yok bebişim yaa. Almanya'dan bile daha çok yazan annişlerimiz var. Ben bi Ankaradan bulamadım
benı merak eden oldu mu bılmıyorum pazartesi itibarıyle izne ayrıldım. salı gunu ağır preeklampsi gecırdım.
üniversite hastanesinde acıle aldılar 18 19 tansiyonla ameliyata gırdım tansiyon 20 yı bulmus hem benı hem bebeklerı kaybedebilirlermis
cok sukur bebeklerrim dogdu ama küvezdeleer
dualarınızı eksık etmeyın cok ama cok zor zamanlar gecırdım daha yenı eve geldım
bebekler yok tabı
Allah hepinizi hayırlısıyla kurtarsın
Kendim icin 2 gecelik, 1 sabahlik, 1 pijama, terlik, ayna, tarak, ped.
Ogluş icin 1 hastane cikisi, 5 li tulum set, 5li alt ust set, extradan 2 ic zibin, 2 eldiven, 2 corap, agiz bezi, hastane seti haricinde bir kalin nohut battaniye, emzik, biberon, pisik kremi, pamuk, 6-7 tane 1 numara bez
Merhaba canim
Hosbulduk canım teşekkürler, mutlu oldum..aşk olsun canım. bizim herkese gönlümüz açık. Hoş geldin.
Amin canım... sağolasın. Sende aynı şekilde.. sağlıklı bi sekilde alalım meleklerimizi kucagimiza...hayırlı olsun canım gözünüz aydın tebrikler. sağlıkla büyütürsün inş.
Sağol cnm.. degerlendiricem bu ismi....canım eşimle bizim aklımızdaki isimlerden biri de umut ege idi. fikir vermek istedim.
Canım geçmiş olsun... dualrimiz seninle.. Rabbim meleklerini korusun......benı merak eden oldu mu bılmıyorum pazartesi itibarıyle izne ayrıldım. salı gunu ağır preeklampsi gecırdım.
üniversite hastanesinde acıle aldılar 18 19 tansiyonla ameliyata gırdım tansiyon 20 yı bulmus hem benı hem bebeklerı kaybedebilirlermis
dualarınızı eksık etmeyın cok ama cok zor zamanlar gecırdım daha yenı eve geldım
bebekler yok tabı
kızlar bunlarda annemin kızıma hazırladığı bohça paylaşmak istedim...
kırmızı kalmıcak beyazlaşcak soluklaşacak ama nakadar zamanda bilmiyorum bnde kesin çatlarım sen yaglanmışmıydın?
Aaaa süper çok sevindim. Ben batıkentteyim :) sen nerdensin?
Kirmizi ve mor renkli carlaklar gecme ihtimali olanlar, beyaza dondukten sonra kalici hale geliyor ;(herkese iyi akşamlar nasılsınız
kızlar ben şimdiye kadar çatlağım yok diye seviniyordum ama bugün fark ettim ki alt taraftan başlamış hemde kırmızı kırmızı canım sıkıldı bunlar doğumdan sonrada böyle kırmızı mı kalcaklar? Çocuklarımız sağlıklı olsun her şeye razıyız tabi ama yinede öle görünce üzüldüm biraz vücudum evrim geçirdi zaten kilolar geçici ama bunlar kalıcı
Aslina bakarsan bu bile fazla ya, neyse...Hosbuldukk cnm saoltam kararında olmuş cantan.. nette arastrdim biraz çok abartılı geldi.. bende çantamı söylediklerine göre hazirlicam....
Kızlar mevlüt için bebişe kıyafet ve battaniye takımı aldınız mı? dogumdan sonra çıkıp alamayız diye düşünüyorum. birde ben kısmet olursa 40 gün beklemek istemiyorum evim çok fazla ısınmıyor mevlütü 20. günde yapıp odaları değiştiricem küçük odayı hazırlıcam oglusuma üşüyüp hastalanmasın balım diye. illa 40 gün beklemek gerekmiyormus sizin bilginiz var mı bu konuda?
Aşk olsun yani bizi terk mi ediyosun. neden bizde kalabalığız? biz bize yeteriz. Benimde ekim sonu olma ihtimali var ama ben hep buran yazışıyorum sizlerle.
Doğum hikayemi de Allah nasip ederse Kasım forumundan devam etmeyi düşünüyorum.
benı merak eden oldu mu bılmıyorum pazartesi itibarıyle izne ayrıldım. salı gunu ağır preeklampsi gecırdım.
bebekler yok tabı
bebekler yok tabı
Canim ankaradan vardir, yani
Baslarda vardi. maalesef cogu girmiyor artic facede takiliyorlar galiba. Eski tadi yok buranin. Bende ekim
Annelerini okuyorum orasi daha kalabalik, hem zaten ekim annesi olucam eger oglusum süpriz yapip gelmese su 3 gün
bebekler yok tabı
Kızlar hepimiz farklı farklı yerlerdeyiz ama şu an duygularımız, korkularımız, heyecanlarımız o kadar aynı ki hep birlikte gibiyiz. İyi ki bu siteye girmiş, sizleri tanımışım. Sizlerin sayesinde hem bilgileniyorum hem kendimi yalnız hissetmiyorum. Umarım bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alır, burda hep birlikte büyütürüz. Doğumdan sonra da birbirimizin desteğine çok ihtiyacımız olacak eminim.
kızlar ben göbeğimin en alt kısmından ta göbek deliğime kadar çatladım
göbek bölgem oldukça yağlıydı zaten 5 aylık hamile gibi duruyordum normalde neyse 2.ayımda başladı çatlaklar badem yağı, zeytin ağı ve bulduğum her kremi sürdüm nemli kalması için tabi engel olamadım
aslında çok kafama takmıyordum bu durumu ama artık çok kaşınmaya ve acımaya başladı geceleri kaşınmaktan uyuyamıyoum ve küçük küçük yaralar olmaya başladı kaşıntıdan dolayı napıcamı bilemez haldeyim eşim bugün dermatolog a somuş kakao yağı sürün demiş bolca. sağolsun almış gelmiş eşimde bolca sürdü masaj yaparak ama kaşıntım geçmiyo derilerimi yırtmak istiyorum hem ağlıyorum hem kaşınıyorum yardım edin lütfennnn
bebekler yok tabı
Kızlar öncelikle herkese iyi geceler.. kendi kendime dert edindim resmen... sorun kayinvalidemlerin hamileleigimi fazla abartisi... hamilelikten mi bilmiyorum. bi türlü uyuyamadim sağa don sola don hep aklımda kendimi kötü hissediyorum.. en iyisi buraya içimi dokmek dedim.. kayinvalidemleri severim iyiler Allaha şükür, hiç birinden bi sıkıntım yok.. arada kayinvalidemde alttan laf sokus oluyo o kadarda olsun diye dusunuyorm, ne kayinvalideler var. Duyuyoruz çevreden.. ama bu hamileligimi çok fazla abartıyolar.. kayinvalidemin her gördüğünde ege paşa diye karnimi oksamasi çocuk dilinde anlarsiniz ya, beni rahatsız ediyo.. ya da kayinpederimin torunumu ben yetistiricem ben banyo ettiricem güvenmiyorum size deyişi? Ne yani bu bebeğin annesi ya da babası ölmuş mu?? Dert edindim kendime yaa. Ağzımı acamiyorum. Başkası olsa lafını esirgemez. Yapı olarakta sessiz biriyim. Gecen hafta bebek alisverisine gittik ailece? Kayinpederimden tutun kaynima kadar.. benim annem babam uzaktalar.hadi kayinvalidem gelsin yanimda bilgili biri olur, gorumcemde gelsin bayan ve 15 yasinda neticede... ya digerleri.. ilk bebegim oldugu icin kiuafetlerde secici davraniyorum pamuk olsun istiyorum k.validemin anneside hicbiseyi begenmiyo diyisi beni çok üzdü mesela alttan alttan laf soktuu yine. Ya da bisey begeniyorum mesela, yunlu sicak tutar kisin diyorum pis o ııy diyip igreniyo hevesimi kaciriyo. Ben mi mi yanlisim söyleyin nolur. En azından abartiyorum dicem.........
bebekler yok tabı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?