulduk canım teşekkürler, mutlu oldum..
hayırlı olsun canım gözünüz aydın tebrikler. sağlıkla büyütürsün inş.
Amin canım... sağolasın. Sende aynı şekilde.. sağlıklı bi sekilde alalım meleklerimizi kucagimiza...
canım eşimle bizim aklımızdaki isimlerden biri de umut ege idi. fikir vermek istedim.
Sağol cnm.. degerlendiricem bu ismi....
Canım geçmiş olsun... dualrimiz seninle.. Rabbim meleklerini korusun......

Son düzenleme:
kırmızı kalmıcak beyazlaşcak soluklaşacak ama nakadar zamanda bilmiyorum bnde kesin çatlarım sen yaglanmışmıydın?

ben pregnacare kullanıyordum ama öyle çok düzenli değil doktorum söylemişti zaten genetik bu çatlak meselesi diye ben düğünümde çook zayıflamıstım ozaman catlağım olmustu ama böyle değil bünyem müsaitti yani yinede kırmızı kırmızı görünce üzüldüm cok

Kirmizi ve mor renkli carlaklar gecme ihtimali olanlar, beyaza dondukten sonra kalici hale geliyor ;(

Hosbuldukk cnm saol tam kararında olmuş cantan.. nette arastrdim biraz çok abartılı geldi.. bende çantamı söylediklerine göre hazirlicam....
Aslina bakarsan bu bile fazla ya, neyse...

ben aldım mevlüt takımı dediğin gibi sonaa bebişle zor olur diye. ,istediğin zaman yapabilirsin mevlütüde yarı kırkı çıkmış oluyo zaten 20. gün. bende annem gitmeden yapmayı düşünüyoum mevlüt ü 15-20 gün anca kalıcak annem çünkü

Yok canim ya ne terk etmesi buralardayim. Orayi bir tek takip ediyorum. Bizden ilerdeler tecrübelerinden yararlanmak lazim. Ne güzel gün sayiyorlar.

Canim hem gecmis olsun hem gözün
Aydin. Insallah kuzucuklarini en kisa zamanda kucagina alirsin.

Ben merak etmiştim ikizlerin annesi demi.
Çok şükür.... bebeklerinin de senin de iyi olmana çok sevindim.

Ben 1 aydır falan takılıyorum burada. Bence güzel burası. Ben çok faydalanıyorum. Kendİmi hiç yalnız hissetmiyorum.

Cok gecmis olsun Allah anali babali büyütsün bebisleri , insallah hemen toparlanip eve gelirler onlar da

Hislerimi yazmışsın canım...

kızlar ben göbeğimin en alt kısmından ta göbek deliğime kadar çatladım
göbek bölgem oldukça yağlıydı zaten 5 aylık hamile gibi duruyordum normalde neyse 2.ayımda başladı çatlaklar badem yağı, zeytin ağı ve bulduğum her kremi sürdüm nemli kalması için tabi engel olamadım
aslında çok kafama takmıyordum bu durumu ama artık çok kaşınmaya ve acımaya başladı geceleri kaşınmaktan uyuyamıyoum ve küçük küçük yaralar olmaya başladı kaşıntıdan dolayı napıcamı bilemez haldeyim eşim bugün dermatolog a somuş kakao yağı sürün demiş bolca. sağolsun almış gelmiş eşimde bolca sürdü masaj yaparak ama kaşıntım geçmiyo derilerimi yırtmak istiyorum hem ağlıyorum hem kaşınıyorum yardım edin lütfennnn

Çook geçmiş olsun canım. Lieracın ampülleri var onlardan mı alsan ki.

Bu arada çok uzun zamandır ağlamıyordum, yarım saat falan ağladım yeni sakinleştim. Sebep yok ağlamama üstelik.

Bilgecebukcanim rabbim yavrularini sana bagislasin .
Gözün aydin .. Nasil kuzularin .sen nasilsin ??
Insallah cabucak kavusursun miniklerine ..
Cok cok gecmis olsun ücünüzede ..

Kızlar öncelikle herkese iyi geceler.. kendi kendime dert edindim resmen... sorun kayinvalidemlerin hamileleigimi fazla abartisi... hamilelikten mi bilmiyorum. bi türlü uyuyamadim sağa don sola don hep aklımda kendimi kötü hissediyorum.. en iyisi buraya içimi dokmek dedim.. kayinvalidemleri severim iyiler Allaha şükür, hiç birinden bi sıkıntım yok.. arada kayinvalidemde alttan laf sokus oluyo o kadarda olsun diye dusunuyorm, ne kayinvalideler var. Duyuyoruz çevreden.. ama bu hamileligimi çok fazla abartıyolar.. kayinvalidemin her gördüğünde ege paşa diye karnimi oksamasi çocuk dilinde anlarsiniz ya, beni rahatsız ediyo.. ya da kayinpederimin torunumu ben yetistiricem ben banyo ettiricem güvenmiyorum size deyişi? Ne yani bu bebeğin annesi ya da babası ölmuş mu?? Dert edindim kendime yaa. Ağzımı acamiyorum. Başkası olsa lafını esirgemez. Yapı olarakta sessiz biriyim. Gecen hafta bebek alisverisine gittik ailece? Kayinpederimden tutun kaynima kadar.. benim annem babam uzaktalar.hadi kayinvalidem gelsin yanimda bilgili biri olur, gorumcemde gelsin bayan ve 15 yasinda neticede... ya digerleri.. ilk bebegim oldugu icin kiuafetlerde secici davraniyorum pamuk olsun istiyorum k.validemin anneside hicbiseyi begenmiyo diyisi beni çok üzdü mesela alttan alttan laf soktuu yine. Ya da bisey begeniyorum mesela, yunlu sicak tutar kisin diyorum pis o ııy diyip igreniyo hevesimi kaciriyo. Ben mi mi yanlisim söyleyin nolur. En azından abartiyorum dicem.........

Cnm bence hic abartmiyorsun bu kadar müdahale etmeye haklari yokesin ne diyor bu laf sokmalarda sen soyleyemiyorsan o söylesin bu kadar karışmayin diye

Gözünüz aydin canim benim Allah anali babalı saglikli bir sekilde buyutsun ins Rabbimin izniyle minik kuzular evlerine hemen gelirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…